Yeni Çağ sevgililiği

Benim yardırmaktan kastım içimdeki kalan son sözleri söylemek istemedikti. Tutabilir miydim kendimi belki ama iki gün boyunca denedim. İçim soğumadı bir türlü bilsin okusun istedim. Verdiği cevaplar doğrultusunda zaten mantıklı bir açıklaması olmadığını gördüm. Ben biraz içimi dindirdim açıkçası. Bu yanlış da olabilir ama öteki türlüsü de beni düşünceden kurtarmayacaktı

O da olabilir ama beni asıl öfkelendiren ben onun iyi bir insan olduğuna inanmıştım. Hatta ayrıldığımda da çevreme iyi biri diyip durdum. Böyle biri iyi bir insan mıdır?
Adam iyi biri. Öyle olmasa, g.tü başı oynayan bir tip olsa, sizi sevgilisine kötülerdi işgillenmesin diye, ne kezbanlığınız kalırdı ne ruh hastalığınız. Evet kötü adamlar bunu yapıyor, nedense hepsinin hayatından bir borderline kadın geçmiş oluyor. Ben neyim demezler hiç. Sizinle ilişkisi kötü bitmemiş, size kötülük ederek ayrılmamış, hayatındaki insana da açık olmuş. Siz de farkındasınız aslında, adamı kendi içinizde kötüleyerek istemsizce içinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz. Ama buna gerek yok. İyi olmakla ilişki sürdürmek arasında doğrudan bir bağ yok. Siz ikiniz melek olsanız kimya tutmadı mı bi kere, iş bitmiştir.

Evet çok iyi bir insandır kendisi benle buluşup durumlarını herkese kapatıp bana açarak da aslında bana ümit değil sadece bitti demeye çalışıyordu ben aptalımda anlamamışım yorumunuz için teşekkürler.

O da olabilir ama beni asıl öfkelendiren ben onun iyi bir insan olduğuna inanmıştım. Hatta ayrıldığımda da çevreme iyi biri diyip durdum. Böyle biri iyi bir insan mıdır?
Bir insan sizi yeterince sevmedi diye kötü biri mi olacak
Allah Allah ya
Kabullenin artık, adam başta size ciddi yaklaşmış, gerçekten nişan düğün düşünmüş ama sonradan size çok da yoğun şeyler hissetmediğini görmüş ve belki de bu yüzden ilgisiz davranmış
Size bir kabalığı yok, kötü bir lafı yok, yalanı dolanı yok, sadece sizi sevmemiş ve başkasını sevmiş diye niye kötü biri olsun

Yüzde yüz iyi ya da yüzde yüz kötü insan yoktur. Hayat akla karadan ibaret değildir, insan da. Bolca griler vardır. Size kötü gelen başkasına çok da şey olmayabilir. Siz gerçekten kötüsüne denk gelmemiş olabilirsiniz, ya da hayal kırıklığı size böyle keskin düşündürüyordur. Bakın söz ağızdan bir kere çıkmış ve ilişkiniz aylar önce fiilen bitmiş. Wp durum attı, gönderme yapıyor, falan filan bunlar boş işler.

Beni sevmemesine öfkelenmedim. Seviyorum diyip kandırmasına öfkelendim aradaki farkı anlayabiliyor musunuz? Şimdi bu yalan olmuyor mu?

Tamamdır hayatta çoğu şey gri ama sizin falan filan dediğiniz şeyler de o grilikler olmuyor mu?

Tamamdır hayatta çoğu şey gri ama sizin falan filan dediğiniz şeyler de o grilikler olmuyor mu?
Sizin bir şeyi kabullenmeniz lazım hayat kaliteniz açısından, bembeyaz birini ömrünüzde bulamayacaksınız. Çünkü yok. Daha az griye bakacaksınız.

