- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi Bluemoon123
-
Insallah. Allah herkese kalbi gibi , yaşattığı gibi bir hayat versin...Psikiyatrist bir arkadaşım aldatan erkekler yakalanacağını hissedince anlaşmalı boşanmayı tercih ediyor demişti. Ne derece doğru bilemem. Elbette düşünüyor ve üzülüyorsunuz da siz de biliyorsunuz geçecek bu günler. Herkes kendi davranışından sorumludur. 1,5 ay sonra evlendi diye benim neyim eksik diye sorgulamışsınız. Yapmayın. Bence sizin fazlanız var ve o kendi ezikliğini bu şekilde kapatıyor. Baksanıza sizden ayrılınca 1,5 ay yalnız yaşayabildi sadece, tek başına hayat sürdüremiyor bile. Güzellikler sizinle olacak sadece inanın.
Resmi olarak 1 buçuk ay önce boşandığım eşim hemen evlendi. Daha önce konu paylaşmıştım. Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye. Ayrılık travmasıni henüz atmamisken önce fotoğraf paylaşması ve şimdi de evlendiğini görmek yaşadığımız her şeye ayrılsak dahi çok büyük saygısızlık geldi. Kızını bile bır kere görmeyi istememisken. Yaşadığımız her şey bır çöpmüş. Ne olursa olsun hiç mi içi cizlamaz insanın. Hiç mi vicdanı??Neden bu kadar cabuk evlenir ki bir erkek. Taziyesi bitmeden. Demek ki hemen bitirebilenler var.Peki benim niye öyle değil. Haklı olan taraf iken. Karşısına çıkan kişi bizi ezdi gecirtti kendisine. Eksikmiydim ben?? Ya mücadelelerim emeklerim vazgecmeyislerim. Sevgi emek isterdi diye... Üzgünüm kırgınım. Hiç iyi değilim. Bitse dahi yaşadığımız güzel şeyleri başkasıyla yaşayacak artık. Bir ben yok artık. Ama onun için yerim doluyor demek ki. Biliyorum diyeceksiniz önüne bak. Değmez v.s. Haklısınız. Ama bu hissiyat öyle farklı ki yaşayan bilebilir. Allah kimseyi vefasizlarla sinamasin. Ister istemez benimle evliyken mi başlamış ilişkisine dedirtti. Kafamda cevaplanamaz sorularla bıraktı beni. Kızımızı.. Yuvayi yıktı yuva kurdu...
Insallah. Yavruma üzülüyorum. Babasını hic unutmuyor. Hep bir kanadı eksik olacak.çocugunu parka götürmüş oynayan babaları görünce benim de babam var diyor. Ama yüzünde hüzün var yavrumun. Krese gidiyordu. Arkadaşları baba dedikçe yaşadıklarını tahmin bile edemiyorum..Varligi da zarardi belki ama yokluğunu yavrum haketmedi. En kötü senaryolari da yasasam baba kızını arayip sormalı. Bunun kızgınlığı acısı bir ömür gecmeyecek. Allah ıslah etsin ne diyeyim...Erkekler böyle maalesef. Parası olan hemen evleniyor diğerleri de bir ona bir buna Abaza gibi geziyor. 1,5 ay sonra evlenilen bir evlilikten bir şey beklememek gerek. Ben de yeni boşandım yeni bir ilişki için 1,5 aydan fazla düşünürüm sadece flört için bir de. Eğer evliyken ilişkileri var ise zaten yuva yıkanın yuvası olmaz birbirlerine sınav olurlar. Boşandıktan sonra tanıştılarsa da beyinde sıkıntıları vardır yani.
İnş yavrunuzla çok mutlu olursunuz.
