Yeni bir şehir

TRENDY1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
960
1.322
113
43
Eşimle boşanma aşamasındayız ve boşanma konusunda kararlıyım.devlet memuruyum cocugum yok istanbulda yalnız yaşıyorum.ailem memlekette. Boşanma durumundan dolayı tayin isteme hakkım var.istanbula alıştım ama kiralar pahalı işteyi yogun samimi oldugum arkadaşlarım tayin aldırdı gitti.memleketime gitmeyi pek istemiyorum çok küçük dedıkoducu bir çevre. Başka bir ile gitsem ev tutucam annem babamda gelecek.aklımda bursa var.yeni bir şehir yeni bir hayat mutlu olur muyum acaba?

gözünü seveyim istanbula alıştım derken en fazla 3 - 4 merkezi ilçe arasında gezip tozdunuz

arabanız bile yok kanımca, kirayı dert ettiğinize göre

nerden gelip iiiiiiiiğğğğğğssssstanbula alıştınız?

püfff

Evet arabam bile yok çok fakirim:))) kirayı bile dert ediyorum:))) senin gibi zengin degilim.istanbul benim neyime. Sen kimsin ya? Şakaysan komik degilsin.

Ne kadar çirkin bir yorum.
Size neden böyle dert oldu?
Kimi 2 ilçeyi gezer alışır,kimi hiç alışamaz.
Bu yorumu istanbulun bütün ilçelerini deli gibi gezip tozan,altını üstüne getiren biri yazıyor,sanki istanbul değil washington dc

Şahıs sabah yola çıkıyor lüks arabasıyla tüm ilçeleri tek tek geziyor gün boyu biz kimiz ki :)))

nerde yaşadığım hakkında bilgin var mı sayın üye?

Evet arabam bile yok çok fakirim:))) kirayı bile dert ediyorum:))) senin gibi zengin degilim.istanbul benim neyime. Sen kimsin ya? Şakaysan komik degilsin.
üzüldüm (

zengin olmadığım için tercihim istanbul olmmadı, ayağımı yorganıma göre uzattım.

yalnız yaşıyorum

mutluyum.

kimse de yazdıklarımdan gaza gelip, örgütlenmesin.

ben yalnız değilim, köyden şehire inenler hakkında böyle düşünen

gideceğiniz yeri önceden bir görün, bakın, benimde mesela izmirmuğla hoşuma gidiyor ya da tekirdağ...

Hakkinizda hayirlisi olsun bursa güzel gercekten ama. Bursanin da artik pahali oldugubu düsünüyorum belki yasiyanlar vardir onlar yazar

benşu an baba memleketinde yaşıyorum,istanbuldan geldim ve inanılmaz pişmanım buraya geldiğime,öyleolmasın da, burası çok imrenilen güzel birşehir ama bana zindan resmen
Konu sahibi;eskişehir,muğla,manisa,ankara,trabzon falan düşünebilirsiniz,bu can sıkıcı süreci çabucak atlatırsınız inşallah:)

Birde eski eşim takıntılı burda beni rahatsız edermi diye çekiniyorum.uzaklaştırma çıkarttım ama nereye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…