- 6 Nisan 2022
- 72
- 100
- 13
- Konu Sahibi Bluemoon123
-
Benim neden gormemi istedi. Bu aslında umursamak olmuyor mu?Dediğin gibi belkide evlenmeden önce vardı. Bu günlerde geçecek üzülme. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez.
Bakın bu düşüncelerin sonu yok, beni umursuyor, kıskandırmak istiyor, hala beni düşünüyor vs vs vs.Benim neden gormemi istedi. Bu aslında umursamak olmuyor mu?
Umursayan insan bunları yapar mı Allah aşkına? Umursayan insan boşanır mı? Boşandığı gibi başkasına koşar mı? Belki nispet olsun diye açmıştır engelinizi. Belkide artık umursamadığı için açmış bile olabilir. Anlam yüklemeyin. Ne olursa olsun artık anlamı yok çünkü.Benim neden gormemi istedi. Bu aslında umursamak olmuyor mu?
Siz kalbinizi güzel tutun, ahınızı ilahi adalete bırakın. Sinir etmek, sizi üzmek, canınızı yakmak istemiş olabilir. Ya da hiç umrunda değildir. Bir tepki bekleyebilir, ona en iyi cevabınız mutlu olmak, umursamamak olur. Çocuğunuza hayatınıza odaklanın. Sizi üzmüş, kırmış, aldatmış birinden kurtuldunuz. Zararın neresinden dönülse kârdır.Arkadaşlar eşimle çok kısa bir süre önce boşandık. Severek evlenmiştik.4 yaşında bir de çocuğumuz var.Yaşadığım zorlu günler bunu istemesem de zorunlu kıldı. Cok kırılmış çok yorulmustum.Tepkisiz kalmamış olmam karşısında o da bana karşı bir öfke içine girdi.Oldurmaya çalışsam da ayrılığı eşim istedi. Ve anlaşmalı boşandık. Boşanmadan önce ilk ayrıldığımız günler whatsaap ta gece yarılarına kadar cevrimici olduğunu da gördüm. Ama bunu konu etmek bile artık gereksiz gelmişti bana. Engelleyerek görmemeyi seçtim. Öğrenilmiş çaresizlik...Akabinde o da beni engelledi. Ve bosandik...Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen sevgilisiyle sarmaş dolaş herkese acik fotoğraf eklemiş.Beni de engelden kaldırmış görmem icin.Asla ona birsey yazmadım yazmam da ama o kadar canım acıdı ki. Ben boşanmanın travmalarıni yaşarken o ilan ediyor. Hem de hiç çekinmeden hiç utanmadan. Madem böyle bir ciğsin bana neden gösteriyorsun. Bu kadar kötü olmak niye?? Belki de biz ayrılmadan önce vardı. Bir de aldatilmişlik hissi. Hafızam kötü anıları değil iyi anilari süzerken bu süreçte maalesef ki. Toparlanmaya çalışırken.. Neden bana bunu yaptı??
Doğru söylüyorsunuz arkadaşlar. Ama o kadar sıcak ki. Bunu nasıl yapabildiğine inanamıyor işte insan.Umursayan insan bunları yapar mı Allah aşkına? Umursayan insan boşanır mı? Boşandığı gibi başkasına koşar mı? Belki nispet olsun diye açmıştır engelinizi. Belkide artık umursamadığı için açmış bile olabilir. Anlam yüklemeyin. Ne olursa olsun artık anlamı
Allah nasıl biliyosa öyle yapsın. Sanada güzel,tertemiz bir sayfa açmayı nasip etsin inşallah.Doğru söylüyorsunuz arkadaşlar. Ama o kadar sıcak ki. Bunu nasıl yapabildiğine inanamıyor işte insan.
AminAllah nasıl biliyosa öyle yapsın. Sanada güzel,tertemiz bir sayfa açmayı nasip etsin inşallah.
size nispet yapmak için sevgili edinmemiştir bence ama görmenizden de çekinmemiş belli ki.Arkadaşlar eşimle çok kısa bir süre önce boşandık. Severek evlenmiştik.4 yaşında bir de çocuğumuz var.Yaşadığım zorlu günler bunu istemesem de zorunlu kıldı. Cok kırılmış çok yorulmustum.Tepkisiz kalmamış olmam karşısında o da bana karşı bir öfke içine girdi.Oldurmaya çalışsam da ayrılığı eşim istedi. Ve anlaşmalı boşandık. Boşanmadan önce ilk ayrıldığımız günler whatsaap ta gece yarılarına kadar cevrimici olduğunu da gördüm. Ama bunu konu etmek bile artık gereksiz gelmişti bana. Engelleyerek görmemeyi seçtim. Öğrenilmiş çaresizlik...Akabinde o da beni engelledi. Ve bosandik...Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen sevgilisiyle sarmaş dolaş herkese acik fotoğraf eklemiş.Beni de engelden kaldırmış görmem icin.Asla ona birsey yazmadım yazmam da ama o kadar canım acıdı ki. Ben boşanmanın travmalarıni yaşarken o ilan ediyor. Hem de hiç çekinmeden hiç utanmadan. Madem böyle bir ciğsin bana neden gösteriyorsun. Bu kadar kötü olmak niye?? Belki de biz ayrılmadan önce vardı. Bir de aldatilmişlik hissi. Hafızam kötü anıları değil iyi anilari süzerken bu süreçte maalesef ki. Toparlanmaya çalışırken.. Neden bana bunu yaptı??
Herkes bilsin, siz de bilin istemiştir. Yani aslında siz de herkes gibisiniz. Buna anlam yüklemeyin boşuna.Benim neden gormemi istedi. Bu aslında umursamak olmuyor mu?
Kendisine olan bu denli takıntınızı bilmemesine imkan yok. Belki görün de umudunuzu kesin diye yaptı, sırf pisliğine canınızı da yakmak istemiş olabilir, belki sizinle hiç alakası yok mutlu anını paylaşmak istedi. Hem arada çocuk varken siz nasıl birbirinizi engelliyorsunuz , öyle çekişmeli boşanma falan da yok sinirleri gerecek? Çocuğu görmüyor mu?Benim neden gormemi istedi. Bu aslında umursamak olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?