- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.031
- 468
YiaaaaaTabiki uyum önemli, damatlığın kenar detaylarına ver led ışığı bak sen cümbüşe
Yepyepyepyepyepyeni diye gitsin başlıklarYalnız Rainyy'cim, konu başlığını ara sıra değiştir. Eski konun sandım ilk gördüğümde, az daha tebrik etmeyi unutacaktım.
Öncekine de yeni biri demiştin. Seni tenha yerlere davet ediyordu, gitme öyle yerlere.
Bu başlık da Yepyeni biri olsun.
Kamuoyunu yanıltmazsan sevinirim.
Bence tamamdır. Biz yeğenimize isim düşünelim.Sizce?
Artık dini nikah yapmak isteyen mi,tc nosunu bulan mı,tenhaya gitmek isteyen mi,nude foto isteyen mi kafam karışıyor.Yeni biri veya sizce yerine numara versek kolay olur aslında.Kod 1 kod 2 kod 3Her gun yeni bir gun ve yeni biri demek, her gun o kisiler yenileniyorara sira araya sizce yeni biri olur mu konusu ekliyor hakkini yememek lazim.
Evet böyle sağ üst köşeye n harfi koyuyorlardı ama benim kafam da almıyor sayısalı.Yepyepyepyepyepyeni diye gitsin başlıklar
Bunun matematiksel bir yazılışı vardır mutlaka ama ben sözelciyim
Nedime elbisesi bakmaya başlıyorum ben.Evet böyle sağ üst köşeye n harfi koyuyorlardı ama benim kafam da almıyor sayısalı.
Amaaan canım hem ne önemi var. Bence bu kez turnayı gözünden vurdu.
Yani pek anlamam ama mutlak değerle açıklanabilir belkiYepyepyepyepyepyeni diye gitsin başlıklar
Bunun matematiksel bir yazılışı vardır mutlaka ama ben sözelciyim
İşte bu takım ruhuna bayılıyorum. Ben de yeğenimize zıbın don patik falan öreyim.Nedime elbisesi bakmaya başlıyorum ben.
Sonuç yine hüsran yaniYani pek anlamam ama mutlak değerle açıklanabilir belki
|||||yeni|||||= 0 = sevgilisiz rainyy
20-30 tane daha yeni biri,sizce? konusu açılsın da öyle alırsınız elbisenizi.Nedime elbisesi bakmaya başlıyorum ben.
Bence rainyy için yapalım bunu sıramı ona vereyimYiaaaaa
Elon Musk'ın Starlink uyduları gibi sıra sıra.
Kalbimi kırdın. Rainyden çok üzüldüm şu an20-30 tane daha yeni biri,sizce? konusu açılsın da öyle alırsınız elbisenizi.
Ama bu çok büyük bir fedakarlık.Bence rainyy için yapalım bunu sıramı ona vereyim
Böylece hiç bir zaman evlenmek zorunda kalmam
Rainny'nin lügatında hüsran kelimesine yer yok.Sonuç yine hüsran yani
Bazen sevdiklerin için fedakar olmalı insanAma bu çok büyük bir fedakarlık.
Duygularım kifayetsiz.
Bu aralar hasilat iyi be rainyNetten yeni biriyle tanistim bu seferki ciddi biri sanki tipide iyi iki gundur konusuyoruz taktik verir misiniz birde birakir diye korkuyorum kizlar
İlk ne zaman fark ettiniz onu?Bazen sevdiklerin için fedakar olmalı insan
İlk yeni de anlamıştım aslında kk yeni bir kan bulmuştuİlk ne zaman fark ettiniz onu?
Kaçıncı yeniydi misal?
İnşaAllah2018'den beri netten tanışıp (!) konu açıyor. Başına bela almayacak kadar tecrübe edinmiştir herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?