Yeni calistigim yer

müdür bir şey dediğinde neden yapmayalım
adam amirimiz ya hani
üstelik bizimki pamuk gibi adam
neden adamı üzelim
gözlerine de bakalım mı üzerken bakalım ne mana var
Tabi ki yapıyoruz ama herkes.hemen her zaman mudurun her dediğini yapamaya bilir.burada bu da olmuyor

bence öyle bir enerji yayıyorsun ki insanlar sana bulaşmıyor üstlerine sıçrama diye
ondan uzak duruyor
sen de o kötü bu kötü diye arkalarından sallıyorsun
burdan bile dayanılmazsın
allah sana da çevrene de yardım etsin

Beni kotulediler diye tayinimi yapan adama kırilmıştım ama o iyi niyetliy di.asil sorun insanı ondan bundan duyduguyla ekmekle oynayanla.sepetleyecwmmis beni.asla affetmeyeceğim.cocugumun ekmeği ve düzeni ile oynayacakmis ha.nefret ettim bu adamdan.ama kendi çocuklarının parmağına kıymık batsa üzülurler degil mi.cocugumjn düzenini bozdurma m bu iki o kotu ruhlu adama.Allah oyle bir belaa versin ki benim ve ailemin duzeni ile uğraşmasın inşallah.kendi derdine dussun

Elbette ki kendi çocuğunun parmağına kıymık batsa üzülür ay niye size çocuğunuza üzülsün
Sepetleyeceğim seni diye yüzünüze böyle dümdüz söyledi mi?

Siz inat edip ile gittiniz. Normal aklı başında biri hem evime hem çocuğuma yakin olur isterdi. Allah korusun çocuk aradi anne kos gel dedi iki saatte mi gideceksiniz hiç mi mantıklı bir işiniz yok. Valla ayni yas çocuğum var cok üzülüyorum

nüfus müdürlüğünde memur mu şimdi
yüksek de almak lazımdır
daha okuduğunu anlamıyor kpssden nasıl geçti ki
başka bi konuda nüfus demişlerdi hayır demiş. engelli kadrosu var ? illa zihinsel engelli olmak gerekmiyor, şehit yakını olabilir,yetiştirme yurdundan yerleşmiş olabilir. veya herşeyi külliyen atabilir.

nüfus müdürlüğünde memur mu şimdi
yüksek de almak lazımdır
daha okuduğunu anlamıyor kpssden nasıl geçti ki
Sanirim ptt'de calisiyor uye. 2016dan beri cesitli nick'lerle ayni isyeri sorunlarini yazmis saniyorum. Bu kadar ayni olur cunku. Aklimda hep bi uye kalmisti memurluk zor, tayin istiyorum vs vs diye, biraz arastirdim kk'yi bilgi topladim sjsk
uyenin feyk olmadigina da inandim. Yazik. Hem kendisine hem cevresine

Tabi ki yapıyoruz ama herkes.hemen her zaman mudurun her dediğini yapamaya bilir.burada bu da olmuyor
Devlet memuru iseniz amirinizin her dediği işi yapmak zorundasınız, yapmayabilir diye bir şey yok.
Nasıl kafalar yaşıyorsunuz bilmem insan memur olup da bağlı bulunduğu kanunu bilmez mi?
Kimse size empati yapmak zorunda değil, müdür babanız değil, iş arkadaşlarınız size sahip çıkmak zorunda değil. Herkesin kendine göre sıkıntısı derdi var sizinle mi uğraşacaklar.
Ayrıca şu mağdur edebiyatınız çok ama çok itici. "Evladımın ekmeği için çalışıyorum, ekmek parası için çalışıyorum" Hepimiz bunun için çalışıyoruz, kimse dur ben bir çalışayım da keyif yapayım demiyor. Asla ama asla ama asla kimseye bu tarz bir zafiyet göstermedim, göstermem.
Evladı anasıyla babası düşünecek, müdüre ne yani.
Ayrıca "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, şahsın görünür rütbe'i aklı eserinde".
Dedikodu gitmiş olabilir ama siz de rahat durmuyorsunuz.

Pamuk seni hic tanimiyorum. Eski konularinida ara ara okudum.

Tek birsey diyecegim Allah askina psikologa git, cunku herkesin kotu oldugunu dusunmek hic saglikli degil.

Elinde bir çocuğun var, o cocugun hatiri icin git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…