Yeni burnumu beğenmedim!! (Fotolu)

hele sukur oldu buyrun estetikli burnum.hangi dr a gitsem ucube muamelesi goruyorum.

Eklentiler

• 2016-07-10 15.24.14.webp
    2016-07-10 15.24.14.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 302
oyle de deme ya hu.sonucta biz gidiyoruz yapin yapin diye.esi icin burnu sorun olmayabilir.ya bende 18 imde yaptirmistim keske elletmeeymisim diyorum.yasi kucukken yaptirulmamali.etrafiniza bunu soyleyin bence
Bende onu diyorum demekki iyi birşey degilki kendilerine yapmıyırlar ben kendi adıma söyleyim ben nıye yaptırdım nasıl bu kadar saf oldum kendime kızıyorum kendime bu kazıgı nasıl attım kendi ayagıma sıktım resmen

Bende onu diyorum demekki iyi birşey degilki kendilerine yapmıyırlar ben kendi adıma söyleyim ben nıye yaptırdım nasıl bu kadar saf oldum kendime kızıyorum kendime bu kazıgı nasıl attım kendi ayagıma sıktım resmen
oldu artik kendini sev geri donusu yok.takilna bosver

Kendine haksızlık etme ben ne burunlar gördüm burda. Kenarlar çökmüş gibi dolgu yaptırırsan düzelir bence
ahaha ben etmiyorum inlar ediyo.sen bu burunla bunca sene nasil yasadin diyen mi istersin.bu burun degil baska bisiy diyen mi ouw anlatsam cok uzun.velhasilikelam kizlar bu yaz kararliyim cesaretliyim yaptircam amma kime:)

ahaha ben etmiyorum inlar ediyo.sen bu burunla bunca sene nasil yasadin diyen mi istersin.bu burun degil baska bisiy diyen mi ouw anlatsam cok uzun.velhasilikelam kizlar bu yaz kararliyim cesaretliyim yaptircam amma kime:)
Hadi ya ne biçim doktor bunlar niye böyle konuşuyorlar ki sen sorun görmüyorsan memnunsan boşver. Önceki burnun nasıldı ki

Kızlar ben 20 gün önce burnumu yaptirdim Kemeri gitmiş üst kısım cok güzel ama alt kanatlar ve delikler aynı büyük duruyo genişliğinde oyle sanlı ameliyat degil gibi yani moralim cok bozuldu:KK43: onlar düzelir mi Zaman geçtikçe acaba
Canim daha 20 gün olmuş bekle bi sisliklerin insin ondan sonra yorum v
Yap bence

Benim ilk hafta ile 1 sene sonrası arasındaki tek fark hafif bir şişlikti o da indi.şekli aynı.nefesim de ilk günkü gibi kapalı.özellikle gece.tekrar ameliyat dedi başka kbbye gittim.umarım senin değişir silassing

Mersin sistem hastanesinde Cüneyt Bozkurta gidin asla pişman olmazsınız

Arkadaşlar ameliyat olalı 2 yıl olmasına rağmen şişlikler var biraz. En az bir yılda burnun sekli oturuyor. Üzmeyin kendinizi . Dikkat edin darbelere karşı.Ameliyat düşünenler Mersin sistemdeki Cüneyt Bozkurta görünün. Benim burnum eskisinden çok bambaskA adam harika üstelik kulak burun boğazcı olduğundan nefes alıp verme konusunda sıkıntı olmuyor

Eklentiler

• 20150201124813_IMG_0191.webp
    20150201124813_IMG_0191.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 253
Arkadaşlar ameliyat olalı 2 yıl olmasına rağmen şişlikler var biraz. En az bir yılda burnun sekli oturuyor. Üzmeyin kendinizi . Dikkat edin darbelere karşı.Ameliyat düşünenler Mersin sistemdeki Cüneyt Bozkurta görünün. Benim burnum eskisinden çok bambaskA adam harika üstelik kulak burun boğazcı olduğundan nefes alıp verme konusunda sıkıntı olmuyor
O Ada'm herkese tek tip burun yapıyor küçük ve kalkık e o burun da doğal olarak herkese yakışmıyor

Ameliyat ettiği başka hastalarda gördüm baya güzeldi.Benimde gözlerim iri. Doğal bir burun olmuş diyorlar

Eklentiler

• IMG_20150310_214926.webp
    IMG_20150310_214926.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 264
Ameliyat ettiği başka hastalarda gördüm baya güzeldi.Benimde gözlerim iri. Doğal bir burun olmuş diyorlar
Ben de gördüm hastalarını ve Benim de en yakın arkadaşım ameliyat oldu ona da cok yakıştı size de yakışmış yaptığı burun güzel ama her yüze gitmiyor Malesef

Back
X