• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir şehir yeni bir hayat mıdır?

Ankara'da uzun yillar yasamis ve memleketi gibi goren biri olarak İzmir'e yerleştim.Şimdi Ankara'ya gidince çok sevmeme ragmen beni sıkıyor.Düzen ve şehir olarak Ankara'ya hayran olsamda yeşil ve mavinin birarada olmadıği yerde mutlu olamadığımı anladım.Bursa'yı tavsiye etmem.Balıkesir'de birşey yok Akçay veya Ayvalik olabilir.Çanakkale güzeldir ama çogu yere uzak.

Benim size tavsiyem Kuşadası olurdu.Hem dibi Büyükşehir İzmir her aradığınızı bulursunuz.Havaalanından faydalanırsınız.İlçe olsada il nüfusuna sahip yaz kıs oturanlarin oldugu hareketli ve güzel bir yer.Saglik ve okul imkanlarida guzel.Çevresinde gezilecek görülecek çok yer var.Değisiklik her zaman iyidir.

"Tebdil-i mekanda ferahlık vardır." Şehirler hakkında fikir veremeyeceğim ama bence çok bunaldiysaniz şehir değişikliği çok iyi gelir. Zaten yaşadığımız şehirlerin imkanları ,büyük, küçük olması önemli değil; önemli olan mutlu yaşamak . Yaşadığınız yerde mutlu değilseniz başka bir şehire gidin çok iyi gelecektir. Ortam değişikliği her zaman ferahlık verir insana.

Back
X