Yeni calistigim yer

Pamuk’un müdüründen beklediği performans:
Vay vay vay pamuk ablam hoş geldin otur be şöyle

Şimdi annem burda olsaydı 'kimler neler başarıyor bak da utan' diye elini zumzuk yapıp kafama kafama vurmuştu

ya pamuk yazmıyım diyorum insanı sinirlendiriyorsun.
mağduru oynıycam diye temizliğe giderim merdiven silerdim diyorsun. daha bir karpuzu bile taşıyamıyorsun ne temizliği ne merdiven silmesi.

Eski müdürü ve iş arkadaşlarında kötüydü. Hep senin dışında herkes hatalı ve kötü. Bütün kötü insanları sen çekiyorsun.

Anlamıyorsun ama gene yazayım. Hatalı sensin. Gidip ama travmalarim var ne demek? Onane sizin travmalarinizdan. Yok çocuğuma ekmek filan. Niye duygu sömürüsü yapıyorsunuz?

Halamda yıllar önce benzer bir şey yaşadı. Sağlık sorunları nedeniyle yakınındaki kuruma atama aldı. Kimden torpillisin dediler,işini zorlaştırdılar ama bugün kanka oldular.

Göndersinler beni eger güçleri yetiyorsa.zaten bunu yapamayacakları için bu davranislari
Ben kimsenin seni gönderme gibi bir yaşam amacı olduğunu bunu yapamadığı için sana bu şekilde davrandığını düşünmüyorum bence gerçekten geçimsiz bir tipsin seni göndermeyi emin ol kafaya koyarlarsa memuriyetini ufacık bir komployla yakmaları 1 aylarını almaz sen bence dua et kimse kafayı o derece sana takmasın insanlar sadece normal bir şekilde çalışmak istiyorlar nolur sende normal normal çalış eve dön vazgeç insanlardan

Ben anladim.hemen gitsin hemen gitsin diyor.dun bisi yemedim bugün de uykum delik deşik, kahvaltı yapamadım, ağlıyorum oyle.
Psikiyatriste gitmelisin sen. Cidden hiç normal değilsin. Toplumda bizim aramızda gezecek ruh sağlığına sahip değilsin. Eski çalıştığın yerde de herkesle ipleri saçma bir muz sohbetiyle yapmıştın. Kafanda kurup kurup inanıyorsun şizofren misin nesin

İnşallah öyledir, şunları yaşayacağıma şizofren olmayi dilerdim.keske ben şizofren olsaydim.adam yetkimi bile vermiyor diyorum, neyse...benim hayatım hep böyle geçti bu kurumda.sanirim dedikodu bu kurumda var.

Ben anladim.hemen gitsin hemen gitsin diyor.dun bisi yemedim bugün de uykum delik deşik, kahvaltı yapamadım, ağlıyorum oyle.
Sizin en acilinden psikolojik destek almanız gerekli. Diğer konunuzda da demiştim. Ne yaşadınız ne ettiniz bilmiyorum ama çocuğunuz için bunu yapmalısınız. Yoksa gerçekten çocuğunuz elinizde harcanacak.

O muz olayı geçtikten sonra kuruma gelen iki kadın biz sözel tacize uğruyoruz demişti ve üslupta rahatsiz olduklarını da söylemişlerdi.birebir benim 2 sene once anlattiklarimla benzerdi ve artik bayan çalışan artık oraya verilmiyor

İnşallah öyledir, şunları yaşayacağıma şizofren olmayi dilerdim.keske ben şizofren olsaydim.adam yetkimi bile vermiyor diyorum, neyse...benim hayatım hep böyle geçti bu kurumda.sanirim dedikodu bu kurumda var.
Gittiğiniz her yerde bunu yaşayan tek kişi sizsiniz. Sorun kurum değil sizsiniz. Önce bunu kabul ederek gidip tedavi olmanız lazım.

Şizofren misin bilmem, teşhis koymak için doktorun görmesi gerek. Ancak psikiyatrik bir problem olduğu hatta yatışlı tedavi seviyesinde olduğu çok açık. Doğurduğun günden beri de söylüyorum o çocuğun senin elinden alınması gerek. Medeni bir ülkede olsaydık yüzünü göremezdin. Neyse ki annen baban farkında da senin insafına bırakmıyorlar çocuğu. Gerçi onların yetiştirdiği de sensin, ne hayır gelir bilemedim.

Sizin en acilinden psikolojik destek almanız gerekli. Diğer konunuzda da demiştim. Ne yaşadınız ne ettiniz bilmiyorum ama çocuğunuz için bunu yapmalısınız. Yoksa gerçekten çocuğunuz elinizde harcanacak.
Destek alıyorum psikologtan daha dün konuştuk.bu huzursuzluk aileme evime yansıyor.herseyi cok kafaya takan biriyim ben elimde degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…