Yeni boşandım evlenmek istemedıgımı belirttiğim halde görücüler geliyor, çocuklu birine neden görücü gelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece iki kisi istemis biraz abartmiyor musunuz?,ayrica koskoca galakside tek bir kotu adamla evlendiniz diye iyilerin soyu kurumadi ya
Belkıde abartıyorumdur.. İyiler var baskalarına var benım gıbılere yok, sadece üzüntüm bu yönde oldu eltımın kızının sözlerı bugünde iş arkadasımın evlılık hakkındakı sözleri düşüncemı etkıledı ... Merak ettıgım oydu bırı tarafından dolandırılınca dıgerlerıde aynı fıkırdemı gelmek istiyorlardır dıye düşündüm ıkıncı evlılıgınde mutlı olana hiç şahit olmadım

Şuan çok erken sağlıklı bir karar veremezsiniz ki hem kim bu devirde görücü usulü evlenir ki?birde beyfendi Bayaga büyükmüş onaltı yaş farkı çok fazla.

Şuan çok erken sağlıklı bir karar veremezsiniz ki hem kim bu devirde görücü usulü evlenir ki?birde beyfendi Bayaga büyükmüş onaltı yaş farkı çok fazla.
Eskı nısanlımın eşi de kendınden 15 yaş küçük çok mutlu çok aşıklar birbirine ne bıleyım belkıde fazla ön yargılıyımdır dıye düşünmüştüm

Ben oldum sahsen ama kadinlarin hep talibi olur evli bekar buyuk kucuk farketmez hep isteniler

Eskı nısanlımın eşi de kendınden 15 yaş küçük çok mutlu çok aşıklar birbirine ne bıleyım belkıde fazla ön yargılıyımdır dıye düşünmüştüm
Belki de öyle gösteriyorlardır evliliklerinin içini bilemeyizki.siz kendinizi dinleyin bir müddet çok erken daha.ve de çok fark 16yaş.

Hiç ön yargılı değilsiniz. Bu kadar yaş farkı ile mutlu olduklarına inanmıyorum. Arkadaşım 13 yaş farkla çok mutsuzdu. Eşi çocuk isteyince dayanamayıp geçen ay boşandı.

Yazı değişmez yastık değişir demiş ya atalarımız. Fatih Reşit Civelekoğlu siz değişirseniz yazı da değişir diyor. Çünkü siz hangi olaylar hangi tepkileri verdiniz ve vereceksiniz o kadar önemli ki.
Takip etmenizi öneririm.
Psikolojik olarak kendiniz toplamanız, tedavi etmeniz çok önemli. Elbette bir hayat kuracaksınız. Evlenirsiniz yada evlenmezsiniz o sizin tercihiniz/nasibiniz.

Ama bakış açınızı düzeltirseniz, sınırlarınızı düzgün bir şekilde korursanız size görücü getirenlere de hayır diyebilirsiniz.

Hiç ön yargılı değilsiniz. Bu kadar yaş farkı ile mutlu olduklarına inanmıyorum. Arkadaşım 13 yaş farkla çok mutsuzdu. Eşi çocuk isteyince dayanamayıp geçen ay boşandı.
Eskı nısanlım akrabamla evlendı yan komsumun kiziyla kaynansiyla arasında 7-8 yaş farkı vardır sadece cocuklarida oldu hemen hemen hergün yemekte burdalar mutsuz olsa böyle olmazdı ki demekki herkes için geçerli değil sekerim sadece bazilirimz şanslı bazilarimiz sanssiz oluyor

2 yıl sürdü daha sürerdi anlaşmalı bosandık hiç birşey talep etmedım lanet olsun ahrete gıtsın hakkım dedım ama kötülere birşey olmuyor belkıde ben kötü biriydim eş ile imtihan oldum
Anlasmali boşanma nasil iki yil sürüyor o oyleyse cekismeli olanlar süründü demek ki.. kusura bakmayin konudan uzak oldu biraz ama boşanma surecindeyim oyizden soruyorum

Nedir bu insanlarda ki evlendirme merakı gerçekten çok sinir bozucu. Size evlilik ile konu açanlara istemiyorum deyin geçin. Bana da evlen diyenlere ağzının payını verip susturuyorum. Sizde öyle yapın

Teşekkür ederim hemen takip edecegim

Nedir bu insanlarda ki evlendirme merakı gerçekten çok sinir bozucu. Size evlilik ile konu açanlara istemiyorum deyin geçin. Bana da evlen diyenlere ağzının payını verip susturuyorum. Sizde öyle yapın
İstemiyorum diyorum olsun konusmaktan zarar gelmiyorlar abla bak yeni bosandım asla istemiyorum diyorum kanunda 9 ay evlenemezmisin en azından nisanli bekleyin diyor bizim milletimiz hayır dan anlamıyor.. Belkide beni üzen hayatimda hic sevip sevilme duygusunu tatmamakti beni mutsuz edeni gördükçe onun mutluluğunu Allah'ın gozume sokmasiydi birde sanki Allah dalga geçer gibi bu gorucu işini çıkardı bak kulum senin hiç düzgün işin gitmeyecek ona göre ayağını denk al deme şekli belkide

Anlasmali boşanma nasil iki yil sürüyor o oyleyse cekismeli olanlar süründü demek ki.. kusura bakmayin konudan uzak oldu biraz ama boşanma surecindeyim oyizden soruyorum
Yok sekerim çekişmeliydi bizim ama anlaşmalıya cevirdik cekismeli olacağı mahkeme günü protokol sunup anlaşmalıya döndü.. Cekismeli devam etseydik daha bir kaç yıl daha surerdi

Yaşınız genç muhtemelen. Evlenememiş sorunlu tiplerin gözde bekarı olmuşsunuz işte. Sebebi bu. Siz çocuğunuzu büyütün kendinizi iyileştirin bir süre daha. Yeni boşanmışsınız. İnşallah karşınıza seveceğiniz biri çıkar. Bu tiplerden uzak durun. Kendinize saçma sapan insanları layık görmeyin.

Hayırdan anlamıyorlarsa sert tavır gösterin gerekirse kırıcı olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…