Birakin onu bunuda adam eğer hayatında bir kadın isteseydi inanin esini bırakmayı bir daha dusunurdu sen hayatına anladigim kadari ile nnbaliklama dalmissin cnm bu adam evli bosanms olsa bile halen birleşme durumları olabilir ve.sen engel oluyorsun hani adam eski esimmi yeni sevgilimmi diye bu yuzden orta da kalmış olabilir bence yanlış duyguları kapilma daha hayatımin erkeği olacak dediğin kişiye zaman ver ve tani iyice üstüne gitme bence ama sana üzülerek birsey söylüyum isin içine evlilik girdiği anda sen.bu adamı kaybedersin senin onunla ciddi dusundugun izlemine kapilirsa. sadece zaman öldürüyor seninle gibime geldi br kac mesajı okuyunca.
hayat o kadar keskin çerçeveler barındırmaz arkadaşım, hic olmaz dediğimiz şeyler ya da aklımızın ucuna dahi gelmeyen olaylar kombinasyonlar pat dıye karşımıza çıkar ve hayatımızın tek gerçeği olur,,,
Vallahi bilemedim. Yani belki adam cok kotu bosandi, konusmak istemiyor ya da sizin bosanmis oldugunuzu duyunca tepki vermenizden korkuyor.
Bence ustune gitmeyin, adam hazir hissedince zaten bak benim de basima neler geldi diyecektir size. Soylemek isterse zaten kendi soyler diye dusunuyorum, ustune gitmemeli, sorgulamamalisiniz bence.
teşekkür ederım cevabınız ıcın bende oyle düşünüyorum ama içim icimide yiyor yani :)
Simdi boyle ahkam kestim ama ben olsam yerimde duramazdim herhalde meraktan, bir punduna getirip ogrenmeye calisirdim. Bu adamin yakin arkadasi var mi tanidiginiz, onlara yanasin bence. En iyi bilgi kaynagi onlardir
sorduğumu duyar, duysam bile önemsemeyeceğim tepki göstermeyeceğim bir ayrıntı olduğuna inandığı an söyleyecektir zaten, kendimle çelişirim, diye düşünüyorum, ama forumdaki arkadaşlar sor dıyorlar
yanı ya tamamen bağlantını kopar
ya da ciddi düşünmeden sende öylesıne takıl zamana bırak dıyorsun?
birleşme durumları olacağını sanmıyorum cunku cok kısa bır evlılık yapmışlar,
Sekerim acikca sormayacaksin ki arkadaslarina....muhabbeti acacaksin, laf lafi acacak, arkadaslari da o sirada dokuleceklerPlan uzun vadeli, bu arkadaslarla ilk konustugunda caaat diye hemen sormayacaksin, once biraz samimi olacaksin. Kadin varsa zaten yasadin, kadinlar her seyin dedikodusunu dambur dumbur yapiyor, konuyu bosanmis bir tanidiktan ya da bosanmayla ilgili bir seyden acarsin, gerisini onlar getirir BU plana ne dersin?
Ben de hoslandigim herifle ayni isyerindeyim, hoslandigimi kimse bilmiyor, o yuzden rahatca herkesin agzindan laf aliyorum eheheh
Ama yok ben bu kadar bekleyemem, ugrasamam dersen, acikca konuscaksin.
Anladığım kadarıyla Olgun ayakları yere sağlam basan calisan akıllı bir bayansiniz.
Bu kişiye karsi ciddi düşündüğünüzü hayatımın erkegi olmasını istiyorum lafınızdan oturu anladım.
Ama galiba isleri ağırdan almak istiyorsunuz sizde. Ve saygı duyup beklemeyi seciyorsunuz.
O zaman tavırlarınız da bunu göstersin. Sizde sanki biriyle birsey yaşıyor gibi değilde tanıma aşamasında olan cok önemsemediğiniz olursa olur olmazsa olmaz tarzında baktığınız kisi olarak yaklaşın ona.
Yani düşüncelerinizle tavırlarınız bir ama icten ice bir kendini yeme durumunuz var. Bunu da yok edin.
Boşanma süreci cok zor bir süreç. Hep diyorum evinde ki kuşun ölse bir kaç hafta kendine gelemiyorsun illa ki. Bu kisi aynı evi paylaştığı insanla yol ayırmış haliyle illa ki sevgi olmasa da bir boşluğu var su an.
