Yeni bir şehir

Bursada bi dönem babaannem yaşıyordu sık sık giderdim.. güzel bir şehir.. ama semt olarak birbirinden cok farkli yerleri var derlerdi..

ankara da yaşıyorum uzun yıllardır arabam da var maddiyatım da ama hiç gitmediğim ilçeler semtler mekanlar var ya da yıllardır gidemediğim ben de köyden indim şehremi oldum şimdi ha ha

Ne söylediğimi algılayamamışsınız,istanbulu kafanızda o kadar büyütmüşsünüz ki sanki istanbuldan değil washington dc'den bahsediyoruz' demek istemiştim
sen hiç amerikada bulundun mu?

o ya da başka şehiranbul

alaska bile

gittin mi ?

istanbulu büyütmüşüm :)) şimdi herhal buna örnek beklerim

niye yadırgandı anlamadım ayrıca

o ya da başka şehiranbul

alaska bile

gittin mi ?

kadın boşanmış tehdit ediliyor travma yaşıyor şehir değiştirip yeni mutlu bir başlangıç yapmak istiyor sen ise kadını küçümsüyorsun sadece işte sorun bu anlatabildik mi İstanbul ya da başka şehirler sorun değil

o ya da başka şehiranbul

alaska bile

gittin mi ?

Ya çok üzgünüm,sizi hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama evet bulundum :)
Ve yine yeniliyorum büyütüyorsunuz,konu sahibini yermeye çalıştınız ama olayın aslına inince size üzüldüm.
İyi geceler sayın üyecik.

Ben bu konuyu neden açtım?sen neyin peşindesin?konum hakkında yapıcı yırumların varsa yap ama tartışma hava atma insanları küçümseme derdin varsa yeri burası degil.

Kimse ozunu unutmasin herkes koyden sehire indi... Biz inmesek bile atalarimiz koydeydi... Kimse dogar dogmaz Eyfel ' den parasutle sehrin gobegine dusmedi..
Koylu kizi olmak gurur verici !

Konu sahibi icin de cnm kucur sirin sahil kasabalarini dusunebilirsin Mugla-Akyaka gibi :)

i kib u bab
:))))

both u guys

ignore

pls dont wanna u cry (((((((((((((((((((((((KK39:

Evet akıllı mantıklı bir yorum daha.konu açma sebebim buydu aklıma gelmeyen şeçenekler vardır muhakkak onları degerlendirebilmek.

Bursada tutucu ev kiralarida ucuz degil yani

konu benim yazdıklarımdan ilerlemesin

açana haksızlık oluyor.

her türlü alıntı yapanı göz ardı ediyorum.

mesele ben değilim.

yorumlar lütfen ana mesaja yazılsın.

kadınların rahatça sokağa çıkabildiği alışveriş yapabildiği modern şirin bir şehir seç konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…