Anlaşmalı bosandik. 1 ay içinde her sey oldu bitti.Resmi olarak 1,5 ay sonra evlenmistir ama belki bosanma sureciniz benimki gibi cok uzun surmustur. O donemde tamamen evlerinizi ayirip kendi yasantinizi kurduysaniz baskasi ile tanismis olabilir. Lakin resmi olarak halen evli iken 1 birliktelige baslamak da ne kadar etik o da ayri tartisilir. Ancak bosanma davalari da cok uzun suruyor. Ben bekledim, siz de beklediniz belki. Ama sahis beklememis demek ki yeni iliskisi icin. Hayiflanarak bu dusunceler sizi yipratir. Siz de kendi yasaminiza odaklanin bence.
Duygularınız kendinizi değersiz hissetmeniz ile alakalı aslında .Resmi olarak 1 buçuk ay önce boşandığım eşim hemen evlendi. Daha önce konu paylaşmıştım. Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye. Ayrılık travmasıni henüz atmamisken önce fotoğraf paylaşması ve şimdi de evlendiğini görmek yaşadığımız her şeye ayrılsak dahi çok büyük saygısızlık geldi. Kızını bile bır kere görmeyi istememisken. Yaşadığımız her şey bır çöpmüş. Ne olursa olsun hiç mi içi cizlamaz insanın. Hiç mi vicdanı??Neden bu kadar cabuk evlenir ki bir erkek. Taziyesi bitmeden. Demek ki hemen bitirebilenler var.Peki benim niye öyle değil. Haklı olan taraf iken. Karşısına çıkan kişi bizi ezdi gecirtti kendisine. Eksikmiydim ben?? Ya mücadelelerim emeklerim vazgecmeyislerim. Sevgi emek isterdi diye... Üzgünüm kırgınım. Hiç iyi değilim. Bitse dahi yaşadığımız güzel şeyleri başkasıyla yaşayacak artık. Bir ben yok artık. Ama onun için yerim doluyor demek ki. Biliyorum diyeceksiniz önüne bak. Değmez v.s. Haklısınız. Ama bu hissiyat öyle farklı ki yaşayan bilebilir. Allah kimseyi vefasizlarla sinamasin. Ister istemez benimle evliyken mi başlamış ilişkisine dedirtti. Kafamda cevaplanamaz sorularla bıraktı beni. Kızımızı.. Yuvayi yıktı yuva kurdu...
Olayı çok dramatize etmemeye çalış. Benim de yavrumun biri bebek diğeri 2. Sınıf boşandım. Evdeyken ilgiliydi şimdi umrunda bile değil çocuklar. Önce üzüldüm şimdi olaya şöyle bakıyorum. Çocuk bile olsa sınav dünyası. Kiminin annesi ölğyor kiminin babası kimisi açlıkla sınanıyor kimisi hastalık kiminin ülkesinde savaş çıkıyor gibi gibi. Bizim yavrularımızın da babaları sınavları işte. Burda iş bize düşüyor. Hem anne hem baba olacağız. Kimseye muhtaç etmeyeceğiz. Biz iyi olalım ki onlara da faydamız olsun. Güzel bakalım güzel olsun her şey inş.Insallah. Yavruma üzülüyorum. Babasını hic unutmuyor. Hep bir kanadı eksik olacak.çocugunu parka götürmüş oynayan babaları görünce benim de babam var diyor. Ama yüzünde hüzün var yavrumun. Krese gidiyordu. Arkadaşları baba dedikçe yaşadıklarını tahmin bile edemiyorum..Varligi da zarardi belki ama yokluğunu yavrum haketmedi. En kötü senaryolari da yasasam baba kızını arayip sormalı. Bunun kızgınlığı acısı bir ömür gecmeyecek. Allah ıslah etsin ne diyeyim...
