- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 31
Cok tesekkur ederim, sizde de bu sorunlar olmus muydu acaba?Daha çok erken, birinci aydan sonra normale yakınlaşıyor yüzünüz, gülüşünüz vs. Dördüncü ayda artık burun ameliyatı yaptırdığınızı bile unutabiliyorsunuz. ama ucunun sertliğinin geçmesi baya uzun zaman alıyor
Daha fazlası olduğu için ikinci ameliyatı olacağım önümüzdeki aylarda:)) Sizinkiler çok normal, herkesin yaşadığı normal süreci yaşıyorsunuzCok tesekkur ederim, sizde de bu sorunlar olmus muydu acaba?
Ya ben anlamıyorum doktorlarınız size bunlarla alakalı bilgi vermemiş miydi? Sadece sizin için sormuyorum. Bu tür mesajları çok fazla görüyorum. Dudağım oynamıyor, ağzım açılmıyor, ruj sürme hareketi yapamıyorum... Benim bunların hepsini söylemişti doktorum. Hadi doktorlar söylemiyor peki internetten baktığınızda ameliyat sonrası oluşan durumlar zaten var. Bakın şekliyle ilgili ya da hissettiğimiz tuhaflıklarla ilgili harika bir platform. Ama araştırmadan da her şeyi sormasak aslında.Merhaba kizlar 6 gun once burun estetigi oldum, acik ameliyatti. Kanatlardan da kesildi. Ilk iki gun yuzum daha sisti, ozellikle yanaklarim. Simdi sisler azaldi, yani disaridan bakanlar farkedemez ama ben yanaklarimda sislik hissediyorum uyaninca. Kalin derili burnum var ve burun ucum tas gibi su an. Sorun su, ameliyattan sonra gulusum bozuldu. Gulunce hafifce disetleri gozuken bir insandim ve simdi ust dislerimin yarisi gozukmuyor ve gulerken dudagim yukari kalkar bayagi kalin dururdu, simdi ipincecik oldu, gulerken yukari kalkmiyor. Zaten tam olarak gulemiyorum, agzim aciyor. Bu durum gecici midir kizlar? Geciciyse ne kadar surede gecer? Yasayanlar cevap yazarsa cok memnun olurum.
Doktorum odem olacagini soyledi ama ben daha once burun estetigi yaptirmis bir insanin surecine sahit olmadim ve dolayisiyla bu odem durumunun yuz hattini nasil etkiledigini bilmiyordum. Sabah uyandigimizda yuzumuzun sismesi gibi ya da burnun oldugundan daha buyuk gozukmesi gibi ya da goz bolgesinin sismesi gibi durumlari internette gordugum fotograflarda algilayabildim yalnizca. Doktorlarin before/after calismalarinda da gulus degisikligine rastlamadim ve haliyle bu durumu yadirgadim. Ameliyat oncesi gulusun etkilenecegini bilmiyordum. Iki gundur yabanci forumlar dahil bir suru yeri tariyorum. Evet bu bana ozel bir durum degil ve ben de tecrubeli insanlardan bu konuda bilgi edinmek istiyorum. Ameliyat sonrasi surec, hem fiziksel hem psikolojik acidan oldukca zorlayici zaten. Size daha anlayisli olmanizi tavsiye ediyorum. Yardimci olmak zorunda degilsiniz, tipki sacma buldugunuz bir soruya cevap yazmak zorunda olmadiginiz gibi.Ya ben anlamıyorum doktorlarınız size bunlarla alakalı bilgi vermemiş miydi? Sadece sizin için sormuyorum. Bu tür mesajları çok fazla görüyorum. Dudağım oynamıyor, ağzım açılmıyor, ruj sürme hareketi yapamıyorum... Benim bunların hepsini söylemişti doktorum. Hadi doktorlar söylemiyor peki internetten baktığınızda ameliyat sonrası oluşan durumlar zaten var. Bakın şekliyle ilgili ya da hissettiğimiz tuhaflıklarla ilgili harika bir platform. Ama araştırmadan da her şeyi sormasak aslında.
Burnunuz alçı alındıktan sonra kalkıklığı indi mi biraz ?
Teşekkür ederim cevabınız içinEvet tampon ve atel alındıktan sonra kalkıklık bi tık azaldı operasyondan sonraki ilk 5 gün baya baya yukarda duruyordu
Hosgeldin :) sen yokken hepimiz burnumuzu yaptirdik ..Senin ne kadar oldu yaptirali ♡Ben eskiyim aslında ama uzun süredir giriş yapmamıştım eski şifremi unuttum yeni şifre aldım. Özlemişim ya bensiz neler yaptınız?
Ooo o zaman zaman içinde dğeişim fotoları atsan ne güzel olur .Ben eskiyim aslında ama uzun süredir giriş yapmamıştım eski şifremi unuttum yeni şifre aldım. Özlemişim ya bensiz neler yaptınız?
Maşallah maşallah. Yüreğime inmeden ben de 7.ayı bir görebilseydim.Eki Görüntüle 2306559 suraya bir 7.ay koyayim bekliyorum herkesten hatunlar
BENDE anlamadim nasil gecti aynaya bakmadim fazla cabuk gecti foto da cekmedim birazda bundan :) yapacak cok isim vardi yorgunluklardan firsatta kalmadi .Kisacasi kendini dinlersen gecmiyor.Maşallah maşallah. Yüreğime inmeden ben de 7.ayı bir görebilseydim.
ben kalın deriliyim 3.haftam bitiyor özellikle 3.haftanın içindeyken çok bariz derecede bi fark oluştu inanamadım ödemlerin sanki tamamı gitmiş gibi ama daha 1 ay bile olmadı sanırım dokunun verdiği tepkiyle ve deri yapısıyla da alakalıKızlar, kalın derili olanlar, sizce 10.gun ile 1. ay arasında fark oluyor mu?
Bugün atelim çıktı, şu an sadece bantlı ama uc kısmı ödemli, umarım inerben kalın deriliyim 3.haftam bitiyor özellikle 3.haftanın içindeyken çok bariz derecede bi fark oluştu inanamadım ödemlerin sanki tamamı gitmiş gibi ama daha 1 ay bile olmadı sanırım dokunun verdiği tepkiyle ve deri yapısıyla da alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?