Evet cuma günü kakaolu kek yedim 1 dilim.
Dundw 1 dilim kadayifli muhallebi.
Ogun saatlerine de pek dikkat etmedim
Yarin ki sonuçtan cok korkuyorum diyetisyene nasil hesap vericemben sana daha kötüsünü söyliyim
pazar günü anneme gittiğimde açtım saatte akşamüstü 4 falandı ve suratıma öyle bir poğaça kokusu çarptıki kendimi durduramadım.
anne poğaçasının yeri başkadır malum,en son yediğimde 5 poğaça saydım:)
pişmanmıyım hayır..20 kılo vermısım okadarda şımartayım kendımı:)
tabi yarına kötü bir sonuç önüme gelırse işte ozaman pişmanlığım diz boyu olacak
Yalniz bende kesin fazla cikicam yagdan da gitmedi die cok gergindim diyetisyen tebrik edince cok mutlu oldum. Arada bunyeyi sasirtmak da gerek bende :)
Evet ben kendim.yagdan vermek istedigim icin detayli inceleme yapiyorum her hafta bana veriyor zaten rapor seklinde . Mesela basenlerden gitsin istiyorum ona gore spor yapiyorum toplamda yag kalsak 7 bucuk verdim . Kilo olarakta 6.5 verdim diyetisyenle. Ama ben ağustos 21 de 121 kilo idim . 11 kiloyu 2 ay 1 haftada vermis oldumtebrık ederım canım..
siz rakamlara takılmıyosunuz anladıgım kadarıyla yag-kas-su rakamlarına bakıyosunuz..
benim diyetisyen sadece ödem olursa söylüyo.
4,5 kılo dıyosun ama sen 116larda baslamıstın sankı,verdğin kılo daha fazla bence
Insallah cnm bende detoks yapiyorum uc gundur ama arada kacamak yaptim bu aralar yine iradesizlestim nolcak bu halim bilmem. Dedigin gibi ocak ayina iki rakamlarla girmek istiyorum bendemerhabalarrrrrrr
bugün kontrolüm yoktu kilomu bılmıyorum..
4 günlük özgürlükten sonra ya ödem ya kılo bilmiyorum ama bi şişlik var yani:)
hemen geri vites yapıyoruz ve sisteme tekrar dahil oluyoruz.bugün beslenmem güzel gidiyor akşama da sporu dahil edersem harika olacak..
bu arada 23 kasımda kızımın dogumgünü yapacagım ve o tarihe kadar kendime koydugum hedef 104,2..
ulaşabilirmiyim bılmıyorum ama bu rakama ulaşmak demek tam 25 kılo vermek demek ve benim için çeyrek ton kaybetmek demek..o gün yine free olucam tabi:)
aslında böyle özgür günler için henüz erken ama ben bunu en baştan söylemıstım diyetisyenıme..bir kızımın dogumgününde birde yılsonunda bana serbest gün verirsen motivasyonum artar,yenilenirim ve daha çok asılırım diyetime diye.o da bunu hiç sorun yapmadı tamamen özgür oalcaksın demişti:)
zaten 23 kasıma 104,2 olursam
bir sonrakı hedefim olan 27 aralıga 5 hafta kalıyor ve bu 5 haftalık hedefim 4,3 kılo oluyor..
bence ulaşılmaz bir hedef değil.çünkü 27 aralıgı 99,9 ile bitirebilirsem artık 2020ye 2 basamaklı rakamlarla gireceğim..
Merhabaa bugun randevum vardi tam 3 kilo vermisim detoks yapmistik cok sevindim 107.5 oldum hafta insallah 105 i goruruum
Evet4 bcuuk kilo odem vardi hala 3 kilo odemim var . Kabak detoksu uyguladimgünaydın canım harikasın tebrik ederim.
nasıl bir detoks uyguladın?
çok ödem vardı demekki 3 kg harika bir rakam
Tebrikler cok guzel yol almissin masallah bende memleketdeydim tabiki firin yemeklerine pideeye dayanamadim ama hergun yuruyus yaptim onunla dengeledim yarin ilk is diyestiyene gidip onume bakmak insallahgünaydın uzun bir aradan sonra tekrar buralardayım..
diyetisyene gidemedim 3 hafta.sürekli bir problem çıktı,ya tartısı bozuldu ya izindeydi vs..
ama bu sabah gittim ve kilom düz 105..
şuanki toplam kaybım 24,2
ve haftaya 4.ayım dolacak..
ek olarak regl sürecindeyim..
haftaya 800 gr versem bile 4. ayımı 25 kilo ile kapatacağım..
çok mutluyum çok motiveyim ve umutluyum..
bu sefer bu iş olacak gibi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?