Yeni boşandım evlenmek istemedıgımı belirttiğim halde görücüler geliyor, çocuklu birine neden görücü gelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzelliğinin zirvesinde kadınsın.43 nedir ya.

Ben de bunu merak ediyorum, aracı kişilerin söylediği çok ince bir insanmış da kadınlar bunu hor görüyormuş gerçek ne çıkacak acaba tanıyınca anlarım buraya da yazicam
O aracılar seri katillere bile sessiz sakin, kimseye zararı dokunmaz, kendi hâlinde falan diyor .kimi sorrarsan sor övüyor millet zaten.benim için hiçbir anlamı yok o yüzden çevreden söylenenlerin.kimse kimseye kötü demiyor ki.

Aynen o çizgi çekme konusunda baya basariliyimdir umarım gerçeği hemen gösterir tabi ki, bazı insanlar geç belli ediyor bir de arada kişiler oldgu için hep iyi taraflarını göstereceğinden eminim

Ben de ilk defa deneyimliyorum ama çevremde tanistirilip evlenenler var hala neden şaşırdınız anlayamadım yıllardır görücü olayı Türk toplumuyla bütünleşmiş siz tercih etmeyebilirsiniz tabi

Aynen öyle, kimse kimseye kötü demez. Ben de merak ediyorum aysenimi, dua et de gerçek yüzünü göstersin, maskeler düşsün mu

Ben olsam hemen evlenmezdim yarın oburgun çocuğunuzu istemeyecek emin ol
Ben hıc düşünmüyorum evlenmeyı yeterkı Allah kımseye muhtaç olmadan yasamayı nasıp etsın... Sadece sorunlu insanlar ned3n gelir merak ettım hanı düzgün, olsan ilk karın dururdu basında yada diğeri çok, yaş fark, var hıc mı, denk gelmedı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…