Yeni boşanmış birine aşık oldum

yanı ya tamamen bağlantını kopar
ya da ciddi düşünmeden sende öylesıne takıl zamana bırak dıyorsun?

birleşme durumları olacağını sanmıyorum cunku cok kısa bır evlılık yapmışlar,

Vallahi bilemedim. Yani belki adam cok kotu bosandi, konusmak istemiyor ya da sizin bosanmis oldugunuzu duyunca tepki vermenizden korkuyor.

Bence ustune gitmeyin, adam hazir hissedince zaten bak benim de basima neler geldi diyecektir size. Soylemek isterse zaten kendi soyler diye dusunuyorum, ustune gitmemeli, sorgulamamalisiniz bence.

teşekkür ederım cevabınız ıcın bende oyle düşünüyorum ama içim icimide yiyor yani :)

teşekkür ederım cevabınız ıcın bende oyle düşünüyorum ama içim icimide yiyor yani :)

Simdi boyle ahkam kestim ama ben olsam yerimde duramazdim herhalde meraktan, bir punduna getirip ogrenmeye calisirdim. Bu adamin yakin arkadasi var mi tanidiginiz, onlara yanasin bence. En iyi bilgi kaynagi onlardir

Simdi boyle ahkam kestim ama ben olsam yerimde duramazdim herhalde meraktan, bir punduna getirip ogrenmeye calisirdim. Bu adamin yakin arkadasi var mi tanidiginiz, onlara yanasin bence. En iyi bilgi kaynagi onlardir

sorduğumu duyar, duysam bile önemsemeyeceğim tepki göstermeyeceğim bir ayrıntı olduğuna inandığı an söyleyecektir zaten, kendimle çelişirim, diye düşünüyorum, ama forumdaki arkadaşlar sor dıyorlar

Ne bileyim boşandığını bu zamana kadar söylemiş olması lazım aslında:26:

Bir de yeni boşanmış hemen ciddiyet istemiyor olabilir, gezip tozmak, gönül eğlendirmek istiyor olabilir:44:

Bilemedim ki, dikkat et kendine arkadaşım, üzülme sonra

Sekerim acikca sormayacaksin ki arkadaslarina....muhabbeti acacaksin, laf lafi acacak, arkadaslari da o sirada dokulecekler Plan uzun vadeli, bu arkadaslarla ilk konustugunda caaat diye hemen sormayacaksin, once biraz samimi olacaksin. Kadin varsa zaten yasadin, kadinlar her seyin dedikodusunu dambur dumbur yapiyor, konuyu bosanmis bir tanidiktan ya da bosanmayla ilgili bir seyden acarsin, gerisini onlar getirir BU plana ne dersin?

Ben de hoslandigim herifle ayni isyerindeyim, hoslandigimi kimse bilmiyor, o yuzden rahatca herkesin agzindan laf aliyorum eheheh

Ama yok ben bu kadar bekleyemem, ugrasamam dersen, acikca konuscaksin.

Sen incilme diye diyorum hic bir erkek evlilikten cikip yeni bir evliliğe girmez tatlım biraz özgür takilmak ister bu yüzden dedim sen hayatımın erkeği olabilir diyorsun üzülen sen olursun cnm aşık olmadan takıl usul usul zamana bırak önce o aşık olsun demek istediğim bu aklındaki bütün ipleri koparsin kafasında sonra üzülen sen olursun. ..birleşme durumuna gelince emin ol o daha tehlikeli neden dersen yasanmisliklar cok az ama eminimki hayallerde vardır yapılamayan bu hayaller herseyi değiştirir sonuçta sevgi olmasa evlenmezlerdi demi bebeğim o yasanmamisliklar debrese bilir her an o yüzden akilli davran sakin ama sakın asik olma ...bekle

Yeni boşanmış biri diyorsun.
Ne kadar yeni?
Bir evliliği bitirmek kolay değil.
İyileşme süreci kişiden kişiye değişir elbet.
Boşanmış biri olarak şunu söyleyim.
3 yılı aştı. Hayatımda benim için önemli olduğunu inkar edemeyeceğim biri var.
Ama ciddi adımlar atmaya benim hala cesaretim yok.
Yeniden başlamak o kadar da kolay değil yani

Bence durumu tekrar gözden geçir.
Üstelik kişisel tarihinde mihenk noktası olan bir olayı seninle paylaşmamış bir adam..

