Kesinlikle inecektir benim burnum da dediğiniz gibiydi flaster yapıştırıldıktan sonra yüzde 50si indi, geri kalan yüzde 50 de peyder pey 1 yıla yayılarak inecek sanırımBugün atelim çıktı, şu an sadece bantlı ama uc kısmı ödemli, umarım iner
Canim tampon çıkana kadar inmez bence, benim 10.gun, 4.gunden sonra azalmaya başlıyorKızlar dün ameliyat oldum bugun 2. Gün .
Şişlikler ne zaman iner
Ayy hadi darısı başıma :)Kesinlikle inecektir benim burnum da dediğiniz gibiydi flaster yapıştırıldıktan sonra yüzde 50si indi, geri kalan yüzde 50 de peyder pey 1 yıla yayılarak inecek sanırım
3 ay gecse biraz rahatlariz ama herhalde :)Sislikler 6 ay 1 yila kadar inmez indi sanarsiniz ama.inmez
Rahatlarsiniz evet ama 4. Ay hatta 5. Ay daha rahatlarsiniz 3 ay pek fark etmiyor ic olarak ic odemler inecek cunki3 ay gecse biraz rahatlariz ama herhalde :)
Bunlari dr temin etmiyormu devletmi? Benim 3.gun tampon alindiYarın muaneye gidicem oksijenli su kulak çubuğu falan istedi doktor. Tamponlarimi alicak acaba
Bunlari dr temin etmiyormu devletmi? Benim 3.gun tampon alindi
Nasıl güzel nasılEki Görüntüle 2306559 suraya bir 7.ay koyayim bekliyorum herkesten hatunlar
Cook tesk ederim canimm sizinde cok guzel olsum insallahNasıl güzel nasılbin kere maşallah
Sasirdim yani belkide haklidirlar ,nerdeyse ameliyatida sen yap dicekmis :)) ,devlet odemiyor demekki o kadariniBenim ki devlet.. ateli burun sargisini mavi kalemi falanda ben alıp götürdüm. Bir sürü hap yazmış onlarida aldım yarında oksijenli su ve deniz suyu mu ne ondan alcam
Ben de kalın deriliyim. Benim de 3. Haftam bitiyor ama hiç bir değişiklik yok bendeben kalın deriliyim 3.haftam bitiyor özellikle 3.haftanın içindeyken çok bariz derecede bi fark oluştu inanamadım ödemlerin sanki tamamı gitmiş gibi ama daha 1 ay bile olmadı sanırım dokunun verdiği tepkiyle ve deri yapısıyla da alakalı
6. Aya kadar burun biraz daha küçülür o zaman değil mi ?Rahatlarsiniz evet ama 4. Ay hatta 5. Ay daha rahatlarsiniz 3 ay pek fark etmiyor ic olarak ic odemler inecek cunki
Tabiii ucu iner sirti iner yanlar birqz daha sonra in3r ici bile yeni indi inan6. Aya kadar burun biraz daha küçülür o zaman değil mi ?
Ben dikişlerimi aldırmaya gittiğimde nefes alamıyorm hala dedim . İç ödemleriminin çok fazla olsuğunu ından oldupunu sprey kullanmamı falan söylediler .
Peki kanatlar da daraliyor mu biraz?Tabiii ucu iner sirti iner yanlar birqz daha sonra in3r ici bile yeni indi inan
Tabiiki sisse inecek kanatlar daralmaz sisleri iner sekillenir,ucta bi nevi keskinligin kaybeder inerPeki kanatlar da daraliyor mu biraz?
Bir de burun ucu daha geriye gidiyor mu yan pfofilden bakinca?
Çok teşekkür ederim :) umarım benim de sizinki gibi güzel olur :)Tabiiki sisse inecek kanatlar daralmaz sisleri iner sekillenir,ucta bi nevi keskinligin kaybeder iner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?