yeni bir mücadele için yola çıktım.yüküm ağır..başlangıç 129,2..

Evet cuma günü kakaolu kek yedim 1 dilim.
Dundw 1 dilim kadayifli muhallebi.
Ogun saatlerine de pek dikkat etmedim

ben sana daha kötüsünü söyliyim
pazar günü anneme gittiğimde açtım saatte akşamüstü 4 falandı ve suratıma öyle bir poğaça kokusu çarptıki kendimi durduramadım.
anne poğaçasının yeri başkadır malum,en son yediğimde 5 poğaça saydım:)
pişmanmıyım hayır..20 kılo vermısım okadarda şımartayım kendımı:)
tabi yarına kötü bir sonuç önüme gelırse işte ozaman pişmanlığım diz boyu olacak

Yarin ki sonuçtan cok korkuyorum diyetisyene nasil hesap vericem neyss canimiz sagolsun bende hemen simardim az kilo verince bi 20 verseydim senin gibi bende yerdim :)

günaydınlarrrr günaydınlarrrr:):)
mutlu sabahlar hayırlı cumalarrrrr
neşe saçıyorum bu sabah:)
benım güzel bünyem yine bana bi kıyak yaptı 1,4 attı vücudumdan..
böylece bu sabah sevgili diyetisyenımın tartısında 107,7 çıktım..
toplamda ettimi size 21,5:)
14 hafta bitti bugün..
şimdi gönül rahatlığıyla yıllık izne çıkabilirim:)

bu arada yıllık ızın 4 gün yani cuma işe dönücem ve kontrolde kesin artı çıkarım diyodum ama
şansıma diyetisyenımde cumaya yok ve 15 kasıma kaldı benım görüşmem..
dolayısıyla bu sefer 2 haftalık liste aldım ve kontrolüm 2 hafta sonra..
105i görmeyi hedefliyorum bakalım

önümüzdekı 2 hafta içinde 2,8 verebilirsem eğer ben 104,9 ble görebilirirm..müthişş
şimdi daha çok heveslendim..
adım adım 3lü basamaklara vedaya yaklaşıyorum..

Canim.tebrkk ederim bende 1.5 kilo yag vermisim 500 gram kas 500 de odem almisi onun icin tartiya 500 olarak yansidi ama benim icin onemli olan yag oranin 110 ciktim bende toplamda 4.5 kilo ödem fazlam vae bu hafta detoks yapicam onu da veririsem haftaya guzel sonuc alirim diye dusunuyorum

Yalniz bende kesin fazla cikicam yagdan da gitmedi die cok gergindim diyetisyen tebrik edince cok mutlu oldum. Arada bunyeyi sasirtmak da gerek bende :)

Yalniz bende kesin fazla cikicam yagdan da gitmedi die cok gergindim diyetisyen tebrik edince cok mutlu oldum. Arada bunyeyi sasirtmak da gerek bende :)

tebrık ederım canım..
siz rakamlara takılmıyosunuz anladıgım kadarıyla yag-kas-su rakamlarına bakıyosunuz..
benim diyetisyen sadece ödem olursa söylüyo.
4,5 kılo dıyosun ama sen 116larda baslamıstın sankı,verdğin kılo daha fazla bence

Evet ben kendim.yagdan vermek istedigim icin detayli inceleme yapiyorum her hafta bana veriyor zaten rapor seklinde . Mesela basenlerden gitsin istiyorum ona gore spor yapiyorum toplamda yag kalsak 7 bucuk verdim . Kilo olarakta 6.5 verdim diyetisyenle. Ama ben ağustos 21 de 121 kilo idim . 11 kiloyu 2 ay 1 haftada vermis oldum

merhabalarrrrrrr
bugün kontrolüm yoktu kilomu bılmıyorum..
4 günlük özgürlükten sonra ya ödem ya kılo bilmiyorum ama bi şişlik var yani:)
hemen geri vites yapıyoruz ve sisteme tekrar dahil oluyoruz.bugün beslenmem güzel gidiyor akşama da sporu dahil edersem harika olacak..
bu arada 23 kasımda kızımın dogumgünü yapacagım ve o tarihe kadar kendime koydugum hedef 104,2..
ulaşabilirmiyim bılmıyorum ama bu rakama ulaşmak demek tam 25 kılo vermek demek ve benim için çeyrek ton kaybetmek demek..o gün yine free olucam tabi:)
aslında böyle özgür günler için henüz erken ama ben bunu en baştan söylemıstım diyetisyenıme..bir kızımın dogumgününde birde yılsonunda bana serbest gün verirsen motivasyonum artar,yenilenirim ve daha çok asılırım diyetime diye.o da bunu hiç sorun yapmadı tamamen özgür oalcaksın demişti:)
zaten 23 kasıma 104,2 olursam
bir sonrakı hedefim olan 27 aralıga 5 hafta kalıyor ve bu 5 haftalık hedefim 4,3 kılo oluyor..
bence ulaşılmaz bir hedef değil.çünkü 27 aralıgı 99,9 ile bitirebilirsem artık 2020ye 2 basamaklı rakamlarla gireceğim..

Insallah cnm bende detoks yapiyorum uc gundur ama arada kacamak yaptim bu aralar yine iradesizlestim nolcak bu halim bilmem. Dedigin gibi ocak ayina iki rakamlarla girmek istiyorum bende

Insanlae kilo vermissin deyince simariyorum hemen krndimi serbest bırakıyorum bu duruma uzuluyorum . Diyete tam uymadigim icin diyettte bende stres oluyor onumuzdeki hafta memlekete gidicem gitmede 105i gormek bnm hedefim ama cok zor

günaydın uzun bir aradan sonra tekrar buralardayım..
diyetisyene gidemedim 3 hafta.sürekli bir problem çıktı,ya tartısı bozuldu ya izindeydi vs..
ama bu sabah gittim ve kilom düz 105..
şuanki toplam kaybım 24,2
ve haftaya 4.ayım dolacak..
ek olarak regl sürecindeyim..
haftaya 800 gr versem bile 4. ayımı 25 kilo ile kapatacağım..
çok mutluyum çok motiveyim ve umutluyum..
bu sefer bu iş olacak gibi inşallah

Tebrikler cok guzel yol almissin masallah bende memleketdeydim tabiki firin yemeklerine pideeye dayanamadim ama hergun yuruyus yaptim onunla dengeledim yarin ilk is diyestiyene gidip onume bakmak insallah

günaydın
diyet boyunca ilk artımı gördüm bu sabah..
geçen hafta düz 105tim bu hafta 105,1..
bu hafta veremeyişimin nedeni geçen haftasonu yemiş olmam,biliyorum.açıkçası bekliyodum da bu sonucu ama napalım bu haftada böyle,nazarlık olsun.
yola devam..önümüzdekı hafta diyetisyen yok oyuzden 13 aralıkta kontrole gidicem ve 102 görmeyi hedefliyorum kısmetse..

Arada kaçamak olsada lütfen bırakma takipteyim :*

Harikasin bence.Sakin birakma ipin ucunu 105 nerde 129 nerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…