- 14 Haziran 2016
- 356
- 72
- 13
- 30
Biraz bekle yüklenir bende de oluyor öyledenedim de yuklenmiyor ki bi saat bekliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz bekle yüklenir bende de oluyor öyledenedim de yuklenmiyor ki bi saat bekliyor
Kendine haksızlık etme ben ne burunlar gördüm burda. Kenarlar çökmüş gibi dolgu yaptırırsan düzelir bencehele sukur oldu buyrun estetikli burnum.hangi dr a gitsem ucube muamelesi goruyorum.
Bende onu diyorum demekki iyi birşey degilki kendilerine yapmıyırlar ben kendi adıma söyleyim ben nıye yaptırdım nasıl bu kadar saf oldum kendime kızıyorum kendime bu kazıgı nasıl attım kendi ayagıma sıktım resmenoyle de deme ya hu.sonucta biz gidiyoruz yapin yapin diye.esi icin burnu sorun olmayabilir.ya bende 18 imde yaptirmistim keske elletmeeymisim diyorum.yasi kucukken yaptirulmamali.etrafiniza bunu soyleyin bence
oldu artik kendini sev geri donusu yok.takilna bosverBende onu diyorum demekki iyi birşey degilki kendilerine yapmıyırlar ben kendi adıma söyleyim ben nıye yaptırdım nasıl bu kadar saf oldum kendime kızıyorum kendime bu kazıgı nasıl attım kendi ayagıma sıktım resmen
ahaha ben etmiyorum inlar ediyo.sen bu burunla bunca sene nasil yasadin diyen mi istersin.bu burun degil baska bisiy diyen mi ouw anlatsam cok uzun.velhasilikelam kizlar bu yaz kararliyim cesaretliyim yaptircam amma kime:)Kendine haksızlık etme ben ne burunlar gördüm burda. Kenarlar çökmüş gibi dolgu yaptırırsan düzelir bence
Hadi ya ne biçim doktor bunlar niye böyle konuşuyorlar ki sen sorun görmüyorsan memnunsan boşver. Önceki burnun nasıldı kiahaha ben etmiyorum inlar ediyo.sen bu burunla bunca sene nasil yasadin diyen mi istersin.bu burun degil baska bisiy diyen mi ouw anlatsam cok uzun.velhasilikelam kizlar bu yaz kararliyim cesaretliyim yaptircam amma kime:)
bende memnun degilim elbette memnun olunacak bi tarafi yok goruldugu uzre zatenHadi ya ne biçim doktor bunlar niye böyle konuşuyorlar ki sen sorun görmüyorsan memnunsan boşver. Önceki burnun nasıldı ki
İnşallah ikinci ameliyat istediğin gibi olurbende memnun degilim elbette memnun olunacak bi tarafi yok goruldugu uzre zaten
amin kizlar.insallahİnşallah ikinci ameliyat istediğin gibi olur
İnsanların soyledıklerine takılma kötü bi burun degil sadece eksiklikleri var onlarda halloluramin kizlar.insallah
Daha yeni ameliyatın bir aya kadar düzeliyor oBen tam olarak nefeste alamıyorum o ne Zaman düzelir acaba
Canim daha 20 gün olmuş bekle bi sisliklerin insin ondan sonra yorum vKızlar ben 20 gün önce burnumu yaptirdim Kemeri gitmiş üst kısım cok güzel ama alt kanatlar ve delikler aynı büyük duruyo genişliğinde oyle sanlı ameliyat degil gibi yani moralim cok bozulduonlar düzelir mi Zaman geçtikçe acaba
Mersin sistem hastanesinde Cüneyt Bozkurta gidin asla pişman olmazsınızahaha ben etmiyorum inlar ediyo.sen bu burunla bunca sene nasil yasadin diyen mi istersin.bu burun degil baska bisiy diyen mi ouw anlatsam cok uzun.velhasilikelam kizlar bu yaz kararliyim cesaretliyim yaptircam amma kime:)
O Ada'm herkese tek tip burun yapıyor küçük ve kalkık e o burun da doğal olarak herkese yakışmıyorArkadaşlar ameliyat olalı 2 yıl olmasına rağmen şişlikler var biraz. En az bir yılda burnun sekli oturuyor. Üzmeyin kendinizi . Dikkat edin darbelere karşı.Ameliyat düşünenler Mersin sistemdeki Cüneyt Bozkurta görünün. Benim burnum eskisinden çok bambaskA adam harika üstelik kulak burun boğazcı olduğundan nefes alıp verme konusunda sıkıntı olmuyor
Ben de gördüm hastalarını ve Benim de en yakın arkadaşım ameliyat oldu ona da cok yakıştı size de yakışmış yaptığı burun güzel ama her yüze gitmiyor MalesefAmeliyat ettiği başka hastalarda gördüm baya güzeldi.Benimde gözlerim iri. Doğal bir burun olmuş diyorlar