Yazmiyorum ama ben de sizi ve azminizi takip edenler arasindayim.Yola devam gayet iyi gidiyorsunuz bence.
Siz bu hızla epey yol alırsınız. Tebrik ederim. Zamanım olsa ben de diyet serüvenlerimi yazardım ancak şu an çalışmam gerek.
Kolaylıklar dilerim.
tebrikler inşallah hedeflediğiniz kiloya kısa zamanda erişirsiniz :)günaydınnnn
dün akşam spor yapamadım hem eve geç vardıgım için hemde kızımın oyun oynama faslı uzun sürdüğü için.saat 10a geliyodu boş kaldıgımda o saatten sonra da alt kattakılerı rahatsız etmemek için çıkmıyorum koşu bandına..neyse bu akşam yapıcam 45 dakıka yürüyüş..
tartı günüm yarın güzel bir sonuç alacagımı düşünüyorum zira oraya gitmeden evdekı tartıda tartılıp üç aşagı beş yukarı bir tahmınde bulunabılıyorum ve 1 kılo üstü olur yarınki kaybım diye düşünüyorum..
ilk zamanlar hafta 5 yada 3 veriyodum ne güzel:)artık vücut direnç geliştirdi gitmiyo okadar ama 1 kılo üzerini de öpüp başıma koyuyorum:)
110,5in altını görsem gayet mutlu olucam açıkçası
bu haftaki liste bana çok iyi geldi,özellıkle akşam yemegindeki yumurta ve salata hem tok tutuyor hem kalorisi az hemde gerçekten sevdiğim ürünler..
sonuç güzel olursa diyetisyenime listeyi değiştirme diycem ama bakalım.haftaya regl haftam olacak birde,vücudumun çok ödem tutmasına izin vermeden haftayı atlatmam lazım
tebrikler inşallah hedeflediğiniz kiloya kısa zamanda erişirsiniz :)
Merhabalar bende sizin sonucu bekliyordum bende diyestiyene gidiyorum 112.6 suan ki kilom ve hic verememisim regl oldum 2 buçuk kilo ödem var galiba ondan oldu 400 gramda yag vermisim o kadar. 110 altini gormeyi cok istiyorum . 116.7 ile basladim 3uncu haftam.günaydınlarrrr
en son 110,5in altına inersem mutlu olurum yazmıştım ve evet indim..
hatta takıntı yaptıgım bir rakam vardı onu gördüm..
bu sabah ki kilom 109,9:)
ucundanda olsa gördüm çok şükür..
en son 110 kilo altını 2013 yılında falan görmüştüm,dile kolay son 6 yıldır hep 110 hatta 120 üstüydüm..
çok şükür çok mutluyum bu sabah:)
12 haftada 19,3 vermiş oldum:) yaşım 35 bu yaş için iyi bir rakam değil mi?siz ne dersiniz?:):)
Ppp
Merhabalar bende sizin sonucu bekliyordum bende diyestiyene gidiyorum 112.6 suan ki kilom ve hic verememisim regl oldum 2 buçuk kilo ödem var galiba ondan oldu 400 gramda yag vermisim o kadar. 110 altini gormeyi cok istiyorum . 116.7 ile basladim 3uncu haftam.
5 kilo verdim 3 haftada yagda bu benim iicin cok güzel tabi 2 gunumdeyim eksi 400 vermisim bunu söylemen cok.iyi oldu baya üzüldüm çünkü bugun insallah haftaya 4 kilo veririm bende .regl kaçıncı günün?
bunu bende yaşadım hiç umutsuzluga kapılma..
ben ılk haftamda 5 kılo verip 2.haftamda regl 2.günümde gitmiştim tartılmaya ve sadece 400 gr verebilmiştim..
sonuçlla bi yıkıldım çöktüm ama 2,8 ödem var hiç takılma haftaya patır patır gidicek demişti ve diyetisyene diğer gittigimde(bu aralık 12 gündü sanırım) bi 5 kılo daha vermiştim..