Çocuk şimdi aslında babasının varlığının ne kadar zararlı olduğunun farkında değil, gorusmedikce bir şekilde unutacak. Aileniz de dede dayı gibi birileri varsa onlarla görüştürun. Sonuçta çocuğunuz seçmedi o babayı siz seçtiniz, siz baba yaptınız bu adamı. Göre göre, bile bile. Sorumluluk artık sizin, o yüzden ne size koca , ne çocuğuna baba olmak istemeyen bir adamın arkasından üzülmeyi bırakın. Çocuğunuz için nasıl daha iyi bir anne olursunuz , bu zamanları en hasarsız nasıl atlatır ona yogunlasinInsallah. Yavruma üzülüyorum. Babasını hic unutmuyor. Hep bir kanadı eksik olacak.çocugunu parka götürmüş oynayan babaları görünce benim de babam var diyor. Ama yüzünde hüzün var yavrumun. Krese gidiyordu. Arkadaşları baba dedikçe yaşadıklarını tahmin bile edemiyorum..Varligi da zarardi belki ama yokluğunu yavrum haketmedi. En kötü senaryolari da yasasam baba kızını arayip sormalı. Bunun kızgınlığı acısı bir ömür gecmeyecek. Allah ıslah etsin ne diyeyim...
Yas sürecinde yasiyor bende yasadim bu süreci ama psiyatri ile psikologa gittim 3 ay sonra ilaca bagimli olmamak icin kendi basima cikmaya karar verdim 4 ay sonra tamamen kabullendim simdi hayatimda biri var unutamam edemem sandim megersem yalanmis :) simdi hayatimda biriyle 8 ay oldu iliskimiz gayet güzel gidiyor tam hayal ettigim bi iliskiye sahip olmusum resmen bu konu sahibi zamanla düzelecek suan yas sürecinde belli bi sürecleri var kabullenme asamasina geldi mi inaniyorum ki kendine bi farkliligi degisiklikleri yapacak nerden bilelim belki de ondan daha iyisi cikar veya kendi icin mutlu olabilecegi tercihler yapabilir kiziyla birlikte :)Bu da Bi yas süreci. Üzülmeniz de düşüncelere boğulmanız da normal. Ama önüne bak diyeceğiz tabiki ne diyebiliriz ki. Eğer çok kötü hissediyorsanız psikiyatriste gidip Bi süre ilaç kullanın destek alın. Daha rahat atlatırsınız bu süreci.
Aynen söylediğiniz gibi olmuş. Ben yeni öğrendim. Aslında öğrenmek bana ne kazandırdı?? Hiç bir şey. Yine de insan aslını astarıni merak ediyor. Instagramdan arkadaşım fake hesap açtı. Kadini ekledi.Bayan esimle ayni iş yerinde çalışan mavi yaka bir çalışan.Eski eşim beyaz yaka. Evden ayrıldıktan 1 hafta sonra sarmaş dolaş fotoğraflari var. Biz daha boşanmadan ailesiyle tanıştırmış ex.Evlerinde beraber fotoğrafları. Daha boşanmadan kız isteme nişan v.s. ve biz bosandiktan 1 ay sonra düğün. Kızın ağzı kulaklarında. Her bir fotoğraf aşk şarkılarıyla kutşanmış. Dahası benim rehberliğimde gittiğimiz yerlere sehirlere tatil yerlerine gidilmiş. Benden öğrendiklerini öğretiyor:) Nasıl bir karakter?? Bir kez daha midem bulandı.. Eski eşim tamam karaktersizin vicdansızin biri. Peki o kadina ne demeli?? Ayni iş yerinde olduklarına göre evli olduğunu biliyordu. Buna ragmen?? Daha da boşanmadan o kadar aksiyon?? Ve simdi tertemiz gibi yalansiz dolansizcasina yapilan aşk fotoğrafları. Sanırsın kız tertemiz adam tertemiz aşkları tertemiz..Millete bir taraftan gösteriş??Cocugum hala baba baba diyor. Daha dün gece uyumadan ben babamı cok özledim. Keşke babam bizimle olsaydı cümlesi kuruyor. Tabii bunu yaşayınca kahretmemek mümkün değil. Artık bizimle olmasinin mümkünati yok ki diyememek. Ve o küçücük çocuğun kocaman kalbine ilaç olamamak. Sadece susmak...Ben bu noktada o kadar detayını görünce kadına iyice doldum. Ama ne denir ki ? Mesaj yazılmalı mıdır sizce? En azindan tertemiz sandığı sandirdigi şeyde o da huzursuz olsun. Bu kadar pişkinlige ders gerekir mi? Yoksa hiç mi lüzumu yok. Ben lüzumu yok kismindaydim hep. Bir arkadasimin söylemesi üzerine dogrusu nedir ne degildir bilemedim. Biz o kadar acı cekmisken?? Yorumlarınız bana cok iyi geliyor. Insan o duygular icindeyken sağlıklı düşünemiyor pişman bir davranış göstermemeliyim.