- Konu Sahibi Bluemoon123
-
Ayrıldığımızdan beri kızımi da görmedi. İstemiyormuş. En baştan öyle söyledi. Çocuğa da travma yaşattı. Çünkü kızım babasını biliyor arıyor nerede diye soruyor. O utanmıyor bana herkese sevgili ilan ediyor...
Çocuğunu bile görmek istemeyen bir adam için nasıl canınızı sıkabiliyorsunuz ben de buna şaşırıyorum. Sevgilisiyle foto paylaşmışmış, isterse cehennemin dibinin fotosunu atsın dönüp de baktığınız hata. Pislik herif.Ayrıldığımızdan beri kızımi da görmedi. İstemiyormuş. En baştan öyle söyledi. Çocuğa da travma yaşattı. Çünkü kızım babasını biliyor arıyor nerede diye soruyor. O utanmıyor bana herkese sevgili ilan ediyor...
Güzel kardeşim bırakın şimdi o siz bu kadar kırgınken mutluyum pozları dağıtsın ama ALLAH büyüktür bir gün bir yerden öyle bir tekme yer ki ne oldum der!Arkadaşlar eşimle çok kısa bir süre önce boşandık. Severek evlenmiştik.4 yaşında bir de çocuğumuz var.Yaşadığım zorlu günler bunu istemesem de zorunlu kıldı. Cok kırılmış çok yorulmustum.Tepkisiz kalmamış olmam karşısında o da bana karşı bir öfke içine girdi.Oldurmaya çalışsam da ayrılığı eşim istedi. Ve anlaşmalı boşandık. Boşanmadan önce ilk ayrıldığımız günler whatsaap ta gece yarılarına kadar cevrimici olduğunu da gördüm. Ama bunu konu etmek bile artık gereksiz gelmişti bana. Engelleyerek görmemeyi seçtim. Öğrenilmiş çaresizlik...Akabinde o da beni engelledi. Ve bosandik...Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen sevgilisiyle sarmaş dolaş herkese acik fotoğraf eklemiş.Beni de engelden kaldırmış görmem icin.Asla ona birsey yazmadım yazmam da ama o kadar canım acıdı ki. Ben boşanmanın travmalarıni yaşarken o ilan ediyor. Hem de hiç çekinmeden hiç utanmadan. Madem böyle bir ciğsin bana neden gösteriyorsun. Bu kadar kötü olmak niye?? Belki de biz ayrılmadan önce vardı. Bir de aldatilmişlik hissi. Hafızam kötü anıları değil iyi anilari süzerken bu süreçte maalesef ki. Toparlanmaya çalışırken.. Neden bana bunu yaptı??
Cnm..Erkekler bir yıl sonra üzülür . diye bişi duymuştum, kadınlar anında üzülüp depresyon bunalım filan yaşarken. Erkekler acımadıkiiii ... der gibi hemen bir gövde gösterisi, bir boşluk doldurmaya ,bir nispet yapma peşine düşüyor . ama bu çok geçici ve boş .o kadını kendine yara bandı yapmış. yıkılmadım ayaktayım. diyor bana koymaz sen de kimsin. diyor .Bak ben kesinlikle bu sonuçtan aldatma çıkarma !!! derim. bunu çar çabuk sırf seni üzmek için yapmış olabilir. bence öyle yani .ayrıca o kadında da hiç mi gurur yokmuş. Ben olsam sorarım neden özelikle karının görmesini istiyorsun beni onu kıskandırmak için mi kullanıyorsun ?diye Sorarım yani , bariz ortada yoksa niye engeli açsın ki aklına bile gelmez.Arkadaşlar eşimle çok kısa bir süre önce boşandık. Severek evlenmiştik.4 yaşında bir de çocuğumuz var.Yaşadığım zorlu günler bunu istemesem de zorunlu kıldı. Cok kırılmış çok yorulmustum.Tepkisiz kalmamış olmam karşısında o da bana karşı bir öfke içine girdi.Oldurmaya çalışsam da ayrılığı eşim istedi. Ve anlaşmalı boşandık. Boşanmadan önce ilk ayrıldığımız günler whatsaap ta gece yarılarına kadar cevrimici olduğunu da gördüm. Ama bunu konu etmek bile artık gereksiz gelmişti bana. Engelleyerek görmemeyi seçtim. Öğrenilmiş çaresizlik...Akabinde o da beni engelledi. Ve bosandik...Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen sevgilisiyle sarmaş dolaş herkese acik fotoğraf eklemiş.Beni de engelden kaldırmış görmem icin.Asla ona birsey yazmadım yazmam da ama o kadar canım acıdı ki. Ben boşanmanın travmalarıni yaşarken o ilan ediyor. Hem de hiç çekinmeden hiç utanmadan. Madem böyle bir ciğsin bana neden gösteriyorsun. Bu kadar kötü olmak niye?? Belki de biz ayrılmadan önce vardı. Bir de aldatilmişlik hissi. Hafızam kötü anıları değil iyi anilari süzerken bu süreçte maalesef ki. Toparlanmaya çalışırken.. Neden bana bunu yaptı??
