- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 31
Valla aynı durumdayım . Üstelik sonra acıyor bemimki .arkadaşlar peki bu burun içindeki deniz suyunu düzenli kullanmama rağmen oluşan pıhtılar ne kadar süre sonra bitecek,kendim kulak çöpüyle çıkardığımda burnum tamamen açılıyor ama tekrardan oluştuğunda tıkıyor yine.Bilgisi olan var mıdır acaba?
Merhab yine 3 ay 6 ay arasi dicem kizacaksiniz ama.bu boyle yapacak baska birseu yok.Bende hala kulak cubugu ile sumuk cikariyorum :) 7.ayima.girdimarkadaşlar peki bu burun içindeki deniz suyunu düzenli kullanmama rağmen oluşan pıhtılar ne kadar süre sonra bitecek,kendim kulak çöpüyle çıkardığımda burnum tamamen açılıyor ama tekrardan oluştuğunda tıkıyor yine.Bilgisi olan var mıdır acaba?
cok tesekkur ederim cevabınız için biraz da olsa içim rahatladı:) kendimi buna da hazırlasam iyi olur,su akıp yolunu bulcak aslında çok tasalanmak da yanlış:):)Merhab yine 3 ay 6 ay arasi dicem kizacaksiniz ama.bu boyle yapacak baska birseu yok.Bende hala kulak cubugu ile sumuk cikariyorum :) 7.ayima.girdim
Kontrollere gittiğimizde doktorlar burunlara neler neler yapıyor darbe gelmediği müddetçe burnun bozulma ihtimali yok bence, ilk haftamın sonunda tamponlarımı aldırmaya gittiğimde sağ taraftaki tampon çıkarken burnum yamuldu sandım cekerken cok fazla zorlandı gibi hissettim ama hiçbir şey olmadı hatta üzerine ödemin inmesi için yapıştırılan flasterleri doktor öyle sert yapıştırdı ki içimden kesin burun çöktü dedim ama her şey doktorun kontrolündeydi. Yatarken bi tık zor oluyo eskisi gibi sağa-sola dönememek, yüz üstü yatamamak buna dikkat edilmezse belki olabilir onun dışında durduk yere burnun şekli bozulmaz benim fikrim.
Cildiricam ya uyuyamıyorum burnumun tikanilkligindan nefes alamıyorum içi dolu sumkuremiyorumdeniz suyuda bir şeye yaramıyor kafayı yicem yaaaa
Gülmek yemek çiğnemek şekline zarar vermez inşallah şuan hala atelli Çarşamba cikicak atel bugün pazartesi...
Çok çok doğal güle güle kullanÇoook teşekkürlerburaya ameliyatta çekilmiş resmini eklesem burnumun yorum yapar mısınız oturdukça nasıl olur falan şuan çok heyecanlıyım yeni ya :)
Hosgeldin :) sen yokken hepimiz burnumuzu yaptirdik ..Senin ne kadar oldu yaptirali ♡
Ovv bayagi onceymis memnunmusunuz?Ben yaptirali 19 Yil oldu fotograflarimi paylasacagim beni takip edebilirsin
Geçmiş olsun öncelikle güle güle kullanın yeni burnunuzu :)Kizlarr yaa benimde 13. Günüm ama ödüm patlıyor bir şey olcak sekli yamulcak darbe gelcek diyeBurun tam olarak ne zaman kaynar
Mesela arada giyinirken elim hafif burnuma çarpıyor az önce yegenim opucem diye burnumu öptü ee burun yeni olunca ufak bir şeyi bile sert hissediyosun korktum bende burnum yamulcak şekline bir şey olcak diye bir şey olur mu sizceya düşerse burnum ya bozulursa yamulursa
Merhaba benim de sadece sağ tarafta burun içi daralmış flaşla baktığımda görebiliyorum. Solda hiç birşey yok. Bugün 13. günüm ve doktorum bugüne kadar hiç bir temizleme suyu vs. vermedi. Yarın gidicem kendi temizleyeceğini söyledi. Hiç temizlenmediği için bu kadar zamanda etler yapışmış olabilir mi çok endişeliyimBenim 2 ay oldu olalı
Hala hafif şişlik var ve burun içi daraldı sizde de mi oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?