Üzülerek söyluyorumkı sızınle evlı oldugunuz donemden gelen bır ılıskı bence bu . zaten yuvayı yıkma , anlaşmalı bosanmaya gitmeyi ve davanın kesınleşmesını hızlandırma derdıne dusuyorlar . Benımkıde boşanma davası kararını kendı elden bızzat gezdırerek hemen kararı kesınlestırmıstı ılk basta anlam verememıştım .Boşanmanın kesınleştiği gun kadın cıktı ortaya boy boy fotolar sosyal medyaya koyuyorlardı.Bır yıl gecmeden evlendıler .Düğün davetıylerı kız ısteme nısan duğun organızasyonları ...damatlıklar gelınlıkler gıyıldı dugun hedıyelerı takıldı neler neler ..Sonra altı ayda bırbırlerını oldurmeye kalkmışlar bırbırlerının kollarını cırmalayıp evın duvarlarını bıle kırmışlar . Altıncı ayda evlerı ayırıp bır yıl dolunca anlaşmalı bosandılar .Boaşnma davası bıttıkten sonra kadın buna mal davası actı Hakım 100 mılyar kıtledı benım eskı adama.Sen sabreyle sabreylede seyreyle ...Mevlam senın ve o yavrunun gozyaslarını gormuyormu sanıyorsun ...
Mesaj atmak onu veya yaşattıklarını umursadığınızı gösterir ve erkekler bundan zevk alır. Yapmayın.Aynen söylediğiniz gibi olmuş. Ben yeni öğrendim. Aslında öğrenmek bana ne kazandırdı?? Hiç bir şey. Yine de insan aslını astarıni merak ediyor. Instagramdan arkadaşım fake hesap açtı. Kadini ekledi.Bayan esimle ayni iş yerinde çalışan mavi yaka bir çalışan.Eski eşim beyaz yaka. Evden ayrıldıktan 1 hafta sonra sarmaş dolaş fotoğraflari var. Biz daha boşanmadan ailesiyle tanıştırmış ex.Evlerinde beraber fotoğrafları. Daha boşanmadan kız isteme nişan v.s. ve biz bosandiktan 1 ay sonra düğün. Kızın ağzı kulaklarında. Her bir fotoğraf aşk şarkılarıyla kutşanmış. Dahası benim rehberliğimde gittiğimiz yerlere sehirlere tatil yerlerine gidilmiş. Benden öğrendiklerini öğretiyor:) Nasıl bir karakter?? Bir kez daha midem bulandı.. Eski eşim tamam karaktersizin vicdansızin biri. Peki o kadina ne demeli?? Ayni iş yerinde olduklarına göre evli olduğunu biliyordu. Buna ragmen?? Daha da boşanmadan o kadar aksiyon?? Ve simdi tertemiz gibi yalansiz dolansizcasina yapilan aşk fotoğrafları. Sanırsın kız tertemiz adam tertemiz aşkları tertemiz..Millete bir taraftan gösteriş??Cocugum hala baba baba diyor. Daha dün gece uyumadan ben babamı cok özledim. Keşke babam bizimle olsaydı cümlesi kuruyor. Tabii bunu yaşayınca kahretmemek mümkün değil. Artık bizimle olmasinin mümkünati yok ki diyememek. Ve o küçücük çocuğun kocaman kalbine ilaç olamamak. Sadece susmak...Ben bu noktada o kadar detayını görünce kadına iyice doldum. Ama ne denir ki ? Mesaj yazılmalı mıdır sizce? En azindan tertemiz sandığı sandirdigi şeyde o da huzursuz olsun. Bu kadar pişkinlige ders gerekir mi? Yoksa hiç mi lüzumu yok. Ben lüzumu yok kismindaydim hep. Bir arkadasimin söylemesi üzerine dogrusu nedir ne degildir bilemedim. Biz o kadar acı cekmisken?? Yorumlarınız bana cok iyi geliyor. Insan o duygular icindeyken sağlıklı düşünemiyor pişman bir davranış göstermemeliyim.