Bence siz ona bunu bildiginizi söyleyin. O da sizi farklı düşünmesin. Olgun kendini bilen ve boşanmış olan birine karsi hemen kendini teslim etmeyecek bir bayan oldugunuzu bilsin.
Onun dışında da hareketlerini dediğim gibi cok takmayın. Cunku duygusal olarak zor zamanlar yaşıyor olabilir bu da onu dengesiz kılabilir. Siz sadece kendinize yönelin. Takmayın. Olursa olur olmazsa olmaz havasında takılın. Ciddiye almayın her hareketi.
Sen incilme diye diyorum hic bir erkek evlilikten cikip yeni bir evliliğe girmez tatlım biraz özgür takilmak ister bu yüzden dedim sen hayatımın erkeği olabilir diyorsun üzülen sen olursun cnm aşık olmadan takıl usul usul zamana bırak önce o aşık olsun demek istediğim bu aklındaki bütün ipleri koparsin kafasında sonra üzülen sen olursun. ..birleşme durumuna gelince emin ol o daha tehlikeli neden dersen yasanmisliklar cok az ama eminimki hayallerde vardır yapılamayan bu hayaller herseyi değiştirir sonuçta sevgi olmasa evlenmezlerdi demi bebeğim o yasanmamisliklar debrese bilir her an o yüzden akilli davran sakin ama sakın asik olma ...bekle
Sen incilme diye diyorum hic bir erkek evlilikten cikip yeni bir evliliğe girmez tatlım biraz özgür takilmak ister bu yüzden dedim sen hayatımın erkeği olabilir diyorsun üzülen sen olursun cnm aşık olmadan takıl usul usul zamana bırak önce o aşık olsun demek istediğim bu aklındaki bütün ipleri koparsin kafasında sonra üzülen sen olursun. ..birleşme durumuna gelince emin ol o daha tehlikeli neden dersen yasanmisliklar cok az ama eminimki hayallerde vardır yapılamayan bu hayaller herseyi değiştirir sonuçta sevgi olmasa evlenmezlerdi demi bebeğim o yasanmamisliklar debrese bilir her an o yüzden akilli davran sakin ama sakın asik olma ...bekle
Yeni boşanmış biri diyorsun.
Ne kadar yeni?
Bir evliliği bitirmek kolay değil.
İyileşme süreci kişiden kişiye değişir elbet.
Boşanmış biri olarak şunu söyleyim.
3 yılı aştı. Hayatımda benim için önemli olduğunu inkar edemeyeceğim biri var.
Ama ciddi adımlar atmaya benim hala cesaretim yok.
Yeniden başlamak o kadar da kolay değil yani
Bence durumu tekrar gözden geçir.
Üstelik kişisel tarihinde mihenk noktası olan bir olayı seninle paylaşmamış bir adam..
Bilemiyorum.
konu sahibi, diger yorumları okudum da...
bence arkadasına falan sormayın. haklıyken haksız konuma dusersiniz.
bunca zaman sabrettiniz, eski konunuzu da hatırlıyorum.
simdi tam iliski basladı soyleyecek derken adam bos teneke sesi veriyor...
bir de kusura bakmasın ama yuzsuzce nolcu diyip sizi sıkıştırıyor.
insan once ogrendi mi acaba bir sorun mu var diye dusunur kendinden süphe eder. sonra da sizle acık acık konusur.
onu bile yapmaktan uzak...
hayatımı kuracagım adam diyorsunuz da açık yürekli olmayan ve sırlarla dolu olan biri evlenince benzer sekilde davranmayacagı ne malum? ya da cok iyi olsa bile sizin bugunden kalma guven sorununuz olmayacak mı?
artık düzgünce konusup elinizdeki kozu kullanın. ama kavga eder gibi sormayın.
konu bile degisti, bosandın mı degil soru artık, neden sakladı...?
yazdıklarınıza katılıyorum fakaaaat,
ohoooo bence ateş bacayı sarmış bile,
aşık olmak o kadar iradi olarak engellenebilen bir şey olsaydı keske...
aynenboşver aşık olmaktan korkmamak gerek sanırım, acısıyla tatlısıyla var hayat, hayal kırıklıkları acıtıyor elbet ama doğru kişinin gercekten değerli olanın kıymetini bilmemizi sağlıyor, o yüzden hata yapmaktan korkmamak gerek belkide en fazla boyumuzun ölçüsünü alır otururuz, birkaç viski şişesi yeterse toparlanmaya kendimi şanslı sayabilirim :) ruh halim darmadağın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?