denedim aslında daha önce. düzgün biriyle karşılaşmadım maalesef. en düzgün görüneni bile karı kız peşindeİşten sonra kurslara gidin diycem ama malum virüs dolayisiyla etkinlikler hak getire.Ben sanal karsilasmalara cok karsiyim ,yine de bu ortamda denenebilecek bir yol ama cok secici ve uyanik olmalisiniz.
pandemi sürecinde hiçbirine gidemem . uzun bir süre bu tarz etkinlikler olmayacaktır virüsten dolayıKurslar,turlar,etkinlikler,geziler
Bunlar yeni çevre edinmek için bir fırsat olabilir
gezilere katılamam pandemi dönemindeyiz, uzun bir süre daha uzmanlar böyle gideceğini söylüyor. ailem risk grubunda geziye giderek onları riske atamamHobi edninin kendinizi geliştirin gezilere katılın araştırın bilgilenin, hayatınızda biri olmamasını dert etmediğiniz gün de o kişi çıkar gelir.
Gezilere katılmak dışındaki yazdığımı değerlendirin sizde. Zaten çat diye hayatınıza biri girmez 5 yıl sonra da olabilir. Uzun etapta tavsiyeler bunlargezilere katılamam pandemi dönemindeyiz, uzun bir süre daha uzmanlar böyle gideceğini söylüyor. ailem risk grubunda geziye giderek onları riske atamam
Benim kuzenim cin gibi bir kiz.Sanirim bu tip seyler biraz da caba harcamayla orantili.Elit,düzgün cevrelere girdi nasil girdiyse artik bilmiyorum.Ordan ,arkadas ortamı, bulusma,yemekler derken birini buldu ve evlendiler.Cok da mutlu ve hayalindeki gibi oldu her sey.Bana sorarsaniz ben de yapamam yani böyle bir seyin kendiliginden olusmasini vs beklerim de bu sonuca ulastirmiyor her zaman iste.Şu da bir gercek ki; iyilerin degil iyi oynayanlarin dünyasi.Bu da kuzenime gitsin :)denedim aslında daha önce. düzgün biriyle karşılaşmadım maalesef. en düzgün görüneni bile karı kız peşinde
şu dönemde çok büyük risk değil mi ? zaten açık olduklarını düşünmüyorum.Kurslar,turlar,etkinlikler,geziler
Bunlar yeni çevre edinmek için bir fırsat olabilir
Genel olarak düşünmüştükşu dönemde çok büyük risk değil mi ? zaten açık olduklarını düşünmüyorum.
birkaç arkadaşım var ama daha önce tanıştıracakları pek tanıdıkları yok. o yüzden farlı bir yol arıyorumHerhangi bir hobiniz yok mu? Gerci su donemde pek mumkun degil ama kurslara falan katilip yeni insanlarla tanisabilirsiniz. Ya da arkadas cevreniz varsa arada buluşup onlarin da arkadaslariyla tanisabilirsiniz. Internet ortamı da olur, neden olmasin? Bir sure konusup iyice guvendikten sonra bir kahve icmekten zarar gelmez.
kuzeninden öğren bakalım nasıl yapmış :) ben de hiç beceremem öyle. yani sıfırdan nasıl ortam kurulur kiBenim kuzenim cin gibi bir kiz.Sanirim bu tip seyler biraz da caba harcamayla orantili.Elit,düzgün cevrelere girdi nasil girdiyse artik bilmiyorum.Ordan ,arkadas ortamı, bulusma,yemekler derken birini buldu ve evlendiler.Cok da mutlu ve hayalindeki gibi oldu her sey.Bana sorarsaniz ben de yapamam yani böyle bir seyin kendiliginden olusmasini vs beklerim de bu sonuca ulastirmiyor her zaman iste.Şu da bir gercek ki; iyilerin degil iyi oynayanlarin dünyasi.Bu da kuzenime gitsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?