- 19 Mayıs 2020
- 47.404
- 212.954
- 598
Siz nasıl tanıştınız tam olarak nasıl buldunuz birbirinizi o kısım yok, anlatır mısınız?İlk aylarında klasik ilişkilerin canım cicim ayları oldu ikinci ay kendisi 2023 ün sonuna doğru söz nişan yaparız gibi söylemler de bulundu. Sonrasında aileler tanıştı. İlişkinin 3ncü ayı kendisine bir türlü ulaşamadım. Ulaşamamaktan kastım bir şeyleri anlatıyorsun duymuyor. Önemsemiyor falan. Ben 16 aylık yaşamışım. Tatmin oldunuz mu?
Ona kötü diyerek içinizi soğutmaya çalışıyorsunuzBenim buna bir sözüm yok ki ben kırılmayayım aman üzülmeyeyim demiyorum. Ben iyi insan sanıp güvendiğim için kendime kızıyorum. İyi insan sanıp bakın. Çünkü öyle olduğuna inanmıştım. Bir şeye ne kadar çok inanırsanız dayanırsanız ya da o şeyin aslında olmadığını fark ettiğiniz de o tarafa doğru yığılırsınız olay bu kızgınlık sebebi bunlar.
İşte ben bu aptallığıma öfkeliyim. Heh bu ya olay bu.dahası adam bi tuhaf, kadına kaliteli vakit ayırmıyor, belli karakter sorunları var ortada yani. bir de önüne gelenle evlenmeyi düşünüyor. ilginç bi abimiz.
böyle bir adama hadi yakışıklıdır sevimlidir eğlencelidir, kapılırsın birşey demem de bu kadar aileleri katacak 5 ay sonra hala mevzusunu edecek kadar nasıl ciddiye alırsın?
Evet ya çok hafifletiyor bakın kuş oldum uçuyorum. Anlamak istemeyene 40 dilde anlatsan ne fayda haklısınız canım.Ona kötü diyerek içinizi soğutmaya çalışıyorsunuz
Tamam o kötü, siz iyisiniz
O kötü, siz erdemlisiniz
Sizinle görüşüp sonra sizi istemediğine karar verip başkasını seçmesinin üzüntüsünü hafifletiyor mu kendinizi onun kötü olduğuna inandırmanız
Hee olabilir.Yok, karısının cenazesinde tanışması yanlış bilgiymiş. Karısının ölümünden sonraki ilk evliliğini birkaç sene sonra yapmış.
Hafifletmiyormuş demek ki. Kötü olsun yeter ki sevsin ben onu iyi ederim gibi bişey dedi. Kesin eder bu arada.Ona kötü diyerek içinizi soğutmaya çalışıyorsunuz
Tamam o kötü, siz iyisiniz
O kötü, siz erdemlisiniz
Sizinle görüşüp sonra sizi istemediğine karar verip başkasını seçmesinin üzüntüsünü hafifletiyor mu kendinizi onun kötü olduğuna inandırmanız
Arkadaş vasıtası ile ciddi ilişki isteyen iki insan olarak tanıştırıldık.Siz nasıl tanıştınız tam olarak nasıl buldunuz birbirinizi o kısım yok, anlatır mısınız?
İlk aylarında klasik ilişkilerin canım cicim ayları oldu ikinci ay kendisi 2023 ün sonuna doğru söz nişan yaparız gibi söylemler de bulundu. Sonrasında aileler tanıştı. İlişkinin 3ncü ayı kendisine bir türlü ulaşamadım. Ulaşamamaktan kastım bir şeyleri anlatıyorsun duymuyor. Önemsemiyor falan. Ben 16 aylık yaşamışım. Tatmin oldunuz mu?
