- 30 Mayıs 2022
- 1.038
- 1.399
- 83
- 32
Ne kadar süre? 2 gün/1 haftabir daha kimseyle konusmicam.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar süre? 2 gün/1 haftabir daha kimseyle konusmicam.![]()
Bu da mı gol değil beeMesajima goruldu atti takiptende cikarmis bir daha kimseyle konusmicam.![]()
Degil ben artik umidi kestimBu da mı gol değil bee
rainyy nasıl böyle çobuk manita bulabiliyorsun taktik versen.Yolda dizilmiş seni mi bekliyorlar anlamadım ben.Netten yeni biriyle tanistim bu seferki ciddi biri sanki tipide iyi iki gundur konusuyoruz taktik verir misiniz birde birakir diye korkuyorum kizlar
Internetten iste ama buda terkettorainyy nasıl böyle çobuk manita bulabiliyorsun taktik versen.Yolda dizilmiş seni mi bekliyorlar anlamadım ben.
Neden ne yazmıştın ki sildi etti görüldü attığı mesaj neydi? Ne iş yapıyormuş bu adam?Degil ben artik umidi kestim![]()
Muhendis baska sehirdeydi. En son anlik fotograf attim. Sonra zayiflaman gerek falan dedi bende kilolu degilim dedim fizigine bakiyim dedi boydan attim belli olmuyor falan yapti bende daha cekinemem dedim sonra sildi iste. Begenmedi galiba bilemiyorumNeden ne yazmıştın ki sildi etti görüldü attığı mesaj neydi? Ne iş yapıyormuş bu adam?
Başka sulara yelken açmış o.Muhendis baska sehirdeydi. En son anlik fotograf attim. Sonra zayiflaman gerek falan dedi bende kilolu degilim dedim fizigine bakiyim dedi boydan attim belli olmuyor falan yapti bende daha cekinemem dedim sonra sildi iste. Begenmedi galiba bilemiyorum
Daha konuşmayı dusunmuyorumBaşka sulara yelken açmış o.
Belki de evli adamlarla konuşuyorsun kaç kere uyardık seni hiç akıllanmıyorsun. Adamlar gönül eğlendiriyor seninle.
Hadi bakalım.Da
Daha konuşmayı dusunmuyorum
nerden buluyorsun bu seviyesizleri?Muhendis baska sehirdeydi. En son anlik fotograf attim. Sonra zayiflaman gerek falan dedi bende kilolu degilim dedim fizigine bakiyim dedi boydan attim belli olmuyor falan yapti bende daha cekinemem dedim sonra sildi iste. Begenmedi galiba bilemiyorum
Birde elli kiloyum kiloluda degilim sadece yanaklarim tombulnerden buluyorsun bu seviyesizleri?
ay ben kiloluyum ne var bunda ?sormadan vücudum hakkında yorum yapanın ağzına güzel olmayan şeyler bırakırımBirde elli kiloyum kiloluda degilim sadece yanaklarim tombul

Ne cesaret kiz, insanın böbreğini alırlar bu devirdeNetten yeni biriyle tanistim bu seferki ciddi biri sanki tipide iyi iki gundur konusuyoruz taktik verir misiniz birde birakir diye korkuyorum kizlar
Seni alnının akıyla gel8n edicezrainyy evlensin sira bende![]()
tabi ben kesin bekar biriyle evlencem zatenSeni alnının akıyla gel8n edicez
Evlenmiş çocuklu boşanmış eski eşli kisirli kayinvalideli, köfteli donlu çocuklu birine vermeyiz senitabi ben kesin bekar biriyle evlencem zaten![]()
zaten musakka ablanın kocası evlendi öyle birini bulamam artık gibiEvlenmiş çocuklu boşanmış eski eşli kisirli kayinvalideli, köfteli donlu çocuklu birine vermeyiz seni