Yeni biriyle tanışmak

sevdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
666
8
46
Adana
Kızlar biriyle tanıştım.
Eski erkek arkadaşımın beni küçük gördüğü bütün konuları- dövme yaptırmam,kıskanç olmam vs hoş buluyor.
Hayattan beklentilerimiz aynı yönde.
Birbirimize fazlasıyla benziyoruz, ilgili anlayışlı sadık biri.
Üstüme düşüyor, sahipleniyor. Hatırlayamayacağım kadar uzun zamandır yaşamadığım şekilde hem de. Kendimi değerli hissettirdi. Kaç gündür ona hissetirmesem de mutluyum.

Şimdi şöyle bir sorun var ?
Ben hayatımda bir ilişki yaşadım o da yıllar sürdü. Hiç biriyle böyle tanışmamıştım. Mutluyum iyi hoş fakat kafamdaki iki kritere uymuyor. Bir boyu benimle eşit neredeyse bir de maddi durumu benden düşük ama kurumsal bir şirkette iyi bir konumda çalışıyor.
Boyu hadi geçtim. Peki bu maddi yönden farklılığı görüp ilişkiye başlamak doğru mu ? Ben paracı bir insan değilim ama bazı erkekler bu durumdan kompleks oluşturuyor bende bu tarz birşeyle uğraşmak istemiyorum.

Bir de hayatını yaşa diyecekseniz ne kadar süre tanımak gerekiyor bir ilişkiye başlamak için ?
Yardımlarınız bekliyorum.

ben olsam boyu ve parayı sorun etmezdim...önemli olan hayata bakış açınızın tutması...

Ya boyu topuklulara bayılsam da giyinmeyi veririm diyorum ama maddi durum ne kadar sıkıntı yaratır bilmiyorum ilerde bitmesine neden olacaksa hiç başlamamak daha iyi düşünüyorum
Bana bu kadar uygun biriyle hiç karşılaşmamıştım. :/

Boy bence sorun edilcek bşey değil dediğiniz gibi topuklulardan fedakarlık edersiniz

iyi bi konumda olduğunu söylüyosunuz ve sizi mutlu ettiğini bi kefeye toplarsak artıları eksileri. Bence olumlu..

maddi durum daha simdiden sizde skinti yaratmis. zamanla bunu ona da yansitirsiniz eminim. eger maddi acidan ucurum varsa ve kadin ondeyse bence bu kompleks ve skinti yaratabilir. sunu da soyleyim, her erkek iliski basinda mukemmeldir. ilgili, sevecen, anlayisli, romantik, surprizlerle dolu, konuskan vs vs vs... isin kokusu siz iliskiye kendinizi kaptirdiginizda cikiyor. eger bu soyledikleriniz (boyu ve maddi durumu) sizin icin kesinlikle problem degilse yalnizca "ya olursa" gibi bi kayginiz varsa, o zaman belki sorun olmayabilir. Ama sundan emin olun onseziler genelde hep dogru cikar. dikkatli olun ve kendinizi kaptirmayin. tam kafaniza oturan ve gurur duyabileceginiz biriyle beraber olun.

"ilerde bitecekse hiç başlamayalım." demeye gerek yok. yeri geliyor kaç yıllık çiftler evlenmeden hemen önce ayrılıyor.

evlenince de süreceğinin garantisi yok ki, sadece geçen sene 16 yıl ve üstü evliliği olan 24.000 çift boşanmış. evlenmelerin boşanmalara oranı yaklaşık % 20. hele ilişkilerde resmi olarak bir bağlayıcılık olmadığı için bu oran çok daha yüksektir sanırım. biliyorum; oranlar iç karartıcı ama herkes senin gibi garantici olmaya çalışsaydı hiçbirimiz ne bir ilişkiye başlayabilirdik ne de evlenebilirdik

Türkiye İstatistik Kurumu, Evlenme ve Boşanma İstatistikleri, 2011

yeterince tanımadan, beraber para harcamadan, ondan bir hediye almadan para meselesinin sorun olup olmayacağını bilemezsin. "ya böyleyse" diye tanımaktan vazgeçersen, çok iyi birini de kaybedebilirsin. bence biraz risk al.

aklındaki soruları çok büyük olduğunu ve sorun yaratacağını düşünmüyorum tabi gerçekten seviyorsan.. küçük seyleri büyütme iyi yönleriyle düşün sanırım geçmişte yaşadıkların yüzünden biraz temkinli davranıyorsun

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum ya bana biraz umut oldunuz.
Hayatımda ilk kez beni ben olduğum için seven biri var işte. Peki sizce ne kadar süre sonra ilişkiye başlanmalı ?

