Yeni biriyle nasıl tanışabilirim?

rnrn55

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
531
501
303
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Hayatımda biri olsun ve anlaşabilirsek evlenip yuva kurmak istiyorum 32 yaşındayım. Kısmet olmadı bir türlü. Sizce yeni insanlarla nasıl tanışabilirim? iş ve ev arasında hayatım. ailemle yaşıyorum. internetten tanışmak güvenilir gelmiyor ama artık teknoloji çağında sıcak bakmaya başladım. sonuçta iş ev arasında nasıl bulabilirim başka yerden birini. bu konuda tavsiyeleriniz neler?

Herhangi bir hobiniz yok mu? Gerci su donemde pek mumkun degil ama kurslara falan katilip yeni insanlarla tanisabilirsiniz. Ya da arkadas cevreniz varsa arada buluşup onlarin da arkadaslariyla tanisabilirsiniz. Internet ortamı da olur, neden olmasin? Bir sure konusup iyice guvendikten sonra bir kahve icmekten zarar gelmez.

İşten sonra kurslara gidin diycem ama malum virüs dolayisiyla etkinlikler hak getire.Ben sanal karsilasmalara cok karsiyim ,yine de bu ortamda denenebilecek bir yol ama cok secici ve uyanik olmalisiniz.
denedim aslında daha önce. düzgün biriyle karşılaşmadım maalesef. en düzgün görüneni bile karı kız peşinde

Hobi edninin kendinizi geliştirin gezilere katılın araştırın bilgilenin, hayatınızda biri olmamasını dert etmediğiniz gün de o kişi çıkar gelir.
gezilere katılamam pandemi dönemindeyiz, uzun bir süre daha uzmanlar böyle gideceğini söylüyor. ailem risk grubunda geziye giderek onları riske atamam

gezilere katılamam pandemi dönemindeyiz, uzun bir süre daha uzmanlar böyle gideceğini söylüyor. ailem risk grubunda geziye giderek onları riske atamam
Gezilere katılmak dışındaki yazdığımı değerlendirin sizde. Zaten çat diye hayatınıza biri girmez 5 yıl sonra da olabilir. Uzun etapta tavsiyeler bunlar

denedim aslında daha önce. düzgün biriyle karşılaşmadım maalesef. en düzgün görüneni bile karı kız peşinde
Benim kuzenim cin gibi bir kiz.Sanirim bu tip seyler biraz da caba harcamayla orantili.Elit,düzgün cevrelere girdi nasil girdiyse artik bilmiyorum.Ordan ,arkadas ortamı, bulusma,yemekler derken birini buldu ve evlendiler.Cok da mutlu ve hayalindeki gibi oldu her sey.Bana sorarsaniz ben de yapamam yani böyle bir seyin kendiliginden olusmasini vs beklerim de bu sonuca ulastirmiyor her zaman iste.Şu da bir gercek ki; iyilerin degil iyi oynayanlarin dünyasi.Bu da kuzenime gitsin :)

şu dönemde çok büyük risk değil mi ? zaten açık olduklarını düşünmüyorum.
Genel olarak düşünmüştük
Elbette şuan bu tür yerlere gitmek risk ve zaten salgın döneminde istenilen amaca ulaşamayız
Bir müddet beklemelisin bunlar için
Normale dönünce,Bunları değerlendirebilirsin

birkaç arkadaşım var ama daha önce tanıştıracakları pek tanıdıkları yok. o yüzden farlı bir yol arıyorum

akışına bırakın şimdilik.

pandemi sonrası hobi edinin, gezin, ortamlara girin biraz.

fakat unutmayın ki bu işler biraz kısmet işi. ben de 35 yaşındayım. çok sosyal biriyimdir gezme, tozma anlamında. fakat erkek arkadaşımı iş aracılığıyla tanıdım. belli olmuyor yani nereden ne çıkacağı

kuzeninden öğren bakalım nasıl yapmış :) ben de hiç beceremem öyle. yani sıfırdan nasıl ortam kurulur ki

Tabi herkesin yazdığı gibi en sağlıklı yöntem sosyalleşmekten geçiyor. Bu dönemde o biraz zor. Sosyal medyadan tabiki birileriyle tanışabilirsiniz ama çok dikkatli olmanız lazım ve evliliğe gidene kadar onu tanımak daha zor. Pandemi bitince sosyalleşip doğru kişiyi bulmanız bile daha hızlı olabilir:) zaten ne olursa olsun şu dönemde çok fazla görüşemezsiniz kimseyle

Ailen de risk grubundaymış süreçlerin atlatılmasını beklemek daha iyi olur bence de

Reactions: 000
Pandemi bitmeden birini bulup hemen evlenme gibi bir çabanız varsa tavsiyem yok. Anca komşu teyze görücü falan.

3 ay öncesine kadar ev iş arasında gidip gelmek dışında bir şey yapmayan insana da gezme, etkinlik, kurs tavsiyesi vermek anlamsız geldi. Onu da vermiyorum. Oyum teyzelerden yana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…