Yeni Burun estetiği yaptıranlar

Bugün atelim çıktı, şu an sadece bantlı ama uc kısmı ödemli, umarım iner
Kesinlikle inecektir benim burnum da dediğiniz gibiydi flaster yapıştırıldıktan sonra yüzde 50si indi, geri kalan yüzde 50 de peyder pey 1 yıla yayılarak inecek sanırım

Benim ki devlet.. ateli burun sargisini mavi kalemi falanda ben alıp götürdüm. Bir sürü hap yazmış onlarida aldım yarında oksijenli su ve deniz suyu mu ne ondan alcam
Sasirdim yani belkide haklidirlar ,nerdeyse ameliyatida sen yap dicekmis :)) ,devlet odemiyor demekki o kadarini

Ben de kalın deriliyim. Benim de 3. Haftam bitiyor ama hiç bir değişiklik yok bende

Rahatlarsiniz evet ama 4. Ay hatta 5. Ay daha rahatlarsiniz 3 ay pek fark etmiyor ic olarak ic odemler inecek cunki
6. Aya kadar burun biraz daha küçülür o zaman değil mi ?
Ben dikişlerimi aldırmaya gittiğimde nefes alamıyorm hala dedim . İç ödemleriminin çok fazla olsuğunu ından oldupunu sprey kullanmamı falan söylediler .

Tabiii ucu iner sirti iner yanlar birqz daha sonra in3r ici bile yeni indi inan

arkadaşlar peki bu burun içindeki deniz suyunu düzenli kullanmama rağmen oluşan pıhtılar ne kadar süre sonra bitecek,kendim kulak çöpüyle çıkardığımda burnum tamamen açılıyor ama tekrardan oluştuğunda tıkıyor yine.Bilgisi olan var mıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…