ÇalışıyormusunuzBanada saçma gelıyor ilk esımden kumar yüzünden dolandırıldım bizi sıfıra düşürdü acaba yeni gelecek olanlar menfaatı ıcın gelecekmıs hissi oluşuyor
Evet ÇalışıyorumÇalışıyormusunuz
Maddi durumunuz yerinde işe biraz da o sebeple yaklaşıyor olabilirlerAslında ben evlılık insanı degılım rahatıma düşkünüm birisının otoritesi altına gırmekten gözüm korkar ben sadece neden gelır menfaatcı insanlardan sıkıldım acaba herkes mı benı sagılacak inek gözüyle bakıyor kı demek ıstedım
Ben çok şahit oldum ama konu bu değil. Evlilik istemiyorken onun bunun lafına bakıp evlenmemelisiniz. Evlenmeye hazır olunca gerisi gelir zaten.ıkıncı evlılıgınde mutlı olana hiç şahit olmadım
13 yaş farkla ne gibi sorunlar yaşadılar? Çevremde duyduğum hep 10+ uyum sorunu oluyor, bu evlenmeden önce anlaşılmıyor mu acabaHiç ön yargılı değilsiniz. Bu kadar yaş farkı ile mutlu olduklarına inanmıyorum. Arkadaşım 13 yaş farkla çok mutsuzdu. Eşi çocuk isteyince dayanamayıp geçen ay boşandı.
Bakmıyorlar bakmıyorlar hepsi alana kadar. Kendin yetiyorsan çocuguna ohh ne güzel. Gerisi çöpGider ederi gelır beterı demısler sonuçta ilkten yüzü, gülmeyen sonradan güler mi. Ön tekerlek nereye giderse arka tekerlekte oraya gider der atalarımız bence boşuna söylemiyorlardır ilk esımle bır yıl evlı kaldık sonra boşanma davası, ile uğraşmakla gectı Eylül'de 3 yıllık evlı olacaktım 2 yasında çocuğum var neden görücü gelırkı hadı, biri ayyaş biri ise hiç evlenmemiş 16 yaş büyük bekar olup hiç evlenmeyen durumu iyi galıba istediği yerden ev alırız çocuğuna iyi gelecek sunarız diyorlar bu durumda siz ne yaparsınız ilk kocamdan darbe yıyınce ben evlılıgı rafa kaldırdım ömür boyu sizler ne düşünürsünüz gelen taliplerle ilgili
Sizi isteyenle değil karsılıklı olarak birbirinizle anlastığınız kişi ile evlenmek isterseniz evlenin. Ön tekerlek olayına katılmıyorum. Bir evlilik daha yapsanız o tamamen yeni bir hikaye olacak. Şimdi sakin olun dinlenin kendinize bakın. Bir ile girin çalışın. Zaman içinde kalbiniz carpmaya baslayınca düşünün evliliği. Kimsenin baskı yapmasına izin vermeyin.Gider ederi gelır beterı demısler sonuçta ilkten yüzü, gülmeyen sonradan güler mi. Ön tekerlek nereye giderse arka tekerlekte oraya gider der atalarımız bence boşuna söylemiyorlardır ilk esımle bır yıl evlı kaldık sonra boşanma davası, ile uğraşmakla gectı Eylül'de 3 yıllık evlı olacaktım 2 yasında çocuğum var neden görücü gelırkı hadı, biri ayyaş biri ise hiç evlenmemiş 16 yaş büyük bekar olup hiç evlenmeyen durumu iyi galıba istediği yerden ev alırız çocuğuna iyi gelecek sunarız diyorlar bu durumda siz ne yaparsınız ilk kocamdan darbe yıyınce ben evlılıgı rafa kaldırdım ömür boyu sizler ne düşünürsünüz gelen taliplerle ilgili
