Yeni boşandım evlenmek istemedıgımı belirttiğim halde görücüler geliyor, çocuklu birine neden görücü gelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

samyeli10

sadece ben :)
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
590
272
323
Balıkesir
Gider ederi gelır beterı demısler sonuçta ilkten yüzü, gülmeyen sonradan güler mi. Ön tekerlek nereye giderse arka tekerlekte oraya gider der atalarımız bence boşuna söylemiyorlardır ilk esımle bır yıl evlı kaldık sonra boşanma davası, ile uğraşmakla gectı Eylül'de 3 yıllık evlı olacaktım 2 yasında çocuğum var neden görücü gelırkı hadı, biri ayyaş biri ise hiç evlenmemiş 16 yaş büyük bekar olup hiç evlenmeyen durumu iyi galıba istediği yerden ev alırız çocuğuna iyi gelecek sunarız diyorlar bu durumda siz ne yaparsınız ilk kocamdan darbe yıyınce ben evlılıgı rafa kaldırdım ömür boyu sizler ne düşünürsünüz gelen taliplerle ilgili

Önce kendinizi onarın. Biraz zaman taniyin. Sonra isterseniz hayatınıza biri girer. Ama şu an hem seçenekler çok saçma hem de siz daha stabil değilsiniz.
Banada saçma gelıyor ilk esımden kumar yüzünden dolandırıldım bizi sıfıra düşürdü acaba yeni gelecek olanlar menfaatı ıcın gelecekmıs hissi oluşuyor

Kim kabul ediyor bu tipsiz görüceleri? Kim yakıştırıyor bunları size

Evlenmek zorunda mısınız? Daha yeni boşanmışsınız bir durun. Görücü ile olacağına seveceğiniz, anlaşacağınız biriyle ilerde olsun evlilik. Önce bir kendinizi, çocuğunuzu sarın sarmalayın. Biten evliliğin yıkıntılarını bir toparlayın sonra bakarsınız

Banada saçma gelıyor ilk esımden kumar yüzünden dolandırıldım bizi sıfıra düşürdü acaba yeni gelecek olanlar menfaatı ıcın gelecekmıs hissi oluşuyor
Peki bu kişiler kim aracılığı ile buluyor sizi? Belki onu sıkıca tembihlemek gerekir. Görücü usulünde de biraz denklik aranır yahu.

Suan iicin zaten cok erken... çocugunuza sunulacak iyi imkanlarla kendinizi biseye şartlamayın... Ne istediğinizi biliyorsanız karsidanda eminseniz belki birgün evlilik neden olmasin

Boşanma sureci sıkıntılımiýdi.yani 2 yil mi sürdü bosanma davasi...

Tabi ki evlenmelisin ama şimdi değil. Çocuğun biraz büyüsün kendini ifade etsin. Sen ayakların üzerinde durmuyorsan onu halletmelisin. senin de sevdiğin istediğin biri olsun. Görücü gelmesi normal yani. Bin kişi ister bir kişi alır demişler.
Ama çocuk ve senin için ince eleyip sıkı dokumalısın.

Peki bu kişiler kim aracılığı ile buluyor sizi? Belki onu sıkıca tembihlemek gerekir. Görücü usulünde de biraz denklik aranır yahu.
Ayyaş olandan ıcın bayramda mısafır gelmıs gıbı aılemın eskı komşusu geldı elcıye zeval olmaz derken adamın ıkı çocuğu varmıs senıde cocugunuda yaşatır dıyor halbukı ilk esı kuran, kursu hocasıymıs çokta iyiymiş kadın gittikten sonra babam delı o adam, dıyor olacak iş mı dıyor dıgerıde benı bekarkende istemıstı bosandıgımı duydu herhalde 16 yaş büyük olan akrabasından haber yollamıs babama halbukı ben halımden memnunum geçen eltımın kızının evıne gıttım yenge ıyı bırı denk gelirse evlen amcam mutlu senın hakkın degıl mı mutluluk dıyor evlılıkte mutluluk aranmaz sekerım ddım kapattım bugünde iş yerinde arkadaş öyle dıyor ıyı bırı geldiğinde evlen 1 yıllık evlılıkten ne anladın kı dıyor haşbukı bende asla evlenmem demıstım

geçen eltımın kızının evıne gıttım yenge ıyı bırı denk gelirse evlen amcam mutlu senın hakkın degıl mı mutluluk dıyor evlılıkte mutluluk aranmaz sekerım ddım kapattım bugünde iş yerinde arkadaş öyle dıyor ıyı bırı geldiğinde evlen 1 yıllık evlılıkten ne anladın kı dıyor halbukı bende asla evlenmem demıstım bu görücü olayı benı sıkacaga benziyor ben bır tek olsun ömürlük olsun evlılıgım istemıstım demekkı haketmiyorum evlılıgı dedım kımseye uvenım kalmadı ömrümde sevgı aşk ne bılmedım bu yaştan sonrada ıyi birinin cıkıpta sevıp sevılecegıme ıhtımal vermıyorum insanlar çok kötü hayatım

Boşanma sureci sıkıntılımiýdi.yani 2 yil mi sürdü bosanma davasi...
2 yıl sürdü daha sürerdi anlaşmalı bosandık hiç birşey talep etmedım lanet olsun ahrete gıtsın hakkım dedım ama kötülere birşey olmuyor belkıde ben kötü biriydim eş ile imtihan oldum

Size ve fikirlerinize saygı duymayan insanlara hadlerini bildirin. "Elçiyi zivil ilmiz"mışşşş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…