Kızlar 23 martta bir ilişkim oldu. Temmuz 10 da ben bitirdim. Aslında amacım bazı şeyleri fark etmesiydi zira çokca konuşmuştum kendisiyle sözlerini tutması konusunda.Söz dediysem maddiyat falan değil arkadaşlarına kaliteli vakit ayırıp bana düzgün vakit ayırmaması üzerineydi. Arkadaş kaldık güya ve iki kere de arkadaş grubuyla buluştuk. Çok konuşma olmadı ara sıra baktığını görüyordum ama adım atmasını konuşmasını beklerdim. Bir baktım ki kendisi sevgili yapmış. Sus kızım dedim bir şey deme ama sessizliğimi iki gün falan koruyabildim ve wp den yardımdır denebilir. Ben anladım ki bu beni hiç sevmemiş ama ısrarla sevdim sen inanmadın falan diyor. Bir de ciddi ilişkiydi aileler falan bir kere dışarda buluşmuştu. 5 ay başka bir ilişki için erken bir vakit değil mi ya ben mi yobazım. Hayır üstüne benle de arkadaş kalacağını falan söylemiş kıza. Ben yardırınca tabi engelledi ve takipten çıktı orası ayrı bir konu ama. Bu ne biçim bir iş bu nasıl bir mide ben mi geri kafalıyım. Bunlar mı çok modern anlamadım gitti.