Yeni bosandigim eşim sevgilisiyle fotograf paylaşmış.

Zerre sevmediğiniz bir insanla en başta neden evlendiğinizi , onun duygularını hiçe sayıp , zamanını çaldığınızı sorgulamak gerek.

Eski eşiniz, sizinle sizi sevdiği için evlendiyse : evlilik bitse dahi "eski eş" daha şanslı. O sevdiği kadınla evliydi ve muhtemelen evliliğe giden yolda siz de onu seviyor gibi davranıyordunuz. Yoksa sevilmediğini bile bile niye evlensin ki insan.

Sizi tüp bebek forumlarından hatırlıyorum siz de mi boşandınız Bebek ne kadarlık oldu?
Henüz resmî boşanma yok , ayrı evlerde kalıyoruz , aramız çokkk kötü
Eş boşanmak istediğini söylüyo
Bebeğim 27 aulkk
Ben de sizin konunuzu okurum geçen gün ilaca başlamışsınız
Ben de bugğn başlayacağım , çok yıprandım bebek iş ev vs derken ve sinir hastası oldum eşimle de anlaşamıyoruz, belki ilacı dört ay önce Dr verdiğine ekullansaydım şuan boşanma durumun aklamayacaktık belki de…
Size iyi geldi mi ilaç

Birşey bilmeden konuşmayın lütfen. Ben ayrıldıktan sonra, yani yeni erkek arkadaşım varken ki duygularımdan bahsediyorum. Kim kimin zamanını çaldı ve kim ayrıldığı için şanslı eş o belli!

Keşke benim ex koca bosansada birini bulsa diye dua ediyorm. sana yemin şuradaki bütün kadinlara kina dagitacam .kurtuldun gitti beladan.boyle düşün

Birşey bilmeden konuşmayın lütfen. Ben ayrıldıktan sonra, yani yeni erkek arkadaşım varken ki duygularımdan bahsediyorum. Kim kimin zamanını çaldı ve kim ayrıldığı için şanslı eş o belli!

Mesajınızda yazdığınız duruma yorum yaptım. Mesajınızda kendinizi yanlış ifade etmişsiniz o halde.

Bence siz yanlış anladınız

Zihin okuma gücümüz bulunmuyor. Mesaj sahibinin 2.mesajı konusuna açıklık getiriyor. Ben de kendisine 2.mesajı dahilinde yanıt verdim.

Mesajınızda yazdığınız duruma yorum yaptım. Mesajınızda kendinizi yanlış ifade etmişsiniz o halde.

Zihin okuma gücümüz bulunmuyor. Mesaj sahibinin 2.mesajı konusuna açıklık getiriyor. Ben de kendisine 2.mesajı dahilinde yanıt verdim.
E tamam işte eşimden ayrılmıştım onu sevmiyordum ama eski kp beni erkek arkadaşımla görünce mutlu oldum demiş. Evliyken zaten hiç sevmedim eşimi dememiş

E tamam işte eşimden ayrılmıştım onu sevmiyordum ama eski kp beni erkek arkadaşımla görünce mutlu oldum demiş. Evliyken zaten hiç sevmedim eşimi dememiş

Yazdıklarımızla anlaşıyoruz. İlk mesajında yazan cümlenin anlamı farklıydı. İlk mesajında yazdıklarına yorum yaptım. Mesaj sahibi de kendi cevabını iletti.

Resmi olarak ayrılalı ne kadar oldu ? Öncesinde evleri ayırmış mıydınız ? Babası , kızını belirlenen görüş zamanlarında neden görmediğiyle ilgili bir açıklama yaptı mı ?

Yasal olarak ayrılık süreciniz tamamlanmış. Hayatında birisi olduğu için utanmasını gerektiren bir durum yok. Sizin içinde aynısı geçerli. Siz ruhen buna henüz hazır olmayabilirsiniz , karşı taraf hazırmış demek ki.

Aynen 1,5 aydır kullanıyorum etkilerini görüyorum anksiyetem neredeyse azaldı daha rahatım artık. Sinirli de değilim genel olarak, eski halime döndüm sayılır..

G
Güçlü olmaya bakın size sizden iyi gelecek hiç bi şey yok

Tmm iste yinede ufakta olsa ki bence o kadarda ufak degil eski esine Nisbet var ama bunun sebebi duygusu oldugu icindir demiyorum zaten. Genelde bi pismanlik olacaksa dahi şu asamada olmaz erkeklerde anca olursa ileride. Yinede dediginiz gibi bizim normlarimiza gore yasamiyorlar. O yuzden kucuk bi ihtimal nisbet olmayadabilir. Bunun ustunde durmamak ve kendi yoluna bakmasi en dogrusu konu sahibesinin.

Resmi olarak ayrılalı 1 ay oldu. Öncesinde bundan 2.5 ay önce evleri ayırdık.Evden ayrıldığı günden beri aramıyor sormuyor kızımızı.. Bir neden yok. Kendi içinde demek bahaneleri var...Tabiii ki süreç tamamlandı. Herkes özgür. İşte herkesin ruhu farklı. Gerçi buna öyle bir ruh İşte demek konu yeni bitmiş bir evlilik olunca biraz az kalıyor. Bunu gözüme sokması??? İşin içinde ve ayrılığın sıcağında olunca mantık geri planda kalıyor istemeden. Cevapsız sorulari evlilik bitmiş olsa bile biz bayanlar irdeliyoruz.. Bu da bizim fıtratımız. Zaman ilaç olacak buna ben de sizin gibi inanıyorum...

Reis , ben bu acının feriştahını yaşadım. Ortada hicbir şey yokken birden aldatıldığımı öğrendim ve 2 ay içinde boşanıp onunla yaşadığımız evden taşındım. Bir gecede hayatımın altı üstüne geldi. Boşandıktan sonra 6 ay içinde evlendi beni aldattığı kadınla ve heryerden çarşaf çarşaf fotoğraflar paylaştı. Beni öyle aşağı çekmeye çalıştı ki. Çok canım yandı ama sessiz kaldım. Sakince o şehirden tayin istedim. Yeni bir şehre yerleştim. Sıfırdan başladım. Geçmişe perde çektim.

Bütün bu olanların üzerinden 2 sene geçti. Içimde ne acı kaldı ne nefret ne öfke. Şükürler olsun arkama bakmamışım.

Sana benden bi tavsiye . Sindrella arkasına baksaydı prenses olamazdı.

Her şey geçiyor. Sadece geçmişe perde çekin.

Aynen. Öyle yapacağım. Teşekkür ederim...

Eş olarak yollarınız ayrılsa da kızınız için ortak paydada buluşabilmenizi dilerim. Ne olursa olsun bir evlilik bitirmek kolay değildir tabii ki.

Geçmişi düşünerek kendinizi daha fazla üzmeyin. Çocuğunuz dolayısıyla sürekli irtibat halinde olmanız gerekecek.

Siz ayrıldıktan sonra tanışmışta olabilirler. Kadın veya erkek bazı insanlar fotoğraf paylaşımlarına fazla anlam yüklemiyorlar.

Allah hakkınızda hayırlısını versin. Umarım babası da kızını ihmal etmez. Kızınızı mutlu ve sağlıklı büyütebilmenizi dilerim.

Amininşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…