Ona nasıl güveniliyor ki? Ben güvenemem sanki?Artık internet üzerinden tanışıyor insanlar,benim duyumlarim hep o yönde ,
Güven konusunu bilemiyorum ancak birkaç kişi var benim çevremde görüşüp evlenen.Ona nasıl güveniliyor ki? Ben güvenemem sanki?
Kaç yaşındasın ve nasıl birisini istiyorsun?Kızlar selamlar. Şimdi şöyle ben evlenip artık yuvamı kurayım inş istiyorum. Yaşım gecikiyor, anne olayım diyorum. Neyse sizce yeni birileriyle nasıl tanışılır. Ortamlarım böyle şeyler için müsait değil. Küçük bir şehirde yaşıyorum. İstanbul’a yakınım, yaklaşık 2 saat. Yani şehirde aktivite vs yok. Sizce nasıl olur bu iş?
Evlilik yasaklanmasın mıEline tlf alıp peşine düşenlerden uzak dur kızım... hiç taviz verme adam gibi gelip konuşa bilen kendini dürüstçe ifade edebilen le arkadaşlık kur..sevgiler..
Nasıl tanışırım diye sormuş No evlilikEvlilik yasaklanmasın mı
Kısmet nereden geleceği belli olmaz artık etraftan yada tiyatro müzik gibi gruplara üye olup bulun şuan int koca bulmak popülerKızlar selamlar. Şimdi şöyle ben evlenip artık yuvamı kurayım inş istiyorum. Yaşım gecikiyor, anne olayım diyorum. Neyse sizce yeni birileriyle nasıl tanışılır. Ortamlarım böyle şeyler için müsait değil. Küçük bir şehirde yaşıyorum. İstanbul’a yakınım, yaklaşık 2 saat. Yani şehirde aktivite vs yok. Sizce nasıl olur bu iş?
Aynen,düzgün erkek kaliteli ilişki icin kesinliklee internetten eş aramaz nokta.Sadece yürür. O da alfa,kaliteli kişilik değildir.istisna evlilikler olabilir, kaideyi bozmaz.Arkadaş ortamı, sosyal çevre.
Bugün zafer yürüyüşune katılın mesela orda belki biri denk gelir, gözünüze kestirirsiniz hiç belli olmaz
İnternet olayına ben karşıyım, kendimde de çevremde de gözlemlediğim abuk tipler. Mutlu olanlar da var ama coooook nadir
40 olucam. Kendi yaşlarımda, işte işi gücü düzgün, ne bileyim öyle.Kaç yaşındasın ve nasıl birisini istiyorsun?
Normal yaşantımda yıllardır kimseyle tanışmadım. Küçük bir yerde yaşıyorum.Normal yaşantınızın içinde kendiliğinden tanışıyorsunuz. Böyle ısmarlama koca bulunmuyor.
Birilerinin vesilesi ile tanışılabilir böyle ortamlarda..Kızlar selamlar. Şimdi şöyle ben evlenip artık yuvamı kurayım inş istiyorum. Yaşım gecikiyor, anne olayım diyorum. Neyse sizce yeni birileriyle nasıl tanışılır. Ortamlarım böyle şeyler için müsait değil. Küçük bir şehirde yaşıyorum. İstanbul’a yakınım, yaklaşık 2 saat. Yani şehirde aktivite vs yok. Sizce nasıl olur bu iş?
Çalışıyor musunuz?Normal yaşantımda yıllardır kimseyle tanışmadım. Küçük bir yerde yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?