• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Çağ sevgililiği

Bennulaza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2023
99
54
3
Kızlar 23 martta bir ilişkim oldu. Temmuz 10 da ben bitirdim. Aslında amacım bazı şeyleri fark etmesiydi zira çokca konuşmuştum kendisiyle sözlerini tutması konusunda.Söz dediysem maddiyat falan değil arkadaşlarına kaliteli vakit ayırıp bana düzgün vakit ayırmaması üzerineydi. Arkadaş kaldık güya ve iki kere de arkadaş grubuyla buluştuk. Çok konuşma olmadı ara sıra baktığını görüyordum ama adım atmasını konuşmasını beklerdim. Bir baktım ki kendisi sevgili yapmış. Sus kızım dedim bir şey deme ama sessizliğimi iki gün falan koruyabildim ve wp den yardımdır denebilir. Ben anladım ki bu beni hiç sevmemiş ama ısrarla sevdim sen inanmadın falan diyor. Bir de ciddi ilişkiydi aileler falan bir kere dışarda buluşmuştu. 5 ay başka bir ilişki için erken bir vakit değil mi ya ben mi yobazım. Hayır üstüne benle de arkadaş kalacağını falan söylemiş kıza. Ben yardırınca tabi engelledi ve takipten çıktı orası ayrı bir konu ama. Bu ne biçim bir iş bu nasıl bir mide ben mi geri kafalıyım. Bunlar mı çok modern anlamadım gitti.

Kızlar 23 martta bir ilişkim oldu. Temmuz 10 da ben bitirdim. Aslında amacım bazı şeyleri fark etmesiydi zira çokca konuşmuştum kendisiyle sözlerini tutması konusunda.Söz dediysem maddiyat falan değil arkadaşlarına kaliteli vakit ayırıp bana düzgün vakit ayırmaması üzerineydi. Arkadaş kaldık güya ve iki kere de arkadaş grubuyla buluştuk. Çok konuşma olmadı ara sıra baktığını görüyordum ama adım atmasını konuşmasını beklerdim. Bir baktım ki kendisi sevgili yapmış. Sus kızım dedim bir şey deme ama sessizliğimi iki gün falan koruyabildim ve wp den yardımdır denebilir. Ben anladım ki bu beni hiç sevmemiş ama ısrarla sevdim sen inanmadın falan diyor. Bir de ciddi ilişkiydi aileler falan bir kere dışarda buluşmuştu. 5 ay başka bir ilişki için erken bir vakit değil mi ya ben mi yobazım. Hayır üstüne benle de arkadaş kalacağını falan söylemiş kıza. Ben yardırınca tabi engelledi ve takipten çıktı orası ayrı bir konu ama. Bu ne biçim bir iş bu nasıl bir mide ben mi geri kafalıyım. Bunlar mı çok modern anlamadım gitti.
Gayet normalsiniz yobazlık ne alaka.
Sizinle 4 ay ilişki yaşayıp birkaç ay sonra başkasını bulması normal.Cunku aranızda fazlaca bir muhabbet olmamis.
Ama sorun şu ki tekrar size dönmesi.Ben bunu ergenlik dönemlerinde sevgilim vardı.Onda gördüm.

Kesinlikle normal değil.Tekrar tekrar barışır.Tekrar tekrar başkasına gider.Asla selam bile vermeyin böyle tiplere.

İlişki 4 ay, bittikten sonra geçen süre 5 ay. 😀😀 Fazla abartmıyor musunuz sizce de?
Haklı olabilirsiniz ama biz o 4 ayı biraz bir sene gibi yaşamış olabiliriz yani sanırım.Ben öyle gördüm. Zira başta da niyeti ciddi iki insan olarak buluşturulduk. Hatta kendisi söz için bir sene dolmadan Kasım Aralıkta söz yaparız nişan yaparız diye konuşuyordu.

Çok sevdiği halde ayrılık sonrası hemen başkasını bulan bile var
Üzerinize gül koklanmasını hazmedemediniz sanırım
Normal bu duygular. Bende olsam öyle hissederdim

Çok sevdiği halde ayrılık sonrası hemen başkasını bulan bile var
Üzerinize gül koklanmasını hazmedemediniz sanırım
Normal bu duygular. Bende olsam öyle hissederdim
O da olabilir ama beni asıl öfkelendiren ben onun iyi bir insan olduğuna inanmıştım. Hatta ayrıldığımda da çevreme iyi biri diyip durdum. Böyle biri iyi bir insan mıdır?

