27 aralıkta tam 5 aylık bir süreci geride bırakmış olacağım.
yola ilk çıktıgımda diyetisyenle hedefimiz 30 kiloydu..gerçi o bana çok inanmayan gözlerle bakmıştı o zamanlar ama bikaç hafta sonra gidişatımı görünce inandı sanırım:)
şimdi 105 rakamı bi çok kişi için hala cok yüksek bir rakam gibi görünsede benım için hayallerime ulaşacak merdivenın ilk ve en kalın basamağı..
27 aralıkta 99,2 oldugumuz zaman 5 ayda 30 kıloyu geride bırakmış olacagız
2.adım ise nisan 24e kadar(ramazan başlangıcı) 10 kilo vermek..yanı 4 ay..
toplama vurdugumuzda 9 ayda 40 kıloya veda etmek:)rüya gibi:)
artık sonrasıda bana kalmış..ister 3 ayda ister 10 ayda veririm bi 10 kılo daha..
boyumun 1,78 oldugunuda hesaba katarsak en son hatırladıgım en az rakam 79du ve ben bıldıgınız normal kategorisindeydim..hedef orası yani 79-80:)
Süper ilerliyorsunuz bütün yazılarınızı okumadım bir başını bir son mesajınızı okuma şansım oldu. Spor ya da yürüyüşlerle destekledniz mi bu süreçte ? Yıla 2 haneli kilolarla devam etmeniz dileğiyle.
Cnm masallah cok iyi gidiyorsun hic bozma. Ben memlekette bozdum ve 107 lerden 110 lara geldim cok cok pisman oldum. Son listeni merak ettim atabilirmisinmerhaba
çok teşekkürler hanımlar desteğiniz için.
malum cuma günü 105,1 çıktım ama bu sabah kendı tartımda 104,5tim..
şimdi 13 aralığa kadar diyetisyen tartısına çıkmayacagım için kontrolumu kendı tartımda yapacağım.
şöyle bir durum var ki benım tartımla diyetisyen tartısı 400-800 gr arası oynuyo..yani kendı tartımda 104,5 çıktım bu demek oluyorkı dıyetısten tartısına cıksam 104 veya 103,7 gibi bişeyim:)
şimdi hayalım 13 aralıkta 102 görmekti ama açıkçası dahada motive olmak adına o sabah kendı tartımda 102,4 rakamını falan görebilirsem diyetisyende 101li bişey çıkarım.
bu da demek oluyor ki 27 aralıga 2 basamaklılarla girme şansım artacak..
bana şans dileyin bayanlar:)
Cnm masallah cok iyi gidiyorsun hic bozma. Ben memlekette bozdum ve 107 lerden 110 lara geldim cok cok pisman oldum. Son listeni merak ettim atabilirmisin
Cnmsin cok sagol senin ozel mi diyetisyenin merak ettim. Ben diyestiyene 1 sy ara verdim senin liste bana uyarsa yapayim dedimeklemeyi başardım:)
2 haftalık bir liste bu..kahvaltı ve akşam yemekleri oyuzden çift
Maşallah. Gunlugunuzu sürekli takip ediyorum, harika ilerliyorsunuz azminiz daim olsun27 aralıkta tam 5 aylık bir süreci geride bırakmış olacağım.
yola ilk çıktıgımda diyetisyenle hedefimiz 30 kiloydu..gerçi o bana çok inanmayan gözlerle bakmıştı o zamanlar ama bikaç hafta sonra gidişatımı görünce inandı sanırım:)
şimdi 105 rakamı bi çok kişi için hala cok yüksek bir rakam gibi görünsede benım için hayallerime ulaşacak merdivenın ilk ve en kalın basamağı..
27 aralıkta 99,2 oldugumuz zaman 5 ayda 30 kıloyu geride bırakmış olacagız
2.adım ise nisan 24e kadar(ramazan başlangıcı) 10 kilo vermek..yanı 4 ay..
toplama vurdugumuzda 9 ayda 40 kıloya veda etmek:)rüya gibi:)
artık sonrasıda bana kalmış..ister 3 ayda ister 10 ayda veririm bi 10 kılo daha..
boyumun 1,78 oldugunuda hesaba katarsak en son hatırladıgım en az rakam 79du ve ben bıldıgınız normal kategorisindeydim..hedef orası yani 79-80:)
Maşallah. Gunlugunuzu sürekli takip ediyorum, harika ilerliyorsunuz azminiz daim olsunhedefinize en sağlıklı şekilde ulaşmanız dileğiyle
Cnmsin cok sagol senin ozel mi diyetisyenin merak ettim. Ben diyestiyene 1 sy ara verdim senin liste bana uyarsa yapayim dedim
Yapacaksın ! yapabilecek miyim yok yapacaksın! Kendin için,sağlığın için ,çocuğun için yapacaksın. Ben sana inanıyorum sende kendine inan lütfen :)
Cok cok sevindim masallah cok guzel ilerlliyorsun senin azmin bana da örnek oluyor 99 lara cok az kalmis sakin vazgecmegünaydın
güne kötü bir başlangıç yaptım..
kızımın ateşlenmesinden dolayı gece doğru düzgün uyuyamadım ve sabaha karşı uyudugumda ise alarmı ertelemişim ve 6,5ta kalkmam gerekırken 8e 10 kala kalktım.o telaşla hazırlanmaya çalışırken baktım regl gelmiş.wcyede çıkamadım hem bu sabah hem dün akşam..
kızım oyalanıyo diye,ona da hadi hadi diye diye evden zor çıktım..
haliyle gergin şiş ve karın ağrısıyla gittim diyetisyene..ne umutlarım vardı bu sabaha dair
ama herşeyin böyle üst üste gelmesine ragmen tartı 102,9 gösterdi..
ucundan gördük 102yi:)
emınım normal seyrınde bir gün olsaydı bu rakam 102,4 102,6 arası bişey olurdu ama kısmet.
üçün beşin hesabını yapmayayım artık...
nasipse yeni yıla 2 hafta kaldı ve benım 27 aralıkta tam 5.ayım doluyo..zaten hedefim ve hayalim 99,9 olmaktı..
kaldı 3 kilo..
yapabilcekmıyım bılmıyorum ama umutluyum..inşallah 2020ye 2 basamaklılarla başlarım..
yanıomda olan benı takıp eden tüm arkadaşlar,desteklerınizi bekliyorum:)
Tabikide baslamis cok cok iyi görünüyorsun 99 lara gelince bize once sonra at olur mu suan daha da gazlandim :)dün iş arkadaşıma dedim bi arka plandan fotoğraf çek bakalım bel oyuntum belli olmaya başlamış mı diye:)
bence az da olsa var gibi ne dersiniz?:)
,Tabikide baslamis cok cok iyi görünüyorsun 99 lara gelince bize once sonra at olur mu suan daha da gazlandim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?