- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Ben daha 106 lardayim memlketten gelince baya zorladı beni diyete adapte olmak bırakmadım tam gaz devam . Bu ara spor yapamıyorum,
hadi bakalım sende ipin ucunu bırakma yapacaksın ben ınanıyorum ne durumdasın şuanda?
30 kılo verınce bi before-after yapıcam ınşallah:)
Merhabalar, azminizi takdir ediyorum. Umarım dilediğiniz kiloya istediğiniz vücuda sahip olursunuz.Biraz sabır, irade ve inanç. Ben de kilomdan yakınıyorum. 20 yaşındayım ve 60 kiloyum, 1 haftadır yeme düzeni oluşturdum ona uyuyorum. İnanıyorum olacak, yalnız hiç tatlı isteğiniz oluyor mu? Böyle durumlar da ne yiyorsunuz? :)
N
Ben daha 106 lardayim memlketten gelince baya zorladı beni diyete adapte olmak bırakmadım tam gaz devam . Bu ara spor yapamıyorum
Çok teşekkür ederim mesajıma cevap verdiğiniz için.. Benim hedef kilom 50, bir keresinde 52'ye düştüm ancak metabolizmamın hızlandığını düşünüp bıraktım herşeyi.. Yeme düzenimi ve yürüyüşümü. Şimdi yürüyüş yapmıyorum okuldan dolayı günlük adımım 6000 oluyor neredeyse. Ya da yapmam gerekiyor mu bilemiyorum.. 6 ayım çöpe gitmişti ama tekrar hedefledim ve olacak.. :) İnşallah tütütü
Merhabalar cnm nasilsin diyetin nasil gidiyor merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?