Yeni Çağ sevgililiği

Ya bak hala anlamamışsın. Adam benle buluşuyor arkadaş ayağına bacım okudun mu yazıyı sen arkadaş olarak tutuyor beni. Hala hadsiz diyorsun. Sen bana soru yazmışsın ayrıca yorum değil?
Adam barisalim dedi mi ? Sizinle başbaşa romantik anlar yaşadı mı ? Diyrosunuz ki grupça görüştük yanıma bile gelmedi sizin kendi cikariminizla flortez bakışlar attı . Ordaki soru sizce gerçekten soru mu ? İnsanlara direkt hadsiz demek saygısızlik olabilir diye soru sorarak sizin anlamanızı sağlamaya çalıştım ama olmadı. O zaman yorumum hadsizlik olarak yapıyorum
Belki size üzüldüğü için sordu gelip gelmeyeceğinizi önünüze baktınız mı diye merak etti. Sorması askinizdan öldüğü anlamına mı geliyor ? Adam size değer vermemiş ya da vermiş ama nasıl davranması gerektiğini bilememiş olabilir. Şu anda da aldığı derslerle de mis gibi ilişkisinde ilerliyor. Öyle baktı böyle baktı demek yerine siz de yeni kişiler tanıyın. 5 ay beklemek çok fazla değil mi ya

Bana özel açtığı wp durumlarını da ben ilerledim mi diye atmış olamaz herhalde evdekiler görmezken tek ben görüyordum çünkü. 5 ay bekleme konusuna gelince ben bu kadar hızlı yeni birini içime sindiremem bu kişiden kişiye değişir işte.

Adamın yaptığı veya yapmadıklari doğru demiyor burda kimse ama ilişkide bile size kendinizi kötü hissettirmis birinden bahsediyoruz bu insan sizin karşınıza geçip hatalarımı anladım tekrar şans ver deyip, ertesi gün sevgili yapsa farklı olurdu . Canı sıkılmıştir bu kadar anlam yüklemek fazla . Ayrılan taraf zaten sizsiniz , amacınız köpek olmasaydı ama her zman yemez . Bundan sonrasına bakın. 5 ay birinin yası için çok fazla siz de yeni birilerinr baksanız hayatınız daha keyifli olurdu
Yaşınız kaç bu arada

Ölen karısının arkasından makber'i yazan Abdulhak Hamit Tarhan bile Fatma'dan sonra 3 kere daha evlenmiş. Sizin beklenti sıfır olmalıydı. Erkolara bu kadar anlam yüklenmeyin Bennulaza Hanım
Hatta karısının cenazesinde teyzesinin kızına aşık olmuştu yanlış hatırlamıyorsam

Yaşınız kaç bilmiyorum ama son zamanlarda amaci evlenmek olan ve 20nin sonları 30ların başlarındaki erkekler çoğu ilişkilerine karşı tarafa yoğun duyguları olduğundan değil de acaba bu kadınla olur mu diye denemek amaçli başlıyorlar. Zaten arada büyük bir sevgi yok olmazsa başkasını tanımaya geçiyorlar. O yüzden muhtemelen başlangıçta yoğun duygusu yoktu. Erkekler düz mantıkla hareket ederler. Yanınızda değilse olmak istemediği içindir. Boşverin. Bir tarafları kalkmasın. Gidene güle güle..

"bu devirde insankarın ne sevfiği belli ne sevmediği" demiş ustad. NE güzel demiş... Demek ki iki tarafın sevgi ve aşka bakışı çok farklı, yazdıklarınızdan onu anlıyorum. Evlenmemek daha iyi olmuş inanın.

Karar ver kısa sürede uzun yıllar gibi yaşayıp
Dibini mi sıyırdınız yoksa kısa süre yaşanan bir şey miydi?
İşinize geldiği gibi kısa süreli uzun ilişki gibi diyorsunuz sonra zaten uzun ilişki nedir ki dibi sıyrılıyor diyorsunuz

Teşekkür ederim çok yerinde olmuş

Ben gayet anlaşılır yazdım siz anlamak istememişsiniz ben gene anlatsam ne olacak gene anlamayacaksınız siz kendinizce yaptığınız yorumun sınırlarında kalmak istiyorsunuz ben bunu değiştiremem.

Çok doğru

Makber'i yazan Abdulhak Hamit Tarhan ikinci esini, ilk esinin cenazesinde taniyip sevmistir. Makber'i dinler ya da okursaniz bunun ne denli sasirtici oldugunu gorursunuz.

Cok uzgunum ama 4 aylik iliskinizi sevdiceginiz sizin gibi yasamamis, o 120 gun olarak yasamis ve bitirmis.

Benim sevgilim iliskimiz bittikten 5 ay sonra ortaya cikip bana "yardirsa" ondan bayaği bayagi tiksinirdim, kizmayin bana ama, bu ask degil, hirs. Umarim gozunuzu gerçeklere açarsiniz, cunku yaptiginiz ne saglikli ne de normal bir tepki.

