yeni bir mücadele için yola çıktım.yüküm ağır..başlangıç 129,2..

İnersin cnm. Azmin elinden hiçbirşey kurtulmuyor.

yarın tartı günüm çok heyecanlıyım.
bu hafta geçirdiğim bronşitten kaynaklı antibiyotık alışım ve spor yapamayışım benı ne kadar sekteye uğrattı bilmiyorum
114lere inmişimdir emınım ama 113leri görebilecekmıyım meçhul
umarım yarın tatlı bir süprizle başlarım güne:)

günaydın
malesef kendı koydugum hedefimi tutturamadım kilom 114,5 çıktı..yani giden 1,200..
ama yağdan giden 2,1
haftaboyu kullandıgım antibiyotiklerin ve hareketsiz günlerimin sonucu vücutta ödem var..
neyse inşallah haftaya yani 27 sinde 113 yada 112lerde olurum.diyete başlayalı tam 2 ay olacak

Merhaba size eslik edebilirmiyim.kilolarimiz suan ayni 115 idim en sin regl oldum diye 1 haftadir tartilmiyorum.sabah tartilip size yazicam beraberce kilolarımızı verelim cok yoruldum artik bu kilo al ver modundan tamamen vermek istiyorum ve destege ihtiyacim var 28 yasindayim 174 boyum 27 aylik bi oglum.var haziran ayinda 107leri gordum fakat antibiyotik kullandim 40 gub filan derken yeniden aldim

merhaba hoşgeldin aynı kıloda sayılırız boylarımızda yakın elele güzel ilerleyebilriiz..
benım tartı günüm cuma sabahları sende cuma sabahı aç karnına tartıl yaz buraya bende yazarım.böylece başlarız beraber.benım 2.ayım dolmuş oluyor yarın bakalım kaç çıkıcam merak ediyorum..sen yaş olarakta avantajlısın bana göre metabolızman daha hızlıdır daha kolay verirsin..

Merhaba bugun sabah baya Canim sıkıldı gittin diyetisyene guzel bi liste verdi 116.4 çıktım haftaya cuma yeniden gidicem simdilik ilk hedefim 99.9 yag vucut analizi yapti sonuc facia .

Merhaba
Dun tarti.gunumdu malum.kendime koydugum hedef 112.8 gibiyken tarti 113.1de kaldi.diyeyisyenim odem gorunuyo ama dedi tuzu azaltalim dedi.odemin nedeni bugun belli oldu regl donemine girdim.haftaya cuma kismetse 111i ucundan gormeye calisicam bqkalim basarabilcekmiyim.
Sende canini sıkma 116 cikmissin madem bu demek oluyorki 1 ay icinde 100lu rakamlara inersin.hadi bakalim

merhaba
bu haftada hedefme ulaşamadım malesef..
111i görmek istiyordum ancak 112,5te kaldım..
vücutta 1 aydır atamadıgımız bir ödem var ve bu hafta özellıkle maydanoz suyu ile kür,kefir ve maden suyuyla atmaya çalışıcam..bu haftaki ödemim 1,2ydi..
umarım haftaya 110u görebilirirm yada 111,5in altına inerim.
hatta ve hatta bu ayın bitiminde 107-108 civarına inebilirirm:)

evet merhaba yine kendim:)
yarın sabah tartı günüm gönlüm 110lu rakamları görmek isterken gerçekler 111lerde kalacaksın diyo daha gerçekçi bir hedef belırleyerek 111,2 olayım diyorum..umarım olur böylece 11 haftalık serüvenimin sonucu 18 kılo olacak toplamda..
şimdilik herşey yolunda gibi..
yalnız vücut direnç oluşturmaya ve su tutmaya başlayacak hatta başladı gibi..
her hafta ödemim çıkıyor.
eve geç gittiğim için spor düzenımı bir türlü oturtamadım 2 yada 3 gün anca yürüyebiliyorum..
benım gibi agır kılosu olanların aslında her hafta takır takır 2-3 atabılmesı lazım bi süre.olmadı 1,5 atabilmelıyım ama daha altına inince motivasyonumu biraz yitiriyorum gibi.
umarım binbir umutla çıktıgım bu yoldan geri dönmeye çalışmam.
emek veriyorum,çabalıyorum ve bunca emeği bir kez daha kendi ellerimle heba edersem gerçekten bu sefer kendımı9 affetmıycem ve amelıyat yolunu araştırmaya başlıycam..
çok uçuk hedeflerim yok aslında
1,78 boyunda biri olarak 80-85 aralıgına inip orayı sabitlesem bile yetecek bana..
diyetisyenm çok umutlu bana güveniyor 27 aralıktaki kontrolümde tam 5 ayım dolmuş olacak ve o gün 99,9 bile olsa 2li rakamlara inmiş oluruz diyor..
yarın 111li bir rakam çıkacagımı varsayarsak bu sürede vermem gereken kılo 11-12 gibi..
o inanıyo aslında bende inanıyorum ama bilmiyorum böyle bi zedelendi sanki benım motivasyonum..umarım kalıcı değildir