2.ayda tartıya gelen regl donemımde de 600 gr vermiştim..yani çok çok normal hiç umutsuluga kapılma bir sonrakı hafta sonuç senı cok mutlu edecek..
bak mesela 25 ekımde tekrar kontrol var muhtemelen benımde 3.günüm falan olacak regl ama ben 700 gr falan verirmiyim acaba derdindeyim.biliyorumkı bır sonrakı hafta tekrar gidecek..
iyi gidiyosun 4,1 vermişsin ve daha 1 ayın olmamış
Hadi inşallahdaha salıdayız ve ben heyecanla cumayı bekliyorum
bugün regl olurum ve cumaya kadar azda olsa şişliğim iner diyodum ama olmadı
sanırım tartıya çıktıgımda ödemden dolayı çok veremıycem..
umarım 700 gr verebilirim de düzlerim şu 20 kiloyu
Bende cok heyecanliyim reglde bitti en az 2 kilo gitmeli diyorum.daha salıdayız ve ben heyecanla cumayı bekliyorum
bugün regl olurum ve cumaya kadar azda olsa şişliğim iner diyodum ama olmadı
sanırım tartıya çıktıgımda ödemden dolayı çok veremıycem..
umarım 700 gr verebilirim de düzlerim şu 20 kiloyu
Bende cok heyecanliyim reglde bitti en az 2 kilo gitmeli diyorum.
Evet benmde cumahadi inşallah
senınde tartı günün cumaydı dimi?
ben olamadım hala,durup durupta perşembe gecesi yada cuma sabahı gelmez umarım,
zerre kıpırdamaz o zaman tartının ibresi
Ne kadae güzel anlatmissin sanki ben yazdim bu cümleleri.. ikili rakamlara merhaba dedigimiz günler de yakin insallah cnmgünaydınlarrr
dün gece beklenen oldu ve regl başladı..
bu bana tartıda artı olarak yansımasa bile verdiğim kiloları ödemle örtüp daha az eksili bir rakam olarak dönecek.
ama kısmet napalım..hala 700 gr verme umudum devam ediyor..
rakamlara takılmamım tek nedeni bu yola çıkarken 3 ayda 20 kılo hedefliyorum demiştim ve yarın tam 3.ay doluyor bende haliyle 20 kıloya 700 gr kalmışken ondan bukadar takılmış durumdayım:)
hayatım boyunca kilo hesaplamaları ile uğraştım..
her başladığımda bu sefer olacak deyip hesap kitap işine daldım..bana göre bu işin matematiği vardı ve ne zaman nerde,ne durumda olacağımı bilmem şarttı ama hiç ulaşılamadı o hedeflere.
bazen ucundan yakalayacak gibi olsam da hep bir şekilde kaçırdım elimden..
her kaçan diyet gibi sonra yakalamak ve durumu toparlamakta çok zor malumunuz..
ama bu sefer başka hissediyorum..bu sefer kendime yaptığım aşırı bir zorlama yok,baskı yok,özeleştiri yok..
ardımda bıraktıgım sağlıksız ama müthiş lezzetli yiyeceklere özlemde yok,öfke de yok..
önüme gelenleri kabullenerek yiyorum,aklım başkasının tabağında kalmadan kendi tabagıma odaklanabılıyorum..
kabullendım sanırım bu işin uzun vadeli bir emek işi oldugunu,
yolumun uzun olduğunu..
o yüzden bu süreçte gelen herşey kabulüm..sıkıntıyla ve stresle geçirmek yerine tüm sürecin keyfini çıkarmayı hedefliyorum bu sefer.
ulaşacagım hedef kadar o uğurda döktüğüm alınteri ve emeğin de tadını çıkarmak istiyorum..
umarım bu sefer başarırım ve bir daha hayatım boyunca 3 haneli rakamlara uğramam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?