Ne mutlu sana :)Ben de boşandım, boşandıktan sonra eski eşimin babası beni erkek arkadaşımla görmüştü ve çok mutlu olmuştum beni gördü diye. Ama eski eşimi zerre sevmiyordum, yeni erkek arkadaşımla çok mutluyum ve ondan boşanmak hayatta başıma gelen en güzel şey diye düşünüyorum ama buna rağmen, umursamamama rağmen beni sevgilimle görsünler, iyi haberlerimi alsınlar çok istiyorum. İnsani bir duygu o herhalde.
Çok teşekkür ederim. Amin arkadaşımGüzel kardeşim bırakın şimdi o siz bu kadar kırgınken mutluyum pozları dağıtsın ama ALLAH büyüktür bir gün bir yerden öyle bir tekme yer ki ne oldum der!
Ama işte o gün siz ne mutluluğu ile ne üzüntüsü ile gram alakadar olmaz umursamazsınız.
Rabbim gönlünüze ferahlık versin, yavrunuzla huzurlu güzel bir hayatınız olsun inşaALLAH
AminCnm..Erkekler bir yıl sonra üzülür . diye bişi duymuştum, kadınlar anında üzülüp depresyon bunalım filan yaşarken. Erkekler acımadıkiiii ... der gibi hemen bir gövde gösterisi, bir boşluk doldurmaya ,bir nispet yapma peşine düşüyor . ama bu çok geçici ve boş .o kadını kendine yara bandı yapmış. yıkılmadım ayaktayım. diyor bana koymaz sen de kimsin. diyor .Bak ben kesinlikle bu sonuçtan aldatma çıkarma !!! derim. bunu çar çabuk sırf seni üzmek için yapmış olabilir. bence öyle yani .ayrıca o kadında da hiç mi gurur yokmuş. Ben olsam sorarım neden özelikle karının görmesini istiyorsun beni onu kıskandırmak için mi kullanıyorsun ?diye Sorarım yani , bariz ortada yoksa niye engeli açsın ki aklına bile gelmez.
Şuan ne hissediyorsan çok doğal. acını yaşa bir yıl nadas yap yüreğine sonrasında sende yolunu çizersin .acele etme . onuda hiç bir yerde takip etme bakma görme kendini oyalıyacak bir şeyler bul sana onu soran yahut ondan sürekli haber getiren çevrenden uzak durRabbım gönlüne göre versin
Boşandıktan 6 ay sonraNe mutlu sana :)
Ne kadar zaman sonra erkek arkadaşın oldu
Sizi tüp bebek forumlarından hatırlıyorum siz de mi boşandınızNe mutlu sana :)
Ne kadar zaman sonra erkek arkadaşın oldu
Ah sizi öyle iyi anlıyorum ki siddet yüzünden geçen yıl tam da bugün boşandığım eşim biz boşanmadan birkaç gün önce yeni tanıştığı -is yapma bahanesiyle - bir kızla ve is grubuyla Antalya’ya gitmişti ve kızla çok samimi olmuşlardı öyle canım acımıstı ki sonra yine takılmaya devam ettiler kızım bile tanıdı o kızı simdilerde görüşmüyorlarmıs kızıma küstük demis beyinsizArkadaşlar eşimle çok kısa bir süre önce boşandık. Severek evlenmiştik.4 yaşında bir de çocuğumuz var.Yaşadığım zorlu günler bunu istemesem de zorunlu kıldı. Cok kırılmış çok yorulmustum.Tepkisiz kalmamış olmam karşısında o da bana karşı bir öfke içine girdi.Oldurmaya çalışsam da ayrılığı eşim istedi. Ve anlaşmalı boşandık. Boşanmadan önce ilk ayrıldığımız günler whatsaap ta gece yarılarına kadar cevrimici olduğunu da gördüm. Ama bunu konu etmek bile artık gereksiz gelmişti bana. Engelleyerek görmemeyi seçtim. Öğrenilmiş çaresizlik...Akabinde o da beni engelledi. Ve bosandik...Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen sevgilisiyle sarmaş dolaş herkese acik fotoğraf eklemiş.Beni de engelden kaldırmış görmem icin.Asla ona birsey yazmadım yazmam da ama o kadar canım acıdı ki. Ben boşanmanın travmalarıni yaşarken o ilan ediyor. Hem de hiç çekinmeden hiç utanmadan. Madem böyle bir ciğsin bana neden gösteriyorsun. Bu kadar kötü olmak niye?? Belki de biz ayrılmadan önce vardı. Bir de aldatilmişlik hissi. Hafızam kötü anıları değil iyi anilari süzerken bu süreçte maalesef ki. Toparlanmaya çalışırken.. Neden bana bunu yaptı??
Dört yaşında çocuğu var konu sahibinin. nasıl evlenmeden önce olsun. Senaryo yazmayalım. Konuya gelince hemen birini bulmak marifet değil ki…Muhtemelen siz evlenmeden önce de hayatında vardı.. Artık onu takip etmenin bir anlamı yok. Yolunuza bakın, güçlü olun
Boşanmadan önce diyecektim öyle yazmışımDört yaşında çocuğu var konu sahibinin. nasıl evlenmeden önce olsun. Senaryo yazmayalım. Konuya gelince hemen birini bulmak marifet değil ki…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?