Yeni boşandım evlenmek istemedıgımı belirttiğim halde görücüler geliyor, çocuklu birine neden görücü gelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yasim 33 genç değilim yasadigim yerdeki insanlara göre ben tuhafim onlar bana göre tuhaf geliyor.. Anlaşamıyorum memleketimin insaniyla dedikodu ile mutlu olan kişiler var birde kıskançlık birinde birşey görsünler hemen onlarda alır çık nadir anlastigim kişiler.. Birde erkekleri de tuhaf mesela ben arabamla canım sıkılıp cocugumla bir tur atsam hemen kötü gözle bakılıyor

Kadin saf biri ise mutlu olabilir başka türlü bu kadar yaş farkı ile erkekler mutlu olur genç eşleri var diye.
Daha öncede yazdığım gibi arkadaşım çok mutsuzdu boşandı. Aynı zamanda beraber çalıştığım iş arkadaşım kız 1990 doğumlu eşi 1975 doğumlu aradaki görüntü korkunç. Kız çok pişman. 22 yaşında yaptığım hatanın bedelini ödüyorum diyor.
Eğer Siz bu kadar yaş farkını kaldırabiliceğinize inanıyorsanız onu bilemem ama bunun 10 sene sonrasını iyi düşünün.

Nerde yaşıyorsunuz

Deyimler, atasözleri, ne kadar keskinsin. Niye gülmesin yüzün, belki çok mutlu olacaksın ama kötü enerjileri çekersin böyle, kafanı değiştirmen lazım önce.
Sorduğun sorunun mantığını anlamadım; evlenmek istemiyorsan konuyu kapatır geçersin, içine sinen biri olursa da düşünür değerlendirirsin. Nasip kısmet.

Genceciksin daha...

Çevremdeki bir kaç kişinin sözleri fikrimi değiştirir mi acaba dedim ben asla evlenmem dedim boşanan bir arkadaş var 3 yaş büyük benden 36 yaşında 29 yaşında boşandı keşke evlenseydim dedi boşanma aşamasında başka arkadaşım var o çok yiprandi hala kocasiyla barismaya çalışıyor kocası inat istemiyor şartlar koyuyor önüne ama arkadaşıma uymuyor şartları bosansam tekrar evlenirim diyor bende asla diyorum tek cocugum ailem 70 yaşının üstünde hastalar cocugum parkta Cocuklariyla ilgilenen babaları görünce yanlarına koşturuyor bende çekip alıyorum eşleri kıskanır yanlış anlarlar diye arkadasimda küçükken baba ne bilsin iyi biri çıkarsa evlen çocuğuna babalik yapacak sana kocalık yapacak biri diye ama öyle bir ihtimalde göremiyorum iyiler vardır ama bana gelmez diyorum

Bir insanla ugrasacak enerjiniz ve zamaniniz varsa bence cocugunuzun x y z kisilerinden adimlar once onceligi olsun,kuru laflara kulaginizi tikayin. Kendinizi dinleyin,cocugunuzla vakit gecirin insanlar kendilerine hizmetci de ariyor olabilir Kabul bile etmeyin siz yine iyisiniz ben evden kovardimm

Bu kadar şey söyleniyor, hâlâ ayni noktadan konuşuyorsun, diyecek bi şey yok.

Siz istemedikçe görücü gelmez. Ben boşandığımda babamın arkadaşlarından bir kaç kişi yeltendi. Ben kesin tavrımı koydum. “Gelecek olan bana gelsin, istemiyorum görücü” dedim. Kimse gelmedi. Eş kişisini ben kendim buldum,
Ablam 7 düvele duyurdu. “Görücü usulüyle evleneceğim” dedi. 5-6 sene görücülerin arkası kesilmedi. “O çok kıllı, o lise mezunu” armutun sapı üzümün çöpü derken içlerinde en yakışıklı olana razı geldi.
Demek ki açık kapı bırakıyorsunuz.

Dul olunca yada bekar olup 30 geçince tak hemen birini bulmalar.Evlilik şahsa bağlı birşey.

Bende çok dedim o olmaz bu olmaz diye inatla yapmaya çalıştılar.

demek ki beğenilen birisiniz
Ama gaza gelmeyin
Daha çok yeni ayrılmışsınız
Biraz kendinizi toplayın.

Eski eşinizin ailesiyle çok mu samimisiniz ? Eski eltinizin kızıyla olan sohbetiniz ilginçmiş.

Eski eşinizin ailesiyle çok mu samimisiniz ? Eski eltinizin kızıyla olan sohbetiniz ilginçmiş.
Samimiyiz kizi benim gibi tek çocuk yeni evlendi sayılır ben evlendikten 1 yıl sonra evlendi oda ilçeye geldi kardeşim gibi oldu biz tartisil ayrılınca cocugumu özlemiş kendiliğinden eve geldi benim bir sucum yok olaylarla ben çocuğu ozledim dedi babasının yapmadiklarini o kız yaptı bizi borç içinde bırakıp gitti o kız oğluma kiyafetler aldı özlüyor seviyor yani ben hiç kendi baba tarafimdan böyle sevgi sevgi görmedim cana yakın birisi cocugumu sevmesi bile beni şaşırttı yaşıda çok genç 13 yaş küçük benden...

Burası küçük yer... Ve insanlarının çoğunu sevmiyorum benim kafa yapima uygun değiller.. Hiç bahsini bile etmem evliligin hatta Isyerindekiler senin arkadaşa ihtiyacın var birdaha düşünürsün evlilik dediklerinde ben asla evlenmem cocugumla hayallerim var o buyusun işımde daım olursa yenı yerler görüp gezecegım kocayı ayak bagı yapamam dıyorum.. Ben sadece neden gelırler dıye düşündüm istemıyorum dedıgım halde en son müdürüm dedı sana talıp var bahsetme bıle dedım

demek ki beğenilen birisiniz
Ama gaza gelmeyin
Daha çok yeni ayrılmışsınız
Biraz kendinizi toplayın.
Aslında ben evlılık insanı degılım rahatıma düşkünüm birisının otoritesi altına gırmekten gözüm korkar ben sadece neden gelır menfaatcı insanlardan sıkıldım acaba herkes mı benı sagılacak inek gözüyle bakıyor kı demek ıstedım

Yaşınız çok genç.
Takmayın kimseyi. Anlaşamıyorsanız o görücü işlerine hiç bulaşmayın. Çocuğunuzla çıkın bol bol gezin.
Benim eşimin memleketi de böyle bir yer. Anadolu da yobaz bir ilçe. Kayınvalidem balkonuna çıkıp keyifle çayını içememiş tek başına yürüyüşe çıkamamış doğru düzgün.
Siz çıkın. Alışacaklar.

Senin eski konulardan yorumlarını biliyorum. Daha çok yeni boşandın eşinden. Hemen evlilik kafasına girmen beni çok şaşırttı.
Çocuğun olmasa dahi, hemen evlilik düşünmemelisin bence kimseyle. Çünkü bu kadar yeni bir ayrılış, psikolojik olarak hata yaptırır insana. Bir de senin minnak çocuğun var. Bir hata yaparsan bedelini yalnız çekmeyeceksin. O yüzden bu psikoloji ile evlilik fikrine girme henüz derim.

Ben girmedım hatta rahatıma çok düşkün bırıyım.. Sadece etrafım çoğu seyı dıle getirerek fıkrımı degıstırmeye calısıyor bende bır insan neden cocuklu birini istesınkı kesın menfaatı vardır dıyorum sizcede öyle degıl mı demek ıstedım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…