yeni bir mücadele için yola çıktım.yüküm ağır..başlangıç 129,2..

listemi yukarıda eklemiştim..
kahvaltılarım aynı 2 dilim esmer ekmek arasına peynırımı domatesimi biberimi koyup tost yapıyorum.yanına da 5-6 zeytın ve 1 kupa çayla tüketiyorum.işyerinde yediğim için ortalama 9,5ta yapıyorum kahvaltımı

öğlen yemeği kısmında çok şanslıyım açıkçası..işyerim ile annemin evi karşılıklı..
dolayısıyla öğlenleri hazır ve sağlıklı ev yemeğine konuyorum:)
gerçi annemi yormamak ve buzlugumu boşaltmak adına özellıkle baklagil yemeklerini evden yapıp getiriyorum..
buzlukta çok fazla haşlanmış nohut ve yeşil mercimek var.
mesela ptesi öğlen az yağ ve salça ile pişirdiğim nohutumu yedim 2 kaşık yogurt ve 1 dılım ekmekle..
dün ve bugünde yine aynı teknikle pişirdiğim yeşil mercimek yemeğimi yedim..
saat 4 gibi 1 elma yiyorum 3 gündür..
akşamda kendı evıme gitmeden yine anneme gidiyorum çünkü benim işten çıkışım ile eşimin buraya gelmesinin arası yarım saat.eve arabayla beraber döndüğümüz için bende bu yarım saatlık arayı fırsata çevirerek akşam yemeği işini halledıyorum:)
bu hafta basit ama lezzetli ve tok tutan bir akşam yemeğim var..
haşlanmış 2 yumurta+salata+1 dılım ekmek benım favorim..
2 gün bunu yedim bu akşamda yiyeceğim..
böylece ptesiden tibaren 3 günümün özetini geçtim:)

işte böyle hayırlısıyla cuma sabahına diyetisyen tartım benı 110lu gösterecek biliyorum ama bakalım net kaç gösterecek:)

bu arada atlamayayım..haftaiçi günde 3 lt suyum hiç şaşmaz.üstüne çıkar altına düşmez.
1 yeşil çay kesin..
ve buna ek olarakne zamandır bölük pörçük yaptıgım yürüyüşlerime pazar günü başladım..
pazardan beri herakşam 45 dk hızlı tempo koşu bandında yürüyorum..
kasım itibariyle bunu 1 saate çıkarıp birde mekik eklemeyi düşünüyorum..
hayırlısı bakalım..
bıraksanız daha çok konuşurum da arada es vermekte fayda var:)

Siz bu hızla epey yol alırsınız. Tebrik ederim. Zamanım olsa ben de diyet serüvenlerimi yazardım ancak şu an çalışmam gerek.

Kolaylıklar dilerim.

Siz bu hızla epey yol alırsınız. Tebrik ederim. Zamanım olsa ben de diyet serüvenlerimi yazardım ancak şu an çalışmam gerek.

Kolaylıklar dilerim.

aslında şuan bulundugum 111li rakamları vücudum geçen yıldan tanıyor asıl mesele artık bu rakamın altına inip birazda oralarda oyalanmak:)
inşallah dediğiniz gibi olur hızlı olmasa da kalıcı yol alabilirirm bu sefer.müsait bir zamanınızda sizin de hikayenizi okumak isterim.
çok teşekkür ederim..
sevgiler:)

