- 16 Haziran 2011
- 16.530
- 73.212
- 798
Acaba yeni biri diye kaç tane konun var
yeni, yepis yeni, enyeni, öz hakiki yeni, enyenioğulları
İnsan sarrafısınız hanfendiciğim.İlk yeni de anlamıştım aslında kk yeni bir kan bulmuştu
"Yeni kişi" başlıkları dahil mi buna?BDV' de 3 "yeni biri" isimli konusu var.
Sizce? diye açılanda birden fazla konusu vardı sanki.Ben zorunlu ile mi karıştırıyorum acaba?BDV' de 3 "yeni biri" isimli konusu var.
"Yeni biri" olmasiBunu sen mi yazdın kız Allah seni :)
Bütün özellikleri tamamladığına göre, mutluluklarla dolu bir hayat diliyoruz sana.
Estağfurullah efenim ben daha çömezim burda divalarımız var bu işin ehliİnsan sarrafısınız hanfendiciğim.
"Yeni kişi" başlıkları dahil mi buna?
Sizce? diye açılanda birden fazla konusu vardı sanki.Ben zorunlu ile mi karıştırıyorum acaba?
2018 den beri mi ? Aman Allahım gerçekten mi ya. Rainy nin olayı bayağı trajik o zaman2018'den beri netten tanışıp (!) konu açıyor. Başına bela almayacak kadar tecrübe edinmiştir herhalde.
Birde üstüne üstlük balik burcumusunKizlar ben sizden taktik istedim sız hep dalga gecmissiniz. Kirdiniz. Dunde benim doğum günümdü.
Evet balik burcuyumBirde üstüne üstlük balik burcumusun
Ne yalaniYahu şeyi çok merak ediyorum 2 günde bir sevgiliyi nerden buluyorsun çok merak ettimbide maşallah hepsiyle evlenmeyi düşünüyorsun hayatın bence tamamen yalan üzerine kurulu kusura bakma
Genel olarak hayatın yalan dünyada bütün erkeklerin işi gücü yok senle beraberler bide adamlara b*k atmıyor musun çok gülüyorum sana :)Ne yalani
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF YETTİNİZ OOOFFFFNetten yeni biriyle tanistim bu seferki ciddi biri sanki tipide iyi iki gundur konusuyoruz taktik verir misiniz birde birakir diye korkuyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?