Yeni boşandığım eşim hemen evlendi.

Erkekler böyle maalesef. Parası olan hemen evleniyor diğerleri de bir ona bir buna Abaza gibi geziyor. 1,5 ay sonra evlenilen bir evlilikten bir şey beklememek gerek. Ben de yeni boşandım yeni bir ilişki için 1,5 aydan fazla düşünürüm sadece flört için bir de. Eğer evliyken ilişkileri var ise zaten yuva yıkanın yuvası olmaz birbirlerine sınav olurlar. Boşandıktan sonra tanıştılarsa da beyinde sıkıntıları vardır yani.
İnş yavrunuzla çok mutlu olursunuz.

Insallah. Allah herkese kalbi gibi , yaşattığı gibi bir hayat versin...

Yanlış, “Sevgi emek istemez”
Kodu bu şekilde değiştirerek başla

Insallah. Yavruma üzülüyorum. Babasını hic unutmuyor. Hep bir kanadı eksik olacak.çocugunu parka götürmüş oynayan babaları görünce benim de babam var diyor. Ama yüzünde hüzün var yavrumun. Krese gidiyordu. Arkadaşları baba dedikçe yaşadıklarını tahmin bile edemiyorum..Varligi da zarardi belki ama yokluğunu yavrum haketmedi. En kötü senaryolari da yasasam baba kızını arayip sormalı. Bunun kızgınlığı acısı bir ömür gecmeyecek. Allah ıslah etsin ne diyeyim...

Anlaşmalı bosandik. 1 ay içinde her sey oldu bitti.

Duygularınız kendinizi değersiz hissetmeniz ile alakalı aslında .

Olayı çok dramatize etmemeye çalış. Benim de yavrumun biri bebek diğeri 2. Sınıf boşandım. Evdeyken ilgiliydi şimdi umrunda bile değil çocuklar. Önce üzüldüm şimdi olaya şöyle bakıyorum. Çocuk bile olsa sınav dünyası. Kiminin annesi ölğyor kiminin babası kimisi açlıkla sınanıyor kimisi hastalık kiminin ülkesinde savaş çıkıyor gibi gibi. Bizim yavrularımızın da babaları sınavları işte. Burda iş bize düşüyor. Hem anne hem baba olacağız. Kimseye muhtaç etmeyeceğiz. Biz iyi olalım ki onlara da faydamız olsun. Güzel bakalım güzel olsun her şey inş.

Çocuk şimdi aslında babasının varlığının ne kadar zararlı olduğunun farkında değil, gorusmedikce bir şekilde unutacak. Aileniz de dede dayı gibi birileri varsa onlarla görüştürun. Sonuçta çocuğunuz seçmedi o babayı siz seçtiniz, siz baba yaptınız bu adamı. Göre göre, bile bile. Sorumluluk artık sizin, o yüzden ne size koca , ne çocuğuna baba olmak istemeyen bir adamın arkasından üzülmeyi bırakın. Çocuğunuz için nasıl daha iyi bir anne olursunuz , bu zamanları en hasarsız nasıl atlatır ona yogunlasin

Yas sürecinde yasiyor bende yasadim bu süreci ama psiyatri ile psikologa gittim 3 ay sonra ilaca bagimli olmamak icin kendi basima cikmaya karar verdim 4 ay sonra tamamen kabullendim simdi hayatimda biri var unutamam edemem sandim megersem yalanmis :) simdi hayatimda biriyle 8 ay oldu iliskimiz gayet güzel gidiyor tam hayal ettigim bi iliskiye sahip olmusum resmen bu konu sahibi zamanla düzelecek suan yas sürecinde belli bi sürecleri var kabullenme asamasina geldi mi inaniyorum ki kendine bi farkliligi degisiklikleri yapacak nerden bilelim belki de ondan daha iyisi cikar veya kendi icin mutlu olabilecegi tercihler yapabilir kiziyla birlikte :)

Kadin zaten hayatinda varmis bence siz kısa süredir biliyorsunuz demek ki
Belki bu durum önünüze daha iyi baksanıza yardım eder

