Anladığım kadarıyla Olgun ayakları yere sağlam basan calisan akıllı bir bayansiniz.
Bu kişiye karsi ciddi düşündüğünüzü hayatımın erkegi olmasını istiyorum lafınızdan oturu anladım.
Ama galiba isleri ağırdan almak istiyorsunuz sizde. Ve saygı duyup beklemeyi seciyorsunuz.
O zaman tavırlarınız da bunu göstersin. Sizde sanki biriyle birsey yaşıyor gibi değilde tanıma aşamasında olan cok önemsemediğiniz olursa olur olmazsa olmaz tarzında baktığınız kisi olarak yaklaşın ona.
Yani düşüncelerinizle tavırlarınız bir ama icten ice bir kendini yeme durumunuz var. Bunu da yok edin.
Boşanma süreci cok zor bir süreç. Hep diyorum evinde ki kuşun ölse bir kaç hafta kendine gelemiyorsun illa ki. Bu kisi aynı evi paylaştığı insanla yol ayırmış haliyle illa ki sevgi olmasa da bir boşluğu var su an.
Bence siz ona bunu bildiginizi söyleyin. O da sizi farklı düşünmesin. Olgun kendini bilen ve boşanmış olan birine karsi hemen kendini teslim etmeyecek bir bayan oldugunuzu bilsin.
Onun dışında da hareketlerini dediğim gibi cok takmayın. Cunku duygusal olarak zor zamanlar yaşıyor olabilir bu da onu dengesiz kılabilir. Siz sadece kendinize yönelin. Takmayın. Olursa olur olmazsa olmaz havasında takılın. Ciddiye almayın her hareketi.
hayır açıklamadı henüz, aslına bakarsan ilişkimize daha 1 haftadır isim koyduk,,,
evlenmeden önce başkasıyla sevgili olmuş derken? yeni dediğim bir kaç ay önce yani biz tanışmadan önce, yanlış anlaşılma olmuş sanırım düzeltmek istedimHerşeyden önce ben şunu anlamadım.
"Adam evlenmiş boşanmış ve bunu henüz bana soylemedi,
onemli degil - zamanını bekliyordur - durumu kabullenmeyip terk etmemden korkuyordur ya da - hatırlamak istemiyordur
şeklinde telkinlerle bu konuyu önemsemedim."
Asıl en önemli nokta burası. Bunu nasıl kabul edebildin ki?
Adam birden değişti diyorsun çünkü; yeni boşanmış (ki bunu daha sana söylememiş bile) ve boşlukta. Seninle zaman geçiriyor.
Daha boşanmadan başkasıyla sevgili olan bir adam. Bu kişi hiç güvenilir değil.
Üzgünüm ama yazacak olumlu şeyler bulamadım. :26:
Bir ilişkideki en önemli unsur güvendir. Sen bu insana güveniyor musun?
Sonradan 'ben niye bunları görmemezlikten geldim ki' diye pişman olmaman için söylüyorum.
bence artık sorman gerekiyor...
hatta isim koyma aşamasında sana soylemeliydi ki kimle nasıl biriyle iliski yurttugunu bilesin.
bence 1. ve 2. nedenler ikisi bir arada.
doğru cümle ne olmalı sence?
yani direk sormak abes olabilir
evlenmeden önce başkasıyla sevgili olmuş derken? yeni dediğim bir kaç ay önce yani biz tanışmadan önce, yanlış anlaşılma olmuş sanırım düzeltmek istedim
ayrıca güveniyorum güvenimi sarsacak bir şey yapmadı inşallah ta yapmaz
Madem öyle sen de direkt sor canım.
Bu kadar saklaması hoş değil bence.
İlk konunu okuduğum da "olabilir hazır hissetmiyordur anlatmaya"demiştim.
Ama hala söylememekte ki niyeti nedir?açıkcası tuhaf.
bence artık sorman gerekiyor...
hatta isim koyma aşamasında sana soylemeliydi ki kimle nasıl biriyle iliski yurttugunu bilesin.
bence 1. ve 2. nedenler ikisi bir arada.
Biseyler saklayarak baslanilan bi iliski nekadar saglam olur sizce?
