Yasim 33 genç değilimYaşınız genç muhtemelen. Evlenememiş sorunlu tiplerin gözde bekarı olmuşsunuz işte. Sebebi bu. Siz çocuğunuzu büyütün kendinizi iyileştirin bir süre daha. Yeni boşanmışsınız. İnşallah karşınıza seveceğiniz biri çıkar. Bu tiplerden uzak durun. Kendinize saçma sapan insanları layık görmeyin.
Eskı nısanlım akrabamla evlendı yan komsumun kiziyla kaynansiyla arasında 7-8 yaş farkı vardır sadece cocuklarida oldu hemen hemen hergün yemekte burdalar mutsuz olsa böyle olmazdı ki demekki herkes için geçerli değil sekerim sadece bazilirimz şanslı bazilarimiz sanssiz oluyor
Nerde yaşıyorsunuzYasim 33 genç değilimyasadigim yerdeki insanlara göre ben tuhafim onlar bana göre tuhaf geliyor.. Anlaşamıyorum memleketimin insaniyla dedikodu ile mutlu olan kişiler var birde kıskançlık birinde birşey görsünler hemen onlarda alır çık nadir anlastigim kişiler.. Birde erkekleri de tuhaf mesela ben arabamla canım sıkılıp cocugumla bir tur atsam hemen kötü gözle bakılıyor
Deyimler, atasözleri, ne kadar keskinsin. Niye gülmesin yüzün, belki çok mutlu olacaksın ama kötü enerjileri çekersin böyle, kafanı değiştirmen lazım önce.Gider ederi gelır beterı demısler sonuçta ilkten yüzü, gülmeyen sonradan güler mi. Ön tekerlek nereye giderse arka tekerlekte oraya gider der atalarımız bence boşuna söylemiyorlardır ilk esımle bır yıl evlı kaldık sonra boşanma davası, ile uğraşmakla gectı Eylül'de 3 yıllık evlı olacaktım 2 yasında çocuğum var neden görücü gelırkı hadı, biri ayyaş biri ise hiç evlenmemiş 16 yaş büyük bekar olup hiç evlenmeyen durumu iyi galıba istediği yerden ev alırız çocuğuna iyi gelecek sunarız diyorlar bu durumda siz ne yaparsınız ilk kocamdan darbe yıyınce ben evlılıgı rafa kaldırdım ömür boyu sizler ne düşünürsünüz gelen taliplerle ilgili
Genceciksin daha...Yasim 33 genç değilimyasadigim yerdeki insanlara göre ben tuhafim onlar bana göre tuhaf geliyor.. Anlaşamıyorum memleketimin insaniyla dedikodu ile mutlu olan kişiler var birde kıskançlık birinde birşey görsünler hemen onlarda alır çık nadir anlastigim kişiler.. Birde erkekleri de tuhaf mesela ben arabamla canım sıkılıp cocugumla bir tur atsam hemen kötü gözle bakılıyor
Deyimler, atasözleri, ne kadar keskinsin. Niye gülmesin yüzün, belki çok mutlu olacaksın ama kötü enerjileri çekersin böyle, kafanı değiştirmen lazım önce.
Sorduğun sorunun mantığını anlamadım; evlenmek istemiyorsan konuyu kapatır geçersin, içine sinen biri olursa da düşünür değerlendirirsin. Nasip kısmet.