günaydınnnn
dün akşam spor yapamadım hem eve geç vardıgım için hemde kızımın oyun oynama faslı uzun sürdüğü için.saat 10a geliyodu boş kaldıgımda o saatten sonra da alt kattakılerı rahatsız etmemek için çıkmıyorum koşu bandına..neyse bu akşam yapıcam 45 dakıka yürüyüş..
tartı günüm yarın güzel bir sonuç alacagımı düşünüyorum zira oraya gitmeden evdekı tartıda tartılıp üç aşagı beş yukarı bir tahmınde bulunabılıyorum ve 1 kılo üstü olur yarınki kaybım diye düşünüyorum..
ilk zamanlar hafta 5 yada 3 veriyodum ne güzel:)artık vücut direnç geliştirdi gitmiyo okadar ama 1 kılo üzerini de öpüp başıma koyuyorum:)
110,5in altını görsem gayet mutlu olucam açıkçası
bu haftaki liste bana çok iyi geldi,özellıkle akşam yemegindeki yumurta ve salata hem tok tutuyor hem kalorisi az hemde gerçekten sevdiğim ürünler..
sonuç güzel olursa diyetisyenime listeyi değiştirme diycem ama bakalım.haftaya regl haftam olacak birde,vücudumun çok ödem tutmasına izin vermeden haftayı atlatmam lazım

tebrikler inşallah hedeflediğiniz kiloya kısa zamanda erişirsiniz :)

günaydınlarrrr
en son 110,5in altına inersem mutlu olurum yazmıştım ve evet indim..
hatta takıntı yaptıgım bir rakam vardı onu gördüm..
bu sabah ki kilom 109,9:)
ucundanda olsa gördüm çok şükür..
en son 110 kilo altını 2013 yılında falan görmüştüm,dile kolay son 6 yıldır hep 110 hatta 120 üstüydüm..
çok şükür çok mutluyum bu sabah:)
12 haftada 19,3 vermiş oldum:) yaşım 35 bu yaş için iyi bir rakam değil mi?siz ne dersiniz?:):)

Ppp
Merhabalar bende sizin sonucu bekliyordum bende diyestiyene gidiyorum 112.6 suan ki kilom ve hic verememisim regl oldum 2 buçuk kilo ödem var galiba ondan oldu 400 gramda yag vermisim o kadar. 110 altini gormeyi cok istiyorum . 116.7 ile basladim 3uncu haftam.

regl kaçıncı günün?
bunu bende yaşadım hiç umutsuzluga kapılma..
ben ılk haftamda 5 kılo verip 2.haftamda regl 2.günümde gitmiştim tartılmaya ve sadece 400 gr verebilmiştim..
sonuçlla bi yıkıldım çöktüm ama 2,8 ödem var hiç takılma haftaya patır patır gidicek demişti ve diyetisyene diğer gittigimde(bu aralık 12 gündü sanırım) bi 5 kılo daha vermiştim..

2.ayda tartıya gelen regl donemımde de 600 gr vermiştim..yani çok çok normal hiç umutsuluga kapılma bir sonrakı hafta sonuç senı cok mutlu edecek..

bak mesela 25 ekımde tekrar kontrol var muhtemelen benımde 3.günüm falan olacak regl ama ben 700 gr falan verirmiyim acaba derdindeyim.biliyorumkı bır sonrakı hafta tekrar gidecek..
iyi gidiyosun 4,1 vermişsin ve daha 1 ayın olmamış

bu haftaki listem bu şekılde..
buna ek olarak maydanoz suyunun ödemlerime çok iyi geldiğini farkettim kesınlıkle bu haftada devam edeceğim.
yarım demet maydanoz+5,6 karanfil+3 dılım limon+3 dılım taze zencefil+2 lt su..10 dk kaynatıp kavanoza doldurup içtim bunu 4 gün boyunca..
bunun dışında hergün mutlaka 1 kupa yeşil çay
ve ek olarak bazen hibisküs çayı bazen kıraz saplı çay..
haftada 4 gün toplamda 3,5 saat kadar hızlı tempo yürüyüş..
bunlara bu hafta da devam edeceğim..

Eklentiler

• 20191018_115635.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 48
5 kilo verdim 3 haftada yagda bu benim iicin cok güzel tabi 2 gunumdeyim eksi 400 vermisim bunu söylemen cok.iyi oldu baya üzüldüm çünkü bugun insallah haftaya 4 kilo veririm bende .

daha salıdayız ve ben heyecanla cumayı bekliyorum
bugün regl olurum ve cumaya kadar azda olsa şişliğim iner diyodum ama olmadı
sanırım tartıya çıktıgımda ödemden dolayı çok veremıycem..
umarım 700 gr verebilirim de düzlerim şu 20 kiloyu

Hadi inşallah

Bende cok heyecanliyim reglde bitti en az 2 kilo gitmeli diyorum.

