Yeni Burun estetiği yaptıranlar

Dusmez o dusme ne biliyomusun burun ucu odemden dolayi burnu dik gosteriyo biraz daha dogallasmasi demek dusmesi ayri bi kavram kikirdak duser mesela o direk revizyona gider odem gidince ki sende odem yok gayet gzl olucak fistikk

Peçeteyi 3-4 cm inceltip sokup içinde döndürüyorum düşen dikişleride görüyorum her gün geliyor hem temizleniyor
Onu bende yapiyorum aslinda kulak cubugu zaten hakgetire tonla.bitirdim pomadlari surerken ve sumuk temizliginde pecete tikim vardi hisirdamasina sinir olurdum bu sayede onu da yendim su hayatta olmaz denilen ne varsa oldu benim acimdan :) bir de benim sinuzlerde temizlendi 2.ayim hala deli gibi mukozalar inmeue calisiyo bu 2 ay icind3d3 2 kere grip oldum sansima benim

Düşme dedikleri doğallık kazanıyor çok çok dusmez çok kalkık yapılmadı ise, korkma :) genelde başta begendinmi öyle kalır daha da düzelir :) iyilesmeisnde sorun cikmasin yeter
Fazlasiyla dogal saol canim insallah oyle olur
Dusmez o dusme ne biliyomusun burun ucu odemden dolayi burnu dik gosteriyo biraz daha dogallasmasi demek dusmesi ayri bi kavram kikirdak duser mesela o direk revizyona gider odem gidince ki sende odem yok gayet gzl olucak fistikk

Korkma canim 2. Gun sismeye basliyor yarindan itibaren yavas yavas inmeye basliycak
Biliyorum zor sabir gerektiriyor dayan tamponlarin cikinca hepsi gecicek

Onlar 3 gun doldumu inecek ben sincaba tavsana benzemistim.yuzume bakan herkes ciddiyetini kaybediyordu yanaklarim ceneme kadar sismistim :) sonra indi goz cevrenden yanaklarina cenene inip kaybolacak

Korkma canim 2. Gun sismeye basliyor yarindan itibaren yavas yavas inmeye basliycak
Biliyorum zor sabir gerektiriyor dayan tamponlarin cikinca hepsi gecicek
Ben ilk gün şişip sonra inmeye başladığını düşündüğüm için havalardaydım ooo ne güzel hiç şişliğim yok diye inan şuan avatar gibiyim görsen kaçarsın

Onlar 3 gun doldumu inecek ben sincaba tavsana benzemistim.yuzume bakan herkes ciddiyetini kaybediyordu yanaklarim ceneme kadar sismistim :) sonra indi goz cevrenden yanaklarina cenene inip kaybolacak
Bugün 3. Günüm yavaş yavaş kaybolurlar öyleyse

Yaa ben hic sismedim de morarmadimda bi gram morlugum olmadi sislik gozle gornmiycek kadar azdi

Ben ilk gün şişip sonra inmeye başladığını düşündüğüm için havalardaydım ooo ne güzel hiç şişliğim yok diye inan şuan avatar gibiyim görsen kaçarsın
Agrin olmasinda sislik olsun bisi olmaz zaten burun ameliyati sonrasi insan kendini oyle bir cirkin hissediyorki bi sure makyaj falan yapamiyorsun rahatca dus alamiyosun mikroplu gbi hissediyodm kendimi

Yaa ben hic sismedim de morarmadimda bi gram morlugum olmadi sislik gozle gornmiycek kadar azdi
Ben 3 gun tombis surat oldum ama morluk hiic olmadi piezzo denen cihazla yaptiklarindan artik takur tukur kirma isi yok sekillendirme var ondan yoksa morarirdim benim ileri derece burun yapilandirmasi ondan kucuk bi operasyon deil kuzu ama yin3 moraran olabiliyo simdi bana yapilan islemler hassas tenli birine yapilsa morarirdi,

Annem bundan 10 sene once burun ameliyatindan cikip avm gidip gezmis yemek yemis hatun dedim oh mis :) benimde canim cok tatli degil ama yani geldim eve cocuk baktim.bende sorumluluk olmasa devirir popomu yatardim.gerci tamponla yasanmaz burunun icinde bisey duruyo sert sert sevm3dim :)

Agrin olmasinda sislik olsun bisi olmaz zaten burun ameliyati sonrasi insan kendini oyle bir cirkin hissediyorki bi sure makyaj falan yapamiyorsun rahatca dus alamiyosun mikroplu gbi hissediyodm kendimi
Evet , insan başına gelecekleri biliyor aslında yıllarca araştırarak oldum bu ameliyatı ama yinede yaşayınca anlıyormul o psikolojiyi . Sanki hep böyle kalacakmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…