Yeni bosandigim eşim sevgilisiyle fotograf paylaşmış.

Bakin ne guzel iste sizin gormenizi cok onemsiyor. Sizde umrunuzda degilmis gibi davraniyorsunuz ya nasil kotu oluyordur. Bir kere rezil ediyor kendini eski karisini cocugunun annesini aldatma ihtimalini baskalarida düşünüp bu kadar kisa zaman sonra foto atmasinin ne kadar onursuz oldugunu herkes anlar. Bu konuda rezil olmusta oldu kendi "aklinca" Nisbet yapacagim derken. Pasamiz herhalde bosanmamak icin yalvar yakar olun istemis vede gurur yapmis. Benim eski esim nisanlisinin dogumgununde oyle bi msj yazmiski oha demistim resmen bana laf s.kmus aklinca. Bir hala kuyruk acisinin bu denli oldugunu bilmiyordum diye düşünmüştüm cunku aldattigi icin bosamistim onu ikide hala cok kötü bir insan buda inşallah yaptiklarinin cezasini kat kat cekecegini hissettirmisti bana. Bende cok kotu gunler gecirdim. Allah buyuk. Inanin bana bir gun siz eski esinizden cok daha iyi bi pskolojide olacaksiniz. Bence O adam o kadından kesin ayrilacak ve size donmek isteyecek. Sizde kabul etmeyeceksiniz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Hersey gececek icinizi ferah tutun ne olur. Yasadim zorlugunu biliyorum ama Allah in izniyle geçecek lütfen inanin.

Herkes bilsin, siz de bilin istemiştir. Yani aslında siz de herkes gibisiniz. Buna anlam yüklemeyin boşuna.
Niye kisa zaman once bosanan bir insan herkes sevgilimin oldugunu bilsin isterki. Bu öylesine yapilmis olamaz. Diyelimki bosandim diye gurur yapmış bi nebze basarisiz oldum hissi ile yine mutluyum yanı hayatım konusunda basariliyim imaji cizme yada bunu göstermek isteyebilir. Fakat eski esinin engelini kaldirmasi zaten niyeti ozetliyor bence. Umudu kessin diye olamaz bence. Sonuçta bitmis evlilik. Baba olarak cocugununda onurunu dusunup kisa zaman sonra foto paylasmazdi bence bir insan farkli bi niyeti olmasa.

Herkes bizim normlarımıza göre yaşamıyor ki. Bize göre boşanır boşanmaz soluğu başkasının yanında alıp ilan etmek saçmadır, ona saçma gelmemiş ki paylaşmış. Çocuğu olan iki insanın birbirini engellemesi yersiz zaten. Elbet o engel kaldırılacak. Adam da kaldırmış, herkes gibi eski eşi de bilsin istemiş olabilir.

Ben bu resme sahsen hic itibar etmiyorum. 1 ay sonra ne cilginca mutlu olan kadin ne de yas tutmaya baslayan erkek duymadim. Biz kolay atlatamiyoruz bu yadsinamaz 1 gercek. Ancak erkeklerin, partner degistirmesi cok daha duygusuz ve kolay oluyor.

Benim neden gormemi istedi. Bu aslında umursamak olmuyor mu?
Bosandiginiz kişiden hala umursanmayi beklemek sizi daha zor sürece sokar. Zaten boşanmayi başta eşiniz istemiş. Demek ki bitmiş birseyler . Öncesi yada sonrası ne zaman sevgili edindiginin artık sizin için önemi olmamalı. Kafanızı aldatıldım mi diye yormayın. Sonradan bulmuştur birini show yapıyor işte deyip geçin. Siz de engeli kaldırmişsiniz ki görebiliyorsunuz. Zaten ortada bir çocuk var ve hayatınızdan tamamen çıkmayacak birini engellemekte ayrı birsey. O sizin için bundan sonra sadece çocuğunuzun babası ve çocuk için görülebileceğiniz birisi . Kendinizi acabalarla çıkmaza sokmayın hayatınıza devam edin

Eşinizin amacı sizi kıskandırmak ve bunu başarmış siz şu an ki duygunuzla bunu idrak edemiyorsunuz sizi sevse mücadele ederdi eşiniz burda ne kaybettiğine bak demek istiyor görmezden gelin yoksa amacina iyice ulaşır

Muhtemelen boşanmadan önce de vardı yazıldı mı bilmiyorum ama kadın sizin görmenizi istemiştir, belki de kadının kendisi bile paylaşmış olabilir

Silkenin ayrılık acısından kim ne yaparsa yapsın belli ki evliyken vardı sevgilisi. Sizin için önemli olan önünüze bakmanız kim ne yapmış etmiş diye takip etmeye devam ederseniz bu sarmal durumdan çıkamazsınız.

karaktersiz. sırf bu yüzden bile nefret etmelik eski kocanız.

Şimdiye kadar yazdıklarınızın hepsi olabilir şeylerdi ama bu ne ya. Kızına bile bu muameleyi reva gören adamcıktan kimseye hayır gelmez. Siz kurtulduğunuza şükredin, yenisi de haline yansın. O eski koca da yaşlanınca hatırlar kızı olduğunu.

Niye yaptığının önemi yok ki.
Siz onu zaten tüm bu saydıklarınız için boşadınız, böyle bir insan olduğu için.
Kurtulduysanız artık iyileşme aşamasına geçin ve bağlarınızı koparın derim. Sadakat beklentiniz olamaz artık. Kocanız değil ki.

Yani bir noktada unblock yapacaktı sonuçta çocuğunuz var. Olgun mesafeli bir ilişki kurmaya çalışın sonuçta çocuk söz konusu engellemek vs gereksiz davranışlar. Çok sevseydi sizin çabanıza rağmen boşanmazdı değil mi? Ayrıca bazı insanların sevgisinden de hayır gelmiyor. Siz kendi hayatınıza bakın artık onun hislerine düşüncelerine önem vermeyin. Kendinizi boşuna yıpratmayın.

Sizi umursadığı için değil, size de ilan edip bu sıkışmışlık hissinden kurtulmak, özgürleşmek için yaptığını düşünüyorum. Yalnız üzülmeyin, güçlü durun, hayatınızı yaşayın, mutlu olun enerjiniz yüksek olsun. O ne kaybettiğini öyle güzel anlayacak ki… Yaydığınız enerji çok önemli. Ben inanıyorum gücünüze Pişman edin, ama affetmeyin :) sürünsün pis.

Ne güzel kurtulmuşsunuz böyle bir pislikten daha ne istiyorsunuz ki hayattan evladını umursamayan insanın sizi umursadigini düşünmek de çok tuhaf

Boşanmalardan hemen sonra böyle göze sokularak yaşanan flortleri pek samimi bulmuyorum. Bunun adı nispet yapmak.
Hadi çevre tepkisinden çekinmiyor ( erkek adam ayrıcalığıyla) peki eski eşten,çocuktan ?

Engeli açması da sizin onu umursadiginnizi düşünmesinden.
en güzel cevap umursamamak
En güzel cevap çocuğunla yeni bir hayat kurmak

Korkunç birisi bahanesi ne bunun için köpek gibi pişman olur kızının bu günlerin kaçırdığına ama iş işten geçtikten sonra

tam bir şerefsizmiş böyle bi herif sevgili yapsa ne olur yapmasa ne olur, babalık bile yapmıyor.
yemin ederim şu hayat beni erkeklerden tiksindiriyor.
merak etme hayatı boyunca mutlu olamaz böyle karaktersiz biri. ilahı adalet var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…