Belki kafası karışıktı net olmadığı için adım atmadı, ölçtü biçti ve iletişim kurmamayi seçmiş olabilir. Siz hayatta her şeyi aşırı netbmi yapıyorsunuz? Biraz daha deneyime ihtiyacınız var nerdeyse sizden 10 yaş büyüğüm bu kadar hırpalamayin kendinizi . Siz daha gerçek kötü insan görmediniz,insallah gormezsinizBenimle arkadaş kalma dönemlerinde sadece bana açık göndermeli durumlarından. Buluşulduğunda konuşmak yerine gizli gizli bakmasından. Bir şeyler söylemek istiyormuş da söyleyemiyormuş gibi ıkınmalı hareketlerinden. Sonrasında dokundurmalı deriz ya hani dokundurmalı sözlerinden. Bir şeyler olacakmış gibi yapıp aslında hiçbir şey olmamış gibi olmasından.
Evet iyi ederim hasta bakıcıyım ben verdiğim her cevabı çok farklı noktalara çekerek öyle anlamayı nasıl başarıyorsunuz hayran kaldım.Hafifletmiyormuş demek ki. Kötü olsun yeter ki sevsin ben onu iyi ederim gibi bişey dedi. Kesin eder bu arada.
Bütün bunlarda net bir şey yok ki.Benimle arkadaş kalma dönemlerinde sadece bana açık göndermeli durumlarından. Buluşulduğunda konuşmak yerine gizli gizli bakmasından. Bir şeyler söylemek istiyormuş da söyleyemiyormuş gibi ıkınmalı hareketlerinden. Sonrasında dokundurmalı deriz ya hani dokundurmalı sözlerinden. Bir şeyler olacakmış gibi yapıp aslında hiçbir şey olmamış gibi olmasından.
6 ay bu bilimsel bir şey mi? İlk defa sizden duydum gerçekten dalga amaçlı yazmıyorum. Peki zaman algısı bu teoriye göre günümüz zaman dilimine uygun mudur? Öyleyse tamamen benim hatam 6 aya bir daha ilişkim olursa dikkat eder öyle üzülmem gereken bir şey olursa üzülürüm.erkekler bizim kadar olaya duygusal bakmıyor bir duygu oluşması en az 6 ay ve anı bırıktırmek gerekir sizin o kadar bile sürmemiş
Öncesinde konuşma var hani adı konulmadan önce insanlar biraz konuşur falan. Tabi her zamanki gibi bilinmeyen detaylar üzerinden atıp tutmacalarİlk ayları dediğiniz zaten 4 ay ilk aylar oluyor agahhJsjs
Erkek olduğumu öğrendimerkekler bizim kadar olaya duygusal bakmıyor bir duygu oluşması en az 6 ay ve anı bırıktırmek gerekir sizin o kadar bile sürmemiş belki sizin için bu süre çok şey ifade edebilir ama erkekler biz gibi değil maalesef
Belki de o kadar çok kötü insan görmüşümdür ki birinin biraz iyi olması bana çok iyi bir insan gibi hissettirmiş olabilir. Belki de sadece hayatta bir kere birine güvenebilmek istemişimdir. Yorumunuz için teşekkürler.Belki kafası karışıktı net olmadığı için adım atmadı, ölçtü biçti ve iletişim kurmamayi seçmiş olabilir. Siz hayatta her şeyi aşırı netbmi yapıyorsunuz? Biraz daha deneyime ihtiyacınız var nerdeyse sizden 10 yaş büyüğüm bu kadar hırpalamayin kendinizi . Siz daha gerçek kötü insan görmediniz,insallah gormezsiniz
hepimizin bazı aptallıkları olabilirİşte ben bu aptallığıma öfkeliyim. Heh bu ya olay bu.
Aynen şizofreniyim aslında bunların hepsi ondan oluyor. Yoksa sizler çok normal beyazların insanları olarak yaşıyorsunuz.Bütün bunlarda net bir şey yok ki.
Gelip size seni seviyorum demediyse bir anlamı yok bu davranışların
Grilere tutunmuşsunuz ve kafanızda grilerden hayaller kurmuşsunuz
Çok haklısınız teşekkür ederimhepimizin bazı aptallıkları olabilir
kendinize öfke duymayın ama karşınızdaki kişi ciddiye alınacak biri olduğuna dair gerçek bir izlenim vermeden bu kadar ciddiye almayın derim, nacizane önerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?