- 25 Şubat 2016
- 960
- 1.322
- 113
- 43
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Evet arabam bile yok çok fakirim:))) kirayı bile dert ediyorum:))) senin gibi zengin degilim.istanbul benim neyime. Sen kimsin ya? Şakaysan komik degilsin.gözünü seveyim istanbula alıştım derken en fazla 3 - 4 merkezi ilçe arasında gezip tozdunuz
arabanız bile yok kanımca, kirayı dert ettiğinize göre
nerden gelip iiiiiiiiğğğğğğssssstanbula alıştınız?
püfff
Ne kadar çirkin bir yorum.gözünü seveyim istanbula alıştım derken en fazla 3 - 4 merkezi ilçe arasında gezip tozdunuz
arabanız bile yok kanımca, kirayı dert ettiğinize göre
nerden gelip iiiiiiiiğğğğğğssssstanbula alıştınız?
püfff
nerde yaşadığım hakkında bilgin var mı sayın üye?Ne kadar çirkin bir yorum.
Size neden böyle dert oldu?
Kimi 2 ilçeyi gezer alışır,kimi hiç alışamaz.
Bu yorumu istanbulun bütün ilçelerini deli gibi gezip tozan,altını üstüne getiren biri yazıyor,sanki istanbul değil washington dc
Ne kadar umrumda sayın üyecik?nerde yaşadığım hakkında bilgin var mı sayın üye?
üzüldümEvet arabam bile yok çok fakirim:))) kirayı bile dert ediyorum:))) senin gibi zengin degilim.istanbul benim neyime. Sen kimsin ya? Şakaysan komik degilsin.
ee yazmışsın ya wc dcNe kadar umrumda sayın üyecik?
gideceğiniz yeri önceden bir görün, bakın, benimde mesela izmirmuğla hoşuma gidiyor ya da tekirdağ...Eşimle boşanma aşamasındayız ve boşanma konusunda kararlıyım.devlet memuruyum cocugum yok istanbulda yalnız yaşıyorum.ailem memlekette. Boşanma durumundan dolayı tayin isteme hakkım var.istanbula alıştım ama kiralar pahalı işteyi yogun samimi oldugum arkadaşlarım tayin aldırdı gitti.memleketime gitmeyi pek istemiyorum çok küçük dedıkoducu bir çevre. Başka bir ile gitsem ev tutucam annem babamda gelecek.aklımda bursa var.yeni bir şehir yeni bir hayat mutlu olur muyum acaba?
Ne söylediğimi algılayamamışsınız,istanbulu kafanızda o kadar büyütmüşsünüz ki sanki istanbuldan değil washington dc'den bahsediyoruz' demek istemiştimee yazmışsın ya wc dc
tahminin var
ki
benşu an baba memleketinde yaşıyorum,istanbuldan geldim ve inanılmaz pişmanım buraya geldiğime,öyleolmasın da, burası çok imrenilen güzel birşehir ama bana zindan resmenGittim canım bursayı gezdim şehir olarak içime sindi
Konu sahibi;eskişehir,muğla,manisa,ankara,trabzon falan düşünebilirsiniz,bu can sıkıcı süreci çabucak atlatırsınız inşallah:)benşu an baba memleketinde yaşıyorum,istanbuldan geldim ve inanılmaz pişmanım buraya geldiğime,öyleolmasın da, burası çok imrenilen güzel birşehir ama bana zindan resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?