Bir insanla ugrasacak enerjiniz ve zamaniniz varsa bence cocugunuzun x y z kisilerinden adimlar once onceligi olsun,kuru laflara kulaginizi tikayin. Kendinizi dinleyin,cocugunuzla vakit gecirin insanlar kendilerine hizmetci de ariyor olabilir Kabul bile etmeyin siz yine iyisiniz ben evden kovardimmGider ederi gelır beterı demısler sonuçta ilkten yüzü, gülmeyen sonradan güler mi. Ön tekerlek nereye giderse arka tekerlekte oraya gider der atalarımız bence boşuna söylemiyorlardır ilk esımle bır yıl evlı kaldık sonra boşanma davası, ile uğraşmakla gectı Eylül'de 3 yıllık evlı olacaktım 2 yasında çocuğum var neden görücü gelırkı hadı, biri ayyaş biri ise hiç evlenmemiş 16 yaş büyük bekar olup hiç evlenmeyen durumu iyi galıba istediği yerden ev alırız çocuğuna iyi gelecek sunarız diyorlar bu durumda siz ne yaparsınız ilk kocamdan darbe yıyınce ben evlılıgı rafa kaldırdım ömür boyu sizler ne düşünürsünüz gelen taliplerle ilgili
Bu kadar şey söyleniyor, hâlâ ayni noktadan konuşuyorsun, diyecek bi şey yok.Çevremdeki bir kaç kişinin sözleri fikrimi değiştirir mi acaba dedim ben asla evlenmem dedim boşanan bir arkadaş var 3 yaş büyük benden 36 yaşında 29 yaşında boşandı keşke evlenseydim dedi boşanma aşamasında başka arkadaşım var o çok yiprandi hala kocasiyla barismaya çalışıyor kocası inat istemiyor şartlar koyuyor önüne ama arkadaşıma uymuyor şartları bosansam tekrar evlenirim diyor bende asla diyorum tek cocugum ailem 70 yaşının üstünde hastalar cocugum parkta Cocuklariyla ilgilenen babaları görünce yanlarına koşturuyor bende çekip alıyorum eşleri kıskanır yanlış anlarlar diye arkadasimda küçükken baba ne bilsin iyi biri çıkarsa evlen çocuğuna babalik yapacak sana kocalık yapacak biri diye ama öyle bir ihtimalde göremiyorum iyiler vardır ama bana gelmez diyorum
Dul olunca yada bekar olup 30 geçince tak hemen birini bulmalar.Evlilik şahsa bağlı birşey.Gider ederi gelır beterı demısler sonuçta ilkten yüzü, gülmeyen sonradan güler mi. Ön tekerlek nereye giderse arka tekerlekte oraya gider der atalarımız bence boşuna söylemiyorlardır ilk esımle bır yıl evlı kaldık sonra boşanma davası, ile uğraşmakla gectı Eylül'de 3 yıllık evlı olacaktım 2 yasında çocuğum var neden görücü gelırkı hadı, biri ayyaş biri ise hiç evlenmemiş 16 yaş büyük bekar olup hiç evlenmeyen durumu iyi galıba istediği yerden ev alırız çocuğuna iyi gelecek sunarız diyorlar bu durumda siz ne yaparsınız ilk kocamdan darbe yıyınce ben evlılıgı rafa kaldırdım ömür boyu sizler ne düşünürsünüz gelen taliplerle ilgili
Bende çok dedim o olmaz bu olmaz diye inatla yapmaya çalıştılar.Siz istemedikçe görücü gelmez. Ben boşandığımda babamın arkadaşlarından bir kaç kişi yeltendi. Ben kesin tavrımı koydum. “Gelecek olan bana gelsin, istemiyorum görücü” dedim. Kimse gelmedi. Eş kişisini ben kendim buldum,
Ablam 7 düvele duyurdu. “Görücü usulüyle evleneceğim” dedi. 5-6 sene görücülerin arkası kesilmedi. “O çok kıllı, o lise mezunu” armutun sapı üzümün çöpü derken içlerinde en yakışıklı olana razı geldi.
Demek ki açık kapı bırakıyorsunuz.