Aynen söylediğiniz gibi olmuş. Ben yeni öğrendim. Aslında öğrenmek bana ne kazandırdı?? Hiç bir şey. Yine de insan aslını astarıni merak ediyor. Instagramdan arkadaşım fake hesap açtı. Kadini ekledi.Bayan esimle ayni iş yerinde çalışan mavi yaka bir çalışan.Eski eşim beyaz yaka. Evden ayrıldıktan 1 hafta sonra sarmaş dolaş fotoğraflari var. Biz daha boşanmadan ailesiyle tanıştırmış ex.Evlerinde beraber fotoğrafları. Daha boşanmadan kız isteme nişan v.s. ve biz bosandiktan 1 ay sonra düğün. Kızın ağzı kulaklarında. Her bir fotoğraf aşk şarkılarıyla kutşanmış. Dahası benim rehberliğimde gittiğimiz yerlere sehirlere tatil yerlerine gidilmiş. Benden öğrendiklerini öğretiyor:) Nasıl bir karakter?? Bir kez daha midem bulandı.. Eski eşim tamam karaktersizin vicdansızin biri. Peki o kadina ne demeli?? Ayni iş yerinde olduklarına göre evli olduğunu biliyordu. Buna ragmen?? Daha da boşanmadan o kadar aksiyon?? Ve simdi tertemiz gibi yalansiz dolansizcasina yapilan aşk fotoğrafları. Sanırsın kız tertemiz adam tertemiz aşkları tertemiz..Millete bir taraftan gösteriş??Cocugum hala baba baba diyor. Daha dün gece uyumadan ben babamı cok özledim. Keşke babam bizimle olsaydı cümlesi kuruyor. Tabii bunu yaşayınca kahretmemek mümkün değil. Artık bizimle olmasinin mümkünati yok ki diyememek. Ve o küçücük çocuğun kocaman kalbine ilaç olamamak. Sadece susmak...Ben bu noktada o kadar detayını görünce kadına iyice doldum. Ama ne denir ki ? Mesaj yazılmalı mıdır sizce? En azindan tertemiz sandığı sandirdigi şeyde o da huzursuz olsun. Bu kadar pişkinlige ders gerekir mi? Yoksa hiç mi lüzumu yok. Ben lüzumu yok kismindaydim hep. Bir arkadasimin söylemesi üzerine dogrusu nedir ne degildir bilemedim. Biz o kadar acı cekmisken?? Yorumlarınız bana cok iyi geliyor. Insan o duygular icindeyken sağlıklı düşünemiyor pişman bir davranış göstermemeliyim.

Mesaj atmak onu veya yaşattıklarını umursadığınızı gösterir ve erkekler bundan zevk alır. Yapmayın.

Çevrede biliyordur neyin ne olduğunu.Arkalarından konuşurlar merak etmeyin.Sizin ahınız da kimsede kalmaz er ya da geç duyarsınız sonlarını

Hiç üzülmeyin yazıcam ama haklısınız amma toplum artık böyle rezillik dizboyu, ahlaksızlığın her türü var. Evli barklı çocuklu herifle gezme, flört etme de var, boşandırıp düğün yapma var, kanserli kadının kocasıyla evlenen sözde ünlü de var, o kadını bırakan vicdansız yvşak da var, fuhuş var, 20lik kızların paraya sebep 50lik herife bedenini sunması var, o var, bu var, internetten karı kızla konuşma var, gevşekliğin her türü var .... toplumda edep haya kaldı mı yahu bu toplum bu ülke ne hale geldi böyle

Sizin konudaki kızı tanısam karşısına geçer yüzüne tükürürüm bu ne vicdansılızk yahu adamın evde çocuğu baba diyor, sen almış herifi 20lik delikanlı gibi gezdiriyorsun.Koca herifle aşko kuşko fotoğraf koyana ancak kıçımla gülerim. Neyse daha fazla yazmayayım banlanmayayım.

Bazen de kadın zorla çocuk sahibi olmak istiyor, sonra çocuğumuzu bırakıp gitti vay vicdansız baba. Yani hiçbir detay bilmiyoruz.

Sakın karşı tarafa bir mesaj yazmayın! Sizin yazacağınız hiçbir şey karşı tarafta vicdan azabı hissettirmeyecek zaten vicdanı olan biri olsaydı o kadın, evli çocuklu bir adamla boşanmadan bir ilişkiye başlamazdı. Hiç kimse geri de bir enkaz bırakıp üzerine sağlam bir bina inşa edemez.

Mesaj atmak onu veya yaşattıklarını umursadığınızı gösterir ve erkekler bundan zevk alır. Yapmayın.
Mesaji kadina yazmak. Yaptığı onca çirkinliğe az da o huzursuz olsun. Benim eş senindir. Ama deyip tertemiz olmayan kalbini aşkını aşığını vurgulamak. Niyetim zil takıp oynayan bu kadın zatın huzuruz olması. Çünkü meydan artık onun. Adam zaten belli. Ona asla yazmam. Boşandığımiz günden beri bir kere bile yazmadim.. Ya da düşündüğüm gibi hiç mi lüzumu yok.. siz olsaydınız bir şey yapar mıydınız??

Sizin içinize düşen yazma hissini anlıyorum. Ben de çok çirkin şeyler yaşadım inanın. Ama mesaj yazmak her türlü karşı tarafı sevindirir. Yapmayın lütfen. İleride neden yazmıştım der pişman olursunuz. Ben olsam yazmadım. Yazmadım da. O tatminlik o umursama hissini , sevincini hiç yaşatmayın onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…