valla bir kaç ilişki koçundan ve psikologtan duymuştum bilimsel mi değil mi orası tartışılır ama gerçekten sizi sevmediği ta en başından belli aramayıp sormayıp umursamaz davranmasından belli seven insanın yaptıklarını görseniz şaşar kalırsınız çok takılmayın bence hırslanmayın gerek yok6 ay bu bilimsel bir şey mi? İlk defa sizden duydum gerçekten dalga amaçlı yazmıyorum. Peki zaman algısı bu teoriye göre günümüz zaman dilimine uygun mudur? Öyleyse tamamen benim hatam 6 aya bir daha ilişkim olursa dikkat eder öyle üzülmem gereken bir şey olursa üzülürüm.
26 yaşındayım. Aslında benim ciddi ilişki isteme sebebim sonu evlilik olsun değildi. Bu zamana kadar karşıma çıkan insanların yarattığı o etkiyi kırmaktı. Çünkü inancım çok kırılmıştı bu anlamda. Ve sürekli karşımdaki insanlar da artık aşk yok sevgi yok tarzında konuşmalar yapınca insan ister istemez mantıklı bir ilişki olsun temiz olsun kanısına varabiliyor.Garantili evlilik demek istemedim maddi anlamda garantili kişilerin evlenme niyeti demek istedim. Siz muhtemelen 30+ birisiniz. ilişkiler konusunda biraz toy görünüyorsunuz. Bu sizinle ilgili beklentinizle ilgili durumlara uymamış ayrılmışsınız siz tercih etmişsiniz.
Erkekler işler ciddiye binsin isterse evlilik kartını öne sürer işler ilerlesin diye(cinsellik tabusu yıkmak)
Bazıları da yaşı büyük olanlar da evlilik olsun evde işler yoluna girsin anlaşmak falan çok mühim değil gözüyle bakıyor hele karşısında memur kadın varsa.
Bazıları da kafası uysun hayat daha güzel olsun diye ilişki kurup kervanı yolda düzmeye bakıyor.
Bazısı sevgilisinin poposundan ayrılmıyor yapış yapış ilişki gurmesi oluyor.
Başka başka insanlar da var tabi kategorize edemedim şu an vakit olsa yazarım
Sizinki ikinci seçenek gibiymiş, ruhsuz şekilde ilerlemesi sizi mutsuz etmese evlenirdiniz de sonra boşanmakla uğraşırdınız.
Neticede arkadaş kalmak, ayrılmak barışmak hepsi ilişkiye dahil. Bundan sonra hayatınızda yok çıkarmışsınız gitmiş.
Hırslanmadım kendime öfkelendim teşekkür ederim yorumunuz için.valla bir kaç ilişki koçundan ve psikologtan duymuştum bilimsel mi değil mi orası tartışılır ama gerçekten sizi sevmediği ta en başından belli aramayıp sormayıp umursamaz davranmasından belli seven insanın yaptıklarını görseniz şaşar kalırsınız çok takılmayın bence hırslanmayın gerek yok
Sizin anlattığıniz kadarıyla yorum yapıyoruz, adamı farkındaysaniz biz tanımıyoruz. Tamam adam sizi kandirdi ,lanet biri . Siz bu hayalkırıklığı ile bence bir daha kimseyle görüşmeyin ömür boyu yas tutun. Adam kötüyse zaten bitmiş gitmiş şükredin o zaman .Bana göre kısa olan başkasına uzun olabiliyor. Konuyu açarken de zaten ben mi yobazca düşünüyorum acaba diye kendimi sorgulamak amaçlı yazmıştım. Yorum yazan herkeste bunu anlamadan yazdığım tarihlere takılmışlar ben aslında biraz detay vermek amaçlı öyle yazdım. Yoksa her olayı yazsam buraya ne zaman yeter ne de başka birşey. Zaten o detayların sadece birini söylesem edebim müsaade etse bana burada aslında o iyi biri diye muhalefet eden herkes susar da ben de onu yapmak istemedim. Beni anladığınız için teşekkür ederim.
Sevgilisi olduğunda benimle buluşan biri saçmalamak istesem buluşma zamanını bekler saçmalardım. Ben kendimi tuttum ama söylemek istediğim son sözleri söylemeden edemeyip yazdım. Hata mı hata evet ama rahatladım.e siz 4 ayı 1 yıl gibi yaşadıysanız çocukta 5 aylık ayrılığı 1.5 gibi yaşamış olabilir.
ayrılan sizsiniz ne umdunuz peşinizden koşsun ağlayarak geri dönsün falan mı?
hem terkedip hem sevgilisi olunca arayıp saçmalayarak kendinizi komik duruma düşürmüşsünüz. sizde engelleyin bir daha bir araya gelmeyin.