Bilemiyorum.

bayıldım üslubuna ya ne kadar şekersin
dur bakalım birşeyler düşüneyim su akar yolunu bulur dediğin gibi,

konu sahibi, diger yorumları okudum da...
bence arkadasına falan sormayın. haklıyken haksız konuma dusersiniz.

bunca zaman sabrettiniz, eski konunuzu da hatırlıyorum.
simdi tam iliski basladı soyleyecek derken adam bos teneke sesi veriyor...

bir de kusura bakmasın ama yuzsuzce nolcu diyip sizi sıkıştırıyor.
insan once ogrendi mi acaba bir sorun mu var diye dusunur kendinden süphe eder. sonra da sizle acık acık konusur.
onu bile yapmaktan uzak...

hayatımı kuracagım adam diyorsunuz da açık yürekli olmayan ve sırlarla dolu olan biri evlenince benzer sekilde davranmayacagı ne malum? ya da cok iyi olsa bile sizin bugunden kalma guven sorununuz olmayacak mı?
artık düzgünce konusup elinizdeki kozu kullanın. ama kavga eder gibi sormayın.
konu bile degisti, bosandın mı degil soru artık, neden sakladı...?

Birde sana tavsiyem kuzum bence adamla konuş evliymissin diye sakin hir şekilde hicc kivirma konuyu helede inceden bildigini asla bilmesin karşına al bir. Arkadastan duydum inanamadım sana sormak istedim varmı böyle birşey de oda sana samimi davranirsa devam et yok öyle birşey filan derse yol ver hem onu denemis olacaksın hemde kendi dongunu olusturacaksin...

aynen satırı satırına bunu uygulamanızı tavsiye edecektim, zaten etmişler.

haklısın aşık olmamalıyım ah beni de hep böyle şeyler bulur,,,

Yazdıklarınıza katılıyorum ama "hiç bir erkek" gibi bir genelleme yanlış olur.

bır yıl kadar evlı kalmış bırkac ay önce boşanmış,,
ya bende hemen evlenmek falan ıstemıyorum ama karşımdaki adamın hayatında da özel biri olduğumu bilmek isterim yani,
peki sence paylaşması için ne yapmalıyım ya da bir şey yapmalı mıyım sende türevi bir olay yaşamışsın daha ıyı empatı kurarsın onunla,,,

bu cevabı inan bende merak ediyorum ve umarım geçerli bir açıklama vardır

yazdıklarınıza katılıyorum fakaaaat,
ohoooo bence ateş bacayı sarmış bile,
aşık olmak o kadar iradi olarak engellenebilen bir şey olsaydı keske...

yazdıklarınıza katılıyorum fakaaaat,
ohoooo bence ateş bacayı sarmış bile,
aşık olmak o kadar iradi olarak engellenebilen bir şey olsaydı keske...

aynen boşver aşık olmaktan korkmamak gerek sanırım, acısıyla tatlısıyla var hayat, hayal kırıklıkları acıtıyor elbet ama doğru kişinin gercekten değerli olanın kıymetini bilmemizi sağlıyor, o yüzden hata yapmaktan korkmamak gerek belkide en fazla boyumuzun ölçüsünü alır otururuz, birkaç viski şişesi yeterse toparlanmaya kendimi şanslı sayabilirim :) ruh halim darmadağın :)

ne olursa olsun yaptıgımız seyler mantıgımızın önüne gecmemeli diye dusunurum hep.
ask bir cesaret işi. en güvenilir sandıgımız kisilerden bile yıllar sonra kazık yiyoruz.
korkudan kılımızı kıpırdatmayacak mıyız?
ama aşık bile olsak kaybetmeyi de goze alabilmelisin... bence konusmayı geciktirme.

hazır soruyormus noldu neyin var diye...
boyle bir sey ogrendim dogru mu de. evet derse,
o zaman neden sakladıgını, senin saygı duyup kurcamalamadıgını ama onun sana soyleyecek kadar bile deger verip vermedigini sorguladıgını vs anlat.
ciddi bir iliskiye hazır olmasa bile seven adam kıyamaz, her seyi konusur... cunku o vakitten sonra seni kaybetme ihtimali acıktır, onu degistirmek icin her seyi yapar.

kimi yalan soyler kıvırır ki bu kaybetmeyi istememek degil kendi oyuncagından vazgecememektir bence.
kimi de uzun vadeli olsun olmasın deger verdigi insanla açıkca konusup kaygılarını gidermeye calısır.
bu tavrı bile "hayatımın erkegi" olup olmamasını netlestirir.
zaten saygın azaldıkca sevgin de aşkın da zedeleniyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…