• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir şehir

ben ankaradayım çanakkaleyi düşünüyorum yazın gidip göreceğim ankara güvenli değil artık kızılaya gitmeye korkuyoruz

Canım ancak Bursa'da yapabilirsin hem İstanbul a yakın hem denizi dağı gelişmişliği Türkiye nin dördüncü büyük şehri imkanları falan ama evet ucuz degil

Çok ucuz degil araştırdım biraz ama burda 1+1 eve verdigim kirayla orda daha geniş güzel bir evde oturabiliyorum ailemde yanıma gelince rahat ederiz diye düşündüm

Bende Antalya'yi öneriyorum. Maddiyat önemli sanırım. Antalya'da çok uygun fiyata çok iyi evler bulabilirsiniz. Hem güzel de bir şehir. Sadece sıcağı var ama güzelliği için değer bence.

Eşimle boşanma aşamasındayız ve boşanma konusunda kararlıyım.devlet memuruyum cocugum yok istanbulda yalnız yaşıyorum.ailem memlekette. Boşanma durumundan dolayı tayin isteme hakkım var.istanbula alıştım ama kiralar pahalı işteyi yogun samimi oldugum arkadaşlarım tayin aldırdı gitti.memleketime gitmeyi pek istemiyorum çok küçük dedıkoducu bir çevre. Başka bir ile gitsem ev tutucam annem babamda gelecek.aklımda bursa var.yeni bir şehir yeni bir hayat mutlu olur muyum acaba?
Ben Bursa'da yaşadım evlilik nedeniyle gitmiştim . Evliliğim iyi gitseydi Bursayla bir problemim yoktu . Dağ deniz hersey var . Ama iyi bir semtte oturuyordum . Oturacağınız sentemde bağlı . Çünkü dışardan çok göç var Bursa'ya. Bide çok kolay öğreniliyor . Kötü giden evliliğim nedeniyle çok iyi anılarım olmamasına rağmen eğer şehir değiştirmem gerekirse Bursa'yı tercih ederdim .

Bence ege taraflarına gidin balıkesir kuşadası

Neden olmasın. .
Kendine yeni bir hayat kur. .
Umarım mutlu olursun . .

Eşimle boşanma aşamasındayız ve boşanma konusunda kararlıyım.devlet memuruyum cocugum yok istanbulda yalnız yaşıyorum.ailem memlekette. Boşanma durumundan dolayı tayin isteme hakkım var.istanbula alıştım ama kiralar pahalı işteyi yogun samimi oldugum arkadaşlarım tayin aldırdı gitti.memleketime gitmeyi pek istemiyorum çok küçük dedıkoducu bir çevre. Başka bir ile gitsem ev tutucam annem babamda gelecek.aklımda bursa var.yeni bir şehir yeni bir hayat mutlu olur muyum acaba?
Merhaba, öncelikle kolaylıklar diliyorum atlatmanız gereken çok zor bir süreç var maalesef..
Ben de boşandım, benim de eski eşim psikopatın tekiydi bir sürü dava dosyasıyla Anadolu yakasının en ucundan Avrupa yakasının diğer ucuna kaçtım resmen. İst dışına gidemedim kızım var çünkü, velayeti ben de olsa da babasından çokta uzağa götüremedim.
Ben de devlet memuruyum ve İst dan gitmek için kızım yeterince büyüdü. Her tayin dönemi bakıyorum henüz uygun bir yer açılmadı. Bursa güzel yer ama pahalı, Eskişehir harika ama artık çok kalabalık, Çanakkale , Ayvalık civarı, Batı Karadeniz yaşanacak yerler benim hayalimde ise Marmaris ya da kasabaları var...
Çocuğun olmadığı için şanslısın ve boşanır boşanmaz özgürsün.

Yok yok kkya bir grup kadınımız sinir atmaya giriyor , her konuya bodoslama dalan histerik cümlelerden artık bu kanıya vardım... :işsiz: özel hayatında sorunlarıyla başedemeyen gelip burda bişey deseler de şu sinirimi atsam diye bekliyor:kahve: hey yareppim yaaa....

Konu sahibi 3 vakte kadar biz de tayin isteyeceğiz. Bursayı çok istiyorum, çanakkale, samsun, eskişehir, mersin, ordu da seçeneklerim içinde.. istanbul evet çok güzel ama gezip görmeye güzel sanki. Küçük şehirde doğdum büyüdüm küçük şehirde okudum, gözüm kesmiyor trafik falan... ayrıca maddi olarak burda oldukça rahatız , sanmıyorum ki istanbulda da bu kadar rahat edebilelim.. istanbula yakın daha küçük iller ilgimi çekiyor işte. Bursa , çanakkale gibi..

Bence maddi açıdan zorlanacaksanız ayrılın siz de. Bursa da imkanları kısıtlı bir il değil sonuçta. Çok özel ilgi alanlarınız yoksa sanmıyorum ki istanbulun eksikliği hissedilsin. İstanbul çok güzel evet ama yaşamak için çok zor bir şehir gibi duruyor gümüşhaneden:KK48:

Birde ev almayı düşünüyorum istanbulda evler uçuk aynı paraya farklı bir şehirde daha büyük güzel bir ev alırım.

boşanmadan dolayı tayin almak için can güvenliği tehtiti olduğuna dair yada darb gibi herhangi bir rapor isteniyor mu?

Bursa'yi hic tavsiye etmem pahalilikta istanbul a rakip. Duzen bozmaya degecek bir sehir degil bence.

Çanakkaleye okumaya gidip yerleşen arkadaşlarım var çok benimsemişler.Ben amasraya bayılmıştım küçücük tenha yeşil deniz ve güvenli, hediyelik eşya satan dükkan sahipleri malların üstünü muşambayla örtüp evlerine gidiyolardı akşamları, acayip içim ısınmıştı.

bolu :)

Back
X