- 25 Şubat 2016
- 960
- 1.322
- 113
- 43
- Konu Sahibi TRENDY1234
- #41
Tavsiyen varmı canımkadınların rahatça sokağa çıkabildiği alışveriş yapabildiği modern şirin bir şehir seç konu sahibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tavsiyen varmı canımkadınların rahatça sokağa çıkabildiği alışveriş yapabildiği modern şirin bir şehir seç konu sahibi
belli bir yer yok aklımda şu anTavsiyen varmı canım
Ben Bursa'da yaşadım evlilik nedeniyle gitmiştim . Evliliğim iyi gitseydi Bursayla bir problemim yoktu . Dağ deniz hersey var . Ama iyi bir semtte oturuyordum . Oturacağınız sentemde bağlı . Çünkü dışardan çok göç var Bursa'ya. Bide çok kolay öğreniliyor . Kötü giden evliliğim nedeniyle çok iyi anılarım olmamasına rağmen eğer şehir değiştirmem gerekirse Bursa'yı tercih ederdim .Eşimle boşanma aşamasındayız ve boşanma konusunda kararlıyım.devlet memuruyum cocugum yok istanbulda yalnız yaşıyorum.ailem memlekette. Boşanma durumundan dolayı tayin isteme hakkım var.istanbula alıştım ama kiralar pahalı işteyi yogun samimi oldugum arkadaşlarım tayin aldırdı gitti.memleketime gitmeyi pek istemiyorum çok küçük dedıkoducu bir çevre. Başka bir ile gitsem ev tutucam annem babamda gelecek.aklımda bursa var.yeni bir şehir yeni bir hayat mutlu olur muyum acaba?
Merhaba, öncelikle kolaylıklar diliyorum atlatmanız gereken çok zor bir süreç var maalesef..Eşimle boşanma aşamasındayız ve boşanma konusunda kararlıyım.devlet memuruyum cocugum yok istanbulda yalnız yaşıyorum.ailem memlekette. Boşanma durumundan dolayı tayin isteme hakkım var.istanbula alıştım ama kiralar pahalı işteyi yogun samimi oldugum arkadaşlarım tayin aldırdı gitti.memleketime gitmeyi pek istemiyorum çok küçük dedıkoducu bir çevre. Başka bir ile gitsem ev tutucam annem babamda gelecek.aklımda bursa var.yeni bir şehir yeni bir hayat mutlu olur muyum acaba?
bolu :)Eşimle boşanma aşamasındayız ve boşanma konusunda kararlıyım.devlet memuruyum cocugum yok istanbulda yalnız yaşıyorum.ailem memlekette. Boşanma durumundan dolayı tayin isteme hakkım var.istanbula alıştım ama kiralar pahalı işteyi yogun samimi oldugum arkadaşlarım tayin aldırdı gitti.memleketime gitmeyi pek istemiyorum çok küçük dedıkoducu bir çevre. Başka bir ile gitsem ev tutucam annem babamda gelecek.aklımda bursa var.yeni bir şehir yeni bir hayat mutlu olur muyum acaba?