- 28 Ağustos 2020
- 9.000
- 41.377
- 498
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Pamuk’un müdüründen beklediği performans:biri buraya atama zor olur nasıl oldu diyor -torpilin mi var demek istemiş yani kısacası
ama diğerleri de sürgün geldiğinize inanıyor
bunları siz kafanızda kuruyor olmayın? aynı tayine nasıl biri torpilli iş öbürü sürgün olarak bakıyor?
hadi onu geçtim insan müdürüne "travmatik seyler yasadim" diyip gözlerine bakar, mehamet arar?
hayatımda bu kadar saçma işyeri beklentisi görmedim
şey de yapsa mıydı ellerinizi sıkıca tutup "merak etmeyin pamuk hanım bu güçlükleri birlikte aşacağız" da dese miydi?
Ahahah ay Sefo'nun sesiyle okudum ahshdhPamuk’un müdüründen beklediği performans:
Vay vay vay pamuk ablam hoş geldin otur be şöyle
Şimdi annem burda olsaydı 'kimler neler başarıyor bak da utan' diye elini zumzuk yapıp kafama kafama vurmuştuBir de yatın kalkın kendi kiranızı ödeyebildiğiniz, çocuğunuza bakabildiğiniz derecede kazandıran işiniz var. Bu Türkçe ile KPSS'ye girseniz atamanın a'sı gelmez. Nice pırıl pırıl gençler atama beklerken heba oluyor. Ona şükredin. Ağzında sakız, kulağında kulaklık ne yapıyorsun ki çabalamayacağım diyorsun.
Olay o değil, huzurla çalışmak.ben 905 km yolu bunun için mi geldim, hala alışmaya çalışıyorum buraya.tamam daha zor durumda olanlar var ama benim yaşadığım da bir haksızlık bir mağduriyet ve üstelik psikolojik siddet ve bugün yemek bile yiyemedim.is güvencesi yasal olarak.olsa da öyle şeyler yasatıyorlar ki gitmek zorunda kalıyorsun.merdiven siler temizliğe giderdim eşim de çalışırdı ama yorgun okurdum belki ama huzurum yerinde olurdu.ayrica maasim cok şükür iyi ama akşamın bu saati hala bisi yemedim huzurum yok mutsuzum.yavan ekmek yeseydim de bir ailem olsaydı cok daha güzel olurdu.inan o hayati tercih ederdim.ayrica siddet sadece fiziksel değildir
Bu üye buradaki en sorunlu üye olabilir. Hele o eski konular. Aile konuları falan. Tahmin etmek zor olmuyor28 Haziran gibi diğer konuya yazdığınız yorumTebrik ederim
Travma anlatmadım, ben ona şunu dedim.kotu seyler yasadim, çocuğumun ekmek parası için burdayım, amacım sadece evime ekmek goturmek.yani lütfen bana kotu davranma demek istedim.hersey belliydi, kasi gözü.tavirlari beden dili...o gercekten kotu biri.Tamam.anlarim.kotu bir şey yaparım soğukluk olur.ama bu adam gelmiş geçmiş tanıdığım en kötü.mudur, en onyargili, en insanların ekmeği ile.oynayan türden.
Ben kimsenin seni gönderme gibi bir yaşam amacı olduğunu bunu yapamadığı için sana bu şekilde davrandığını düşünmüyorum bence gerçekten geçimsiz bir tipsin seni göndermeyi emin ol kafaya koyarlarsa memuriyetini ufacık bir komployla yakmaları 1 aylarını almaz sen bence dua et kimse kafayı o derece sana takmasın insanlar sadece normal bir şekilde çalışmak istiyorlar nolur sende normal normal çalış eve dön vazgeç insanlardanGöndersinler beni eger güçleri yetiyorsa.zaten bunu yapamayacakları için bu davranislari
sen kaleci misin?Ben de sepetlerim bu kaleciyi diye sözü var.insallah ben kuruyorumdur.yetkimi vermiyor,o da mı yalan
Ben anladim.hemen gitsin hemen gitsin diyor.dun bisi yemedim bugün de uykum delik deşik, kahvaltı yapamadım, ağlıyorum oyle.sen kaleci misin?
