- 16 Haziran 2011
- 16.517
- 73.045
- 798
- Konu Sahibi Bluemoon123
-
Amininşallah.
Ben de bu yazdığınızı umardım ama son zamanlarda pek pişmanlık hissedeceklerini de sanmamaya başladım. Erkekler insani damarları iyiden iyiye kesmeye başladılar.Korkunç birisi bahanesi ne bunun için köpek gibi pişman olur kızının bu günlerin kaçırdığına ama iş işten geçtikten sonra
Katılıyorum erkek cinsinde merhamet yokBen de bu yazdığınızı umardım ama son zamanlarda pek pişmanlık hissedeceklerini de sanmamaya başladım. Erkekler insani damarları iyiden iyiye kesmeye başladılar.
Ben de bu yazdığınızı umardım ama son zamanlarda pek pişmanlık hissedeceklerini de sanmamaya başladım. Erkekler insani damarları iyiden iyiye
Tüm erkekler öyle değildir diye umut ediyorum. Merhametlileri de vardır. Bize denk gelmedi işte...Ben de bu yazdığınızı umardım ama son zamanlarda pek pişmanlık hissedeceklerini de sanmamaya başladım. Erkekler insani damarları iyiden iyiye kesmeye başladılar.
İlk tanıştığımda her insanı diğer hem cinsi ve tüm insanlıktan bağımsız ve tektir. Eğer o azınlık gruptansa haksızlık olmamalı ona yaniTüm erkekler öyle değildir diye umut ediyorum. Merhametlileri de vardır. Bize denk gelmedi işte...
Boşandığınız erkeğin ömür boyu bekar mı gezeceğini düşünüyorsunuz?
Benim arkadaşımın annesi vefat etti. Babası 70’li yaşlarında. 6 ay geçmedi adam kendinden yaşça küçük kadınla evlendi. Erkekler yas tutmaz. Kadınlar gibi duygusal yaratıklar değildir. Doğaları böyle. Ben 3 senedir evliyim. Kocamın 1 kere ağladığını görmedim. Bense reklam filmine bile ağlarım. Kabulleneceksiniz, önünüze
Keşke eski eşiniz adam olsaymis ama malesef değil çünkü çocuğunu yok saymış bu dünyada cocugunu yok sayan insandan hiç birsey beklenmezTabii ki bekar gezecegini düşünmüyorum.. 5 yıllık evlilik daha 1ay olmuş bitmiş. O whatsapp profiline sevgilisiyle sarmaş dolaş foto koyuyor. Ve herkese açık. Beni engelden çıkarıyor. Ben de görebileyim diye..Yaşayacaksa yaşasın bu gösterme sevdası nedir?Listesindeki kişilerine gösterseymiş en kötü.Ayıp değil mi?Garip değil mi? Kendi içinde de yaşayabilir pekala. Konu bu.. Kızını aramayan adam özlemeyen adam mutluluk pozu veriyor. Nasıl bir ruh nasıl bir kafa . Konu kadın erkek kafası değil. İnsanlık adamlık meselesi...Sizin kadar çok mantıklı olamıyorum olaylarının sıcağını yaşayan olunca. Allah kimseye yaşatmasın...
Gelse ne yazar artık. Ama pişman olduğunu görmeyi çok isterim...Erkek milleti işte ayrılır ayrılmaz çok rahatladım laylaylom diye geçinirken bir iki aya burnu sürter geri dönerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?