geçen eltımın kızının evıne gıttım yenge ıyı bırı denk gelirse evlen amcam mutlu senın hakkın degıl mı mutluluk dıyor evlılıkte mutluluk aranmaz sekerım ddım kapattım bugünde iş yerinde arkadaş öyle dıyor ıyı bırı geldiğinde evlen 1 yıllık evlılıkten ne anladın kı dıyor halbukı bende asla evlenmem demıstım bu görücü olayı benı sıkacaga benziyor ben bır tek olsun ömürlük olsun evlılıgım istemıstım demekkı haketmiyorum evlılıgı dedım kımseye uvenım kalmadı ömrümde sevgı aşk ne bılmedım bu yaştan sonrada ıyi birinin cıkıpta sevıp sevılecegıme ıhtımal vermıyorum insanlar çok kötü hayatım
Samimiyiz kizi benim gibi tek çocuk yeni evlendi sayılır ben evlendikten 1 yıl sonra evlendi oda ilçeye geldi kardeşim gibi oldu biz tartisil ayrılınca cocugumu özlemiş kendiliğinden eve geldi benim bir sucum yok olaylarla ben çocuğu ozledim dedi babasının yapmadiklarini o kız yaptı bizi borç içinde bırakıp gitti o kız oğluma kiyafetler aldı özlüyor seviyor yani ben hiç kendi baba tarafimdan böyle sevgi sevgi görmedim cana yakın birisi cocugumu sevmesi bile beni şaşırttı yaşıda çok genç 13 yaş küçük benden...Eski eşinizin ailesiyle çok mu samimisiniz ? Eski eltinizin kızıyla olan sohbetiniz ilginçmiş.
Burası küçük yer... Ve insanlarının çoğunu sevmiyorum benim kafa yapima uygun değiller.. Hiç bahsini bile etmem evliligin hatta Isyerindekiler senin arkadaşa ihtiyacın var birdaha düşünürsün evlilik dediklerinde ben asla evlenmem cocugumla hayallerim var o buyusun işımde daım olursa yenı yerler görüp gezecegım kocayı ayak bagı yapamam dıyorum.. Ben sadece neden gelırler dıye düşündüm istemıyorum dedıgım halde en son müdürüm dedı sana talıp var bahsetme bıle dedımSiz istemedikçe görücü gelmez. Ben boşandığımda babamın arkadaşlarından bir kaç kişi yeltendi. Ben kesin tavrımı koydum. “Gelecek olan bana gelsin, istemiyorum görücü” dedim. Kimse gelmedi. Eş kişisini ben kendim buldum,
Ablam 7 düvele duyurdu. “Görücü usulüyle evleneceğim” dedi. 5-6 sene görücülerin arkası kesilmedi. “O çok kıllı, o lise mezunu” armutun sapı üzümün çöpü derken içlerinde en yakışıklı olana razı geldi.
Demek ki açık kapı bırakıyorsunuz.
Aslında ben evlılık insanı degılım rahatıma düşkünüm birisının otoritesi altına gırmekten gözüm korkar ben sadece neden gelır menfaatcı insanlardan sıkıldım acaba herkes mı benı sagılacak inek gözüyle bakıyor kı demek ıstedımdemek ki beğenilen birisiniz
Ama gaza gelmeyin
Daha çok yeni ayrılmışsınız
Biraz kendinizi toplayın.
Yasim 33 genç değilimyasadigim yerdeki insanlara göre ben tuhafim onlar bana göre tuhaf geliyor.. Anlaşamıyorum memleketimin insaniyla dedikodu ile mutlu olan kişiler var birde kıskançlık birinde birşey görsünler hemen onlarda alır çık nadir anlastigim kişiler.. Birde erkekleri de tuhaf mesela ben arabamla canım sıkılıp cocugumla bir tur atsam hemen kötü gözle bakılıyor
Ben girmedım hatta rahatıma çok düşkün bırıyım.. Sadece etrafım çoğu seyı dıle getirerek fıkrımı degıstırmeye calısıyor bende bır insan neden cocuklu birini istesınkı kesın menfaatı vardır dıyorum sizcede öyle degıl mı demek ıstedımSenin eski konulardan yorumlarını biliyorum. Daha çok yeni boşandın eşinden. Hemen evlilik kafasına girmen beni çok şaşırttı.
Çocuğun olmasa dahi, hemen evlilik düşünmemelisin bence kimseyle. Çünkü bu kadar yeni bir ayrılış, psikolojik olarak hata yaptırır insana. Bir de senin minnak çocuğun var. Bir hata yaparsan bedelini yalnız çekmeyeceksin. O yüzden bu psikoloji ile evlilik fikrine girme henüz derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?