Amacım birilerini köpek yapmak değildi. İnsanlardan hoşlanıyorum. Kendisine de karakterinden ödün verme ilişki içerisindeyken neysen o ol dedim. Ayrılmamda ki sebep o dönem ne anlatırsam anlatayım bir türlü sesim karşıya gitmiyor gibiydi. Belki uzak durmak bazı şeyleri düzeltir beni de sakinleştirir onun da duyma yetisi belki geri gelir. İnsanlar sevdimi duyuyor da görüyor da bunu biliyorum. Ben de zaten neden sevdim diyerek beni kandırmasına izin verdim diye en çok kendime kızıyorum. İnsanları anlamaya çalışıyorum iyisini de kötüsünü de onu da iyi biri sandığım için sonradan gördüklerim beni üzdü. Yaşım 26.

Ayrılmak demek hayatımda istemiyorum demektir , ayrılınca kişilerin bir kısmı düzelteyim kendimi der diğerleri olmadı hayatıma bakayım der . Sizi neden kandırdığını düşünüyorsunuz ki o dönem hisleri varmış , ilişki bitince de yoluna bakmış . Sevgi beslenmezse paylasim olmazsa sonsuza kadar nasıl sürecek ki . Eski sevgilinizin kötü biri olduğunu düşünmüyorum size zarar vermemiş bir şey yapmamış sadece yoluna bakmış . Hayatınız her anınız çok çok kıymetli , olmamış bitmiş gitmiş . Yeni birileri her zaman size kan can olur . Kendinizi bu kadar kapatmayın. Bazen ilişkiler olmaz ve biter

Hayır sizin her şeyden çok bir ilişkiye ihtiyacınız olduğu için size öyle gelmiş. Bu elemanın yerine kim olsa aynı hissi yaşayacaktınız. 4 ayda karşınızdaki adama hayatının erkeği muamelesi yapan siz, adam 5 ay içinde sevgili yaptı diye insanların midesine falan laf ediyorsunuz. Sizinki normalse onlarınki de normal. Arkadaş kalalım kafasında adam, birden öngöremediği bir hışma uğramış ahah yazık nasıl şaşırmıştır.

Makberi dinledim. Gazel biçimini de okudum zamanında teşekkür ederim ek bilgileriniz için. 4 ay içinde aileler tanışıp bir şeyler olacakmış edasıyla yaşanıp bir şeylerin kararı verilince 4 ay gibi hissettirmiyor bilmiyorum. Arkadaş kalma olayını da gördüğüm kadarıyla onda cepte tutma olayı olduğunu fark ettim. Wp de sadece bana açılmış olan durumları düşününce de kendisinin iyi biri olduğuna karşı olan tutumun değişti. İnsanlara çok kolay güvenebilen biri değilim. Güvenmiştim. Şuan yaşadığım öfkenin sebeplerinden biri de budur. Beni tiksinç bulabilir zira ben onun bu hareketleri ve şuanki yaptıklarını düşününce daha tiksinç buluyorum. Onun gözünde şuan psikopat aşık tiksinç toksit falan olmak umrumda değil açıkçası ben kendi yaşadığım şaşkınlığın bende hissettirdiği duyguları anlamdırmaya en kısa sürede de atlatmaya çabalayacağım. Yazma sebebim de hırs değil de bariz bir şekilde öfkeydi kandırılmış hissiyatı. Sanki bir şeyler olacakmış gibi bir seyir izlenmesi susulması. Ben böyle gördüm ailemde de kendimde de çevremde de. Biriyle bir ilişkin biterse onla aynı ortama girmek olmaz. Ben onun benle aynı ortama girmek istemesini çok farklı algılamışım ya da o an öyle yapmak istedi bunu da bilemem. Zira kendisi her lafında iktidara yakın geleneksel fikirleri savunurken. İlişkisinde arkadaş olarak kalmayı avrupalılardan da almış olabilir.

Iliskiye ayni pencereden bakmamissiniz, belki de beyefendinin evliligi dile getirmekteki amaci, sizi cinsellik yasamaya ikna etmek de olabilir, boyle yapan erkekler de cok biliyorsunuz.

Bence bu olaydaki en buyuk yanlisiniz, kurtuldugunuza sevinmeniz gereken (siyasi yorumunuz uzerine) birine karsi kendinizi "yardirarak" kucultmeniz. Bilemiyorum erkekler benim gozumde kuculmemi hakedecek kadar degerli degillerdi bekarken, askimdan geberdigim adama bile yardirmadim. Bu kelime de sizin yuzunuzden dilime pelesenk olacak.

Onunuze bakin, birakin herkes kendi coplugunde bogulsun.

Ben de diyorum ki sevmemiş madem neden kandırma gereksinimi duymuş bu doğru mu iyi bir insan bunu yapar mı? Bunu anlamak zor değil neden zorluyorsunuz onu anlamıyorum tamam haklısınız diyim de bitsin bu tartışma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…