Beni sevmemesine öfkelenmedim. Seviyorum diyip kandırmasına öfkelendim aradaki farkı anlayabiliyor musunuz? Şimdi bu yalan olmuyor mu?
Seviyorum dediği zaman sevdiğini düşünüyordu belki de
İnsanların duyguları değişebilir, böyle bir hakları var
Aradaki farkı anlayabiliyor musunuz

Seviyorum dediği zaman sevdiğini düşünüyordu belki de
İnsanların duyguları değişebilir, böyle bir hakları var
Aradaki farkı anlayabiliyor musunuz
O zaman o farkı o türlü insanlar ayrıyken sınırlarını çizecek biçimde ayarlayacak. Sınırı olmayan duygusal değişikliklerini bir başkası üzerinden de tatmin etmeye çabalamayacak. Siz ince çizgiyi anlayabiliyor musunuz?

Sizin bir şeyi kabullenmeniz lazım hayat kaliteniz açısından, bembeyaz birini ömrünüzde bulamayacaksınız. Çünkü yok. Daha az griye bakacaksınız.
Bana gelen insan geldiğinde isterse simsiyah olsun ben seviyorsam gökyüzünü göstermek için elimden geleni yaparım. Ama bana beyaz gibi gelip grilerin insanını oynayacaksa o insan iki kişiliklidir benim için öyle.

4 ayda sizden çok arkadaşlarına vakit ayıran biri ile nasıl oluyor da 4 ayda 16 aylık ilişki yaşadınız?

Sakin olun
Daha demin o iyi bir insan demiştiniz

İlişkiler böyledir
Kimse mükemmel davranamaz, istemeden kıracağız kırılacağız, yanlış anlaşılacağız

Başkasıyla mutlu olmayı tercih etmiş
Kapatın artık

Aahh ahh sizin daha çok yolunuz var, kolay gelsin.

4 ayda sizden çok arkadaşlarına vakit ayıran biri ile nasıl oluyor da 4 ayda 16 aylık ilişki yaşadınız?
İlk aylarında klasik ilişkilerin canım cicim ayları oldu ikinci ay kendisi 2023 ün sonuna doğru söz nişan yaparız gibi söylemler de bulundu. Sonrasında aileler tanıştı. İlişkinin 3ncü ayı kendisine bir türlü ulaşamadım. Ulaşamamaktan kastım bir şeyleri anlatıyorsun duymuyor. Önemsemiyor falan. Ben 16 aylık yaşamışım. Tatmin oldunuz mu?

Aahh ahh sizin daha çok yolunuz var, kolay gelsin.

Benim buna bir sözüm yok ki ben kırılmayayım aman üzülmeyeyim demiyorum. Ben iyi insan sanıp güvendiğim için kendime kızıyorum. İyi insan sanıp bakın. Çünkü öyle olduğuna inanmıştım. Bir şeye ne kadar çok inanırsanız dayanırsanız ya da o şeyin aslında olmadığını fark ettiğiniz de o tarafa doğru yığılırsınız olay bu kızgınlık sebebi bunlar.

Hadi siz 3 aylık ilişkiyi 1 sene gibi yaşadınızda aileleri tanıştırdınız aileler 3 ayı 3 ay gibi yaşarken nasıl tanıştılar onu anlamadım
dahası adam bi tuhaf, kadına kaliteli vakit ayırmıyor, belli karakter sorunları var ortada yani. bir de önüne gelenle evlenmeyi düşünüyor. ilginç bi abimiz.

böyle bir adama hadi yakışıklıdır sevimlidir eğlencelidir, kapılırsın birşey demem de bu kadar aileleri katacak 5 ay sonra hala mevzusunu edecek kadar nasıl ciddiye alırsın?

Sizi kandırdıgi kanısına nasıl vardınız ?
Benimle arkadaş kalma dönemlerinde sadece bana açık göndermeli durumlarından. Buluşulduğunda konuşmak yerine gizli gizli bakmasından. Bir şeyler söylemek istiyormuş da söyleyemiyormuş gibi ıkınmalı hareketlerinden. Sonrasında dokundurmalı deriz ya hani dokundurmalı sözlerinden. Bir şeyler olacakmış gibi yapıp aslında hiçbir şey olmamış gibi olmasından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…