Yeni bosandigim eşim sevgilisiyle fotograf paylaşmış.

Bluemoon123

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2022
72
100
13
Arkadaşlar eşimle çok kısa bir süre önce boşandık. Severek evlenmiştik.4 yaşında bir de çocuğumuz var.Yaşadığım zorlu günler bunu istemesem de zorunlu kıldı. Cok kırılmış çok yorulmustum.Tepkisiz kalmamış olmam karşısında o da bana karşı bir öfke içine girdi.Oldurmaya çalışsam da ayrılığı eşim istedi. Ve anlaşmalı boşandık. Boşanmadan önce ilk ayrıldığımız günler whatsaap ta gece yarılarına kadar cevrimici olduğunu da gördüm. Ama bunu konu etmek bile artık gereksiz gelmişti bana. Engelleyerek görmemeyi seçtim. Öğrenilmiş çaresizlik...Akabinde o da beni engelledi. Ve bosandik...Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen sevgilisiyle sarmaş dolaş herkese acik fotoğraf eklemiş.Beni de engelden kaldırmış görmem icin.Asla ona birsey yazmadım yazmam da ama o kadar canım acıdı ki. Ben boşanmanın travmalarıni yaşarken o ilan ediyor. Hem de hiç çekinmeden hiç utanmadan. Madem böyle bir ciğsin bana neden gösteriyorsun. Bu kadar kötü olmak niye?? Belki de biz ayrılmadan önce vardı. Bir de aldatilmişlik hissi. Hafızam kötü anıları değil iyi anilari süzerken bu süreçte maalesef ki. Toparlanmaya çalışırken.. Neden bana bunu yaptı??

Benim neden gormemi istedi. Bu aslında umursamak olmuyor mu?
Bakın bu düşüncelerin sonu yok, beni umursuyor, kıskandırmak istiyor, hala beni düşünüyor vs vs vs.

Amacı sadece ilan etmek olabilir. Boşanmışsınız bitmiş. Beklentiniz mi vardı yoksa? Tavsiyem bu tarz düşüncelerden kurtulun, çünkü sadece üzüntü verir.

Umursayan insan bunları yapar mı Allah aşkına? Umursayan insan boşanır mı? Boşandığı gibi başkasına koşar mı? Belki nispet olsun diye açmıştır engelinizi. Belkide artık umursamadığı için açmış bile olabilir. Anlam yüklemeyin. Ne olursa olsun artık anlamı yok çünkü.

Evlenmeden önce ya da sonra.. Bunları düşünerek sadece şu an elinizde bulunan zamanı israf edersiniz..
Hayatınızı yaşayın ve arkaya bakmayın. Zaman hep ileriye akar ve herkes kendine yakışanı yapar. Vereceğiniz en iyi cevap güzel bir hayat kurmak olur.

Siz kalbinizi güzel tutun, ahınızı ilahi adalete bırakın. Sinir etmek, sizi üzmek, canınızı yakmak istemiş olabilir. Ya da hiç umrunda değildir. Bir tepki bekleyebilir, ona en iyi cevabınız mutlu olmak, umursamamak olur. Çocuğunuza hayatınıza odaklanın. Sizi üzmüş, kırmış, aldatmış birinden kurtuldunuz. Zararın neresinden dönülse kârdır.

Doğru söylüyorsunuz arkadaşlar. Ama o kadar sıcak ki. Bunu nasıl yapabildiğine inanamıyor işte insan.

Size tavsiyem evladınız yanınızda ve sağlıklı mı gerisi boş… bırakın hayatını yaşasın yasak aşkını ilan etsin. Unutmayın yuva yıkanın yuvası olmaz, olsa da yasak aşk gibi kaçamaklar tat vermediği için belli bir süre sonra ondan sıkılacak belki pişmanlıklar yaşayacak. Bence siz engelleyin sizin hayatınızı merak etsin gizemli bulsun içi içini kemirsin kaybeden kendi olduğunu anlasın. Erkekler maalesef geç anlar ama anlar kadınlar gibi ilk süreçte duygusal düşünemezler. Hayatınızın keyfini çıkarın.

Bence erkekler aynı şu görseldeki gibi önce yaptığının özgürlük olduğunu irdeliyor ve maceralara koşuyor hemen...

Ne kaybettiğini zaman geçince daha iyi anlıyorlar hele bir de çocuk varsa...Özellikle yaş almaya başladığında ve evli-çocuklu arkadaşları etrafında çoğalmaya başlayınca..

Tabi bu kadından dolayı bir problemden ötürü ayrılık değilde "sıkıldım..yeni maceralar yaşamak istiyorum...Monoton hayatıma renk arıyorum daha gencim.." gibi hayallerle yıktıysa yuvasını o tilki döner dolaşır yine kürkçü dükkanına döner ama siz siz olun bütün gücünüzle toparlanın...Eskisinden daha mutlu..Daha neşeli ve hayatını oturtmuş, çocuğuyla mükemmel bir hayata kavuşmuş,gözlerinin içi gülen bir kadın olarak o kapıları o adama sonsuza dek kapatın...Hatta bu enerjinizle belki hayatınızın aşkınıda bulabilirsiniz...

Biz kadınlar duygusalızdır...Şuan içinizden geldiği gibi hissedin..Ama dönüşünüz muhteşem olsun

Onu takip etmeyi (umursamayı) bırakırsanız, oda size engeli kaldırıp ya da engelleyip bişeyler ima etme çabasını bırakır.
Yolunuza bakın. Yavrunuzla öyle güzel günler geçireceksiniz ki bu günleriniz aklınıza dahi gelmeyecek.

size nispet yapmak için sevgili edinmemiştir bence ama görmenizden de çekinmemiş belli ki.

Kendisine olan bu denli takıntınızı bilmemesine imkan yok. Belki görün de umudunuzu kesin diye yaptı, sırf pisliğine canınızı da yakmak istemiş olabilir, belki sizinle hiç alakası yok mutlu anını paylaşmak istedi. Hem arada çocuk varken siz nasıl birbirinizi engelliyorsunuz , öyle çekişmeli boşanma falan da yok sinirleri gerecek? Çocuğu görmüyor mu?

Neticeye bakın, siz boşandınız. Bitti gitti. Ne olursa olsun bu duruma bir etkisi yok. Önünüze bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…