• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni birileriyle nasıl tanışılır?

nevin17

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
76
110
8
40
Arkadaşlar yeni birileriyle nasıl tanışıyorsunuz? Yani yıllardır kimseyi tanımadım. Karşıma çıkmıyo. İnsanlar nasıl bir sevgiliden ayrılıp sonra hemen nasıl başka ilişkiye başlıyor ben anlamıyorum. Arkadaşlarıma bile söyledim beni birileriyle tanıştırın diye ama ses seda çıkmadı.
 
Herkes hemen tanışmıyor. İlişki bittikten sonra bir süreç var ya hani iyi bir şekilde atlatılması gereken. O tamamen bittikten sonra yavaş yavaş sosyalleşerek tanırsınız yeni birilerini merak etmeyin. Aceleniz ne canım 😃
 
Düşüneyim; biri arkadaşımın arkadaşıydı, biriyle dershanede tanıştım, biriyle okulda tanıştım, biriyle tatilde tanıştım, biriyle stajda tanıştım, biriyle iş ortamında tanıştım. Eşimle de ortak hobimiz vesilesiyle internette bir kulüp ortamında tanıştım.
 
Düşüneyim; biri arkadaşımın arkadaşıydı, biriyle dershanede tanıştım, biriyle okulda tanıştım, biriyle tatilde tanıştım, biriyle stajda tanıştım, biriyle iş ortamında tanıştım. Eşimle de ortak hobimiz vesilesiyle internette bir kulüp ortamında tanıştım.
Böyle yazıyorsun sonra ferhans görüp deliriyor 😆😆
 
Değişik atölyeler, kurslar, aktiviteler olabilir. Eğer ortamınız yoksa ortam kurabilirsiniz. Gezilere katılabilirsiniz.
 
Şu ana kadar 2 siyle okulda tanıştım, biriyle çok rastgele oldu kime niyet kime kısmet misali. Ötekiyle de arkadaş vasıtasıyla tanışmıştım.
Flört evresinde kalanlar: İkisiyle yine aniden olmuştu geri kalanlar da sosyal medya falan.
Kısacası en sağlam olanlar arkadaş ortamı-vasıtası ile olanlar sanırım.
 
Küçük bir ilçede yaşıyorum, sosyal ortam yok. Arkadaşlarıma söyledim. Onlardan da ses çıkmadı.
Bölgenizde katılabileceğiniz kurslar yok mu haftada bir gidilir genelde merkezde yazılabilirsiniz. Facebookta topluluklar var arada toplanıyorlar onlara katılabilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz orada da arkadaş grubu olusturabilirsiniz.
 
Bin küsür kişilik okuldayım, büyük sehirdeyim, arkadas ortamlarim var ama yıllardır bekarım. Bırak sevgiliyi konuştuğum bile olmuyor. Ya kısmetimiz kapalı ya da auramiz düşük.
Bunu bir sorun olarak görme. Hep hayırlısı olsun diye dua ediyoruz, demek ki gelecek olanlar hayırsız. Öyle düşünelim
 
Back
X