- 20 Ocak 2021
- 2.492
- -308
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
özel olarak bilgi verilmiyor ama müdürler filan kendi networküyle bi sorar
sürekli tayini olmayan kurumda tayin olan kişiye kimmiş nerden geliyormuş denir, hiç bişey denmese
hele hele düşünün ki bu işyerinde boş yer yok
müdür personel talep etmemiş
gelecek personele oda masa bile yok
eş durumu yok o yok bu yok - gelen asker polis eşi olsa mesela
e bu kadın neden geliyor kim bu?
sürekli tayin gören personeli olan kurumlar vardır bu kurum öyle de değil, haliyle böyle yerde müdür, eski tanıdıları olan vs. personel kesin araştırır soruşturur kim bu diye
Tabi ki yapıyoruz ama herkes.hemen her zaman mudurun her dediğini yapamaya bilir.burada bu da olmuyormüdür bir şey dediğinde neden yapmayalım
adam amirimiz ya hani
üstelik bizimki pamuk gibi adam
neden adamı üzelim
gözlerine de bakalım mı üzerken bakalım ne mana var
Beni kotulediler diye tayinimi yapan adama kırilmıştım ama o iyi niyetliy di.asil sorun insanı ondan bundan duyduguyla ekmekle oynayanla.sepetleyecwmmis beni.asla affetmeyeceğim.cocugumun ekmeği ve düzeni ile oynayacakmis ha.nefret ettim bu adamdan.ama kendi çocuklarının parmağına kıymık batsa üzülurler degil mi.cocugumjn düzenini bozdurma m bu iki o kotu ruhlu adama.Allah oyle bir belaa versin ki benim ve ailemin duzeni ile uğraşmasın inşallah.kendi derdine dussunözel olarak bilgi verilmiyor ama müdürler filan kendi networküyle bi sorar
sürekli tayini olmayan kurumda tayin olan kişiye kimmiş nerden geliyormuş denir, hiç bişey denmese
hele hele düşünün ki bu işyerinde boş yer yok
müdür personel talep etmemiş
gelecek personele oda masa bile yok
eş durumu yok o yok bu yok - gelen asker polis eşi olsa mesela
e bu kadın neden geliyor kim bu?
sürekli tayin gören personeli olan kurumlar vardır bu kurum öyle de değil, haliyle böyle yerde müdür, eski tanıdıları olan vs. personel kesin araştırır soruşturur kim bu diye
Elbette ki kendi çocuğunun parmağına kıymık batsa üzülür ay niye size çocuğunuza üzülsünBeni kotulediler diye tayinimi yapan adama kırmıştım ama o iyi niyetliy di.asil sorun insanı ondan bundan duyduguyla ekmekle oynayanla.sepetleyecwmmis beni.asla affetmeyeceğim.cocugumun ekmeği ve düzeni ile oynayacakmis ha.nefret ettim bu adamdan.ama kendi çocuklarının parmağına kıymık batsa üzülurler degil mi.cocugumjn düzenini bozdurma m bu iki o kotu ruhlu adama.Allah oyle bir belaa versin ki benim ve ailemin duzeni ile uğraşmasın inşallah.kendi derdine dussun
Soyledi sayılır herkes anladı.ben doğru duracağım.dogru da olacagim.Allah kötüyü perişan etsinElbette ki kendi çocuğunun parmağına kıymık batsa üzülür ay niye size çocuğunuza üzülsün
Sepetleyeceğim seni diye yüzünüze böyle dümdüz söyledi mi?
Ya bir Allah aşkına üfürükten nem kapıyorsunuz üffffSoyledi sayılır herkes anladı.ben doğru duracağım.dogru da olacagim.Allah kötüyü perişan etsin
Kızzz pamuk Allah aşkına söyle adam tam olarak ne dedi ve herkes ne anladı?Soyledi sayılır herkes anladı.ben doğru duracağım.dogru da olacagim.Allah kötüyü perişan etsin
Ne kadar doğru anladım emin değilim yazdıklarından ama sanırım bir futbolcu için demişler konu sahibi de üstüne alınmışKızzz pamuk Allah aşkına söyle adam tam olarak ne dedi ve herkes ne anladı?
Siz inat edip ile gittiniz. Normal aklı başında biri hem evime hem çocuğuma yakin olur isterdi. Allah korusun çocuk aradi anne kos gel dedi iki saatte mi gideceksiniz hiç mi mantıklı bir işiniz yok. Valla ayni yas çocuğum var cok üzülüyorumBen il.merkezi için uğraştım su an merkezdeyim ama günde iki saat yol gidip geliyorum.yapilabilinirse ben evime yakın zaten müdürlük önce geçici görev sonra da olursa bolge ici tayin istiyorum.sanirim oraya da dedikodu yaparlar ama en azından evime yakın olur.sabah 6.20 de uyanıyorum.aksam 18.30 da evdeyim 17.00 de çıktığım halde.gidis geliş zor
başka bi konuda nüfus demişlerdi hayır demiş. engelli kadrosu var ? illa zihinsel engelli olmak gerekmiyor, şehit yakını olabilir,yetiştirme yurdundan yerleşmiş olabilir. veya herşeyi külliyen atabilir.nüfus müdürlüğünde memur mu şimdi
yüksek de almak lazımdır
daha okuduğunu anlamıyor kpssden nasıl geçti ki
aklıma bir engel geliyor amabaşka bi konuda nüfus demişlerdi hayır demiş. engelli kadrosu var ? illa zihinsel engelli olmak gerekmiyor, şehit yakını olabilir,yetiştirme yurdundan yerleşmiş olabilir. veya herşeyi külliyen atabilir.
Sanirim ptt'de calisiyor uye. 2016dan beri cesitli nick'lerle ayni isyeri sorunlarini yazmis saniyorum. Bu kadar ayni olur cunku. Aklimda hep bi uye kalmisti memurluk zor, tayin istiyorum vs vs diye, biraz arastirdim kk'yinüfus müdürlüğünde memur mu şimdi
yüksek de almak lazımdır
daha okuduğunu anlamıyor kpssden nasıl geçti ki
Devlet memuru iseniz amirinizin her dediği işi yapmak zorundasınız, yapmayabilir diye bir şey yok.Tabi ki yapıyoruz ama herkes.hemen her zaman mudurun her dediğini yapamaya bilir.burada bu da olmuyor
Bir insan, 24 saat olan bir günü, 7 gün olan bir haftayı, 30 gün olan bir ayı, 12 ay olan bir yılı ve taş çatşasın 65 yıl olan bir ömrü nasıl mahveder, nasıl kendine, çevresine zindan eder görüyoruz.
Çok değil, siz gittiğiniz yerden de 1 ay sonra konu açarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?