Psikiyatriste gitmelisin sen. Cidden hiç normal değilsin. Toplumda bizim aramızda gezecek ruh sağlığına sahip değilsin. Eski çalıştığın yerde de herkesle ipleri saçma bir muz sohbetiyle yapmıştın. Kafanda kurup kurup inanıyorsun şizofren misin nesinBen anladim.hemen gitsin hemen gitsin diyor.dun bisi yemedim bugün de uykum delik deşik, kahvaltı yapamadım, ağlıyorum oyle.
İnşallah öyledir, şunları yaşayacağıma şizofren olmayi dilerdim.keske ben şizofren olsaydim.adam yetkimi bile vermiyor diyorum, neyse...benim hayatım hep böyle geçti bu kurumda.sanirim dedikodu bu kurumda var.Psikiyatriste gitmelisin sen. Cidden hiç normal değilsin. Toplumda bizim aramızda gezecek ruh sağlığına sahip değilsin. Eski çalıştığın yerde de herkesle ipleri saçma bir muz sohbetiyle yapmıştın. Kafanda kurup kurup inanıyorsun şizofren misin nesin
Sizin en acilinden psikolojik destek almanız gerekli. Diğer konunuzda da demiştim. Ne yaşadınız ne ettiniz bilmiyorum ama çocuğunuz için bunu yapmalısınız. Yoksa gerçekten çocuğunuz elinizde harcanacak.Ben anladim.hemen gitsin hemen gitsin diyor.dun bisi yemedim bugün de uykum delik deşik, kahvaltı yapamadım, ağlıyorum oyle.
O muz olayı geçtikten sonra kuruma gelen iki kadın biz sözel tacize uğruyoruz demişti ve üslupta rahatsiz olduklarını da söylemişlerdi.birebir benim 2 sene once anlattiklarimla benzerdi ve artik bayan çalışan artık oraya verilmiyorPsikiyatriste gitmelisin sen. Cidden hiç normal değilsin. Toplumda bizim aramızda gezecek ruh sağlığına sahip değilsin. Eski çalıştığın yerde de herkesle ipleri saçma bir muz sohbetiyle yapmıştın. Kafanda kurup kurup inanıyorsun şizofren misin nesin
Gittiğiniz her yerde bunu yaşayan tek kişi sizsiniz. Sorun kurum değil sizsiniz. Önce bunu kabul ederek gidip tedavi olmanız lazım.İnşallah öyledir, şunları yaşayacağıma şizofren olmayi dilerdim.keske ben şizofren olsaydim.adam yetkimi bile vermiyor diyorum, neyse...benim hayatım hep böyle geçti bu kurumda.sanirim dedikodu bu kurumda var.
Adamla tanışmadan hersey dedikodu yoluyla bitmis.geldigim gun yuzume bakmadı.ben anlatsam da anlamayacaksinGittiğiniz her yerde bunu yaşayan tek kişi sizsiniz. Sorun kurum değil sizsiniz. Önce bunu kabul ederek gidip tedavi olmanız lazım.
Şizofren misin bilmem, teşhis koymak için doktorun görmesi gerek. Ancak psikiyatrik bir problem olduğu hatta yatışlı tedavi seviyesinde olduğu çok açık. Doğurduğun günden beri de söylüyorum o çocuğun senin elinden alınması gerek. Medeni bir ülkede olsaydık yüzünü göremezdin. Neyse ki annen baban farkında da senin insafına bırakmıyorlar çocuğu. Gerçi onların yetiştirdiği de sensin, ne hayır gelir bilemedim.İnşallah öyledir, şunları yaşayacağıma şizofren olmayi dilerdim.keske ben şizofren olsaydim.adam yetkimi bile vermiyor diyorum, neyse...benim hayatım hep böyle geçti bu kurumda.sanirim dedikodu bu kurumda var.
Destek alıyorum psikologtan daha dün konuştuk.bu huzursuzluk aileme evime yansıyor.herseyi cok kafaya takan biriyim ben elimde degilSizin en acilinden psikolojik destek almanız gerekli. Diğer konunuzda da demiştim. Ne yaşadınız ne ettiniz bilmiyorum ama çocuğunuz için bunu yapmalısınız. Yoksa gerçekten çocuğunuz elinizde harcanacak.
Gercekten mi.nasil teşhis koydun.yapma Alllaskina yaBacım ağır hastasın inan ki yatarak tedavi olman şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?