Yeni Burun estetiği yaptıranlar

Benim de merak ettiğim bu burun ucum eskisi gibi büyük görünüyor gözüme . Acaba iner mi , bunsefer indikçe dikliği gider mi ben hiç beğenmedim ya .

Merhaba kizlar 6 gun once burun estetigi oldum, acik ameliyatti. Kanatlardan da kesildi. Ilk iki gun yuzum daha sisti, ozellikle yanaklarim. Simdi sisler azaldi, yani disaridan bakanlar farkedemez ama ben yanaklarimda sislik hissediyorum uyaninca. Kalin derili burnum var ve burun ucum tas gibi su an. Sorun su, ameliyattan sonra gulusum bozuldu. Gulunce hafifce disetleri gozuken bir insandim ve simdi ust dislerimin yarisi gozukmuyor ve gulerken dudagim yukari kalkar bayagi kalin dururdu, simdi ipincecik oldu, gulerken yukari kalkmiyor. Zaten tam olarak gulemiyorum, agzim aciyor. Bu durum gecici midir kizlar? Geciciyse ne kadar surede gecer? Yasayanlar cevap yazarsa cok memnun olurum.

Daha çok erken, birinci aydan sonra normale yakınlaşıyor yüzünüz, gülüşünüz vs. Dördüncü ayda artık burun ameliyatı yaptırdığınızı bile unutabiliyorsunuz. ama ucunun sertliğinin geçmesi baya uzun zaman alıyor

Cok tesekkur ederim, sizde de bu sorunlar olmus muydu acaba?

Ya ben anlamıyorum doktorlarınız size bunlarla alakalı bilgi vermemiş miydi? Sadece sizin için sormuyorum. Bu tür mesajları çok fazla görüyorum. Dudağım oynamıyor, ağzım açılmıyor, ruj sürme hareketi yapamıyorum... Benim bunların hepsini söylemişti doktorum. Hadi doktorlar söylemiyor peki internetten baktığınızda ameliyat sonrası oluşan durumlar zaten var. Bakın şekliyle ilgili ya da hissettiğimiz tuhaflıklarla ilgili harika bir platform. Ama araştırmadan da her şeyi sormasak aslında.

Doktorum odem olacagini soyledi ama ben daha once burun estetigi yaptirmis bir insanin surecine sahit olmadim ve dolayisiyla bu odem durumunun yuz hattini nasil etkiledigini bilmiyordum. Sabah uyandigimizda yuzumuzun sismesi gibi ya da burnun oldugundan daha buyuk gozukmesi gibi ya da goz bolgesinin sismesi gibi durumlari internette gordugum fotograflarda algilayabildim yalnizca. Doktorlarin before/after calismalarinda da gulus degisikligine rastlamadim ve haliyle bu durumu yadirgadim. Ameliyat oncesi gulusun etkilenecegini bilmiyordum. Iki gundur yabanci forumlar dahil bir suru yeri tariyorum. Evet bu bana ozel bir durum degil ve ben de tecrubeli insanlardan bu konuda bilgi edinmek istiyorum. Ameliyat sonrasi surec, hem fiziksel hem psikolojik acidan oldukca zorlayici zaten. Size daha anlayisli olmanizi tavsiye ediyorum. Yardimci olmak zorunda degilsiniz, tipki sacma buldugunuz bir soruya cevap yazmak zorunda olmadiginiz gibi.

ben de bu yaşıma kadar hep ertelemiştim ama inanın korkulacak hiçbir şey yok operasyonların konfor ve güvenliği artık maksimumda, anestezide zaten uyuduğunuz anı bir de uyandığınız anı hatırlayacaksınız op sonrası da ne ağrı ne de sızı oluyor.Ben keşke bu zamana kadar bekletmeseydim diyorum bile, iyi ki yaptırmışım.Doktorunuza güvenmek ve sonrasında da biraz sabır :)

Ben eskiyim aslında ama uzun süredir giriş yapmamıştım eski şifremi unuttum yeni şifre aldım. Özlemişim ya bensiz neler yaptınız?

Kızlar, kalın derili olanlar, sizce 10.gun ile 1. ay arasında fark oluyor mu?
ben kalın deriliyim 3.haftam bitiyor özellikle 3.haftanın içindeyken çok bariz derecede bi fark oluştu inanamadım ödemlerin sanki tamamı gitmiş gibi ama daha 1 ay bile olmadı sanırım dokunun verdiği tepkiyle ve deri yapısıyla da alakalı

Bugün atelim çıktı, şu an sadece bantlı ama uc kısmı ödemli, umarım iner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…