Gayet normalsiniz yobazlık ne alaka.
Sizinle 4 ay ilişki yaşayıp birkaç ay sonra başkasını bulması normal.Cunku aranızda fazlaca bir muhabbet olmamis.
Ama sorun şu ki tekrar size dönmesi.Ben bunu ergenlik dönemlerinde sevgilim vardı.Onda gördüm.

Kesinlikle normal değil.Tekrar tekrar barışır.Tekrar tekrar başkasına gider.Asla selam bile vermeyin böyle tiplere.
Ah ah o dört ay da söz nişan bile konuşuldu. Kendisi başta Kasım Aralık diyordu söze nişana sonradan annesine sormadan söylediğini ve annesinin hele bir bir yıl geçsin dediğini söyledi. Benden önce de görücü usulü tanıştığı bir kızla sözlenmiş kızın maddi istekleri üzerine ayrılınmış.

4 ay sürmüş bitmiş bir ilişkide 5 ayda nasıl baskasını bulur diyorsun 😏
4 ay da kendisinin söylediği sözler aile tanışması falan olunca 4 ay 30 gün üzerinden yaşanmış gibi olmuyor da daha çok yaşanmışlıklar üzerine oluyor gibi. Konuşulan o kadar çok şey vardı ki o 4 ay da. Süre 4 ay hissiyatı bir seneden fazla gibi.

Ah ah o dört ay da söz nişan bile konuşuldu. Kendisi başta Kasım Aralık diyordu söze nişana sonradan annesine sormadan söylediğini ve annesinin hele bir bir yıl geçsin dediğini söyledi. Benden önce de görücü usulü tanıştığı bir kızla sözlenmiş kızın maddi istekleri üzerine ayrılınmış.

Tek amaç evlenmek 😂 kişi fark etmiyor demek ki ha sen olmuşsun ha Ayşe Fatma Hayriye 😂

5 ay hiç de uzun değil bence, madem o yeni bir ilişkiye başlamış siz de önünüze bakın.
Ben 5 ay da bir başkasına iki günlük ilişki dahi olsa aşık olamazdım herhalde zira ben sevmediğim biriyle bir ilişki adı altına girmem. Sevdiğim insandan vazgeçsem de içimde o his o duygu oldukça başkasına 5 ay da nasıl aşık olabilirim. Hemde önceki ilişkimi arkadaşım olarak tutarken.

O da olabilir ama beni asıl öfkelendiren ben onun iyi bir insan olduğuna inanmıştım. Hatta ayrıldığımda da çevreme iyi biri diyip durdum. Böyle biri iyi bir insan mıdır?
Bilemiyorum ki. Ayrılık sonrası hemen başkasını bulmayı ayrıldığı kişiye sargısı olan yapmaz bence

4 ay da kendisinin söylediği sözler aile tanışması falan olunca 4 ay 30 gün üzerinden yaşanmış gibi olmuyor da daha çok yaşanmışlıklar üzerine oluyor gibi. Konuşulan o kadar çok şey vardı ki o 4 ay da. Süre 4 ay hissiyatı bir seneden fazla gibi.
Ay gülücem kusura bakma zamanı bükebilme kabiliyetinize puhahaha. O zaman 1 yıl ilişki yaşarsınız bi dahakine yoğun yoğun yaşaya yaşaya 3 4 seneye tekabül ettirirsiniz artık asdfasdff

Beraberken bile arkadaşlarına daha çok vakit ayıran biri ayrılınca 5 ay çok bile beklemiş.
Sizde önünüze bakın boşverin onun ne yaptığını
Teşekkür ederim takıldığım yerden bakan biri şükür yalnız değilmişim. Bende kendimi anormal sanıyordum.

Üzülmekte haklı olabilirsiniz ama erkek için 5 ay uzun bile olabilir, bilemedim.
Evlilik yaşı falan gelmiş biri heralde, sizden önce de sözlenmiş, sizle de aynı şeyleri düşünmüş yani üzerinde evlendirilme baskısı olan bir aileye falan sahip olabilir.

Ay gülücem kusura bakma zamanı bükebilme kabiliyetinize puhahaha. O zaman 1 yıl ilişki yaşarsınız bi dahakine yoğun yoğun yaşaya yaşaya 3 4 seneye tekabül ettirirsiniz artık asdfasdff
Bükebilme kabiliyetim iyidir ama henüz görmediniz. Siz sadece şunu algılayamıyorsunuz sanırım. Bazı insanlarla geçirdiğiniz bir gün size onu bir ömür tanıyormuşsunuz hissi verebilir. Sanırım bunu yaşamadınız bu yüzden size çok komik geliyor.

Back
X