- 16 Haziran 2011
- 16.518
- 73.055
- 798
- Konu Sahibi Bluemoon123
-
Ben de boşandım, boşandıktan sonra eski eşimin babası beni erkek arkadaşımla görmüştü ve çok mutlu olmuştum beni gördü diye. Ama eski eşimi zerre sevmiyordum, yeni erkek arkadaşımla çok mutluyum ve ondan boşanmak hayatta başıma gelen en güzel şey diye düşünüyorum ama buna rağmen, umursamamama rağmen beni sevgilimle görsünler, iyi haberlerimi alsınlar çok istiyorum. İnsani bir duygu o herhalde.
Henüz resmî boşanma yok , ayrı evlerde kalıyoruz , aramız çokkk kötüSizi tüp bebek forumlarından hatırlıyorum siz de mi boşandınızBebek ne kadarlık oldu?
Birşey bilmeden konuşmayın lütfen. Ben ayrıldıktan sonra, yani yeni erkek arkadaşım varken ki duygularımdan bahsediyorum. Kim kimin zamanını çaldı ve kim ayrıldığı için şanslı eş o belli!Zerre sevmediğiniz bir insanla en başta neden evlendiğinizi , onun duygularını hiçe sayıp , zamanını çaldığınızı sorgulamak gerek.
Eski eşiniz, sizinle sizi sevdiği için evlendiyse : evlilik bitse dahi "eski eş" daha şanslı. O sevdiği kadınla evliydi ve muhtemelen evliliğe giden yolda siz de onu seviyor gibi davranıyordunuz. Yoksa sevilmediğini bile bile niye evlensin ki insan.
Birşey bilmeden konuşmayın lütfen. Ben ayrıldıktan sonra, yani yeni erkek arkadaşım varken ki duygularımdan bahsediyorum. Kim kimin zamanını çaldı ve kim ayrıldığı için şanslı eş o belli!
Bence siz yanlış anladınızMesajınızda yazdığınız duruma yorum yaptım. Mesajınızda kendinizi yanlış ifade etmişsiniz o halde.
Ben de boşandım, boşandıktan sonra eski eşimin babası beni erkek arkadaşımla görmüştü ve çok mutlu olmuştum beni gördü diye. Ama eski eşimi zerre sevmiyordum, yeni erkek arkadaşımla çok mutluyum ve ondan boşanmak hayatta başıma gelen en güzel şey diye düşünüyorum ama buna rağmen, umursamamama rağmen beni sevgilimle görsünler, iyi haberlerimi alsınlar çok istiyorum. İnsani bir duygu o herhalde.
Bence siz yanlış anladınız
Birşey bilmeden konuşmayın lütfen. Ben ayrıldıktan sonra, yani yeni erkek arkadaşım varken ki duygularımdan bahsediyorum. Kim kimin zamanını çaldı ve kim ayrıldığı için şanslı eş o belli!
Mesajınızda yazdığınız duruma yorum yaptım. Mesajınızda kendinizi yanlış ifade etmişsiniz o halde.
E tamam işte eşimden ayrılmıştım onu sevmiyordum ama eski kp beni erkek arkadaşımla görünce mutlu oldum demiş. Evliyken zaten hiç sevmedim eşimi dememişZihin okuma gücümüz bulunmuyor. Mesaj sahibinin 2.mesajı konusuna açıklık getiriyor. Ben de kendisine 2.mesajı dahilinde yanıt verdim.
E tamam işte eşimden ayrılmıştım onu sevmiyordum ama eski kp beni erkek arkadaşımla görünce mutlu oldum demiş. Evliyken zaten hiç sevmedim eşimi dememiş
Ayrıldığımızdan beri kızımi da görmedi. İstemiyormuş. En baştan öyle söyledi. Çocuğa da travma yaşattı. Çünkü kızım babasını biliyor arıyor nerede diye soruyor. O utanmıyor bana herkese sevgili ilan ediyor...
Aynen 1,5 aydır kullanıyorum etkilerini görüyorum anksiyetem neredeyse azaldı daha rahatım artık. Sinirli de değilim genel olarak, eski halime döndüm sayılır..Henüz resmî boşanma yok , ayrı evlerde kalıyoruz , aramız çokkk kötü
Eş boşanmak istediğini söylüyo
Bebeğim 27 aulkk
Ben de sizin konunuzu okurum geçen gün ilaca başlamışsınız
Ben de bugğn başlayacağım , çok yıprandım bebek iş ev vs derken ve sinir hastası oldum eşimle de anlaşamıyoruz, belki ilacı dört ay önce Dr verdiğine ekullansaydım şuan boşanma durumun aklamayacaktık belki de…
Size iyi geldi mi ilaç
Güçlü olmaya bakın size sizden iyi gelecek hiç bi şey yokArkadaşlar eşimle çok kısa bir süre önce boşandık. Severek evlenmiştik.4 yaşında bir de çocuğumuz var.Yaşadığım zorlu günler bunu istemesem de zorunlu kıldı. Cok kırılmış çok yorulmustum.Tepkisiz kalmamış olmam karşısında o da bana karşı bir öfke içine girdi.Oldurmaya çalışsam da ayrılığı eşim istedi. Ve anlaşmalı boşandık. Boşanmadan önce ilk ayrıldığımız günler whatsaap ta gece yarılarına kadar cevrimici olduğunu da gördüm. Ama bunu konu etmek bile artık gereksiz gelmişti bana. Engelleyerek görmemeyi seçtim. Öğrenilmiş çaresizlik...Akabinde o da beni engelledi. Ve bosandik...Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen sevgilisiyle sarmaş dolaş herkese acik fotoğraf eklemiş.Beni de engelden kaldırmış görmem icin.Asla ona birsey yazmadım yazmam da ama o kadar canım acıdı ki. Ben boşanmanın travmalarıni yaşarken o ilan ediyor. Hem de hiç çekinmeden hiç utanmadan. Madem böyle bir ciğsin bana neden gösteriyorsun. Bu kadar kötü olmak niye?? Belki de biz ayrılmadan önce vardı. Bir de aldatilmişlik hissi. Hafızam kötü anıları değil iyi anilari süzerken bu süreçte maalesef ki. Toparlanmaya çalışırken.. Neden bana bunu yaptı??
