Yeni boşandım evlenmek istemedıgımı belirttiğim halde görücüler geliyor, çocuklu birine neden görücü gelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal bir erkek kendinden 16 yaş küçük bir kadınla evlenmek istemez. Sorunlu kafası sadece cinsellikte olan erkekler böyle oluyor

Maddi durumunuz yerinde işe biraz da o sebeple yaklaşıyor olabilirler

Hiç ön yargılı değilsiniz. Bu kadar yaş farkı ile mutlu olduklarına inanmıyorum. Arkadaşım 13 yaş farkla çok mutsuzdu. Eşi çocuk isteyince dayanamayıp geçen ay boşandı.
13 yaş farkla ne gibi sorunlar yaşadılar? Çevremde duyduğum hep 10+ uyum sorunu oluyor, bu evlenmeden önce anlaşılmıyor mu acaba

Bakmıyorlar bakmıyorlar hepsi alana kadar. Kendin yetiyorsan çocuguna ohh ne güzel. Gerisi çöp

Sizi isteyenle değil karsılıklı olarak birbirinizle anlastığınız kişi ile evlenmek isterseniz evlenin. Ön tekerlek olayına katılmıyorum. Bir evlilik daha yapsanız o tamamen yeni bir hikaye olacak. Şimdi sakin olun dinlenin kendinize bakın. Bir ile girin çalışın. Zaman içinde kalbiniz carpmaya baslayınca düşünün evliliği. Kimsenin baskı yapmasına izin vermeyin.

Bu saatten sonra elalemin anası danasıyla mı uğraşacaksınız? Takılın geçin ya işte, ne gerek var?

Ömer dizisi geldi aklima

Dramatize etmeye gerek yok. İlki kötü diye her evlilik kötü olacak diye birşey yok. Belki ikincisi çok iyi olur yada olmaz. Sadece bekar insanlar evlilik düşünmüyor sizin gibi boşanmış, eşi vefaat etmiş insanlarda var. Tekrar evlenmek istediklerinde kendilerine uygum gördükleri kişilere görücü gitmeleri gayet doğal. Çocukla evlenen ilk kişi siz değilsiniz.
İstemiyorsanız istemiyorum dersiniz olur biter.

13 yaş farkla ne gibi sorunlar yaşadılar? Çevremde duyduğum hep 10+ uyum sorunu oluyor, bu evlenmeden önce anlaşılmıyor mu acaba
Ne yazık ki anlaşılmıyor. Arkadaşımın eski eşi oldu, kızın hareketli yaşam tarzı eşine uymadı. Kızın çok iyi bir kariyeri var bu da aralarındaki kuşak çatışmasını katladı. Eşine göre daha genç olduğu iş gitmek dışında markete bile yanlız gidemiyordu. En son çocuk konusu sorun oldu. Eski eşi çocuk istedi arkadaşım istemeyince yaşım geçiyor nasıl çocuk istemesin deyip kıza çok kötü şiddet uygulayınca boşandılar.

Birde sevgisi ilgisi bana yetmiyordu aradaki boşluğu çok fazla hissediyordum. asla yaşına yakın birinin sana hissettirdiklerini sana hissettiremiyordu. sanki eşi değilde çocuğuymuşum gibi davranıyordu çok resmi bir ilişkimiz vardı diyor.

Çok üzüldüm şiddet olayına, çok keskin bir nokta. Ben de şiddet dolayısıyla boşandım geçen sene. Sanırım erkek kaldiramayip birşeylerin ezikligini yasadiginda bu kadina karşı şiddet olarak dönüyor.

Yaş olayini neden sordum, ablamın arkadaş grubundan birisi ile tanıştırmak istediler beni, birnevi modern görücü gibi.. aramızda 13 yaş fark var ben 30 yaşındayım o 43. Ben pek sıcak bakmadım üstelik adam hiç evlenmemis acaba neden diye sorguladım, bir kahve içip öğrenmek istiyorum ama kuşak farkı olur sanırım. Bu arada benim arkadaşlarım hep o yaşlarda nedense büyük insanlarla daha iyi anlaşıyorum. Acaba şans verip gorussem mi diy düşünüyorum

Herkeste sorun olacak diye bir şey yok ancak Bu yaşa kadar bir erkek playboy değilse neden evlenmez onu bir düşünün.

Herkeste sorun olacak diye bir şey yok ancak Bu yaşa kadar bir erkek playboy değilse neden evlenmez onu bir düşünün.
Ben de bunu merak ediyorum, aracı kişilerin söylediği çok ince bir insanmış da kadınlar bunu hor görüyormuş gerçek ne çıkacak acaba tanıyınca anlarım buraya da yazicam

Ben de bunu merak ediyorum, aracı kişilerin söylediği çok ince bir insanmış da kadınlar bunu hor görüyormuş gerçek ne çıkacak acaba tanıyınca anlarım buraya da yazicam

Bütün kadınlar tarafından hor görülmesi normal değil. Kadınların hepsi birden delirmedi herhalde. Yani bilmedim. Pişman olmamak için yinede görüşün.yanlız en ufak yanlış bir şey hissederseniz direk yol verin.

Belki boşluğuna denk gelir.bişandim diye
Birde şöyle dusunun.
Bana ne gelen var ne giden.
En azindan sizi begeniyorlarmis.
Alkolik olmayani düşünebilirsiniz.
Görücü kalmadı ki.victoria secret mankeni olsan yine gelmezler.dönem kapandı çünkü.gelen de anca bu kadar oluyor.herkes kendini geliştirip, kendi işini kendi halledecek.

Yaa başkası tanıştırıyorsa basbaya görücü usulüdür.kendin tanışmadıysan görücü usulüdür yani.modern görücü uslulü değil bence.bu işlere gire akraba arkadaş olmasına da şaşırıyorum ben.bana hiç denk gelmedi.

Doğru dıyorsum ne arkadaşlarım var memur oldular manken gıbıler yok anam onlarada yok ben halıme sukredeyım en azından cocugum oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…