Yeni bosandigim eşim sevgilisiyle fotograf paylaşmış.

Suçluluk psikolojisini yenmek için kendini kandırıyor, ben seninle mutlu değildim bak şimdi mutluyum diyerek aslında suçun kendinde olmadığını kendi kendine kanıtlamaya çalışıyor, yazık. Merak etme onun sırası da gelecek, herkesin sırası gelir, ne yaparsa onu bulur ve bu da senin önüne kadar gelir. ben ettiğini bulmayan kimse görmedim. Senin yapacağın ise bu dönemde aklına bu konuları getirmemen gerekiyor, kafanı dağıtacak bir grup konu ayarla zihninde onları düşün, planlar yap mesela ve aklına geldikçe o planları geliştir kafanda, yani kısacası bu konuyu düşündükçe için yanacak, tek çaresi zaman olayı katılaştırana kadar başka düşüncelere yoğunlaşmak

Ben de boşandım, boşandıktan sonra eski eşimin babası beni erkek arkadaşımla görmüştü ve çok mutlu olmuştum beni gördü diye. Ama eski eşimi zerre sevmiyordum, yeni erkek arkadaşımla çok mutluyum ve ondan boşanmak hayatta başıma gelen en güzel şey diye düşünüyorum ama buna rağmen, umursamamama rağmen beni sevgilimle görsünler, iyi haberlerimi alsınlar çok istiyorum. İnsani bir duygu o herhalde.

Kizini umursamayan silip atan adam sizi mi umursayacak? Bir de niye foto atti diye dusunuyorsunuz adam kizini atmis hayatindan be

Çocuğunu bile görmek istemeyen bir adam için nasıl canınızı sıkabiliyorsunuz ben de buna şaşırıyorum. Sevgilisiyle foto paylaşmışmış, isterse cehennemin dibinin fotosunu atsın dönüp de baktığınız hata. Pislik herif.

Güzel kardeşim bırakın şimdi o siz bu kadar kırgınken mutluyum pozları dağıtsın ama ALLAH büyüktür bir gün bir yerden öyle bir tekme yer ki ne oldum der!
Ama işte o gün siz ne mutluluğu ile ne üzüntüsü ile gram alakadar olmaz umursamazsınız.
Rabbim gönlünüze ferahlık versin, yavrunuzla huzurlu güzel bir hayatınız olsun inşaALLAH

Cnm..Erkekler bir yıl sonra üzülür . diye bişi duymuştum, kadınlar anında üzülüp depresyon bunalım filan yaşarken. Erkekler acımadıkiiii ... der gibi hemen bir gövde gösterisi, bir boşluk doldurmaya ,bir nispet yapma peşine düşüyor . ama bu çok geçici ve boş .o kadını kendine yara bandı yapmış. yıkılmadım ayaktayım. diyor bana koymaz sen de kimsin. diyor .Bak ben kesinlikle bu sonuçtan aldatma çıkarma !!! derim. bunu çar çabuk sırf seni üzmek için yapmış olabilir. bence öyle yani .ayrıca o kadında da hiç mi gurur yokmuş. Ben olsam sorarım neden özelikle karının görmesini istiyorsun beni onu kıskandırmak için mi kullanıyorsun ?diye Sorarım yani , bariz ortada yoksa niye engeli açsın ki aklına bile gelmez.
Şuan ne hissediyorsan çok doğal. acını yaşa bir yıl nadas yap yüreğine sonrasında sende yolunu çizersin .acele etme . onuda hiç bir yerde takip etme bakma görme kendini oyalıyacak bir şeyler bul sana onu soran yahut ondan sürekli haber getiren çevrenden uzak dur Rabbım gönlüne göre versin

Ne mutlu sana :)
Ne kadar zaman sonra erkek arkadaşın oldu

Çok teşekkür ederim. Amin arkadaşımAllah hepimizi doğrularla karşılaştırsın. Ağır sınavlar verdirnesin

AminSizin de Allah gönlünüze göre versin. İçimi rahatlatan düşünceleriniz için de çok teşekkür ederim.

oyle yada boyle artik o size siz ona ait değilsiniz bunu iyice kafanizda yer edinin kendi ayaklariniz uzerinde durun keyfinize bakin hicbir aci suresiz degil emin olun 6 aya kalmaz kendinizi dunyanin en mutlu insanı gibi gormeye başlayacaksınız benimde basimdan gecti o yüzden rahat olun bu gunlerde gececek deyip biraz daha sabredin

Ah sizi öyle iyi anlıyorum ki siddet yüzünden geçen yıl tam da bugün boşandığım eşim biz boşanmadan birkaç gün önce yeni tanıştığı -is yapma bahanesiyle - bir kızla ve is grubuyla Antalya’ya gitmişti ve kızla çok samimi olmuşlardı öyle canım acımıstı ki sonra yine takılmaya devam ettiler kızım bile tanıdı o kızı simdilerde görüşmüyorlarmıs kızıma küstük demis beyinsiz
İnsana çok koyuyor sen yuvanın yıkıldığına kahrolurken onlar neler peşine düşüyor yazık çok yazık

Muhtemelen siz evlenmeden önce de hayatında vardı.. Artık onu takip etmenin bir anlamı yok. Yolunuza bakın, güçlü olun
Dört yaşında çocuğu var konu sahibinin. nasıl evlenmeden önce olsun. Senaryo yazmayalım. Konuya gelince hemen birini bulmak marifet değil ki…

Hiç İnanma blöf yapıyor

Zamanı gelince anlayacak ne kaybettiğini

Yeni sevgiliye Allah kolaylık versin ne diyelim

Şu an hissettiklerini bir kadın olarak çok iyi anlayabiliyorum. Bir toprağım soğusaydı diye düşünür insan. Ben yapılanın tamamiyle kendini ispatlama çabasıyla seni kudurtma maksatlı yapıldığını düşünüyorum. Senin vereceğin en güzel karşılık ise yok saymak. İnan bana hayat öyle bir intikamını alıyo ki sen bile şaşırıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…