Yeni burnumu beğenmedim!! (Fotolu)

Benim burnunuz

Benim burnunuzun şekli değişir güzel olur gibi bir yorumum olmadi sadece burun bir ameliyat geçirdiği için şişer ve iner neredeyse buradaki insanların çoğu aynı durumu yaşadı alçıdan çıktığı gibi kalmaz şişlikler bundan bahsettim, "alçıdan çıkınca neyse odur" yorumunuza yanlış dedim ve hala da diyorum yorum yapma özgürlüğüm var ki bunları yazabiliyorum biraz saygılı olmayı öğrenin.
Siz öyle diyorsunuz ben de diyorum ki "benim burnum alçıdan çıkan neyse o" var mı bir diyeceğiniz?benim yaşadığım hakkında yorum yapma özgürlüğünü size vermiyorum.kendi yaşantınızı anlatabilirsiniz.o da beni ilgilendirmez;ki saygı budur.bir insan birşeyi paylaşırken "hayır yanlışsın" diyemezsin.o benim yaşantımdır seni de ilgilendirmez.şimdi tekrar düşün bakalım saygısız kim.

Benim de herkes gibi ne yaşadığımı paylaşmaya hakkım var.Biri kalkıp "yanlış bilgi vermeyelim"derse,asıl ben o kişiye "saygısızsın" derim,ki demedim.sadece "size ne"diyorum.Sıkıntı içerisindeki silassing arkadaşımla aynı durumdayım ve yaşantımı anlatıyorum.Lütfen benim yazdıklarıma yorum yapmayın,bu hakkı size vermiyorum ve de muhatabım bu konuyu açan kişi,siz değilsiniz.Siz böyle bişey yaşamamış olabilirsiniz,bunu ancak yaşayan bilir,hele ki doğru yanlış diye yargılama hakkına hiç sahip değilsiniz.İnsanlar yaşadıklarını paylaşmakta bu forumda özgür.Ama yanlış ama doğru,bu sadece "paylaşan kişiyi" ilgilendirir.

Resimlerden gördüm kadariyla yuzunuz biraz genisce yani kanatlarin siritmiyo...minnak bi burun kanati gitmez gibime geliyo

Kızlar ben 20 gün önce burnumu yaptirdim Kemeri gitmiş üst kısım cok güzel ama alt kanatlar ve delikler aynı büyük duruyo genişliğinde oyle sanlı ameliyat degil gibi yani moralim cok bozuldu:KK43: onlar düzelir mi Zaman geçtikçe acaba
bence çok güzel olmuş yanlış düşünüyorsun

Ha bir de siz mi karıştınız..afedersiniz ama size ne.3.şahıs olduğunuzdan yaptığım paylaşım sizi neden rahatsız etti de arkadaşı savunma ihtiyacı duydunuz.kötü bir tecrübe evet,ve ben de bunu paylaştım.kimsenin yanlış doğru deme hakkı yok,sizin de bunu diyen kişiyi savunma hakkınız yok.bu durum ben ve silassing arasında bir paylaşım.lütfen 3.şahıs olarak yorum yapmayın işinize bakın.ben gayet sakinim.sakinleştirme görevinin de size verildiğini sanmıyorum.

Konuyu açan arkadaştan özür dileyerek bu yazıya son kez cevap veriyorum, tek bir noktaya odaklanıp ona göre yazmışsınız. Ben ameliyat sürecimde sizi de takip ettim özge denilen arkadaşıda takip ettim, ufak bir yalnış anlaşılmayı bence bu şekilde uzatmamanız gerekirdi, agresif ve saldırgan tavır sergileyince bir şey geçmiyor elinize, elimize.. Herkese açık olan bir platformda yazdığınızı unutmayın, eğer iki kişi arasında olduğunu düşünüyorsanız özel mesaj kutusunu kullanabilirsiniz. Ben işime bakmaya gidiyor size iyi niyet iyi düşünce diliyorum ..

Back
X