Çevrede biliyordur neyin ne olduğunu.Arkalarından konuşurlar merak etmeyin.Sizin ahınız da kimsede kalmaz er ya da geç duyarsınız sonlarınıAynen söylediğiniz gibi olmuş. Ben yeni öğrendim. Aslında öğrenmek bana ne kazandırdı?? Hiç bir şey. Yine de insan aslını astarıni merak ediyor. Instagramdan arkadaşım fake hesap açtı. Kadini ekledi.Bayan esimle ayni iş yerinde çalışan mavi yaka bir çalışan.Eski eşim beyaz yaka. Evden ayrıldıktan 1 hafta sonra sarmaş dolaş fotoğraflari var. Biz daha boşanmadan ailesiyle tanıştırmış ex.Evlerinde beraber fotoğrafları. Daha boşanmadan kız isteme nişan v.s. ve biz bosandiktan 1 ay sonra düğün. Kızın ağzı kulaklarında. Her bir fotoğraf aşk şarkılarıyla kutşanmış. Dahası benim rehberliğimde gittiğimiz yerlere sehirlere tatil yerlerine gidilmiş. Benden öğrendiklerini öğretiyor:) Nasıl bir karakter?? Bir kez daha midem bulandı.. Eski eşim tamam karaktersizin vicdansızin biri. Peki o kadina ne demeli?? Ayni iş yerinde olduklarına göre evli olduğunu biliyordu. Buna ragmen?? Daha da boşanmadan o kadar aksiyon?? Ve simdi tertemiz gibi yalansiz dolansizcasina yapilan aşk fotoğrafları. Sanırsın kız tertemiz adam tertemiz aşkları tertemiz..Millete bir taraftan gösteriş??Cocugum hala baba baba diyor. Daha dün gece uyumadan ben babamı cok özledim. Keşke babam bizimle olsaydı cümlesi kuruyor. Tabii bunu yaşayınca kahretmemek mümkün değil. Artık bizimle olmasinin mümkünati yok ki diyememek. Ve o küçücük çocuğun kocaman kalbine ilaç olamamak. Sadece susmak...Ben bu noktada o kadar detayını görünce kadına iyice doldum. Ama ne denir ki ? Mesaj yazılmalı mıdır sizce? En azindan tertemiz sandığı sandirdigi şeyde o da huzursuz olsun. Bu kadar pişkinlige ders gerekir mi? Yoksa hiç mi lüzumu yok. Ben lüzumu yok kismindaydim hep. Bir arkadasimin söylemesi üzerine dogrusu nedir ne degildir bilemedim. Biz o kadar acı cekmisken?? Yorumlarınız bana cok iyi geliyor. Insan o duygular icindeyken sağlıklı düşünemiyor pişman bir davranış göstermemeliyim.
