boşanma gibi zor bir sürecin ardından toparlanmak kolay değildir bunun etkisi olabilir. ama tanıyan sizsiniz size verdiği değer konusunda şüpheleriniz varsa hızlı adım atmamak gerekir
Hala boşandığını size açıklamadı mı?
Ben adamın ne hissettiğinden cok boşandığını söylememiş olmasına taktım. Onceki konularınızı bilmiyorum ama kisi size evliyim mı dedi hala ? Yoksa hic evlenmedim mı dedi ? Boşandığını nasıl söylemedi onu anlamlandiramadim kusura bakmayın
evliyim demedi, bekarım da demedi, aslına bakarsan bu konuyu hiç konuşmadık,
beni geçen gün evine davet etti bende evli değilsindir umarım ya da yalnız yaşıyorsundur gibi bir şaka yapınca saçmalama dedi, bende çok gitmedim üstüne,
saçmalama ! ilginç bir tepki olmuş.
Boşanmış olduğunu size hala söylemedi ve bunu normal karşılıyorsunuz, sabrınıza hayran kaldım
Ben bir şey anlayamadım bu işten, umarım sonucu güzel olur ...
Diğer açmış olduğun konun da yazmıştım biraz bekle diye.
Ama artık sormalısın canım.
beni geçen gün evine davet etti bende evli değilsindir umarım ya da yalnız yaşıyorsundur gibi bir şaka yapınca saçmalama dedi, bende çok gitmedim üstüne,
kaba bir tepki farkındayım
peki defansa çeker gibi bunları sormam daha büyük bir kabalık olmaz mı, saygımdan dolayı bekliyorum fakat sanırım bu durum onun tarafından suiistimal ediliyor,
Bir arastirma yazisi okumustum yeni biten iliskilerden sonra baslannan yeni iliskiler temelsiz ve oylesine oluyormus. Tabi oylesineyi ben yazdim suan. Bu anlama gelecek seyler yaziyordu. Adam evlenmeyi dusunmuyordur muhtemelen seninle. Bunalimini atlatmaya calisiyordur. Bence topukla. Ama tabi yaniliyoda olabilirim
peki defansa çeker gibi bunları sormam daha büyük bir kabalık olmaz mı, saygımdan dolayı bekliyorum fakat sanırım bu durum onun tarafından suiistimal ediliyor,
sence nasıl bir soru sormalıyım? direk sormak biraz kaba olabilir, ama direk sormayınca da direk cevaplamayan biri tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?