Çalışıyorum, işyerinde herkes evli. Spora gidiyorum ama sadece bayanlar var orda. Evden çıkıyorum ama gerçekten küçük bir yer burası.Çalışıyor musunuz?
Spora vs gidiyor musunuz? Ya da konu komşu görüşüyor musunuz? Evde oturan ve dışarı dahi çıkmayan biriyseniz görücü usulü olabilir ancak.
Bir arkadaşım var ama muhasebeci olarak yaşı 30-32 arası onun için sordum40 olucam. Kendi yaşlarımda, işte işi gücü düzgün, ne bileyim öyle.
ahmet abi sen misinBir arkadaşım var ama muhasebeci olarak yaşı 30-32 arası onun için sordum
Aha erkek uyeBir arkadaşım var ama muhasebeci olarak yaşı 30-32 arası onun için sordum
Şuraya rezerve ediyorum kendmi. Zira nette de sağlıklı ilişki kurulamıyor cinsellik hep söz konusuKızlar selamlar. Şimdi şöyle ben evlenip artık yuvamı kurayım inş istiyorum. Yaşım gecikiyor, anne olayım diyorum. Neyse sizce yeni birileriyle nasıl tanışılır. Ortamlarım böyle şeyler için müsait değil. Küçük bir şehirde yaşıyorum. İstanbul’a yakınım, yaklaşık 2 saat. Yani şehirde aktivite vs yok. Sizce nasıl olur bu iş?
sosyal medya instgram, Facebook bu sitelerden istemediğin kadar adam var çürük çarık çok çıkar uyanık olman lazım.Kızlar selamlar. Şimdi şöyle ben evlenip artık yuvamı kurayım inş istiyorum. Yaşım gecikiyor, anne olayım diyorum. Neyse sizce yeni birileriyle nasıl tanışılır. Ortamlarım böyle şeyler için müsait değil. Küçük bir şehirde yaşıyorum. İstanbul’a yakınım, yaklaşık 2 saat. Yani şehirde aktivite vs yok. Sizce nasıl olur bu iş?
Arkadaş çevreniz varsa evlenmek isteğinizi söyleyin.Onlar birileri ile tanışmaniza yardımcı olurlar.Kızlar selamlar. Şimdi şöyle ben evlenip artık yuvamı kurayım inş istiyorum. Yaşım gecikiyor, anne olayım diyorum. Neyse sizce yeni birileriyle nasıl tanışılır. Ortamlarım böyle şeyler için müsait değil. Küçük bir şehirde yaşıyorum. İstanbul’a yakınım, yaklaşık 2 saat. Yani şehirde aktivite vs yok. Sizce nasıl olur bu iş?
Araba resmî bir arkadaşım var muhabbeti ve yeni üyeAha erkek uyebir arkadasim ekolunden
Ben internetten evlendim.Esimden yana sıkıntı görmedim.Ama ailesi ile uyum yaşayamadım.İnternetten tanisilmaz kanaatine inanmıyorum birçok arkadaşım internetten tanışıp evlendi ve gayet mutlular . Artık insanlar topluluk icerisinde sosyal maskeleri ve mesafeli halleri ile ulasilmazi oynuyor internet ortamı bence çok kişiye denk gelme konusunda bir numara . Eskiden görücü usulü tavsiye normalmiş şimdi bize saçma geliyor şuan da internet normal artık devir değişti . Sadece su var çok dikkatli olun . İlk iki hafta hatta bir ay elinizden geldigince şahsi bilgilerinizi az paylaşın mesela soyadınızı bilmesin .yüzde otuz güvenerek başlayın güven oturdukca bazı şeyler oturur. Çevrem de kısıtlı diyorsunuz internet ve aplikasyonlar sizin için çözüm gibi gözüküyor
:)))))))))))))))))ahmet abi sen misin
Ayy bu erkeklerin beyinsizliği, kendilerini hemen ele verişleri beni bitiriyorBir arkadaşım var ama muhasebeci olarak yaşı 30-32 arası onun için sordum
Oyy oyy hep aynı dertler.ülke ülkelikten çıkmış.rezillik ya.herkes zor dayanıyor valla.sonra da boşanmaktan korkan kadınlar niye var diyoruz.bulduğuna yapışmak lazim valla.erkekler aslanın ağzında artıkKızlar selamlar. Şimdi şöyle ben evlenip artık yuvamı kurayım inş istiyorum. Yaşım gecikiyor, anne olayım diyorum. Neyse sizce yeni birileriyle nasıl tanışılır. Ortamlarım böyle şeyler için müsait değil. Küçük bir şehirde yaşıyorum. İstanbul’a yakınım, yaklaşık 2 saat. Yani şehirde aktivite vs yok. Sizce nasıl olur bu iş?
Olmayacak oldu mu isterse spor salonuna 100 erkek gelsin.yine olmayacak.kısmet denen şeye maalesef çare bulunamıyor.keşke sınavı olsaydı derler ya.Çalışıyorum, işyerinde herkes evli. Spora gidiyorum ama sadece bayanlar var orda. Evden çıkıyorum ama gerçekten küçük bir yer burası.
Onun internetle ilgisi yok ki.ailesiyle uyumlu olan kaç kişi var zaten.Ben internetten evlendim.Esimden yana sıkıntı görmedim.Ama ailesi ile uyum yaşayamadım.
bari arabayı koymayaydı :)Araba resmî bir arkadaşım var muhabbeti ve yeni üye
Aileyi tanımakta önemli.Onun internetle ilgisi yok ki.ailesiyle uyumlu olan kaç kişi var zaten.
internetten derken hangi platform.ışık tutun bize.Aileyi tanımakta önemli.
Onu da beceremiyorlar ki.ona da razıyız.anca sapık sapık laflar.icraat de yok.Şuraya rezerve ediyorum kendmi. Zira nette de sağlıklı ilişki kurulamıyor cinsellik hep söz konusu
Aslında yüzyüze gördüğün insanla daha iyi etkileşim sağlarsın.2 sene uzak mesafe ilişkisi yaşadım.Yanyana gelince içim kıpır kıpır oluyordu.Uzaktayken kavga ediyorduk.Yanlis anlamalar oluyor.Artık internet üzerinden tanışıyor insanlar,benim duyumlarim hep o yönde ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?