Ömer dizisi geldi aklimaGider ederi gelır beterı demısler sonuçta ilkten yüzü, gülmeyen sonradan güler mi. Ön tekerlek nereye giderse arka tekerlekte oraya gider der atalarımız bence boşuna söylemiyorlardır ilk esımle bır yıl evlı kaldık sonra boşanma davası, ile uğraşmakla gectı Eylül'de 3 yıllık evlı olacaktım 2 yasında çocuğum var neden görücü gelırkı hadı, biri ayyaş biri ise hiç evlenmemiş 16 yaş büyük bekar olup hiç evlenmeyen durumu iyi galıba istediği yerden ev alırız çocuğuna iyi gelecek sunarız diyorlar bu durumda siz ne yaparsınız ilk kocamdan darbe yıyınce ben evlılıgı rafa kaldırdım ömür boyu sizler ne düşünürsünüz gelen taliplerle ilgili
Gider ederi gelır beterı demısler sonuçta ilkten yüzü, gülmeyen sonradan güler mi. Ön tekerlek nereye giderse arka tekerlekte oraya gider der atalarımız bence boşuna söylemiyorlardır ilk esımle bır yıl evlı kaldık sonra boşanma davası, ile uğraşmakla gectı Eylül'de 3 yıllık evlı olacaktım 2 yasında çocuğum var neden görücü gelırkı hadı, biri ayyaş biri ise hiç evlenmemiş 16 yaş büyük bekar olup hiç evlenmeyen durumu iyi galıba istediği yerden ev alırız çocuğuna iyi gelecek sunarız diyorlar bu durumda siz ne yaparsınız ilk kocamdan darbe yıyınce ben evlılıgı rafa kaldırdım ömür boyu sizler ne düşünürsünüz gelen taliplerle ilgili
Ne yazık ki anlaşılmıyor. Arkadaşımın eski eşi oldu, kızın hareketli yaşam tarzı eşine uymadı. Kızın çok iyi bir kariyeri var bu da aralarındaki kuşak çatışmasını katladı. Eşine göre daha genç olduğu iş gitmek dışında markete bile yanlız gidemiyordu. En son çocuk konusu sorun oldu. Eski eşi çocuk istedi arkadaşım istemeyince yaşım geçiyor nasıl çocuk istemesin deyip kıza çok kötü şiddet uygulayınca boşandılar.13 yaş farkla ne gibi sorunlar yaşadılar? Çevremde duyduğum hep 10+ uyum sorunu oluyor, bu evlenmeden önce anlaşılmıyor mu acaba
Çok üzüldüm şiddet olayına, çok keskin bir nokta. Ben de şiddet dolayısıyla boşandım geçen sene. Sanırım erkek kaldiramayip birşeylerin ezikligini yasadiginda bu kadina karşı şiddet olarak dönüyor.Ne yazık ki anlaşılmıyor. Arkadaşımın eski eşi oldu, kızın hareketli yaşam tarzı eşine uymadı. Kızın çok iyi bir kariyeri var bu da aralarındaki kuşak çatışmasını katladı. Eşine göre daha genç olduğu iş gitmek dışında markete bile yanlız gidemiyordu. En son çocuk konusu sorun oldu. Eski eşi çocuk istedi arkadaşım istemeyince yaşım geçiyor nasıl çocuk istemesin deyip kıza çok kötü şiddet uygulayınca boşandılar.
Birde sevgisi ilgisi bana yetmiyordu aradaki boşluğu çok fazla hissediyordum. asla yaşına yakın birinin sana hissettirdiklerini sana hissettiremiyordu. sanki eşi değilde çocuğuymuşum gibi davranıyordu çok resmi bir ilişkimiz vardı diyor.
Çok üzüldüm şiddet olayına, çok keskin bir nokta. Ben de şiddet dolayısıyla boşandım geçen sene. Sanırım erkek kaldiramayip birşeylerin ezikligini yasadiginda bu kadina karşı şiddet olarak dönüyor.