Aynen söylediğiniz gibi olmuş. Ben yeni öğrendim. Aslında öğrenmek bana ne kazandırdı?? Hiç bir şey. Yine de insan aslını astarıni merak ediyor. Instagramdan arkadaşım fake hesap açtı. Kadini ekledi.Bayan esimle ayni iş yerinde çalışan mavi yaka bir çalışan.Eski eşim beyaz yaka. Evden ayrıldıktan 1 hafta sonra sarmaş dolaş fotoğraflari var. Biz daha boşanmadan ailesiyle tanıştırmış ex.Evlerinde beraber fotoğrafları. Daha boşanmadan kız isteme nişan v.s. ve biz bosandiktan 1 ay sonra düğün. Kızın ağzı kulaklarında. Her bir fotoğraf aşk şarkılarıyla kutşanmış. Dahası benim rehberliğimde gittiğimiz yerlere sehirlere tatil yerlerine gidilmiş. Benden öğrendiklerini öğretiyor:) Nasıl bir karakter?? Bir kez daha midem bulandı.. Eski eşim tamam karaktersizin vicdansızin biri. Peki o kadina ne demeli?? Ayni iş yerinde olduklarına göre evli olduğunu biliyordu. Buna ragmen?? Daha da boşanmadan o kadar aksiyon?? Ve simdi tertemiz gibi yalansiz dolansizcasina yapilan aşk fotoğrafları. Sanırsın kız tertemiz adam tertemiz aşkları tertemiz..Millete bir taraftan gösteriş??Cocugum hala baba baba diyor. Daha dün gece uyumadan ben babamı cok özledim. Keşke babam bizimle olsaydı cümlesi kuruyor. Tabii bunu yaşayınca kahretmemek mümkün değil. Artık bizimle olmasinin mümkünati yok ki diyememek. Ve o küçücük çocuğun kocaman kalbine ilaç olamamak. Sadece susmak...Ben bu noktada o kadar detayını görünce kadına iyice doldum. Ama ne denir ki ? Mesaj yazılmalı mıdır sizce? En azindan tertemiz sandığı sandirdigi şeyde o da huzursuz olsun. Bu kadar pişkinlige ders gerekir mi? Yoksa hiç mi lüzumu yok. Ben lüzumu yok kismindaydim hep. Bir arkadasimin söylemesi üzerine dogrusu nedir ne degildir bilemedim. Biz o kadar acı cekmisken?? Yorumlarınız bana cok iyi geliyor. Insan o duygular icindeyken sağlıklı düşünemiyor pişman bir davranış göstermemeliyim.
Bazen de kadın zorla çocuk sahibi olmak istiyor, sonra çocuğumuzu bırakıp gitti vay vicdansız baba. Yani hiçbir detay bilmiyoruz.Neler yaşadınız, boşanma süreciniz ne kadar sürdü, bu süreç nasıl geçirildi bilmiyoruz. O yüzden bişey söylemek yanlış olur. Ama adam kendi içinde bitirmiş demek ki. Kızıyla ilişkisini bitirmesi kötü olmuş. Buna bir çözüm bulunur mu bilmiyorum.
Şu sevgi emek ister sözüne hiç inanmıyorum ben. Türk filmi romantizmi bu. Gerçek sevgi emek istemez, insanı yormaz, çabalamaya ve bir şeyleri yoluna sokmaya çalışmaya gerek kalmaz. Su gibi akar gider.