günaydın bu sabah itibariyle diyetimde 11.haftamı tamamladım giden rakam tam 17,5..
sabah diyetisyende 111,7 çıktım..iyi mi bilmiyıorum açıkçası en azından 111,2 falan çıkarım diyodum ama olmadı nasip..
problemımı biliyorum spor..
çünkü öyle beslenme anlamında bir problemım yok ,kaçamak maçamak yok..günde 3 lt su içiyorum..
diyetisyenın önerdigi bitki çaylarını içmeye çalışıyorum
akşam öğünümü 18,30-19,00 arasında yiyip sonra ağzımı kapatıyorum.
haftaiçi 2 akşam 45 dk civarı yürüyorum ama bence yeterli gelemeyn o.
spora ağırlık verip haftada 4 gün minimum 1 saat yapmam lazım bence..
bu hafta daha çok hırslandım..
çünkü bu 111 rakamı benım için sınır bir rakam..geçen yıl kendi kendıme yaptıgım diyette 111,5e ınebılmıstım ama gerisini getiremedim oyuzden bu sefer bu rakamı kırıp altına ınmem şart.
110 ve altını göremeden içim rahat etmıycek:)

Merhaba seruveninizi okudum.cok guzel yol kat etmişsiniz. Bende sizin gibi 3 rakamli kilolarlq ugrasiyorum 2 hafta once diyetisyene başladım 116.7 ile dün 112.5 idim 4.200 verdim toplam da ama vücudumdan eksilen yağ 4.600 onun icin cok mutluyum sizin yagdan mi gitti kilolar. Mesela dün tartida 1 kilo vermis gibi gorunuyorum diger haftaya gore ama diger haftaya gore 4.100 gram.yag gitmisti kas oranim artmisti tabi birde ödem.

süper çok sevindm.
bazen giden kilo daha az gibi görünürken kaybettiğiniz yağ daha çok olabiliyor bende yaşadım bunu.
son durumda 12,2 yağ kaybım var toplam kılo kaybım 17,5..
devam ediyorum ama sanki duraklamalar başladı gibi
vücudun direncini kırıp tekrar 1er 2şer kılo verecegim günleri bekliyorum:)

Ben de eşimle ve ailemle yaşadığım sorunların acısını yiyerek çıkarmaya calismistim..üzüldükçe yedim ta ki kızımı merdivenden çıkartamayana kadar..nefes nefese kalmıştım..tartıdaki 101 kilo da yüzüme tokat oldu..sonra karar verdim,yapabilecegime inandım ve basladim buradaki "90 kilo uzerindekiler beraber zayıflıyor" sayfasına katıldım ve 6 ay gibi sürede 72 kiloya indim..hedefim 65 ti ve bebiş gelince ertelemek zorunda kaldım.. doğumum ocakta sonra tekrar başlayacağım ve o 65 görülecek.. ben yaptım sende yaparsın.. yeter ki gercekten iste.

maşallah harika vermişsiniz sizde.
emınım doguma gittiğinizde bile 101 değilsinizdir belkide.iştahlı kadınların doğum sonrasındakı emzırme zamanında daha çok kilo aldıklarını düşünüyorum ben.nitekim bende onu yaşadım ve küçücük bir bebeği bile taşırken nefes nefese kalmanın ne demek oldugunu çok iyi biliyorum..
yapmışsınız tekrar yaparsınız emınım..inşallah bende başarıcam..
90 kilo üzeri topiğinde bende bulundum bir süre ancak o süreçte tam anlamıyla adapte olamamıştım ki diyete bıraktım koptu gitti.
bu sefer daha iradeliyim ve ilk hedefime 12 kilo kaldı.bakalım inşallah en geç ocak gibi 99 bile olsa 2i rakamlara inmeye çalışacagım

bu haftaki listem bu..biraz protein ağırlıklı oldu direnci kırabilmek için..
hergün 1 adet yeşil çay
3 lt su
ve bu hafta nasipse her akşam 1 saat tempolu yürüyüş..

Eklentiler

• InkedIMG-20191013-WA0036_LI.webp
    11 KB · Görüntüleme: 55
inşallah canım.. seni takipteyim..şişmanlık kader değil bunu biliyorsun..
bi mağazaya giripte sana olanı değil istediğini almak emin ol herşeye bedel..
yolunda başarılar buralardayim.

inşallah canım.. seni takipteyim..şişmanlık kader değil bunu biliyorsun..
bi mağazaya giripte sana olanı değil istediğini almak emin ol herşeye bedel..
yolunda başarılar buralardayim.

çok teşekkür ederim.
yolum uzun ama giden bu 17 kilo bile uzun zamandır benı görmeyenlerin yüzünde şaşkınlık ifadesi oluşmasına neden oldu.
bunu görmekte çok keyifli:)
inşallah artarak devam eder ve tüm kilosu olanlar bu yükten kurtulur

Masallah cok guzel vermissin

Yazmiyorum ama ben de sizi ve azminizi takip edenler arasindayim.Yola devam gayet iyi gidiyorsunuz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…