Bendede var.Annem dioki kargo hep sana çalışıo.İyi akşamlar. Ben de yeni bir şeyler alma isteği var. Mesela alyansım taşlı klasık alyansları beğeniyorum. Bir tane de ondan olsa keşke diyorum bıkaç defa kuyumcuya gidip sordum almadım daha. Birinde veya bir mağazada çanta ayakkabı görür beğenirim almak isterim. haftasonları bir pantolon bluz vs alırım sonra bir daha almayayım derim. Genelde bütçeme göredir aldıgım seyler uçuk fiyatlara bşy almam
Veya bir züccaciyede yemek takımı gördüm almak istedim vs.
Eşim de dışarıda yemek yemeyi sever. Mesela işten çıkmışızdır. dısarıda yiyelim der. Veya cuma akşamıdır. bugün yemek ve tatlı yiyelim vs der.
haftada 3-4 defa yiyelim desem karşı çıkmaz.
Hal böyleyken istediğimiz gibi para biriktiremiyoruz. Kiradayız insan kendi evinin olmasını istıyor.
Bir şeyler alma isteği nasıl önlenir?
Neden peki aynı şeyden üç beş taneBende de o sorun var işin kötüsü ben beğendiğim şeyi seri olarak alıyorum yani aynı renk elbiseyi 4-5 tane alıyorum etiketli kıyafeti geç kabanlarım var ayakkabıya girmiyorum bile bunları ay çok harcıyorum havasıyla yazmıyorum herkes kendi bütçesine göre harcar bu konuda yorum yapmayın ama ciddi anlamda garib bir haz duygusu yaratıyor bende almadığım zamanlar eşim depresyona girdiğim için almadığımı düşünüyor düşünün artık durumun kötülüğünü..parasal anlamda birikim yapamamak dışında bir sorunum yok ama normal olmadığının farkındayım ve durdurursam elimden mutluluğunu alcaklarmış gibi geliyor ve çaresini arayamıyorum bakın aramıyorum demiyorum arayamıyorum...
Deforme olursa yenisini bulamam diye buna ruj dahil ne yazık kiNeden peki aynı şeyden üç beş tane
Çok kötü bir bağımlılık yaDeforme olursa yenisini bulamam diye buna ruj dahil ne yazık ki
Peki benim gibi olan var mi?Bende beğendiğim şeyleri almak istiyorum ama sonra amaan ne gerek var diyip bırakıyorum :)) Çok düşünüyorum, gerçekten ihtiyacım var mı diye. Başkasına alacaksamda hiç düşünmüyorum.. Asıl benim gibi olan varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?