Sakın karşı tarafa bir mesaj yazmayın! Sizin yazacağınız hiçbir şey karşı tarafta vicdan azabı hissettirmeyecek zaten vicdanı olan biri olsaydı o kadın, evli çocuklu bir adamla boşanmadan bir ilişkiye başlamazdı. Hiç kimse geri de bir enkaz bırakıp üzerine sağlam bir bina inşa edemez.Aynen söylediğiniz gibi olmuş. Ben yeni öğrendim. Aslında öğrenmek bana ne kazandırdı?? Hiç bir şey. Yine de insan aslını astarıni merak ediyor. Instagramdan arkadaşım fake hesap açtı. Kadini ekledi.Bayan esimle ayni iş yerinde çalışan mavi yaka bir çalışan.Eski eşim beyaz yaka. Evden ayrıldıktan 1 hafta sonra sarmaş dolaş fotoğraflari var. Biz daha boşanmadan ailesiyle tanıştırmış ex.Evlerinde beraber fotoğrafları. Daha boşanmadan kız isteme nişan v.s. ve biz bosandiktan 1 ay sonra düğün. Kızın ağzı kulaklarında. Her bir fotoğraf aşk şarkılarıyla kutşanmış. Dahası benim rehberliğimde gittiğimiz yerlere sehirlere tatil yerlerine gidilmiş. Benden öğrendiklerini öğretiyor:) Nasıl bir karakter?? Bir kez daha midem bulandı.. Eski eşim tamam karaktersizin vicdansızin biri. Peki o kadina ne demeli?? Ayni iş yerinde olduklarına göre evli olduğunu biliyordu. Buna ragmen?? Daha da boşanmadan o kadar aksiyon?? Ve simdi tertemiz gibi yalansiz dolansizcasina yapilan aşk fotoğrafları. Sanırsın kız tertemiz adam tertemiz aşkları tertemiz..Millete bir taraftan gösteriş??Cocugum hala baba baba diyor. Daha dün gece uyumadan ben babamı cok özledim. Keşke babam bizimle olsaydı cümlesi kuruyor. Tabii bunu yaşayınca kahretmemek mümkün değil. Artık bizimle olmasinin mümkünati yok ki diyememek. Ve o küçücük çocuğun kocaman kalbine ilaç olamamak. Sadece susmak...Ben bu noktada o kadar detayını görünce kadına iyice doldum. Ama ne denir ki ? Mesaj yazılmalı mıdır sizce? En azindan tertemiz sandığı sandirdigi şeyde o da huzursuz olsun. Bu kadar pişkinlige ders gerekir mi? Yoksa hiç mi lüzumu yok. Ben lüzumu yok kismindaydim hep. Bir arkadasimin söylemesi üzerine dogrusu nedir ne degildir bilemedim. Biz o kadar acı cekmisken?? Yorumlarınız bana cok iyi geliyor. Insan o duygular icindeyken sağlıklı düşünemiyor pişman bir davranış göstermemeliyim.
Mesaji kadina yazmak. Yaptığı onca çirkinliğe az da o huzursuz olsun. Benim eş senindir. Ama deyip tertemiz olmayan kalbini aşkını aşığını vurgulamak. Niyetim zil takıp oynayan bu kadın zatın huzuruz olması. Çünkü meydan artık onun. Adam zaten belli. Ona asla yazmam. Boşandığımiz günden beri bir kere bile yazmadim.. Ya da düşündüğüm gibi hiç mi lüzumu yok.. siz olsaydınız bir şey yapar mıydınız??Mesaj atmak onu veya yaşattıklarını umursadığınızı gösterir ve erkekler bundan zevk alır. Yapmayın.
Sizin içinize düşen yazma hissini anlıyorum. Ben de çok çirkin şeyler yaşadım inanın. Ama mesaj yazmak her türlü karşı tarafı sevindirir. Yapmayın lütfen. İleride neden yazmıştım der pişman olursunuz. Ben olsam yazmadım. Yazmadım da. O tatminlik o umursama hissini , sevincini hiç yaşatmayın onlara.Mesaji kadina yazmak. Yaptığı onca çirkinliğe az da o huzursuz olsun. Benim eş senindir. Ama deyip tertemiz olmayan kalbini aşkını aşığını vurgulamak. Niyetim zil takıp oynayan bu kadın zatın huzuruz olması. Çünkü meydan artık onun. Adam zaten belli. Ona asla yazmam. Boşandığımiz günden beri bir kere bile yazmadim.. Ya da düşündüğüm gibi hiç mi lüzumu yok.. siz olsaydınız bir şey yapar mıydınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?