Aynen ben de utanmasam dışarda da takicam müthiş bir şey
Dusmez o dusme ne biliyomusun burun ucu odemden dolayi burnu dik gosteriyo biraz daha dogallasmasi demek dusmesi ayri bi kavram kikirdak duser mesela o direk revizyona gider odem gidince ki sende odem yok gayet gzl olucakYok canim burnunun suanki kalkikligi cok guzel yuzun yuvarlak braz yakisiyor sana
Ya zaten ben kendim istedim boyle olmasini cok dogal olsun cok kalkik olmasin dedim saolsun tam istedigim gibi yapti beni cok iyi dinledi
Ama sonradan burada ucu dusuyo gbi seyler okuyup gorunce acaba duscekmi diye korku sardi. Suanki goruntusunden cok memnunum dusmesin yeter.
Cunku zaten cok normal kalkiklikda duz sayilir duserse cok uzun gorulur
Peçeteyi 3-4 cm inceltip sokup içinde döndürüyorum düşen dikişleride görüyorum her gün geliyor hem temizleniyorjurjum biliyomusun en cok burnumu karistirmayi ozledim girmiyo o parmak mumkun degil serce bile dusun
Onu bende yapiyorum aslinda kulak cubugu zaten hakgetire tonla.bitirdim pomadlari surerken ve sumuk temizliginde pecete tikim vardi hisirdamasina sinir olurdum bu sayede onu da yendim su hayatta olmaz denilen ne varsa oldu benim acimdan :) bir de benim sinuzlerde temizlendi 2.ayim hala deli gibi mukozalar inmeue calisiyo bu 2 ay icind3d3 2 kere grip oldum sansima benimPeçeteyi 3-4 cm inceltip sokup içinde döndürüyorum düşen dikişleride görüyorum her gün geliyor hem temizleniyor
Fazlasiyla dogal saol canim insallah oyle olurDüşme dedikleri doğallık kazanıyor çok çok dusmez çok kalkık yapılmadı ise, korkma :) genelde başta begendinmi öyle kalır daha da düzelir :) iyilesmeisnde sorun cikmasin yeter
Dusmez o dusme ne biliyomusun burun ucu odemden dolayi burnu dik gosteriyo biraz daha dogallasmasi demek dusmesi ayri bi kavram kikirdak duser mesela o direk revizyona gider odem gidince ki sende odem yok gayet gzl olucakfistikk
Korkma canim 2. Gun sismeye basliyor yarindan itibaren yavas yavas inmeye basliycak
Onlar 3 gun doldumu inecek ben sincaba tavsana benzemistim.yuzume bakan herkes ciddiyetini kaybediyordu yanaklarim ceneme kadar sismistim :) sonra indi goz cevrenden yanaklarina cenene inip kaybolacak
Çoook teşekkürlerburaya ameliyatta çekilmiş resmini eklesem burnumun yorum yapar mısınız oturdukça nasıl olur falan şuan çok heyecanlıyım yeni ya :)
Ben ilk gün şişip sonra inmeye başladığını düşündüğüm için havalardaydım ooo ne güzel hiç şişliğim yok diyeKorkma canim 2. Gun sismeye basliyor yarindan itibaren yavas yavas inmeye basliycak
Biliyorum zor sabir gerektiriyor dayan tamponlarin cikinca hepsi gecicek
Bugün 3. Günüm yavaş yavaş kaybolurlar öyleyseOnlar 3 gun doldumu inecek ben sincaba tavsana benzemistim.yuzume bakan herkes ciddiyetini kaybediyordu yanaklarim ceneme kadar sismistim :) sonra indi goz cevrenden yanaklarina cenene inip kaybolacak
Bursa murat cerana oldum :)Çok güzel duruyooor, maşallaaah, kime oldunuz acaba?
Yaa ben hic sismedim de morarmadimda bi gram morlugum olmadi sislik gozle gornmiycek kadar azdiOnlar 3 gun doldumu inecek ben sincaba tavsana benzemistim.yuzume bakan herkes ciddiyetini kaybediyordu yanaklarim ceneme kadar sismistim :) sonra indi goz cevrenden yanaklarina cenene inip kaybolacak
Agrin olmasinda sislik olsun bisi olmaz zaten burun ameliyati sonrasi insan kendini oyle bir cirkin hissediyorki bi sure makyaj falan yapamiyorsun rahatca dus alamiyosun mikroplu gbi hissediyodm kendimiBen ilk gün şişip sonra inmeye başladığını düşündüğüm için havalardaydım ooo ne güzel hiç şişliğim yok diyeinan şuan avatar gibiyim görsen kaçarsın
Ben 3 gun tombis surat oldum ama morluk hiic olmadi piezzo denen cihazla yaptiklarindan artik takur tukur kirma isi yok sekillendirme var ondan yoksa morarirdim benim ileri derece burun yapilandirmasi ondan kucuk bi operasyon deil kuzu ama yin3 moraran olabiliyo simdi bana yapilan islemler hassas tenli birine yapilsa morarirdi,Yaa ben hic sismedim de morarmadimda bi gram morlugum olmadi sislik gozle gornmiycek kadar azdi
Yarina dagilmazsa benden selam soyle :)) saka bir yana gundne gune inip yokolucak cooook su ic ama coooook emi basucuna siseyi koy dikle ic :)Bugün 3. Günüm yavaş yavaş kaybolurlar öyleyse
Evet , insan başına gelecekleri biliyor aslında yıllarca araştırarak oldum bu ameliyatı ama yinede yaşayınca anlıyormul o psikolojiyi . Sanki hep böyle kalacakmış gibiAgrin olmasinda sislik olsun bisi olmaz zaten burun ameliyati sonrasi insan kendini oyle bir cirkin hissediyorki bi sure makyaj falan yapamiyorsun rahatca dus alamiyosun mikroplu gbi hissediyodm kendimi
Derhal uyguluyorumYarina dagilmazsa benden selam soyle :)) saka bir yana gundne gune inip yokolucak cooook su ic ama coooook emi basucuna siseyi koy dikle ic :)
Aynen kuzum su serumdur bir nevi ve odem alir ne tarafina cok yatarsan ora siser odem olur dayanabilirs3n sirt ustu yatin hepDerhal uyguluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?