Oy oy ne uzadı ben adama kötü diyin demedim ki ben kendimi sorgulamak amaçlı konuyu açtım çok farklı açılardan tutuldu ve oralar üzerine yorum geliyor sadece. Haklısınız evet.Sizin anlattığıniz kadarıyla yorum yapıyoruz, adamı farkındaysaniz biz tanımıyoruz. Tamam adam sizi kandirdi ,lanet biri . Siz bu hayalkırıklığı ile bence bir daha kimseyle görüşmeyin ömür boyu yas tutun. Adam kötüyse zaten bitmiş gitmiş şükredin o zaman .
Sevgilisi olduğunda benimle buluşan biri saçmalamak istesem buluşma zamanını bekler saçmalardım. Ben kendimi tuttum ama söylemek istediğim son sözleri söylemeden edemeyip yazdım. Hata mı hata evet ama rahatladım.
Sevgilisi olduğunda benimle buluşan biri saçmalamak istesem buluşma zamanını bekler saçmalardım. Ben kendimi tuttum ama söylemek istediğim son sözleri söylemeden edemeyip yazdım. Hata mı hata evet ama rahatladım.
Kendisi beni anlamıyordu o dönem belki zaman geçince anlar diye düşündüm. Ve ayrılık süresince de aynı ortamda bulununca falan aynen totosu kalkmış olabilir bende o anın öfkesiyle saçmalamış olabilirim teşekkür ederim yorumunuz için.tamamda söylemek istediğiniz son sözleri ayrılırken söyleniz gerekirdi terkeden sizsiniz ya.
terkederken içinizdekileri söylemiş olmanız lazımdı ama söylemediniz umudunuz vardı çünkü geri döner diye işte sevgilisi olunca söyleyince çocukta anladı artık umudunuz olduğunu totosunu kaldırdınız kendini birşey sandı bence bu yaptığınız tamamen saçmalak olmuş.
Arkadaş grubuyla daha doğrusu benim kendi aile üyelerimle. Kuzenlerimle işte. Hem arkadaş hem akraba olunca hangisini söylemek daha doğru olur bilemedim.sevgilisi varken seninle buluşması nasıl oluyor arkadaş grubunuzla mı görüştünüz sevgilisini mi tanıştırdı yoksa romantik bir akşam yemeğine mi çıkardı? Bu neçe bir buluşma
Kuzenlerle siz mi tanıştırmıştınız?Arkadaş grubuyla daha doğrusu benim kendi aile üyelerimle. Kuzenlerimle işte. Hem arkadaş hem akraba olunca hangisini söylemek daha doğru olur bilemedim.
Benim annem babam yok. Bu yüzden uzun süredir kuzenlerimle yaşıyorum. Aile tanışması oldu dediğimde zaten kuzenlerim ve teyzemle tanışması oldu.Kuzenlerle siz mi tanıştırmıştınız?
Anlıyorum, demek ki o zamanlar halen olursa olur olmazsa kendimden çok ödün vermeyeyim kafasındaymış, o yüzden peşinizden koşma, yalvarma olaylarına girmemiş. Bi süre gözünüzün önünde durmuş. Yavaş yavaş gitmiş.Benim annem babam yok. Bu yüzden uzun süredir kuzenlerimle yaşıyorum. Aile tanışması oldu dediğimde zaten kuzenlerim ve teyzemle tanışması oldu.
Sanırım kendince böyle bir şekilde bitirmiş. Zaten sonrasında öfkeli ve laf sokmalı gönderilerini paylaşıp o hafta içinde sevgili olmuş başkasıyla.Anlıyorum, demek ki o zamanlar halen olursa olur olmazsa kendimden çok ödün vermeyeyim kafasındaymış, o yüzden peşinizden koşma, yalvarma olaylarına girmemiş. Bi süre gözünüzün önünde durmuş. Yavaş yavaş gitmiş.
yani o kadar ara var ama konuştuğunuz süre arasında... 5 ay gayet de mümkünKızlar 23 martta bir ilişkim oldu. Temmuz 10 da ben bitirdim. Aslında amacım bazı şeyleri fark etmesiydi zira çokca konuşmuştum kendisiyle sözlerini tutması konusunda.Söz dediysem maddiyat falan değil arkadaşlarına kaliteli vakit ayırıp bana düzgün vakit ayırmaması üzerineydi. Arkadaş kaldık güya ve iki kere de arkadaş grubuyla buluştuk. Çok konuşma olmadı ara sıra baktığını görüyordum ama adım atmasını konuşmasını beklerdim. Bir baktım ki kendisi sevgili yapmış. Sus kızım dedim bir şey deme ama sessizliğimi iki gün falan koruyabildim ve wp den yardımdır denebilir. Ben anladım ki bu beni hiç sevmemiş ama ısrarla sevdim sen inanmadın falan diyor. Bir de ciddi ilişkiydi aileler falan bir kere dışarda buluşmuştu. 5 ay başka bir ilişki için erken bir vakit değil mi ya ben mi yobazım. Hayır üstüne benle de arkadaş kalacağını falan söylemiş kıza. Ben yardırınca tabi engelledi ve takipten çıktı orası ayrı bir konu ama. Bu ne biçim bir iş bu nasıl bir mide ben mi geri kafalıyım. Bunlar mı çok modern anlamadım gitti.
