Yeni boşanmış birine aşık oldum

yaklaşımınızı çok güzel buldum çok teşekkür ederim, özellikle kendimi yeyip bitirme halinden kurtulmam gerektiği konusuna vurgunuz için :)

belki de haklısınız bu durumu bildiğimi ama önemsemediğimi söylemeliyim ona ama bilemiyorum bir taraftanda onun beni sahiplendiği zaman bunu paylaşacağını düşünüyorum ve o zamanı beklemek istiyorum, kafam cok karışık :18:

hayır açıklamadı henüz, aslına bakarsan ilişkimize daha 1 haftadır isim koyduk,,,

bence artık sorman gerekiyor...
hatta isim koyma aşamasında sana soylemeliydi ki kimle nasıl biriyle iliski yurttugunu bilesin.

bence 1. ve 2. nedenler ikisi bir arada.

evlenmeden önce başkasıyla sevgili olmuş derken? yeni dediğim bir kaç ay önce yani biz tanışmadan önce, yanlış anlaşılma olmuş sanırım düzeltmek istedim

ayrıca güveniyorum güvenimi sarsacak bir şey yapmadı inşallah ta yapmaz

Biseyler saklayarak baslanilan bi iliski nekadar saglam olur sizce?
Bildiginizi söyleyin, sizi kekleyemedigini anlasin!! Acik kartlarla oynasin ne bu gizem yani!!!
Birseyi gizlemekte yalanin kardesidir bence, hani önemsiz ufak bisi olsa tamam diycem ama bu önemli bi mevzu!!!

doğru cümle ne olmalı sence?
yani direk sormak abes olabilir

sen eger ki baska yerden ogrenmis olmasaydın "bilmedigin/tanımadıgın" bir adamla iliski yurutuyor olmayacak mıydın? onun yaptıgı abes degil de senin sorman neden abes olsun.

sana direkt sormaktan baska yol bırakmamıs.
acık acık konus. ama sonrasında iliskiniz bitebilir...
cunku gerek duymadım vs kıvırma lafları ciddi iliski istemedigini gosterir.

Evlenmeden demedim boşanmadan önce dedim. Yani siz 1 aylık sevgiliyken boşanmış doğru anladıysam.
Ve hala nasıl güvenebiliyorsun ki gizlediği şeyler var baksana.
Bence dikkatli olmalısın, o yeni boşanmış sayılır ve duygularından emin değildir.

Madem öyle sen de direkt sor canım.
Bu kadar saklaması hoş değil bence.
İlk konunu okuduğum da "olabilir hazır hissetmiyordur anlatmaya"demiştim.
Ama hala söylememekte ki niyeti nedir?açıkcası tuhaf.

aslına bakarsan bir niyetimde yok sadece onu kaybetmek istemiyorum ama cok anlayışlı olunca da düştüğüm durum bu,

bence artık sorman gerekiyor...
hatta isim koyma aşamasında sana soylemeliydi ki kimle nasıl biriyle iliski yurttugunu bilesin.

bence 1. ve 2. nedenler ikisi bir arada.

bence de artık söylemeli, acaba kendisi farkedecek mi bu gerekliliği,
ilişkinin ciddi olduğunu o benimle bunu paylaşınca anlarım dıyordum ama sanırım paylaşmaya niyeti yok, kaybetmekten korkan adam bir şekilde hissettirir bunu

peki bildiğimi söylemem kabalık olmaz mı sanki hakkında araştırma yapmış eşe dosta sormuş kendisine güvenmemiş gibi, güvenilmez biri olduğunu hissetsem kabalığın alâsını yaparım ama çok tatlı yaa

hayır hayır, o tamamen boşandıktan 2-3 ay sonra tanıştık biz, ama haklısın yeni boşanmış olduğu için duygularından emin değil bu doğru, bende ona zaman tanıyorum emin olması için çok maruz bırakmıyorum kendime ama o zamanda daha da soğuyoruz,,

eşini aldattıgı icin mi ayrıldılar bunu bile bilmiyorsun...
niyeti ciddi olmasa bile senin nasıl bir gecmise sahip biriyle iliskide oldugunu bilmek en dogal hakkın.

diyelim ki soyledi. veya sen sordun,
sana verecegi olumsuz yanıtları goze alabiliyor musun? "cok tatlı" dedigine gore uygun bulmasan bile devam etmek istiyorsun bu adamla... umarım görmezden geldim demezsin daha sonra.

uygun bulmayacağım şeyleri soyleyecegını sanmıyorum
şiddet uyguladım ya da aldattım demeyecektir öyle olsa bile bana
hele de benim zorlamamla asla doğru yanıtı vermeyecektir
o sebepten belkide sormayı erteliyorum ama buna mecbur kalacağım gibi,

Onun size yaptigi ney peki? Böyle biseyi nasil gizler, daha önemlisi neden gizler?
O size karsi dürüst degil, siz dürüst olun ki belki bisiler ögrenir!!!

Son düzenleme:

elbette söylemez.
fakat kendinden emin bir erkek bosandıgını tanısırken soylemese bile ilisikinin adı konununca soylemeliydi.
belki cinsel bir sorunu var... (?)

o yuzden bosuna zaman kaybetmeyip gozunu karartıp sor bence. simdi daha iyi kozlar senin elinde,
"neden sakladın ben tesadufen ogrendim o arkadasımı desifre etmek istrmiyorum ama sana saygı duydugum icin kurcalamak istemezken ben, sen hic mi dusunmedin boyle bir gerekliligi gormedin" diyebilirsin

BİŞEY SORUCAM SİZ NERDEN BİLİYOSUNUZ BOŞANDINI..madem sormamışınız

katılıyorum, kozlar benim elimdeyken bunu ilişkimizin lehine çevirmek istiyorum, bu yüzden doğru olan davranış üzerinde düşünüyorum, önerin için teşekkür ederim, zihnimi berraklaştırıyorsun,

ve siz hala bu adama güvenerek evlenmek istiyorsunuz öylemi ilginç

hayat o kadar keskin çerçeveler barındırmaz arkadaşım, hic olmaz dediğimiz şeyler ya da aklımızın ucuna dahi gelmeyen olaylar kombinasyonlar pat dıye karşımıza çıkar ve hayatımızın tek gerçeği olur,,,

Birakin onu bunuda adam eğer hayatında bir kadın isteseydi inanin esini bırakmayı bir daha dusunurdu sen hayatına anladigim kadari ile nnbaliklama dalmissin cnm bu adam evli bosanms olsa bile halen birleşme durumları olabilir ve.sen engel oluyorsun hani adam eski esimmi yeni sevgilimmi diye bu yuzden orta da kalmış olabilir bence yanlış duyguları kapilma daha hayatımin erkeği olacak dediğin kişiye zaman ver ve tani iyice üstüne gitme bence ama sana üzülerek birsey söylüyum isin içine evlilik girdiği anda sen.bu adamı kaybedersin senin onunla ciddi dusundugun izlemine kapilirsa. sadece zaman öldürüyor seninle gibime geldi br kac mesajı okuyunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…