Tmm iste yinede ufakta olsa ki bence o kadarda ufak degil eski esine Nisbet var ama bunun sebebi duygusu oldugu icindir demiyorum zaten. Genelde bi pismanlik olacaksa dahi şu asamada olmaz erkeklerde anca olursa ileride. Yinede dediginiz gibi bizim normlarimiza gore yasamiyorlar. O yuzden kucuk bi ihtimal nisbet olmayadabilir. Bunun ustunde durmamak ve kendi yoluna bakmasi en dogrusu konu sahibesinin.Herkes bizim normlarımıza göre yaşamıyor ki. Bize göre boşanır boşanmaz soluğu başkasının yanında alıp ilan etmek saçmadır, ona saçma gelmemiş ki paylaşmış. Çocuğu olan iki insanın birbirini engellemesi yersiz zaten. Elbet o engel kaldırılacak. Adam da kaldırmış, herkes gibi eski eşi de bilsin istemiş olabilir.
Resmi olarak ayrılalı 1 ay oldu. Öncesinde bundan 2.5 ay önce evleri ayırdık.Evden ayrıldığı günden beri aramıyor sormuyor kızımızı.. Bir neden yok. Kendi içinde demek bahaneleri var...Tabiii ki süreç tamamlandı. Herkes özgür. İşte herkesin ruhu farklı. Gerçi buna öyle bir ruh İşte demek konu yeni bitmiş bir evlilik olunca biraz az kalıyor. Bunu gözüme sokması??? İşin içinde ve ayrılığın sıcağında olunca mantık geri planda kalıyor istemeden. Cevapsız sorulari evlilik bitmiş olsa bile biz bayanlar irdeliyoruz.. Bu da bizim fıtratımız. Zaman ilaç olacak buna ben de sizin gibi inanıyorum...Resmi olarak ayrılalı ne kadar oldu ? Öncesinde evleri ayırmış mıydınız ? Babası , kızını belirlenen görüş zamanlarında neden görmediğiyle ilgili bir açıklama yaptı mı ?
Yasal olarak ayrılık süreciniz tamamlanmış. Hayatında birisi olduğu için utanmasını gerektiren bir durum yok. Sizin içinde aynısı geçerli. Siz ruhen buna henüz hazır olmayabilirsiniz , karşı taraf hazırmış demek ki.
Aynen. Öyle yapacağım. Teşekkür ederim...Reis , ben bu acının feriştahını yaşadım. Ortada hicbir şey yokken birden aldatıldığımı öğrendim ve 2 ay içinde boşanıp onunla yaşadığımız evden taşındım. Bir gecede hayatımın altı üstüne geldi. Boşandıktan sonra 6 ay içinde evlendi beni aldattığı kadınla ve heryerden çarşaf çarşaf fotoğraflar paylaştı. Beni öyle aşağı çekmeye çalıştı ki. Çok canım yandı ama sessiz kaldım. Sakince o şehirden tayin istedim. Yeni bir şehre yerleştim. Sıfırdan başladım. Geçmişe perde çektim.
Bütün bu olanların üzerinden 2 sene geçti. Içimde ne acı kaldı ne nefret ne öfke. Şükürler olsun arkama bakmamışım.
Sana benden bi tavsiye . Sindrella arkasına baksaydı prenses olamazdı.
Her şey geçiyor. Sadece geçmişe perde çekin.
Resmi olarak ayrılalı 1 ay oldu. Öncesinde bundan 2.5 ay önce evleri ayırdık.Evden ayrıldığı günden beri aramıyor sormuyor kızımızı.. Bir neden yok. Kendi içinde demek bahaneleri var...Tabiii ki süreç tamamlandı. Herkes özgür. İşte herkesin ruhu farklı. Gerçi buna öyle bir ruh İşte demek konu yeni bitmiş bir evlilik olunca biraz az kalıyor. Bunu gözüme sokması??? İşin içinde ve ayrılığın sıcağında olunca mantık geri planda kalıyor istemeden. Cevapsız sorulari evlilik bitmiş olsa bile biz bayanlar irdeliyoruz.. Bu da bizim fıtratımız. Zaman ilaç olacak buna ben de sizin gibi inanıyorum...
AminEş olarak yollarınız ayrılsa da kızınız için ortak paydada buluşabilmenizi dilerim. Ne olursa olsun bir evlilik bitirmek kolay değildir tabii ki.
Geçmişi düşünerek kendinizi daha fazla üzmeyin. Çocuğunuz dolayısıyla sürekli irtibat halinde olmanız gerekecek.
Siz ayrıldıktan sonra tanışmışta olabilirler. Kadın veya erkek bazı insanlar fotoğraf paylaşımlarına fazla anlam yüklemiyorlar.
Allah hakkınızda hayırlısını versin. Umarım babası da kızını ihmal etmez. Kızınızı mutlu ve sağlıklı büyütebilmenizi dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?