Bende cok heyecanliyim reglde bitti en az 2 kilo gitmeli diyorum.

hadi inşallah
senınde tartı günün cumaydı dimi?
ben olamadım hala,durup durupta perşembe gecesi yada cuma sabahı gelmez umarım,
zerre kıpırdamaz o zaman tartının ibresi

Son düzenleme:
günaydınlarrr
dün gece beklenen oldu ve regl başladı..
bu bana tartıda artı olarak yansımasa bile verdiğim kiloları ödemle örtüp daha az eksili bir rakam olarak dönecek.
ama kısmet napalım..hala 700 gr verme umudum devam ediyor..
rakamlara takılmamım tek nedeni bu yola çıkarken 3 ayda 20 kılo hedefliyorum demiştim ve yarın tam 3.ay doluyor bende haliyle 20 kıloya 700 gr kalmışken ondan bukadar takılmış durumdayım:)
hayatım boyunca kilo hesaplamaları ile uğraştım..
her başladığımda bu sefer olacak deyip hesap kitap işine daldım..bana göre bu işin matematiği vardı ve ne zaman nerde,ne durumda olacağımı bilmem şarttı ama hiç ulaşılamadı o hedeflere.
bazen ucundan yakalayacak gibi olsam da hep bir şekilde kaçırdım elimden..
her kaçan diyet gibi sonra yakalamak ve durumu toparlamakta çok zor malumunuz..

ama bu sefer başka hissediyorum..bu sefer kendime yaptığım aşırı bir zorlama yok,baskı yok,özeleştiri yok..
ardımda bıraktıgım sağlıksız ama müthiş lezzetli yiyeceklere özlemde yok,öfke de yok..
önüme gelenleri kabullenerek yiyorum,aklım başkasının tabağında kalmadan kendi tabagıma odaklanabılıyorum..
kabullendım sanırım bu işin uzun vadeli bir emek işi oldugunu,
yolumun uzun olduğunu..
o yüzden bu süreçte gelen herşey kabulüm..sıkıntıyla ve stresle geçirmek yerine tüm sürecin keyfini çıkarmayı hedefliyorum bu sefer.
ulaşacagım hedef kadar o uğurda döktüğüm alınteri ve emeğin de tadını çıkarmak istiyorum..
umarım bu sefer başarırım ve bir daha hayatım boyunca 3 haneli rakamlara uğramam..

Ne kadae güzel anlatmissin sanki ben yazdim bu cümleleri.. ikili rakamlara merhaba dedigimiz günler de yakin insallah cnm

günaydınlarrr
bugün regl 2.günüm gayet şişim ve aslında tartı için en uygunsuz gün.
ama sabah gittim tartıldım veeeee 109,1 çıktım:)
yabi bu hafta kendıme koydugum 700 grlık hedefı 100 gr aşarak 800 gr vermişim..
ve tam 3 ayda 20,1 vermiş oldum..haftaya daha güzel bir rakam gideceğinden emınım ve o yüzden daha çok asılacagım bu hafta..
tüm isteyenler dileyenler kavuşsunar inşallah ideal kılolarına..
benım yolum daha uzun biliyorum ama en başta kendıme koydugum 3 ayda 20 kılo hedefine ulaştım bunun mutlulugunu yaşıyorum..
şimdi geldik 2.etaba..
ve benım verilecek 20 kılom var bu etapta.süre olarakta 6 ay..
24 nisanda ramazan baslıyor ve nasipse o zamana kadar 20 kılo daha atıp 89lu bir rakamda olmak istiyorum..
inşallah bunuda başarabilirirm
herkese çokkk sevgiler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…