- 14 Eylül 2014
- 21.142
- 101.710
- 798
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Psikolog sizi psikiyatriye yönlendirmedi mi?Destek alıyorum psikologtan daha dün konuştuk.bu huzursuzluk aileme evime yansıyor.herseyi cok kafaya takan biriyim ben elimde degil
2 yıldır aralıksız terapi aliyorum.yaklasik 5 senedir eğitim vs katıldımSizin en acilinden psikolojik destek almanız gerekli. Diğer konunuzda da demiştim. Ne yaşadınız ne ettiniz bilmiyorum ama çocuğunuz için bunu yapmalısınız. Yoksa gerçekten çocuğunuz elinizde harcanacak.
Ben de sepetlerim bu kaleciyi diye sözü var.insallah ben kuruyorumdur.yetkimi vermiyor,o da mı
Paranoya var maalesef. Psikiyatriste gitmen lazım. Tüm yorumları okudum eski konularına da baktım. Kendini savunmasız hissettiğin için savunma mekanizmaları oluşturmuşsun. İnsanların sana neden "kötü" davranabileceğini düşünüyorsan o konularda eksik hissediyorsun. Boşanmış olman, kilon vsvs. sen kendini yetersiz hissettiğin için her şeyi o yöne çekiyorsun. Bir süre sonra bu hareketlerinden dolayı insanlar da yanlış anlayıp farklı davranmaya başlıyorlar. Kimse kötü değil kimse düşman değil.Ben anladim.hemen gitsin hemen gitsin diyor.dun bisi yemedim bugün de uykum delik deşik, kahvaltı yapamadım, ağlıyorum oyle.
Su an karacigerimde sorun var, yağlanma var, safra kesesi de taş var, ameliyat dediler.agri kesici alırken bile düşünüyorum.o tedaviler bitsin karaciger bir kendine gelsin kilo veriyim diyette yapiyorum psikiyatra gideceğim.Psikolog sizi psikiyatriye yönlendirmedi mi?
Bence sizin psikiyatriste gitmeniz lazım.
Psikolog seni psikiyatriste yönlendirmeli pamuk. İlaç yazacak. Gerçekten rahatlarsın.Destek alıyorum psikologtan daha dün konuştuk.bu huzursuzluk aileme evime yansıyor.herseyi cok kafaya takan biriyim ben elimde degil
Destek alıyorum psikologtan daha dün konuştuk.bu huzursuzluk aileme evime yansıyor.herseyi cok kafaya takan biriyim ben elimde degil
Psikiyatr ilaç vermeden önce bütün kan tahlillerini istiyor. 3 ayda bir tekrarlatıyor.Karaciger ve safra kesesi için 1 eylülde ultrason çekilecek.su saglik sorunlarini bitireyim de psikiyatriye gideceğim ama kurmuyorum kafada kafaya takmamak için gideceğim
Ucuz diye online psikolog bulmuştu bi ara. Hani şu ne idüğü belirsiz olanlardan.Terapi aldığınıza inanmıyorum, üstelik dün konuştuk dediniz birden bire. Sizdeki cimrilik seviyesinde olan birisi terapiye o kadar para vermez. Devlet Hastanesine belki arada gitmişsinizdir ona bir şey diyemem ama devlet hastanesindeki psikologla da isteyince görüşemezsiniz.
Alıyorum neden yalan soyliyim.gecen hafta 1.5 saat konuştuk.bakin bana yalancı demeyin.hicbir nedenim yok yalan icinTerapi aldığınıza inanmıyorum, üstelik dün konuştuk dediniz birden bire. Sizdeki cimrilik seviyesinde olan birisi terapiye o kadar para vermez. Devlet Hastanesine belki arada gitmişsinizdir ona bir şey diyemem ama devlet hastanesindeki psikologla da isteyince görüşemezsiniz.
Terapisti m gayet donanımlı ve iyi, memnunum ama su duyguda su hayal kırıklığından bana hiçbir şey.iyi gelmiyor maalesef.o cok iyi biriUcuz diye online psikolog bulmuştu bi ara. Hani şu ne idüğü belirsiz olanlardan.
Yarım saati 549 lira, parasını veiyorumTerapi aldığınıza inanmıyorum, üstelik dün konuştuk dediniz birden bire. Sizdeki cimrilik seviyesinde olan birisi terapiye o kadar para vermez. Devlet Hastanesine belki arada gitmişsinizdir ona bir şey diyemem ama devlet hastanesindeki psikologla da isteyince görüşemezsiniz.
Cimri mi?Terapi aldığınıza inanmıyorum, üstelik dün konuştuk dediniz birden bire. Sizdeki cimrilik seviyesinde olan birisi terapiye o kadar para vermez. Devlet Hastanesine belki arada gitmişsinizdir ona bir şey diyemem ama devlet hastanesindeki psikologla da isteyince görüşemezsiniz.
Seni o kesmez. Kesmiyor işte, bariz ortada. Ağır vakasın, bu da gayet insani bir durum. Ayıp değil. Al bir psikiyatri randevusu, ilaç falan verirler belki.Terapisti m gayet donanımlı ve iyi, memnunum ama su duyguda su hayal kırıklığından bana hiçbir şey.iyi gelmiyor maalesef.o cok iyi biri
Ben çok ucuz diye sobalı ev tuttuğunu hatırlıyorum. Kiraların böyle uçmadığı bir dönemdi. Doğalgazlı ev de maaşına göre gayet iyiydi ama o sobalıya bayağı yükselmişti.Cimri mi?
Su anki psikologum psikiyatriye yönlendirme di.ondan önceki 2 psikolog yönlendirmisti.su ankinpsikolog ile iyi gidiyoruz, kaygılarım da azalmıştı ama bu son olay beni gerçekten kötü etkiledi.kizcagiz gercekten çabalıyor ama yetmiyor işte. Düzenimi bozacaklar, beni yukari kotuleyecekler ve geçici görev çıkaracaklar ya da mobing olacak diye korkuyorum.cok cok korkuyorum.daha once yaşadığım seyler, hep ayni.ben artık hayatıma bakmak istiyorumPsikolog sizi psikiyatriye yönlendirmedi mi?
Bence sizin psikiyatriste gitmeniz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?