Yeni Çağ sevgililiği

Siz nasıl tanıştınız tam olarak nasıl buldunuz birbirinizi o kısım yok, anlatır mısınız?

Ona kötü diyerek içinizi soğutmaya çalışıyorsunuz
Tamam o kötü, siz iyisiniz
O kötü, siz erdemlisiniz

Sizinle görüşüp sonra sizi istemediğine karar verip başkasını seçmesinin üzüntüsünü hafifletiyor mu kendinizi onun kötü olduğuna inandırmanız

İşte ben bu aptallığıma öfkeliyim. Heh bu ya olay bu.

Evet ya çok hafifletiyor bakın kuş oldum uçuyorum. Anlamak istemeyene 40 dilde anlatsan ne fayda haklısınız canım.

Hafifletmiyormuş demek ki. Kötü olsun yeter ki sevsin ben onu iyi ederim gibi bişey dedi. Kesin eder bu arada.

İlk ayları dediğiniz zaten 4 ay ilk aylar oluyor agahhJsjs

erkekler bizim kadar olaya duygusal bakmıyor bir duygu oluşması en az 6 ay ve anı bırıktırmek gerekir sizin o kadar bile sürmemiş belki sizin için bu süre çok şey ifade edebilir ama erkekler biz gibi değil maalesef

Belki kafası karışıktı net olmadığı için adım atmadı, ölçtü biçti ve iletişim kurmamayi seçmiş olabilir. Siz hayatta her şeyi aşırı netbmi yapıyorsunuz? Biraz daha deneyime ihtiyacınız var nerdeyse sizden 10 yaş büyüğüm bu kadar hırpalamayin kendinizi . Siz daha gerçek kötü insan görmediniz,insallah gormezsiniz

Bütün bunlarda net bir şey yok ki.
Gelip size seni seviyorum demediyse bir anlamı yok bu davranışların
Grilere tutunmuşsunuz ve kafanızda grilerden hayaller kurmuşsunuz

erkekler bizim kadar olaya duygusal bakmıyor bir duygu oluşması en az 6 ay ve anı bırıktırmek gerekir sizin o kadar bile sürmemiş
6 ay bu bilimsel bir şey mi? İlk defa sizden duydum gerçekten dalga amaçlı yazmıyorum. Peki zaman algısı bu teoriye göre günümüz zaman dilimine uygun mudur? Öyleyse tamamen benim hatam 6 aya bir daha ilişkim olursa dikkat eder öyle üzülmem gereken bir şey olursa üzülürüm.

Erkek olduğumu öğrendim

Belki de o kadar çok kötü insan görmüşümdür ki birinin biraz iyi olması bana çok iyi bir insan gibi hissettirmiş olabilir. Belki de sadece hayatta bir kere birine güvenebilmek istemişimdir. Yorumunuz için teşekkürler.

Bütün bunlarda net bir şey yok ki.
Gelip size seni seviyorum demediyse bir anlamı yok bu davranışların
Grilere tutunmuşsunuz ve kafanızda grilerden hayaller kurmuşsunuz
Aynen şizofreniyim aslında bunların hepsi ondan oluyor. Yoksa sizler çok normal beyazların insanları olarak yaşıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…