Ben de öyleyim. Toka bile alsam acayip mutlu olurum ve her gördüğüme aşırı şekilde ihtiyacım varmış gibi gelirİyi akşamlar. Ben de yeni bir şeyler alma isteği var. Mesela alyansım taşlı klasık alyansları beğeniyorum. Bir tane de ondan olsa keşke diyorum bıkaç defa kuyumcuya gidip sordum almadım daha. Birinde veya bir mağazada çanta ayakkabı görür beğenirim almak isterim. haftasonları bir pantolon bluz vs alırım sonra bir daha almayayım derim. Genelde bütçeme göredir aldıgım seyler uçuk fiyatlara bşy almam
Veya bir züccaciyede yemek takımı gördüm almak istedim vs.
Eşim de dışarıda yemek yemeyi sever. Mesela işten çıkmışızdır. dısarıda yiyelim der. Veya cuma akşamıdır. bugün yemek ve tatlı yiyelim vs der.
haftada 3-4 defa yiyelim desem karşı çıkmaz.
Hal böyleyken istediğimiz gibi para biriktiremiyoruz. Kiradayız insan kendi evinin olmasını istıyor.
Bir şeyler alma isteği nasıl önlenir?
Kısmen benBende beğendiğim şeyleri almak istiyorum ama sonra amaan ne gerek var diyip bırakıyorum :)) Çok düşünüyorum, gerçekten ihtiyacım var mı diye. Başkasına alacaksamda hiç düşünmüyorum.. Asıl benim gibi olan varmı??
Bluzu fln anlarımda o bende de var çünkü.Alyans yemek takımı bu istekler çok fazla.İyi akşamlar. Ben de yeni bir şeyler alma isteği var. Mesela alyansım taşlı klasık alyansları beğeniyorum. Bir tane de ondan olsa keşke diyorum bıkaç defa kuyumcuya gidip sordum almadım daha. Birinde veya bir mağazada çanta ayakkabı görür beğenirim almak isterim. haftasonları bir pantolon bluz vs alırım sonra bir daha almayayım derim. Genelde bütçeme göredir aldıgım seyler uçuk fiyatlara bşy almam
Eşim de dışarıda yemek yemeyi sever. Mesela işten çıkmışızdır. dısarıda yiyelim der. Veya cuma akşamıdır. bugün yemek ve tatlı yiyelim vs der.
Hal böyleyken istediğimiz gibi para biriktiremiyoruz. Kiradayız insan kendi evinin olmasını istıyor.
İyi akşamlar. Ben de yeni bir şeyler alma isteği var. Mesela alyansım taşlı klasık alyansları beğeniyorum. Bir tane de ondan olsa keşke diyorum bıkaç defa kuyumcuya gidip sordum almadım daha. Birinde veya bir mağazada çanta ayakkabı görür beğenirim almak isterim. haftasonları bir pantolon bluz vs alırım sonra bir daha almayayım derim. Genelde bütçeme göredir aldıgım seyler uçuk fiyatlara bşy almam
Bende almak istiyorum ama alamıyorum çünkü para yok işte bunlar hep fazla paradanhep derim zengin olmak zor
Ben birşey sormak istiyorum
Çocuk varsa dışarıdan nasıl yiyorsunuz
Bende eşimde çok severiz dışarıdan yemeği ben saat 19:30 evde olduğum için büyük kolaylık oluyor
Ama çocuklarım var ve dışarıdan nadiren yediririm
O yüzden sürekli yaparım yemek
Siz nasıl yapıyorsunuz
Çocuklar için bir çözüm varsa uygulayabilirim:)
Yok tam olarak öyle değil mesela akşam yiyorsunuzDışarıda ne yediğine bağlı.
Bizde cocuk yok ve zaten fazla dışarıdan yemiyoruz ama yediğimiz zaman belirli mekanlara gidiyoruz... cocuk olunca oda yer bizim yediğimizi.
Çocuğumuz yok. Ben ev yemeklerini daha çok severim. Eşim bekarlık zamanlarından alışmış o yüzden dışarıda yemek yemeyi sever.Ben birşey sormak istiyorum
Çocuk varsa dışarıdan nasıl yiyorsunuz
Bende eşimde çok severiz dışarıdan yemeği ben saat 19:30 evde olduğum için büyük kolaylık oluyor
Ama çocuklarım var ve dışarıdan nadiren yediririm
O yüzden sürekli yaparım yemek
Siz nasıl yapıyorsunuz
Çocuklar için bir çözüm varsa uygulayabilirim:)
Yok tam olarak öyle değil mesela akşam yiyorsunuz
Ama çocuk öğlen yada gün içinde ev yemeği yemesi lazım o yüzden illaki her akşam yada iki üç akşamda bir yemek yapıp çocukların gün içindeki öğünlerini hazırlıyorum
E yapmışken akşam yemeğide çıkıyor
O yüzden sordum yemek yapamayan arkadaşlara çocuk varsa nasıl oluyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?