Yaş olayini neden sordum, ablamın arkadaş grubundan birisi ile tanıştırmak istediler beni, birnevi modern görücü gibi.. aramızda 13 yaş fark var ben 30 yaşındayım o 43. Ben pek sıcak bakmadım üstelik adam hiç evlenmemis acaba neden diye sorguladım, bir kahve içip öğrenmek istiyorum ama kuşak farkı olur sanırım. Bu arada benim arkadaşlarım hep o yaşlarda nedense büyük insanlarla daha iyi anlaşıyorum. Acaba şans verip gorussem mi diy düşünüyorum
Ben de bunu merak ediyorum, aracı kişilerin söylediği çok ince bir insanmış da kadınlar bunu hor görüyormuşHerkeste sorun olacak diye bir şey yok ancak Bu yaşa kadar bir erkek playboy değilse neden evlenmez onu bir düşünün.
Ben de bunu merak ediyorum, aracı kişilerin söylediği çok ince bir insanmış da kadınlar bunu hor görüyormuşgerçek ne çıkacak acaba tanıyınca anlarım buraya da yazicam
Belki boşluğuna denk gelir.bişandim diyeGider ederi gelır beterı demısler sonuçta ilkten yüzü, gülmeyen sonradan güler mi. Ön tekerlek nereye giderse arka tekerlekte oraya gider der atalarımız bence boşuna söylemiyorlardır ilk esımle bır yıl evlı kaldık sonra boşanma davası, ile uğraşmakla gectı Eylül'de 3 yıllık evlı olacaktım 2 yasında çocuğum var neden görücü gelırkı hadı, biri ayyaş biri ise hiç evlenmemiş 16 yaş büyük bekar olup hiç evlenmeyen durumu iyi galıba istediği yerden ev alırız çocuğuna iyi gelecek sunarız diyorlar bu durumda siz ne yaparsınız ilk kocamdan darbe yıyınce ben evlılıgı rafa kaldırdım ömür boyu sizler ne düşünürsünüz gelen taliplerle ilgili
Görücü kalmadı ki.victoria secret mankeni olsan yine gelmezler.dönem kapandı çünkü.gelen de anca bu kadar oluyor.herkes kendini geliştirip, kendi işini kendi halledecek.Birde şöyle dusunun.
Bana ne gelen var ne giden.
En azindan sizi begeniyorlarmis.
Alkolik olmayani düşünebilirsiniz.
Yaa başkası tanıştırıyorsa basbaya görücü usulüdür.kendin tanışmadıysan görücü usulüdür yani.modern görücü uslulü değil bence.bu işlere gire akraba arkadaş olmasına da şaşırıyorum ben.bana hiç denk gelmedi.Çok üzüldüm şiddet olayına, çok keskin bir nokta. Ben de şiddet dolayısıyla boşandım geçen sene. Sanırım erkek kaldiramayip birşeylerin ezikligini yasadiginda bu kadina karşı şiddet olarak dönüyor.
Yaş olayini neden sordum, ablamın arkadaş grubundan birisi ile tanıştırmak istediler beni, birnevi modern görücü gibi.. aramızda 13 yaş fark var ben 30 yaşındayım o 43. Ben pek sıcak bakmadım üstelik adam hiç evlenmemis acaba neden diye sorguladım, bir kahve içip öğrenmek istiyorum ama kuşak farkı olur sanırım. Bu arada benim arkadaşlarım hep o yaşlarda nedense büyük insanlarla daha iyi anlaşıyorum. Acaba şans verip gorussem mi diy düşünüyorum
Doğru dıyorsum ne arkadaşlarım var memur oldular manken gıbıler yok anam onlarada yokBelki boşluğuna denk gelir.bişandim diye
Görücü kalmadı ki.victoria secret mankeni olsan yine gelmezler.dönem kapandı çünkü.gelen de anca bu kadar oluyor.herkes kendini geliştirip, kendi işini kendi halledecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?