Yeni calistigim yer

Sizin en acilinden psikolojik destek almanız gerekli. Diğer konunuzda da demiştim. Ne yaşadınız ne ettiniz bilmiyorum ama çocuğunuz için bunu yapmalısınız. Yoksa gerçekten çocuğunuz elinizde harcanacak.
2 yıldır aralıksız terapi aliyorum.yaklasik 5 senedir eğitim vs katıldım

Ben de sepetlerim bu kaleciyi diye sözü var.insallah ben kuruyorumdur.yetkimi vermiyor,o da mı
Ben anladim.hemen gitsin hemen gitsin diyor.dun bisi yemedim bugün de uykum delik deşik, kahvaltı yapamadım, ağlıyorum oyle.
Paranoya var maalesef. Psikiyatriste gitmen lazım. Tüm yorumları okudum eski konularına da baktım. Kendini savunmasız hissettiğin için savunma mekanizmaları oluşturmuşsun. İnsanların sana neden "kötü" davranabileceğini düşünüyorsan o konularda eksik hissediyorsun. Boşanmış olman, kilon vsvs. sen kendini yetersiz hissettiğin için her şeyi o yöne çekiyorsun. Bir süre sonra bu hareketlerinden dolayı insanlar da yanlış anlayıp farklı davranmaya başlıyorlar. Kimse kötü değil kimse düşman değil.

Psikolog sizi psikiyatriye yönlendirmedi mi?
Bence sizin psikiyatriste gitmeniz lazım.
Su an karacigerimde sorun var, yağlanma var, safra kesesi de taş var, ameliyat dediler.agri kesici alırken bile düşünüyorum.o tedaviler bitsin karaciger bir kendine gelsin kilo veriyim diyette yapiyorum psikiyatra gideceğim.

Destek alıyorum psikologtan daha dün konuştuk.bu huzursuzluk aileme evime yansıyor.herseyi cok kafaya takan biriyim ben elimde degil
Psikolog seni psikiyatriste yönlendirmeli pamuk. İlaç yazacak. Gerçekten rahatlarsın.
Çevrendeki insanlar da bir rahat eder ya!

Destek alıyorum psikologtan daha dün konuştuk.bu huzursuzluk aileme evime yansıyor.herseyi cok kafaya takan biriyim ben elimde degil

Demek ki yeterli gelmiyor ve şehir değiştirdiniz doktorunuz eğer online destek almıyorsanız eski şehriniz de kaldı. Psikolog dışında bir psikiyatrist ile de devam etmelisiniz. Teşhis koyamam ama paranoya belirtileriniz var gibi. Doktorunuz nasıl yönlendirmez anlayamadım. BU sizin yaşadığınız takma değil kafada kurma.

Karaciger ve safra kesesi için 1 eylülde ultrason çekilecek.su saglik sorunlarini bitireyim de psikiyatriye gideceğim ama kurmuyorum kafada kafaya takmamak için gideceğim

Su an karacigerimde sorun olduğundan için disardan yemeyi de azalttım, yediğim içtiğim herseye dikkat ediyorum.o sebeple de su an sadece terapi aliyorum.o da dediğiniz.gibi olanları sindirmemi sağlamıyor.Kafada da kurmuyorum.bwn herseyin farkındayım.istenmedigimi de biliyorum.soz söylemelerine de gerek yok.agir geldi bunlar, ote yandan evin sorumlulukları var, biraz önce elektrikçi geldi, evdeki sorun icin, çözdü sorunu.hayat akıyor, kahvaltı yapmam lazım, evi temizlemek lazım, ama enerjim de yok.bilmiyorum ben ne yapacağım.

Karaciger ve safra kesesi için 1 eylülde ultrason çekilecek.su saglik sorunlarini bitireyim de psikiyatriye gideceğim ama kurmuyorum kafada kafaya takmamak için gideceğim
Psikiyatr ilaç vermeden önce bütün kan tahlillerini istiyor. 3 ayda bir tekrarlatıyor.
Ben geçen yıl safra kesesi ameliyatı oldum.
Psikiyatrist o sırada ilac değişikliği yaptı.
Sen git. O ayarlıyor her şeyi.

Ucuz diye online psikolog bulmuştu bi ara. Hani şu ne idüğü belirsiz olanlardan.

Alıyorum neden yalan soyliyim.gecen hafta 1.5 saat konuştuk.bakin bana yalancı demeyin.hicbir nedenim yok yalan icin

Yarım saati 549 lira, parasını veiyorum

Terapisti m gayet donanımlı ve iyi, memnunum ama su duyguda su hayal kırıklığından bana hiçbir şey.iyi gelmiyor maalesef.o cok iyi biri
Seni o kesmez. Kesmiyor işte, bariz ortada. Ağır vakasın, bu da gayet insani bir durum. Ayıp değil. Al bir psikiyatri randevusu, ilaç falan verirler belki.

Psikolog sizi psikiyatriye yönlendirmedi mi?
Bence sizin psikiyatriste gitmeniz lazım.
Su anki psikologum psikiyatriye yönlendirme di.ondan önceki 2 psikolog yönlendirmisti.su ankinpsikolog ile iyi gidiyoruz, kaygılarım da azalmıştı ama bu son olay beni gerçekten kötü etkiledi.kizcagiz gercekten çabalıyor ama yetmiyor işte. Düzenimi bozacaklar, beni yukari kotuleyecekler ve geçici görev çıkaracaklar ya da mobing olacak diye korkuyorum.cok cok korkuyorum.daha once yaşadığım seyler, hep ayni.ben artık hayatıma bakmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…