1) ılıskıye baslamak hemn kolay olmaz fıkrımce kı sadık oldugu kararına bu kadar kısa surede nasıl vardın? 2)boy ve maddıyat olsaydı senın ısteklerını karsılayacakmıydı dersin?senın guldurmesı mutlu etmesı ayrı bır guzellık ama bu kadar surede bır ınsandan sadık dıye bahsetmek anlamsız oldukca yasadıkca ogrenırsın ,boy ve maddıyatı kafaya takma bunlarsızda oldukca mutlu olunabılıyor cunku

Sadık kelimesini tanıdığım kadarıyla dile getirdim. Tabiki zaman geçince göreceğim.

Sadık kelimesini tanıdığım kadarıyla dile getirdim. Tabiki zaman geçince göreceğim.

ınsanlar 20 senelık evlıleer esının onu hıc aldatmayacagı kanaatınde oluyorlar sadık bılıyorlar 20 yıllık eslerını gel geleım bır gecede sılıp atıyorlar yuvalarını hzuurlarını gelmısını gecmıslerını yanı sadık cumlesı her ınsanda aynı guzellıgı vermıyor ,hakıında hayırlısı olsun ama sunu unutma hıc bır zamn maddıyat yeterlı degıldır boysa hıc, onemlı olan bır ılıskıye baslarken yurutebılmeyı bılmek sen boyunu maddıyatı kısmını es gecte mutlu edıyorsa ne ala

Son düzenleme:
Teşekkür ederim fikirlerin için sadık konusunda haklısın . Peki sizce ilişkiye başlamak için ne kadar süre geçmesi gerekiyor en çok bu konuya takılıyorum :44:

Son düzenleme:
sadık biri oldugunu zamanla anlarsın hemen anlayamazsın

dıger bı not ise Ertelemek, yaşamın mayasını kaçırır. Kızdıysan bağır, sevindiysen söyle, özlediysen arkasından koş.

Teşekkür ederim fikirlerin için sadık konusunda haklısın . Peki sizce ilişkiye başlamak için ne kadar süre geçmesi gerekiyor en çok bu konuya takılıyorum :44:

canım sadık cumlesı zaman konusundada yetersız kalıyor arkadasa katılmıyorum yanı dedıgım gıbı kac senelık evlılılkler bıtıyor bır sanıyede nıye o zaman kadr sadıktıda sımdımı bozuldu demekkı zamn ıyı gosterememeıs kısılıgını bende kımseye guvenmeıyorum cunku ınsanlardan cok darbeler yedım o kadr oldum kı gozunun ıcıne baktıgımda kıslıgını cozer hale geldım ınsanın gozunun ıcıne bakarak konusurum hep nısanlımda bunu hep ters anla ama haklı cıkan hep ben olurum bugun oylese otekı gun farklı kısılıke burunurler hep , fıkrımce onunla sevgılı mabında degılde bıraz mormal bır arkadaslık mabında yaklas ıcıne gır arkadaslıklarını cevresını aılesını kısılıgını cozmeye calıs yoksa dahada cok uzulursun hem bır ılıskıden cıkıp otekıne ruzgar gucuyle baslamayı hıc dogru bulmuyorum

Boy konusu bence hic problem edilcek birsey degil sen cocuk para durumunu kompleks yapar diyorsun ama seninde boy konusunda kompleksin var galiba bos yani..

Para konusunada gelince bunun icin seni bukadar mutlu eden manevi yönden iyi anlastigin birini maddiyat yüzünden sorun olcaginida sanmiyorum.
Anlasabiliyorsaniz birbirinize gercekten önem veriyorsaniz bu dediklerin cok önemsiz kaliyor.
Hemde o senin eski sevgilinin sevmedigi durumlarina göz yummussa sende bu kiside kesinlikle bazi problemlerde göz yummalisin.

Bir iliskide en önemli sey sevgi, saygi, sadik olmak kendin olma serbestligidir. Nezaman onu sahiplendigini baskasindan kiskandigini sana güven sagladigini hissediyorsan ister 2 ay
gecsin ister 2 yil ozaman iliskinize baslayabilirsiniz.

sen ne iş yapıyorsun ki ?maddiyatı senden düşük olduğunu söylüyorsun bence bu önemli değil .iyi bir işi varsa para zamanla olucaktır zaten yükseldikçe .her zaman paradan çok eğitime önem veririm ben mesela .bence sende böyle düşün .boy konusuna hiç hiç takılma .çok önemsiz bir ayrıntı .

Kızlar teşekkür ederim destekleriniz için. Şuan arkadaş gibi tanımaya çalışmak en doğrusu olacak sanırım gerisi nasip-kısmet artık

arkadas mabında yanı kofteyı caktıgına sevındım anlatmak ıstedıgımde buydu zaten huyunu suyunu ogren yasam tarzını sevdıgı sevmedıgı seylerı aıle gecımını arkadas cevresınnde nasıl bır tarz ve kısılıke sahıp oldugunu ogrendıkten sonra uyum derececenız artacaktır ustune tanımadıgın bırıyle arkadaslık etemeyı ıstemssın sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…