Bildiginizi söyleyin, sizi kekleyemedigini anlasin!! Acik kartlarla oynasin ne bu gizem yani!!!
Birseyi gizlemekte yalanin kardesidir bence, hani önemsiz ufak bisi olsa tamam diycem ama bu önemli bi mevzu!!!
Evlenmeden demedim boşanmadan önce dedim. Yani siz 1 aylık sevgiliyken boşanmış doğru anladıysam.
Ve hala nasıl güvenebiliyorsun ki gizlediği şeyler var baksana.
Bence dikkatli olmalısın, o yeni boşanmış sayılır ve duygularından emin değildir.
aslına bakarsan bir niyetimde yok sadece onu kaybetmek istemiyorum ama cok anlayışlı olunca da düştüğüm durum bu,
bence de artık söylemeli, acaba kendisi farkedecek mi bu gerekliliği,
ilişkinin ciddi olduğunu o benimle bunu paylaşınca anlarım dıyordum ama sanırım paylaşmaya niyeti yok, kaybetmekten korkan adam bir şekilde hissettirir bunu
peki bildiğimi söylemem kabalık olmaz mı sanki hakkında araştırma yapmış eşe dosta sormuş kendisine güvenmemiş gibi, güvenilmez biri olduğunu hissetsem kabalığın alâsını yaparım ama çok tatlı yaa
eşini aldattıgı icin mi ayrıldılar bunu bile bilmiyorsun...
niyeti ciddi olmasa bile senin nasıl bir gecmise sahip biriyle iliskide oldugunu bilmek en dogal hakkın.
diyelim ki soyledi. veya sen sordun,
sana verecegi olumsuz yanıtları goze alabiliyor musun? "cok tatlı" dedigine gore uygun bulmasan bile devam etmek istiyorsun bu adamla... umarım görmezden geldim demezsin daha sonra.
aslına bakarsan bir niyetimde yok sadece onu kaybetmek istemiyorum ama cok anlayışlı olunca da düştüğüm durum bu,
bence de artık söylemeli, acaba kendisi farkedecek mi bu gerekliliği,
ilişkinin ciddi olduğunu o benimle bunu paylaşınca anlarım dıyordum ama sanırım paylaşmaya niyeti yok, kaybetmekten korkan adam bir şekilde hissettirir bunu
peki bildiğimi söylemem kabalık olmaz mı sanki hakkında araştırma yapmış eşe dosta sormuş kendisine güvenmemiş gibi, güvenilmez biri olduğunu hissetsem kabalığın alâsını yaparım ama çok tatlı yaa
uygun bulmayacağım şeyleri soyleyecegını sanmıyorum
şiddet uyguladım ya da aldattım demeyecektir öyle olsa bile bana
hele de benim zorlamamla asla doğru yanıtı vermeyecektir
o sebepten belkide sormayı erteliyorum ama buna mecbur kalacağım gibi,
uygun bulmayacağım şeyleri soyleyecegını sanmıyorum
şiddet uyguladım ya da aldattım demeyecektir öyle olsa bile bana
hele de benim zorlamamla asla doğru yanıtı vermeyecektir
o sebepten belkide sormayı erteliyorum ama buna mecbur kalacağım gibi,
BİŞEY SORUCAM SİZ NERDEN BİLİYOSUNUZ BOŞANDINI..madem sormamışınız
elbette söylemez.
fakat kendinden emin bir erkek bosandıgını tanısırken soylemese bile ilisikinin adı konununca soylemeliydi.
belki cinsel bir sorunu var... (?)
o yuzden bosuna zaman kaybetmeyip gozunu karartıp sor bence. simdi daha iyi kozlar senin elinde,
"neden sakladın ben tesadufen ogrendim o arkadasımı desifre etmek istrmiyorum ama sana saygı duydugum icin kurcalamak istemezken ben, sen hic mi dusunmedin boyle bir gerekliligi gormedin" diyebilirsin
başka bir şehirdeki ortak bir arkadaşımızdan, fakat detayları o da bilmiyor,
ve siz hala bu adama güvenerek evlenmek istiyorsunuz öylemi ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?