Önemseyip de mesaj yazmasaymışsın daha iyiymiş konu sahibi, ama yapmışsın bir kere olmuşla ölmüşe çare yok. Ama bir daha olmaması senin elinde.Kendisi beni anlamıyordu o dönem belki zaman geçince anlar diye düşündüm. Ve ayrılık süresince de aynı ortamda bulununca falan aynen totosu kalkmış olabilir bende o anın öfkesiyle saçmalamış olabilirim teşekkür ederim yorumunuz için.
Önemseyip de mesaj yazmasaymışsın daha iyiymiş konu sahibi, ama yapmışsın bir kere olmuşla ölmüşe çare yok. Ama bir daha olmaması senin elinde.
Bundan sonra çocuğun hiçbir yerde karşısına çıkma. Buna hakkın yok zaten. Obsesif ve patolojik bir karakter gibi görünme, bunu herkesten önce kendin için, kendi kaliten için yap. Çünkü bence mesela insan öfkeliyken, yüz ifadesi, ses tonu bile ilginç ve çirkin bir hal alıyor. Kaliteli ve şık durmuyor. Sakinlik her zaman asildir. Bunu önce kendin için hayatının her alanında yapmaya çalışmalısın.
Ayrıca kimsenin seni çok sinirlendirmesine ya da çok üzmesine izin verme. Kimseye o değeri, o şansı verme, kendi değerini de küçültme. O kim ki onun aşkıyla iki kıytırık ilgisiyle mi varlığın devam edecek?
Sen kendinle ve kendi hayatınla meşgul ol, kendi hayatını güzelleştir, o güzelliğe eşlik etmeye değecek adam varsa sen de onun hayatını güzelleştirirsin. Yok mu, o değilmiymiş, yanılmış mısın? O zaman tamam hadi yolun açık olsun de, uğurla.
Çoluklu çocuklu insanlar kaç yıllık eşlerini uğurluyorlar yeri gelince, hayat her şeye gebe. Bu ne ki? Hayatta biraz kabulleniş enerjisinde olmak lazım. Giyin, süslen, kendine, keyfine hayatına bak. İnsana en çok bu yakışıyor, hele de gencecik bir kadına. Bir söz var severim. Kelebeklerin peşinden koşma, sen kendi bahçeni güzelleştir, zaten o zaman kelebekler bahçene gelir.
Bu zamana kadar ben karşısına çıkmadım bilakis o karşıma çıkmak istemiş olsa gerek ki buluşmalar da her iki tarafta vardı. Ben buluşmaktan da gocunmadım. Ben içimde kalan şeyleri söyledim son kez. Oturup zaten günlerce aylarca bir kere daha yazayım falan diye oturup düşünmem. Benim kızgınlığım kendimeydi o da zamanla geçer yorumunuz için teşekkürlerÖnemseyip de mesaj yazmasaymışsın daha iyiymiş konu sahibi, ama yapmışsın bir kere olmuşla ölmüşe çare yok. Ama bir daha olmaması senin elinde.
Bundan sonra çocuğun hiçbir yerde karşısına çıkma. Buna hakkın yok zaten. Obsesif ve patolojik bir karakter gibi görünme, bunu herkesten önce kendin için, kendi kaliten için yap. Çünkü bence mesela insan öfkeliyken, yüz ifadesi, ses tonu bile ilginç ve çirkin bir hal alıyor. Kaliteli ve şık durmuyor. Sakinlik her zaman asildir. Bunu önce kendin için hayatının her alanında yapmaya çalışmalısın.
Ayrıca kimsenin seni çok sinirlendirmesine ya da çok üzmesine izin verme. Kimseye o değeri, o şansı verme, kendi değerini de küçültme. O kim ki onun aşkıyla iki kıytırık ilgisiyle mi varlığın devam edecek?
Sen kendinle ve kendi hayatınla meşgul ol, kendi hayatını güzelleştir, o güzelliğe eşlik etmeye değecek adam varsa sen de onun hayatını güzelleştirirsin. Yok mu, o değilmiymiş, yanılmış mısın? O zaman tamam hadi yolun açık olsun de, uğurla.
Çoluklu çocuklu insanlar kaç yıllık eşlerini uğurluyorlar yeri gelince, hayat her şeye gebe. Bu ne ki? Hayatta biraz kabulleniş enerjisinde olmak lazım. Giyin, süslen, kendine, keyfine hayatına bak. İnsana en çok bu yakışıyor, hele de gencecik bir kadına. Bir söz var severim. Kelebeklerin peşinden koşma, sen kendi bahçeni güzelleştir, zaten o zaman kelebekler bahçene gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?