Erkekler takıntılı kalmıyor başkasını buluyor. Ben hiç rastlamadım ayrılıktan sonra 1 sene 2 sene başka birini bulmayan.
Benim çevremde çok var. Bir yakın arkadaşım kız arkadaşı İstanbul'da diye İstanbul'a gelmiş, kızın evinde kalmış, o iş ararken kaç ay kız hem eve bakıp hem ona para vermiş. Arkadaşım olacak şerefsiz de evde boş boş dururken kızın ev arkadaşıyla yatmış

neyse aradan zaman geçince adamla kız ayrılmış, ben bu süreçten bir sene sonra falan iş arkadaşı oldum çocukla.
Çocugun ağzında hep o kız vardı. Zaman geçti çocuk daha güzel bir iş buldu, mesleğini yapmaya başladı. Ne zaman beraber güzel bir yere gitsek "ulan tüm kahrımi o cekti, öyle isterdim ki şimdiki maaşımı ona yedirebilmeyi" falan derdi. Adam işinde yukseldikce aynı muahbbeti yapardı. Ben de o arada sevgilimden ayrıldım, yenisini buldum, dolu dolu yaşadım,bıraktım yenisini buldum falan, bizim alkol sofralarında benim isimler devamlı değişiyor, çocuğun ismi hiç degismiyordu. Kaç sene, belki beş hep o kızdan bahsetti, biriyle sevgili olsa onla kıyasladı, "o olsa yapmazdı" falan...
Derken sonra aynı eski sevgilisi gibi turuncu kıvırcık saçlı, çilli bir kız buldu, dedi "ben sanırım aşık oldum" . Şimdi evli mutlu :) bilmiyorum hala eksini anıyor mu, artık konuşmuyoruz.
Ama erkek de epey takıntılı kalıyor. Baksa arkadaşlarım da var ısrarla her alkol sofrasında konuyu eski kız arkadaşlarına getiren.
Bence erkekler de kolay kolay unutamiyorlar