Yeni biriyle nasıl tanışabilirim?

Ben de öyleydim. Ama insan yaşadıkça bu tarz şeyleri daha da güçleniyor. Ha aşka, sevgiye bakış açısı da değişiyor kötü anlamda. Mesela ben artık evlilik yapmayı düşünmüyorum. En fazla aynı evde yaşarım diyorum.

:) bakanlıkta çalışmıyorum. global bir ilaç firmasındayım, firmamız dünya çapında tüm site'larında açık alanda 1,5-2 m koşulu ile çalışanların dinlenme ve sohbet etme hakkına saygılı. firmalardaki tüm açık alanlar da buna uygun dizayn edilmiş durumda. sanırım trilyonlarca dolarlık yatırımları olan bir firma iki kişi sohbet edebilsin diye üretim durdurma riskini göze almaz, siz ekonomi biliyorsunuz, anlarsınız bu dinamiklerden :)
bu arada henüz hiçbir site'ımızda da vaka görülmedi.

demek ki kişiler dikkat ederse açık havada belli kurallarda bulunulabiliyor.

haddiniz aşan yorumlarınız için de muhtemelen şikayetler üzerine güzel bir ban tatili yapacaksınız. o arada da mantıklı kararlar veremeyen ve yatarak çalışanların olduğu bakanlığın başındaki kişiyi dinlersiniz bol bol :)

umarım bundan sonraki konunuzu bulabildiğiniz ilişkinize yönelik sorular için açarsınız.

Son düzenleme:

O zaman sağlığımıza

ohh yaa doğru tanımlama, şekilcilik ve sabit fikir.
hani bazı insanlar vardır mutluyum dersin hayır mutsuzsun sen bilmezsin bu böyle der. aynen öyle bir yaklaşım.
Üslup çok önemli insan biz böyleyiz çok mutluyuz diyen birine disardan çok kotu gorunuyorsunuz da demez, dememeli yaa
Ben sizler gibi sabırlı olup yazamadim daha fazla. :)

Üslup çok önemli insan biz böyleyiz çok mutluyuz diyen birine disardan çok kotu gorunuyorsunuz da demez, dememeli yaa
Ben sizler gibi sabırlı olup yazamadim daha fazla. :)

bakanımızı da çok ciddiye alıp izliyor, senin doktor baban bilmez bakan bilir diyor ama sonrada bakanlıklardan mantıksız kararlar çıkar diye laf sokmaya çalışıyor :)
bir yerlerde sıkıntı var ama ben sorun sende değil ben de diyerek kendisine daha fazla cevap yazmamayı seçiyorum

Konu oraya nasil geldi demeyeceğim tahminimce bir yerden alip öteki tarafa çekme sebebiyledir Okuyorum hala yorumumdan sonrasina bakmamistim.

Konu oraya nasil geldi demeyeceğim tahminimce bir yerden alip öteki tarafa çekme sebebiyledir Okuyorum hala yorumumdan sonrasina bakmamistim.

yazılan iyi niyetli hiçbir eleştiriyi doğru tarafından almadı ki.. muhtemelen bir yerlerde fikirlerini hiç kabul ettiremediği için burada herkese üstünlük taslamaya çalıştı da işte hakaretin dozunu tutturamadı.
banlanmış zaten.
:)

Okudukça ruhum darlandi statü, seviye, level havada uçuyor oyyyy Ben, ben, ben, benim seviyem de benim.
Bu kadar eğitimli, son 7 aya kadar da sosyal olduğunu iddia eden birinin birileriyle nasil tanisacagini bilmemesi bir garip zaten de neyse.

zaten o yüzden ısrarla dedik, eğer muhabbet tarzı bu şekildeyse insanlar itici buluyor olabilir. erkekler cidden neşeli kadına çekiliyor, sürekli kariyer-eğitim kafasında kadınları pek istemiyorlar.
gerçi sorsanız ben asla statü ile ilgili beklentim var demedim diyor :)

O yüzden çok kriter koymamak lazım. Beklenti = Hayalkırıklığı dir. Kriteri ortalama tutsa daha üstü çıksa hem daha mutlu olur hem hayal kırıklığına uğramaz.
Şu cümleleri.kendim yazdim.sandim bir an.
Gerçekten beklentilerini düşürmesi gerekiyor konu sahibi.
Şimdi banlanmis ama geldiğinde muhtemelen buna da itiraz eder bir üslupla cevap verecektir. Ya da disaridan okuyordur.
Konu sahibi arkadaş: beklentini dusur derken uni mezunu olmasin ya da kısa olsun demiyorum. Kafandaki kaliplasmis düşünceleri biraz esnet diyorum. Kafanda kurduğun "ideal erkek" ya da "evlenebilecegim erkek " dedigin kaliplasmis profilden beklentilerini azaltmayi dene.
Hayata karsi da böyleysen yani şu olmazsa böyle olur gibi kalıp yargilara variyorsan inan bana evlenemezsin. Ha diyorsan ki evlenmesem de hayatıma biri girmese de sorun etmiyorum, o zaman "no problem" ama bu konuyu açtığına gore yalniz kalma ya da evlenememe durumu ile de barışık değilsin.
O arkadastan bir tane bana da lazim

Haklısın olabilir hakkında hayırlısı olsun umarım gönlüne göre bulursun

iş hayatın senin için bir artı. onun dışında çevreni genişletmeye bak arkadaş edin onların arkadaşlarıyla tanışırsın mesela benim eşimin bekar arkadaşları var iyi çocuklar ama tanıştırabileceğim kız arkadaşım yok bu şehirde. kısmet ve çevre işi bu işler anlayacağın. internet güzel seçenek aslında ama herzaman güven vermemesi konusunda haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…